Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah: omlet
salata
domates
cay

öğlen : peynir
salata
1 parça haşlanmış tavuk
6-7 zeytin
salata
cevizli sucuk
çay :/ fazlamı kaçırmışım acaba :S

insallah verirsin canım menülerini yaz eksiklerini söyleyelim sen mutlu biz mutlu olalım ama sabahleyin cok az yemişsin :44::44:az yiyerek veremeyiz arkadasım doyana kadar yemeliyiz doyarak kilo veriyoruz

Son düzenleme:

cevizli sucuk kacamak mı oluyor simdi tatlı bi sey dimi olmadı iste ama diger menün iyi hatta az bile afiyet olsun

Son düzenleme:
Kızlar,

Ben az mı yiyorum ya?

Bana akıl verin azıcık nolur? :18:

Sabah: 1 domates, 9 zeytin, 2 kaşık lor, 1 çengelköy salatalık, yeşil çay, Efa1200 Omega3
Öğlen: 1 avuç çiğ kuruyemiş (fıstık, badem, ceviz, fındık), 2 gün kurusu, 2 incir
Akşam ise ızgarada kuzu külbastı ile salata yapmayı planlıyorum.

Su konusunda zaten sıkıntı yok, 4 lt yi bile geçiyorum ben, bitki çayı da ok sorunsuz.

Ama sabah muz yemek istemiyorum, yumurta da getiremiyorum işyerine. Bugün öğlen için de yemek getiremedim. Bu şekilde yemek yanlış mı?

Sevgiler.

ben omega3 kullanmıyorum acaba bir sorun olurmu ??

birde muz yenilebiliyormu,bir kaç arkadaşın listesinde gördümm..akşam da mercimek çorbası,ıspanak yemeği,yoğurt,salata yemeyi düşünüyorum.sizce nasıl??

kızlar 2.öğünüm:
1 tabak mantarlı tavuk
1 bardak ayran

su içmeye çalışıyorum ama hasta olunca 2-3 gündür zorluyo beni su içmek....

ben bildirim yaptım ama neden listede yokummmm..kilo aldım diye beni attınız mı yoksa

leylak hosgeldin canım izinliymişssin bugün ..naptın tartıldın mı peki
benım simgelerim yine neden cıkmıyor .....

herkese merhaba kızlarçok özledim sizleri....sabah geldim tartıldım hemen.68.6 yı gösterdi tartı,acayip mutlu oldum kendimi listeye eklesem olur dimi:44:

canım merhaba,kahvaltını daha güzel yapmalısın..zeytin olmalı 10-15 tane, peynir ,yumurta 2 tane olmalı ve kuru kayısı yada incir siyah üzüm sonra mutlaka kuruyemiş kavrulmamış fındık ,fıstık badem ve ceviz yemelisin.yumurta yemek istemediğinde yerine muz yada elma yiyebilirsin..başlangıç kilomuz aynıymış.bende 77 ile başladım bende 31 yaşında ve 1,58 boyundayım...benim hedefim 57 olmak umarım hepimiz hedeflerimize biran önce ulaşırız...kolay gelsin ...

herkese merhaba kızlarçok özledim sizleri....sabah geldim tartıldım hemen.68.6 yı gösterdi tartı,acayip mutlu oldum kendimi listeye eklesem olur dimi:44:

leylakcıııımmmmmm harıkasın bebısımmm ınan cokkk sevındım kendım o rakamı gormus kadar sevındım ınan supersın arkadasım ya cok tebrıklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…