adelemizin hafızası vardır diyor karatay hoca hergün o saatte ister diyor vücud simdi(tv arsivinden dinliyorum karatay hocayıda )hem yürüyüs hem net süperrrrr oglusda uykuda kocada işte oohhh sefam olsun gitsin toksinler
valla benimde çok zamanımı alıyo eşim beni pc başında gördümü ters ters bakıyo amma oda farkındaki ben buraya takılalı motivasyonum dahada arttı zayıflamak ugruna işimden gücümden fedakarlık edip takılıyorumkizlar burayi takip etmek ve bildirim yapmak ciddi zaman ister oldu artik 2 gun giremedim h sonu misafirlerim vardi almis basini gitmis. ben artik giremicem. minnosumla zor oluo karar aldim. onunla vakit geciricem burda geciricem vakti. sizlerden ayrilmak istemiyorum ama inanin sayfalari okuyup bakicam die deli oluyorum:) artik kendi kendime devam edicem. insallah onumuzdeki ay oglumun 1 yas gununde istedigim kiloya 2 kg kalacak die karar aldim, bildiririm o zaman size:)
canım bide dereotunu dene sabah kalkarkalkmaz 2-3 dal ye üstüne 2 bardak su iç yarım saat sonra kahvaltı et..çok işe yarıyoohooo form cayını ben hergun 2 tane mutlaka ıcıyorum ona ragmen yasıyorum bu sorunu neden boyle oluyo yaa salatamı sebzemıde hıc eksık etmeme oysakı:44::44::44:
günaydın canım tebrik ederim aynı diyetisyen macerasını bende yaşamıştımGünaydın kızlar...
Bu bir mucize :) Bugün diyetimin 2 haftası bitti ve toplam 1.9 kilo verdiiiim :)
Hatırlatma yapmak isterim, ben 3-3.5 yıldır bir diyetisyenden digerine koşmama rağmen hiç kilo vermedim, dahası 13 civarı kilo aldım ara öğünlerle!!! İnsülin degerim, 9'lardan 169'a çıkmıştı, inanabiliyor musunuz... Diyetisyenim, "Naptın sen kendine, 1 aydır hep baklava mı yiyorsun" dediginde, "Hayır 1 aydır hafi harfine sizin verdiğiniz 6 öğünlü diyeti yapıyorum" demiştim!!!
Neyse, dün bazı sorular sormuştum, yoğunluktan herkesin gözünden kaçmış galiba:) Tekrar edeyim:
Şimdi, çok merak ettiğim bazı şeyler var, cevaplarsanız cok sevinirim:
1) Sabahları yediğimiz 1 çay bardagı kuruyemiş, ajda bardagı mı yoksa eski tip kücük bardak mı?
2) Lahmacun, kısır vs. 2 kitapta mı serbest bırakıldı? Ben sadece ilk kitabı okudum, öyle birsey hatırlamıyorum da..
3) Kabızlık sorununu nasıl halletcez?(Okuduğum kadarıyla bu problem pek halledilmemiş)
Öptüm sizi.
Günaydın kızlar...
Bu bir mucize :) Bugün diyetimin 2 haftası bitti ve toplam 1.9 kilo verdiiiim :)
Hatırlatma yapmak isterim, ben 3-3.5 yıldır bir diyetisyenden digerine koşmama rağmen hiç kilo vermedim, dahası 13 civarı kilo aldım ara öğünlerle!!! İnsülin degerim, 9'lardan 169'a çıkmıştı, inanabiliyor musunuz... Diyetisyenim, "Naptın sen kendine, 1 aydır hep baklava mı yiyorsun" dediginde, "Hayır 1 aydır hafi harfine sizin verdiğiniz 6 öğünlü diyeti yapıyorum" demiştim!!!
Neyse, dün bazı sorular sormuştum, yoğunluktan herkesin gözünden kaçmış galiba:) Tekrar edeyim:
Şimdi, çok merak ettiğim bazı şeyler var, cevaplarsanız cok sevinirim:
1) Sabahları yediğimiz 1 çay bardagı kuruyemiş, ajda bardagı mı yoksa eski tip kücük bardak mı?
2) Lahmacun, kısır vs. 2 kitapta mı serbest bırakıldı? Ben sadece ilk kitabı okudum, öyle birsey hatırlamıyorum da..
3) Kabızlık sorununu nasıl halletcez?(Okuduğum kadarıyla bu problem pek halledilmemiş)
Öptüm sizi.
Teşekkür ederim Doggy'cim :)
Bir soru daha sorarsam cok olur muyum acaba??
Gün icinde istedigimiz kadar limonlu su içebiliyor muyuz?
seni ayakta amutta her türlü pozisyonda alkışlıyorum maşallah arkadaşım .
istikrarını ayrıca tebrik ediyorum.helal olsun ya budur işte vallahi
öpüyorum seni
önce dün akşamdan başlayayım..
20 dk yürüyüş (eve yürüyerek gitmeye çalışıyorum başka türlü zaman bulamıyorum hareket etmeye)
akşam yemeği;
1 but ızgara tavuk
3 ızgara köfte
yoğurt salata
1 bardak portakal suyu (biliyorum bu olmadı ama bitmesi lazımdı söz bi daha almıycam)
Toplam günlük 2 lt su
sabah;
1 haşlanmış köy yumurtası (canım yumurta istemedi ama tok tutsun die büyükçe bi tane seçtim şansıma o da çift sarılı çıktı..ama ben yine yarısını yiyemedim..)
peynir,zeytin,domates,ceviz,4 günkurusu, 2 kapsül omaga 3
Eki Görüntüle 381569 Eki Görüntüle 381570
ohooo form cayını ben hergun 2 tane mutlaka ıcıyorum ona ragmen yasıyorum bu sorunu neden boyle oluyo yaa salatamı sebzemıde hıc eksık etmeme oysakı:44::44::44:
hoşgeldin canım özledik seni annene ve sana geçmiş olsun işler bittiyse tabi
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin
ettiğim dua işe yaradımı.eliniz kuş totonuz taş oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?