Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyiniyetlim bildirim tarihin bugünü gösteriyo ..

kahvaltım 7:30
1 bardak sirkeli ılık su
2 kk haşlanmış yumurta (üzerlerine zeytinyagı gezdirip yedim)
1 kk peynir
2 ceviz
1 incir

2 bardak çay

şimdide yeşil çayımı hüpletiyorum :126:

başlangıç tarihi:05.09.2011
başlangıç kg:104
geçen hafta:85.2
bu hafta:86
fark:+0.8 (regl)
yüzde: -0.94 %

günaydıınn herkese çok güzel bir hafta diliyorum

ben mi yapcam listeyi ben haftayaydım ama fark etmez sanırım ama biri bana yardım edebilirmii acemiyim kendi yüzdemi bile hesaplayamazken bir kontrolör lazım bana ben yapıiim oda kontrol etsin olmamı kızlar yüreğim sızlar

Başlangıç tarihi: 27 şubat
Başlangıç kg: 66
Geçen hafta: 62
Bu hafta: 61
Fark:-1 kg
Toplam fark:5
Beden:38
Boy: 1,58cm
Hedef: 55
Verılen kılo yuzdesı :%1.63

elimden geldikce tardım ederim ara ara bizimkiler es evdede uyuyor uynasaya kadar bakarım günah olmasın emeklerimize

sabah karatay kahvaltısı yaptım.
bu hafta daha ii olcak. inş haftaya regl de bitince yoluna girer. hep ödem kapladım yüzüm bile şişti. neyse güleryüzcüm seniçok tebrik ederim... alan veren herkesi tebrik ederim...

Canım günaydın, afiyet olsun. İlk sayfaya döndüm baktım hemannn iyiniyetli...18.06.12 görünüyor canım pepeti yapıyor bugün

pepetiiiiii inanmıyorum sen 39 yaşındamısın kııııız bi yeri kaşı nazar degdircem 29-30 gibi duruyosun maşallah maşallah

Canım günaydın, afiyet olsun. İlk sayfaya döndüm baktım hemannn iyiniyetli...18.06.12 görünüyor canım pepeti yapıyor bugün

hım tamam canım
kızlar dün keten tohumu yagı aldım kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşıgı içtim aman Allahım ne igrenç bi tattı anlatamam nasıl kullancaz bu yagı bilgilendirirseniz sevinirim

2 haşlanmış yumurta
birkaç dal dereotu (destinam sen fikir verdin dereotu için ama su ile birlikte açken mi almak gerek?)
ş.siz çay
peynir
3 zeytin
1 çay bardağı ceviz

:122: geliyorlar soldaaaann amanin veremediğim gibi aldımmm bir deee kilolarııı

Rumuz: pembekalp
Başlangıç tarihi:30.11.2011
Başlangıç kg: 83 kg
Geçen hafta: 78 kg
Bu hafta: 79 kg
Fark:+ 1 kg
Boy: 1.78
Hedef: 65
oran : +1,28

ceylin1907
şekerkız67
handan_06
hayattanazicik...
zeynepfaz...
leylak70...
leylak84...
pembekalp
sevgi-liebe...
burkansçetin...
esub...
ramaska...
fizofi...
FZGUN...

bildirim gördermiycek olar var mı

merhaba

ben 54,5 kg ile baslamis ve spor yapmadigim halde ilk hafta 1,2 kg vermistim. Sonrasi daha yavas oldu ama 15 gun icinde bunyenize gore 2-3 kg verebilrsiniz diye dusunuyorum. Tabi sporla destekleyerek

Arkadaşlar pepetinin liste yapma sırası haftayaydı. Bir hafta arada boşluk var. Yani haftaya benim işyerinde bi sıkıntı olmazsa 18.06.2012 liste yapma zamanım ama ben yapayım. Her hafta kayma olmasın. Eğer işim çıkarsa malum işteyim terslik olursa sevgi liebede sıra

ceylin1907
şekerkız67
handan_06
hayattanazicik...
zeynepfaz...
leylak70...
leylak84...
pembekalp
sevgi-liebe...
burkansçetin...
esub...
ramaska...
fizofi...
FZGUN...

bildirim gördermiycek olar var mı

cnm zeynepfaz izinli biliyosunuz
babasının başına gitmişti ankaraya
yanlış hatırlamıyorsam

bu hafta ben yapıyorum yani ölemi açık konusun bebemmm
cnm zeynepfaz izinli biliyosunuz
babasının başına gitmişti ankaraya
yanlış hatırlamıyorsam

ok

ne guzel bir analiz olmus tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…