Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

seni ayakta amutta her türlü pozisyonda alkışlıyorum maşallah arkadaşım .
istikrarını ayrıca tebrik ediyorum.helal olsun ya budur işte vallahi
öpüyorum seni

önce dün akşamdan başlayayım..

20 dk yürüyüş (eve yürüyerek gitmeye çalışıyorum başka türlü zaman bulamıyorum hareket etmeye)
akşam yemeği;
1 but ızgara tavuk
3 ızgara köfte
yoğurt salata
1 bardak portakal suyu (biliyorum bu olmadı ama bitmesi lazımdı söz bi daha almıycam)
Toplam günlük 2 lt su

sabah;
1 haşlanmış köy yumurtası (canım yumurta istemedi ama tok tutsun die büyükçe bi tane seçtim şansıma o da çift sarılı çıktı..ama ben yine yarısını yiyemedim..)
peynir,zeytin,domates,ceviz,4 günkurusu, 2 kapsül omaga 3

kendime güzel bir salata hazırladım tere-maydanoz-roka-havuç ve domatesten oluşan
1 cb ceviz
1 avuç kaşar peynir
2 yum
2 omega 3
bu hafta daha ii olcaak inş

günaydınn çıtırr kızlarrrrrrrrrr

kahvaltımı yaptımm bombaa gibiyimmmm, güneş az da olsa yüzünü gösterdi dünkü kardann sonraaa

1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates-salatalık-biber
yeşillik
yeşil çay
portakal

1.öğünüm:
Lahanali omlet, ince dilim kaşar,2 rijswaffel ve bir bardak yarim yağlı süt
2 saat çalıştım , evimdeyim

Günaydın kızlar...

Bu bir mucize :) Bugün diyetimin 2 haftası bitti ve toplam 1.9 kilo verdiiiim :)

Hatırlatma yapmak isterim, ben 3-3.5 yıldır bir diyetisyenden digerine koşmama rağmen hiç kilo vermedim, dahası 13 civarı kilo aldım ara öğünlerle!!! İnsülin degerim, 9'lardan 169'a çıkmıştı, inanabiliyor musunuz... Diyetisyenim, "Naptın sen kendine, 1 aydır hep baklava mı yiyorsun" dediginde, "Hayır 1 aydır hafi harfine sizin verdiğiniz 6 öğünlü diyeti yapıyorum" demiştim!!!

Neyse, dün bazı sorular sormuştum, yoğunluktan herkesin gözünden kaçmış galiba:) Tekrar edeyim:

Şimdi, çok merak ettiğim bazı şeyler var, cevaplarsanız cok sevinirim:

1) Sabahları yediğimiz 1 çay bardagı kuruyemiş, ajda bardagı mı yoksa eski tip kücük bardak mı?
2) Lahmacun, kısır vs. 2 kitapta mı serbest bırakıldı? Ben sadece ilk kitabı okudum, öyle birsey hatırlamıyorum da..
3) Kabızlık sorununu nasıl halletcez? (Okuduğum kadarıyla bu problem pek halledilmemiş)

Öptüm sizi.

sabah

2 Haşlanmış köy yumurtası
Dereotu maydanoz
ş.siz çay
4 zeytin
Bir kaşık z.yağı
3 kiraz domates
1 çay bardağı kadar ceviz 4-5 fındık

Üzerine Türk kahvem işlerim vardı ancak menümü yazmaya vakit buldum. Şimdi deıhlamurumu yudumluyorum. Herkese afiyet olsuuunnn
Okula yürüyerek geldim. 12:30 da yürüyerek eve yemeye gideceğim. Gelirken yine yürüyeceğim

Son düzenleme:
günaydın hanımlar rutin kontrol için kan verdim sonuç yarın belli olacak inşallah sonuçlar güzel çıkar

kahvaltım
2 kk yumurta
çökelek salatası
1 portakal
2 ceviz

valla benimde çok zamanımı alıyo eşim beni pc başında gördümü ters ters bakıyo amma oda farkındaki ben buraya takılalı motivasyonum dahada arttı zayıflamak ugruna işimden gücümden fedakarlık edip takılıyorum

ohooo form cayını ben hergun 2 tane mutlaka ıcıyorum ona ragmen yasıyorum bu sorunu neden boyle oluyo yaa salatamı sebzemıde hıc eksık etmeme oysakı:44::44::44:
canım bide dereotunu dene sabah kalkarkalkmaz 2-3 dal ye üstüne 2 bardak su iç yarım saat sonra kahvaltı et..çok işe yarıyo

günaydın canım tebrik ederim aynı diyetisyen macerasını bende yaşamıştım
1) eski tip küçük bardak
2) lahmacun kısır serbest ama kilo verene kadar çokta önermiyor hoca haftada 1 yenilebilir
3)ben aç karnına dere otu yiyorum birde kuru kayısı ve inciri hergün yemek iyi gelmiyo vücut alışıyo bi gün yiyip bi gün yememek daha etkili

1-) kücük bardak
2-) katildigi televizyon programlarinda sorulan sorulara cevap olarak verdi ancak haftada 1 olmak kosulu ile
3-) keten tohumu bende oldukca etkili

Günaydin kizlar hastaliklari defettik simdi kaldigimiz yerden devam.
Sabah canim hic kahvalti yapmak istemedi yaaaaa
1 kase mercimek corbasi
1 avuc badem

Teşekkür ederim Doggy'cim :)

Bir soru daha sorarsam cok olur muyum acaba??

Gün icinde istedigimiz kadar limonlu su içebiliyor muyuz?

Arkadaşlar bugün gittiğim diğer okulda şubat ayında, karatayı konuştuğum bir öğretmenime kitaptan menülerin fotokopisini vermiştim. Şimdi öğretmenim tam 5 kg vermiş ve diğer öğretmen arkadaşlara da rehber öğretmenimin karatay diyeti diye anlatıyor. Onun kilo verdiğini gören diğer arkadaşlar da karataya başlayacaklar. Ben çok kilolu olmadığım için verdiğim kilolar onunki kadar anlaşılmıyor Çok sevindim ben yararlı olabildiğim için başkalarına da faydam olduğu için. Ve 5 kilo verdiğini söyleyen arkadaş kansızlıkla ilgili çok sorun yaşadığını ama karataya başladıktan sonra sorun kalmadığını söylüyor

seni ayakta amutta her türlü pozisyonda alkışlıyorum maşallah arkadaşım .
istikrarını ayrıca tebrik ediyorum.helal olsun ya budur işte vallahi
öpüyorum seni

sagol bitanem bu sözler senin güzelliginden geliyor kıyamam sana beni her türlü alkısladıgın icin canım benim bu sabah beni sözlerinle cok mutlu ettin buna canı gönülden inan allah razı olsun beni motive ettigin icin

menün cok güzel arkadasım afiyet olsun ayrıca yumurtalarına hayran kaldım valla tabagın cok güzel istersen zeytin ve cevizinin sayısını cıkarabilirsin eminim seni daha cok tok tutacaktır nacizane fikrim

Son düzenleme:
ohooo form cayını ben hergun 2 tane mutlaka ıcıyorum ona ragmen yasıyorum bu sorunu neden boyle oluyo yaa salatamı sebzemıde hıc eksık etmeme oysakı:44::44::44:

canım form çayını hergün içmesen iyi olur aslında,çünkü onun da zararları var biliyosun.arada bir içsen daha çok faydasını görürsün belki...

hoşgeldin canım özledik seni annene ve sana geçmiş olsun işler bittiyse tabi
Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin
ettiğim dua işe yaradımı.eliniz kuş totonuz taş oldumu

hoşbulduk canım,sağol tatlım işler bitti şükür...valla duan acayip işe yaradı,bütün evi 1 günde bal dök yala yaptım(tabi 2 gündür yorgunluktan kendime gelemedim o ayrı)dediğin gibi tam anlamıyla elimiz kuş totmuz taş oldu

3 ceri domatesim
1 adet salatalık
10 zeytin
1 cay bardagı fındık
10 adet kuzu kulagı yesillik
avucici kadar peynir
2 adet köy yumurtam
omega3 500mg 2 kapsül

Son düzenleme:
kızlar canlarımm, naparsınız bakalım
kahvaltım sabah 7 itibariyle bitirmiştim,
1 salatalık
1 domates
8 y.zeytin
1 yumurta
biraz kaşar peyniri
ve dünden kalan kavrulmus mantarım ve 1 bardak kendı yaptığım kefirim

kızlar bu arada benım 12 günüm kaldı iddamın bıtmesine ve 2 kılo kaldı daah ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…