Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yanı detaylı açıklama yapayım biraz eşimle iddaaya girmiştik 15 nisana kadar 5 kılo ver demıstı bana, şimdi bende 3 kilo gitti kaldı 2 ve kaldı 12 gün...... dertlendım şimdi

simdide ögle yemegimi hazırlayım arkadaslar biraz nette ara verem yine gelirim inş. bi aksilik cıkmazsa

günaydın canlarım
kahvaltım
2yumurtadan sebzeli omlet
zeytin
peynir
roka-maydonoz
1 elma
cevizim bitmiş birazdan çıkıp alacağım
omega 3lerim

kizlarrrrrrrr
bugün 4. günüm ama ben wc den cikamiyorum
tersim iste ters millet kabiz olur ben :44::44::44::44::44::44:
niye böyle oldu bilen varmi :2::2::2::2::2::2::2::2:

aydasu canimmmm sendemi burdasin

menün cok güzel arkadasım afiyet olsun ayrıca yumurtalarına hayran kaldım valla tabagın cok güzel istersen zeytin ve cevizinin sayısını cıkarabilirsin eminim seni daha cok tok tutacaktır nacizane fikrim[/QUOTE]

teşekkür ederim canım..zeytin değil ama cevizi normalde daha çok yiyorum aslında bu sabah böyle oldu..bitmiş de..bu arada kabuklu fıstık konusunda bilgisi olan varmı..onu da fındık ceviz gibi rahatlıkla yiyebiliyor muyuz..

Bide sakız çiğnemeyi sorucaktım kızlar..sakız çiğneyince de insülin salgılanır ve açlık hissi artar mı..henüz böyle bişey okumadım ama..

karatay da 10.günüm
sabah kahvaltım10.30 da bitti
yarım greyfurt
2 muz 1 çb fındık
peynir
2 zeytin
çay

şimdide yeşil çayımı içicem
saat 15.00 da 2. öğünümü
akşa 19.30 da 3. öğünüm
yaparım 1 saat yürüyüş yapmam lazım
yoksa ki gitmiyor kilolar

Kızlar,

Bugün okurken birçoğumuzda kabızlık şikayeti olduğunu fark ettim.

Ben de aylar önce (diyet yapmıyorken) mide ve kabızlık tedavisi gördüm.

Size 1 karışım ve 1 bitki çayı karışımı sunuyorum. Bitki çayı da etkili ama karışım kemoterapi hastalarında bile etkili!!

Şifa olsun hepinize..

-Bitki Çayı

Tane kimyon
Tane kişniş
Tane hardal
Tane rezene

Eşit miktarda alınıp karıştırılıyor, tavsiyem 25 ve ya en fazla 50şer gr olarak almanız. 100er gr alınca koca kavanoz doluyor.Günde 3 kere yemeklerden sonra (birer fincan) 3-4 dk bekletilip içiliyor.

-Karışım
Günkurusu
Kuru erik
Zencefil (toz alınmayacak, dal şeklinde alınıp rendelenecek)
Siyah üzüm kurusu
Hurma

Öncelikle zencefil hariç hepsini 5-10 dk suda bekletiyoruz. Sonrasında hurma ve kuru eriğin çekirdeklerini çıkarıyoruz (doğrayıcınız parçalayacak kadar güçlü ise kalabilir). Hepsini doğrayıcıya atıyoruz üzerine yaklaşık 1-2 çay kaşığı kadar zencefili rendeliyoruz. Tümünü karıştırıyoruz. Macun gibi bir karışım oluyor. Her sabah aç karna 1 bardak su, üzerine karışımdan 1 tatlı kaşığı, üzerine 1 bardak daha su içiyoruz.

Menü
Bıdırım
Kalkınca:1 bardak su

1.öğün:Tereyağlı omlet+4 adet zeytin+1 bardak çay

2. Öğün:Tavuk+salata

3. Öğün:

Sıvı:2 LT su

Spor:İşyerinde koşturmaca

Evet kızlar bugünki menüm bu,daha birinci kitabı okumadım elime alıp,alıp bırakıyorum.
Bu yüzden Karatay diyeti nasıl olur bilmiyorum sizleri takip edip örnek menü oluşturuyorum

2.öğünüm;
Tonbalikli salata,kremali tavuk corbasi,yarım kase yoğurt ve boool bol su

Merhabalar ;

Neden mehter takımı gibi bir ileri iki geri gidiyorum anlamıyorum.Tam sevinmiştim 70'i gördüm diye şimdi hooop tekrardan 71'e çıkmışım çok moralim bozuldu.Bu diyet benim son umudum bu kiloları vermem lazım en azından gittiğim dr. ''sağlığınız için kilo vermeniz şart'' dedi.Nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptım :) Allahııım

ahucuxx karışım ve bitki çayı çok güzel teşekkür ederiz paylaşım için..

Öğle Menüm:
1 tabak nohut
havuç ve mor lahana salatası
yoğurt

şimdiye kadar 1,5 lt su oldu..bugünü 2i5 lt ile kapatırım sanıyorum..akşama misafirlerim var..benim yemeği önceden yiyip karnımı doyurmam lazım..

Kızlar verdiğim taş gibi yoğurt tarifini denediniz mi?
Ayrıca bir sorum var. Tavuklu yoğurt çorbası yaptım içine un koydum haliyle uygunmudur
medine hurması ne kadar yiyebiliriz.

slmlar
öğlen yemeğim
3 kaşık kuru fasulye
1 kase kızmızı mercimek çorbası
2 bardak cacık
1 tabak salata
1 tane kivi

ama hiç spor yapamıyorum kızlar akşam 7,30da evde oluyorum ve akşam yemeğini yiyorum sonra evde biraz gidip geliyorum ama pek birşey sayılmaz işyerindede hareket yok bende ne olacak bilmem perşembe günü tartılıcam tam 3 hafta yarın dolacak ama ben bu haftadan pek ümitli değilim hareketsiz kilo vermek bence zor bakalım hayırlısı artık kilo versem biraz motive olacam ama bugünlerde biraz moralsizim karatay konusunda

Kızlar verdiğim taş gibi yoğurt tarifini denediniz mi?
Ayrıca bir sorum var. Tavuklu yoğurt çorbası yaptım içine un koydum haliyle uygunmudur
medine hurması ne kadar yiyebiliriz.

ben hiç rastlamadım taş gibi yoğurt tarifine zahmet olmazsa bir daha verirmisin tarifi bende yapıyorum ama benimki hem sulu hemde ekşi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…