Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

20 dk yürüyüş yaptımm..şimdide yeşil çayımı içiyorumm :)

akşam içinde tarhana çorbası ve ıspanak var.. birdee tavuklu pilav,tabikide yemiycem :):)

Papadapiya verdigin faydalı bilgi için teşekkürler.bugün bir ilki gerçekleştirdim ,1saat yürüyüş yapıp döndüm.kahvaltıyı geç yaptım.İnş. 2 ögünle tamamlayacagım. evde alduğum günler bunu yapmaya kararlıyım.arada yürüyüşe çıkmadan 1 bardak ayran içtim.

akşam
çorba, kurufasulye , bugur pilavı ve salata yiyeceğim inş.
çocuklara pişi yapmıştım çok sevmeme ragmen yemedim.size karşı sorumluluğumdan ve kötü örnek olmamak için . İYİKİ VARSINIZZZZZZ

hoş geldin canım ,tebrik ederim

hoşbulduk canım,teşekkür ederim

hoşbulduk canım,annem iyi napsın evini temizledim geldimteşekkür ederim canım benimsana da afiyet bal şeker olsun

merhabalar..kilo verende,vermeyen de tebrik ederim
sabahmega 3,karatay kahvaltısı
öğle:zeytinyağlı patlıcan yemeği,1 tavuk but,2 domates,1 turp,kefir
akşam:6 kuru kayısı,1 avuç fındık
spor:1 saat tempolu yürüyüş,20 dakika aletlerle çalıştım
su:2 litre
sevgiler....

bulgur yiyebiliyormuyuz
ozaman yarinki menum hazir kisirrrrr

gelelim bugüne

sabah:
bir cay bardagi findik ceviz
2 yumurta
1kk beyaz peynir
3 kesme seker büyüklügünde kasar
2 cherry domates
salatalik
sekersiz cay
findiklarin hepsini yiyemedim, geri kalani ara ögün yaptim

öglen
kuzu kaburgali kuru fasulye
yaninda tursu ve yogurt
tatli olarak 3-4 cilek kremsantili ve sekersiz yaptim :44::26:
normalde tadsiz olan cilekler bana bir tatli geldikiiii
ve capucino sekersiz
simdilik bukadar

aksam ne yiyebilirim kizlarr yardimmmm

o dunkof ekmekten yemedim bugün, dün tuvaletten cikartmadi bide gaz yapti kesin icindeki cekirdeklerden:2:
bide bugün capucino icin laktosesiz süt aldim ondanda olabilir:26: yada karnibahar brokoli:44:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) patlıcan domate kozleme,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a11119.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $a22227.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 44
herkesi gönülden tebrik ediyorum .maşallah kilolar gidiyorrrr.pepeti eline sağlık canım.
ben düzenli olarak bildirim yapamıyorum
ama sizi özenle takip etmeye ,yanlışlarımı düzeltmeye çalışıyorum.bu hafta inşallah veririm pek sanmıyorum çünkü regl oldum.yürüyüş yaparım diyordum ama oda biraz ertelenecek gibi geliyor bana(sancım vardı gece uyuyamadım.ilaçlar, sıcaksu torbaları.(uykusuzum.
sizlere çok özeniyorum ve bende 12 kilo kadar vermek istiyorum şimdilik çizelgeme yansıtamasam da 1.2 kg verdim ama 5. haftamın içindeyimaz galiba ama sağlıklı besleniyorum.
günlük menüm:
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
siyah şekersiz çay
omega 3 kapsül
öğlen:yoğurtlu semiz otu salatası
bir parça tavuk
ama KAÇAMAK VAR((((( regl oldum ondan mı ne biraz tatlı yedimkötü bir başlangıç bu hafta için
ara öğün:
saat 4 gibi ceviz 3 adet
1 fincan form çayı limonlu
akşam :
5 adet köfte zeytinyağında teflonda
3 adet minik domates
3 kaşık yoğurt
gece oturuyorum geç saate kadar o yüzden yeşil çayımdan bol bol içerim
yürüyüş yok yarın yada sonraki gün olur inşallah çok yoğunum kızlar vakit buldukça spor oluyor benim için o da kilo vermemi zorlaştırıyor.okulda yoruluyorum.artı ders de çalışıyorum.pek vakit yok açıkçasıkeşke yürüyebilsem düzenli bir şekilde.ama yaza zayıf olmalıyım.nikahım varrrrrr..:))))
Aeo.

İyi akşamlar hanımlar,

2. Öğün : peynirli salata, 4 ceviz, 1 avuç yaban mersini
3.öğün : tavuk, salata, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

30 dk yürüyüş

Akşam yemeğimi iş yerinde yemek zorunda kaldım 8i geçirmemek için. yumurtasız kahvaltı yaptım.

Peynir, zeytin, domates, biraz fındık, 1 küçük muz.

Yarın görüşmek üzere kızlar, öpüyoruuuuum

iyi akşamlar bayanlar.

bugünkü menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta peynir yeşilçay
öğle : 1 kase tavuklu çorba 1 parça tavuk şnitzel salata cacık
ara 1 muz
akşam : 1 kase sütlü çorba 1 dilim kabaklı börek

bu hafta listede yoktum umarım haftaya listede bende yer alırım

iyi akşamlar kızlarrr,
öncelikle ilk üçe giren kızları tebrik ediyorum sonrada darısı hepimizin başına diyorum
kahvaltım:
2 yumurta , 10 zeytın , 2 kaşık kavrulmus mantar,1 avuç fındık ve 1 bardak kefir (kendım yaptımm )

öğle:
1 tabak kuru fasülye , yoğurt ve biraz turşu , 4 hurma ve 1 ceviz

akşam:

1,5 kase mercimek çorbası , 3 içli köfte biraz yoğurt

yaklaşık 2 litre su dahada içerim ve şekersiz çaylarrr

66.5 kiloyum. 60 kilo olmak istiyorum. Sizlerle birlikte kilolarimi kolaylikla verecegime inaniyorum. Destek ve yardimlariniza ihiyacim var. Beni de grubunuza alir misiniz?
Bugunku menum:
Sabah 7:00
3 kasik yulaf ezmesi
1 yumurta

Ogle 12:00
Balik,salata,yogurt

Aksam 6:00
Kiymali karnabahar, salata, yogurt

Yarin sabah kahvaltim tam karatay olacak.

Sabah 45 dak, ogleden sonra 45 dak. Yuruyus ve bolca su.

Arkadaslar hepinize iyi geceler.

herkese merhaba kızlarçok özledim sizleri....sabah geldim tartıldım hemen.68.6 yı gösterdi tartı,acayip mutlu oldum kendimi listeye eklesem olur dimi:44:

canım hosgeldin bizde seni özledik valla yoklugun belliydi topikte ayrıca cok sevindimmm 68.6 gördün ne güze insan cok mutlu oluyor bu duyguyu bu hafta bende yasadım be 59 görürüm sanırken tartı bana 58.6 gösterdi uctum havalara ama gitsin kilolar yeterki az cok önemli degil valla önemli olan onlardan kurtulmamız

Son düzenleme:
kıymalı kereviz yemegi
1 bardak ayran
yarım cay bardagı fındık

daha spor yapmadım oglus uyusun yapcam inş.

iyi akşamlar kızlarrr 35 dk yürüdüm geldimmm.
menümü yazıyorumm hemenn

1. öğün

1 yumurtadan sebzeli omlet
peynir
zeytin
domates-salatalık
yeşillik
çay
portakal

2. öğün

1 kase mercimek çorbası
yeşil fasulyee
cacık- turp-soğan
1 avuç kadar kuruyemiş- 2 günkurusu

tebrik ederim muhteşemsin dilerim hep istediğğin kiloda kalırsın

afiet olsun arkadasım ohhh yürüyüsde tamam bu gece rahat rahat uyu

kıymalı kereviz yemegi
1 bardak ayran
yarım cay bardagı fındık

Eki Görüntüle 381212

daha spor yapmadım oglus uyusun yapcam inş.

bu diyeti yaparken tansiyonu düşen yada yükselen oldumu arkadaşlar .benim henüz 5. günüm sabah kalktığımda gözümün önünde kristaller ucuşuyordu biraz canım sıkıldı diyetle alakalımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…