Günaydın hanımlar, herkes için güzel bir gün olması dileğiyle sevgiler.
Sabah : 2 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 elma, 1 ç.b fındık, tarçın, roka
Günaydınlar
İşlere başlamadan yazıp kaçayıp. Bir yandan da kahvaltımı yapıyorum şu an, her sabah aynı şeyleri yiyorum ama seviyorum bu yediklerimi napayım
1 kk yumurta, domates, salatalık, yeşil biber, maydanoz, zeytin, peynir, yarım ç.b.fındık, bir küçük muz, 2 omega-3
Belki 1-2 günkurusu da yiyebilirim
Görüşmek üzere, gün içerisinde girmeye çalışacağım
gunaydın kızlar
kahvaltım
5 zeytın
b.peynır
orgu peynır
domates
salatalık
bıber
fındık
omega3
tarcınlı sut
kızlar ılk defa bu sabah yumurta pısırmeyı unuttum.sımdı yazarken farkettım
günaydınnnn
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) bır lahmacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Dün akşam misafirlerim vardı ve ben öncesinde yetiştirip bireyler yiyemediğim için epey bir kaçamak yaptım..hiç yazmayayım kızlar..
bu sabahtan başlıyorum direk:
yumurta yok (artık canım hiç istemiyor ve böylede doyuyorum)
avuç içi kadar peynir
4-5 zeytin
domates-salatalık
4 gün kurusu
1 çay bardağı fındık
süt
sabahları çay demlemeye vakit kalmıyor ben de yarım yağlı süt içiyorum..doğal veya günlük süt bulmam zor..
Çizelgenize baktığımda muhteşem bir başarı görüyorum
Umarım bende sizlerden aldığım motive ve enerjiyle istediğim başarıyı elde ederim...
Sabah Kahvaltım :
- 1 bardak çay
- 2 yumurta
- 5 adet zeytin
- Bir dilim peynir
- Közlenmiş biber
- 2 bardak su
elmakurdumusun canım afiyet olsuuun, ekmek yemediğimiz için ceviz, fındık, badem vs yememiz gerekiyor 1 çay bardağı kadar:112:
günaydin kizlar,
daha önce karatay kitabini okuyup bir denemem olmustu ama basaramamistim simdi yeniden denemek istiyorum bi kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim..
sabah kuru kayisi yedigimiz zaman günlük meyve hakkimizi kullanmismi oluyoruz? mesela ben sabah kahvaltisinda taze sikilmis greyfurt suyu icmek istiyorum bunun yaninda kuru kayisi yesem cokmu olmus olur..
mercimek corbasini havuclu ve patatesli ,ispanagida pirincli yiyebiliyormuyduk?
birde muzlu kahvaltida ne yeneiyordu yani muzun yaninda
hoşgeldin şekerim
sabah ve öğle vaktinde kuru meyve yiyebilirsin tabi çok olmamak kaydı ile
greyfurt suyu yerine kendini yersen posa olayı ile daha iyi olur
mercimek çorbasına havuç ve patates ben koyuyorum ama eskisinden daha az yani bas mercimeği içine
pirinç asla yok onun yerine ince bulgur pırasada ıspanakta dolmada
muzun yanında ben ne bulursam yiyom kyemiş zeytin yeşillik peynir falan
günaydın kızlar,kahvaltımı yaptım hemen arz edeyim
1 yumurta
4 dilim pastırma
3 tane mercimek köftesi
1 dilim peynir
3 omega 3
bugün dışarda yürümeyi düşünüyorum
afiyet olsun,pastirma serbestmiki
herkese merhaba kızlarçok özledim sizleri....sabah geldim tartıldım hemen.68.6 yı gösterdi tartı,acayip mutlu oldum kendimi listeye eklesem olur dimi:44:
canım harikasınbaşarılarının devamını dileirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?