hoşgeldin arkadaşım buralarda olursan çok rahat verirsin motivasyonun artar kolay gelsinmenü
bıdırım
kalkınca:1 bardak su
1.öğün:1 yumurta,bir bardak çay
2. öğün:yeşil salata+tavuk
3. öğün:
Sıvı:1,5 lt su
spor:merdiven inip çıkma,ufaklığın peşinden koşma
Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:02.04.2012
başlangıç kg:77
geçen hafta: Bu hafta:-
fark:-
toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:1.57
hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............kolay gelsın hepımıze
bende aranıza katılmak için gerekli işlemleri yaptım.
Ne olur birazcık umuda ihtiyacım var eğer istediğim gibi kilo verirsem yeniden doğmuş olucam
herkese merhaba kızlarçok özledim sizleri....sabah geldim tartıldım hemen.68.6 yı gösterdi tartı,acayip mutlu oldum kendimi listeye eklesem olur dimi:44:
papasim aynı yemekleri yemişiz pişti olduk desene afiyet olsun sekerim
gül63 %0
- güleryüz2011
%2.5 - gamzelim
%2.1 - pepeti
%1.63 - kaunos
%1.61 :119: - handan06
%1.37 :119: - ramaks
%1.35 :119: - fzgun
%1.24 :119: - destinaaaa
%1.098 :119: - alınyazımkaderimsin
%1.087 :119: - sevgi-liebe
%1.05 :119: - ebrupl
%1.00 :119: - idealist33
%0.87 :119: - esub
%0.81 :119: - burkansçetin
%0.80 :119: - papadiya
%0.77 :119: - hardcandy
%0.67 :119: - ceylin
%0.32 :119: - aspirin77
%0.15
fizofi %0
esas2006 %0.4
iyiniyetli %0.4
aslı72 %0.7
saphıra %0.9
rojdaaaa %1.8
annesinin_kuzusu %1.9
kilo veren vermeyen bütün arkadaşlarımı kutluyorum
güleryüzlü seni kutluyorum gülün azmini sende görüyorum birazda bana bulaşsın bu aralar ihtiyacım var
neden kavrulmamış fındık yada fıstık yenmesi gerekiyor ben kavrulmuş pakette alıyorum bi sakıncası varmı yani kalori açısından merak ettim kızlar
canım hosgeldin bizde seni özledik valla yoklugun belliydi topikte ayrıca cok sevindimmm 68.6 gördün ne güzeinsan cok mutlu oluyor bu duyguyu bu hafta bende yasadım be 59 görürüm sanırken tartı bana 58.6 gösterdi uctum havalara ama gitsin kilolar yeterki az cok önemli degil valla önemli olan onlardan kurtulmamız
hoşgeldin arkadaşım buralarda olursan çok rahat verirsin motivasyonun artar kolay gelsin
leylagım hoşgeldin hemşom özledik valla....tebrik ederim tartı sonucun süper valla gıpta ettim inşallah bende bigün görürüm en son lise sonda öss ye hazırlanırken 67 yi görmüştümbi dahada görüşmedik zati
leylakcım hoşgeldin sen yokken ben bayağı dağıttım
neden kavrulmamış fındık yada fıstık yenmesi gerekiyor ben kavrulmuş pakette alıyorum bi sakıncası varmı yani kalori açısından merak ettim kızlar
daha saglıklı ve kalorısı az tabıkı . hiç sorgulamdım ama canım böle tahmın edıyorum
iyi akşamlar kızlar
2.öğünüm
fırında tavuk patateslerini yemedim
salata
10 tane fındık
1 incir
su 2 lt
spor :
kızlar benim basen ve kalça problemim var sizce bu diyetle sonuç alır mıyım
yada bana herhangi bir spor tavsiye edebilir misiniz:85:
hamilelite aldığım kiloları bir daha veremedim 7 senedir çabalıyorum
çoooook canım sıkılıyo yaa:85::85:
bu haftanın birincileri başta olmak üzere burada bulunan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
çünkü başlamak bitirmenin yarısıdır derler, biz de kilo vermek adına bu yola başkoyduk
henüz geçmişe dönüp okuma yapamadım kim ne kadar kilo vermiş çok merak ediyorum, sadece listede kendi adımı görünce heyecan yaptım ve listeye bakabildim
önce menü bildirimi sonra geriye dönük uzuuuun bi okuma yapcam inşallah
Sabah(7:30): Karatay kahvaltısı
Öğlen (12:30): yazmasam sanki daha iyi olur
Akşam(18:30): 1 kase tarhana çorbası
1 tabak kapuska ( çok da datlıydı)
yeşil salata
şimdilik bu kadar canlarım, okuma biterse (ki belli olmaz) görüşürüz
niye sorularıma cevap vermiyorsunuz yaaaaaaaalütfen yorumlarınızı bekliyorum.yeni başladım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?