Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın hanımlar, herkes için güzel bir gün olması dileğiyle sevgiler.

Sabah : 2 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 elma, 1 ç.b fındık, tarçın, roka

Hepinize günaydın karatay güzelleriii

günaydın hanımlar

günaydın papadiyam bende cevizi unutmuşum

kahvaltım 07:00 sucuklu yumurta (ev sucugu)
çökelek salatası
10 zeytin
1 gr omega 3
3 fincan çok çok acık çay

Dün akşam misafirlerim vardı ve ben öncesinde yetiştirip bireyler yiyemediğim için epey bir kaçamak yaptım..hiç yazmayayım kızlar..

bu sabahtan başlıyorum direk:
yumurta yok (artık canım hiç istemiyor ve böylede doyuyorum)
avuç içi kadar peynir
4-5 zeytin
domates-salatalık
4 gün kurusu
1 çay bardağı fındık
süt

sabahları çay demlemeye vakit kalmıyor ben de yarım yağlı süt içiyorum..doğal veya günlük süt bulmam zor..

Kahvaltımmm

2 haşlanmış yumurta
maydanoz
1 kayısı
5 çekirdekli kara üzüm kurusu
kiraz dımates
az salatalık
finduk
2 dilim pastırma
2 omega 3 kapsül
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt
Hepimize afiyet olsun hatunlaarr

Bu arada kilo veremiyoruuummm neden neden? durdu kilo vermem benim yahuuu:26:

Leylak70im toparlanmışsın harikasın devammmm karataya:13:

Çizelgenize baktığımda muhteşem bir başarı görüyorum
Umarım bende sizlerden aldığım motive ve enerjiyle istediğim başarıyı elde ederim...
Sabah Kahvaltım :
  • 1 bardak çay
  • 2 yumurta
  • 5 adet zeytin
  • Bir dilim peynir
  • Közlenmiş biber
  • 2 bardak su

Günaydın canım afiyet olsun, neden yarım yağlı süt içiyorsun ? Yağ diyetimizde serbest tam yağlı süt daha doğal değil mi vücudumuzun o yağa ihtiyacı var bence

elmakurdumusun canım afiyet olsuuun, ekmek yemediğimiz için ceviz, fındık, badem vs yememiz gerekiyor 1 çay bardağı kadar:112:

elmakurdumusun canım afiyet olsuuun, ekmek yemediğimiz için ceviz, fındık, badem vs yememiz gerekiyor 1 çay bardağı kadar:112:

Evet menülerinizde görüyorum hatta omega da var ama ben kayısı,ceviz falan yiyemiyorum sabah
Belki sonraki günlerde miğdemi hazırlarım

günaydin kizlar,

daha önce karatay kitabini okuyup bir denemem olmustu ama basaramamistim simdi yeniden denemek istiyorum bi kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim..

sabah kuru kayisi yedigimiz zaman günlük meyve hakkimizi kullanmismi oluyoruz? mesela ben sabah kahvaltisinda taze sikilmis greyfurt suyu icmek istiyorum bunun yaninda kuru kayisi yesem cokmu olmus olur..

mercimek corbasini havuclu ve patatesli ,ispanagida pirincli yiyebiliyormuyduk?

birde muzlu kahvaltida ne yeneiyordu yani muzun yaninda

Son düzenleme:
Günaydınn

Kahvaltı: 2 yumurta (ilk kez işe yumurta getirdim, köy yumurtası olunca kokmuyor yaaa), 4 cherry domates, 1 avuç ici örgü peynir (rizeden getirttim, doğal ve köy işi),3 biberli zeytin, 1 çengelköy salatalık, 1 gün kurusu, 1 incir
Öğle: Bir arkadaşla buluşucam ama sadece salat yemeyi planlıyorum
Akşam: hiiiiç belli değil, akşam power plate e gidicem, dönünce ne yerim bilmiyorum ama dün akşamdan brüksel lahana ve patlıcan ezmem var.

Dün akşam da patlıcan ezme, brüksel lahana ve tavuk yedim.

Bu sabah tartılmak istedim ama tuttum kendimi, cumartesiyi iple çekiyorum, acaba kaç çıkıcam?

Sevgiler..

Son düzenleme:

hoşgeldin şekerim

sabah ve öğle vaktinde kuru meyve yiyebilirsin tabi çok olmamak kaydı ile
greyfurt suyu yerine kendini yersen posa olayı ile daha iyi olur
mercimek çorbasına havuç ve patates ben koyuyorum ama eskisinden daha az yani bas mercimeği içine
pirinç asla yok onun yerine ince bulgur pırasada ıspanakta dolmada
muzun yanında ben ne bulursam yiyom kyemiş zeytin yeşillik peynir falan

kahvaltım
7 zeytin
2 yum
1 dom
biraz yeşillik
1 cb ceviz
1 avuç kaşar peynir
2 omega-3
çok halsizim bu arada koltuktan yatağa atıyorum kendimi...karataya tam uymak gerekiyor...karatay insanı dinnçleştiriyor.
neyse öptm sizi kızlar...

günaydın kızlar,kahvaltımı yaptım hemen arz edeyim

1 yumurta
4 dilim pastırma
3 tane mercimek köftesi
1 dilim peynir
3 omega 3

bugün dışarda yürümeyi düşünüyorum

tesekür ederim canim cevabin icin bende zaten bir havuc bir patates koyuyuorum corbaya aslinda pirincin yasak oldugunu biliyorum ama dedim belki yemeklerin icnde istisnadir az oldugu icin hani tarhana corbasina izin varya unlu oldugu halde ,bide sormamain sebebi bugünkü yemeklerim bular dünden kalma :) bugünlük böyle olsun birdahakine bulgur koyarim bende..bu sabah greyfurt suyunun icne birazda posasindan koydum :)

Son düzenleme:
canlarımmmm,
naparsınız , ayy sonunda regl oldum yaa 4 gün gecikmelide olsa sınırı stresı tartıda + ve - ile uğraşmak ne zor bı dönemmıs
kahvaltımı yazayım,
1 yumurta
1 salatalık 1 domates 8 zeytın kasar peynırı 1 avuc fındık 2 k. incir 1 b.kefir ve 2 omega -3 üm
şimdide 5 bi yerde içeyim bakalım
dün 30 dk da yurudum artık hergun yürüycem inş.

çok canım sıkkın kızlar ya hersey alt üst bu ülkede malum ben öğretmenim sınıf öğretmeniyim eğitim sistemi değisti 4 4 4 oldu hiç bir açıklama yok büyüklerden siz ne biliyorsanız bizde onu biliyoruz

2007 liler 1. sınıfa gitcek ilkokul 4 yıl olcak anasınıfı zorunlu değil zaten o 4 yıl ana sınıfı gibi hafif olucak. hergün bisi okuyorum ve böle oluyorum .

bize brans seçme zorunluğu kolcaklarmıs ben böle mutluyum ya. ve asıl haber güya yeni eğitim sisteminde sınıf öğretmeninni yeri yok çünkü ilk kademe anasısınfı gibi hafif anasınıfçılar giricek ikinci kademeyede branşlar gircekmis. sınıf öğr. eğitimle ya anasınıfı yada brans seçiçekmis şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…