- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
ben mi yapcam listeyi ben haftayaydım ama fark etmez sanırım ama biri bana yardım edebilirmii acemiyim kendi yüzdemi bile hesaplayamazken bir kontrolör lazım bana ben yapıiim oda kontrol etsin olmamıkızlar yüreğim sızlar
Başlangıç tarihi: 27 şubat
Başlangıç kg: 66
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 61
Fark:-1 kg
Toplam fark:5
Beden:38
Boy: 1,58cm
Hedef: 55
Verılen kılo yuzdesı :%1.63
iyiniyetlim bildirim tarihin bugünü gösteriyo ..
kahvaltım 7:30
1 bardak sirkeli ılık su
2 kk haşlanmış yumurta (üzerlerine zeytinyagı gezdirip yedim)
1 kk peynir
2 ceviz
1 incir
2 bardak çay
şimdide yeşil çayımı hüpletiyorum :126:
Canım günaydın, afiyet olsun. İlk sayfaya döndüm baktım hemannn iyiniyetli...18.06.12 görünüyor canım pepeti yapıyor bugün
pepetiiiiii inanmıyorum sen 39 yaşındamısın kııııız bi yeri kaşı nazar degdircem 29-30 gibi duruyosun maşallah maşallah
Merhabalar...
Polıkıstık over gecmısı olan 4 sene önce sağlıklı beslenerek 30 kıloya yakın zayıflayan bır bayanım...
Bu kadar kıloyu 3+3 olarak vermıstım ve duzenlı yuruyus yaparak...
5 aylık evlıyım ve beslenme duzenımızın degısmesınden dolayı 4-5 kılo fazlam var ve benı cıddı derecede rahatsız edıyor...
Karatay dıyetı kıtabını evlenmeden once alıp arsıvıme eklemıstım hatta daha once 2-3 gun yapma fırsatım olmustu. Bunca dıyet yontemı arasından aklıma en cok yatan bu dıyet kaldıkı ara ogunler yaparak o kadar kılo vermıs bırı olarak soyluyorum... Cok mantıklı geldı bu dıyet bana ve etkılı olacagına ınanıyorum...
Sızlere danısmak ıstedıgım konu ıse su: Ortalama 5 kılo fazlam var. Evlendıkten sonra gurbete geldık ve ılk kez ızne gıdecegız 17 gun sonra. Acıkcası etrafımdan aaa evlılık yaramıs tarzı yorumlar almak ıstemıyorum... Kısa vadede kılo verdıren cozumler de ıstemıyorum 2-3 kılo versem bıle yeter en azından kendımı ıyı hıssedecegım... Evde spor aletlerım var duzenlı spor yapma konusunda sıkıntı cekmem... Sızden ogrenmek ıstedıgım bu ortalama 15 gunluk sure zarfında kılo kaybı meydana gelır mı yoksa karatay dıyetını vucudun benımsemesı ıcın bır zaman dılımı gerekıyor mu? Aranızda bu dıyete baslayıp 15 gunde sonuc alan arkadaslarımız var mı?
ceylin1907
şekerkız67
handan_06
hayattanazicik...
zeynepfaz...
leylak70...
leylak84...
pembekalp
sevgi-liebe...
burkansçetin...
esub...
ramaska...
fizofi...
FZGUN...
bildirim gördermiycek olar var mı
cnm zeynepfaz izinli biliyosunuz
babasının başına gitmişti ankaraya
yanlış hatırlamıyorsam
bu hafta ben yapıyorum yani ölemi açık konusun bebemmmArkadaşlar pepetinin liste yapma sırası haftayaydı. Bir hafta arada boşluk var. Yani haftaya benim işyerinde bi sıkıntı olmazsa 18.06.2012 liste yapma zamanım ama ben yapayım. Her hafta kayma olmasın. Eğer işim çıkarsa malum işteyim terslik olursa sevgi liebede sıra
cnm zeynepfaz izinli biliyosunuz
babasının başına gitmişti ankaraya
yanlış hatırlamıyorsam
evet erken kalktım benim icin artı (tartıda eksi)
erken kahvaltımı yaptım benim icin artı(tartıda eksi)
evet 3 ögün beslandim benim icin artı(tartıda eksi)
ayrıca 3 nisan 120.günüm olacak saglıklı yasam da
sonuc olarak aralık 3.600gr,ocak3.500gr aylalarında ortalama verdigim kilonun mart 3,400 gr verdim
bana bu sistem yaradı onu farkettim cünkü hayatım boyunca ben 2 ögün beslenemem onun icin ben hep 3 ögün erken kalkmak sartıyla tabi(cünkü ben karatayı yasamım haline getirmek istiyorum hedefif bu)
subat ise 2 ögün ve sonuc 2 kilo nedeni:gec kalmak ve 2 ögün beslenmek(bana yaramadı belki de)
ve arkadaslar herkesin metobalizması farklı 2 ögün beslenen arkadaslar yanlıs anlamasın beni bana olmadı benim bünyem bunu kabul etti cünkü aynı spor ,aynı menülerdi.
bu hafta ben yapıyorum yani ölemi açık konusun bebemmm
ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?