kizlarrrrrrrr
bugün 4. günüm ama ben wc den cikamiyorum
tersim iste ters millet kabiz olur ben :44::44::44::44::44::44:
niye böyle oldu bilen varmi :2::2::2::2::2::2::2::2:
aydasu canimmmmsendemi burdasin
çok canım sıkkın kızlar ya hersey alt üst bu ülkede malum ben öğretmenim sınıf öğretmeniyim eğitim sistemi değisti 4 4 4 oldu hiç bir açıklama yok büyüklerden siz ne biliyorsanız bizde onu biliyoruz
2007 liler 1. sınıfa gitcek ilkokul 4 yıl olcak anasınıfı zorunlu değil zaten o 4 yıl ana sınıfı gibi hafif olucak. hergün bisi okuyorumve böle oluyorum .
bize brans seçme zorunluğu kolcaklarmıs ben böle mutluyum ya. ve asıl haber güya yeni eğitim sisteminde sınıf öğretmeninni yeri yok çünkü ilk kademe anasısınfı gibi hafif anasınıfçılar giricek ikinci kademeyede branşlar gircekmis. sınıf öğr. eğitimle ya anasınıfı yada brans seçiçekmis şaka gibi
çok canım sıkkın kızlar ya hersey alt üst bu ülkede malum ben öğretmenim sınıf öğretmeniyim eğitim sistemi değisti 4 4 4 oldu hiç bir açıklama yok büyüklerden siz ne biliyorsanız bizde onu biliyoruz
2007 liler 1. sınıfa gitcek ilkokul 4 yıl olcak anasınıfı zorunlu değil zaten o 4 yıl ana sınıfı gibi hafif olucak. hergün bisi okuyorumve böle oluyorum .
bize brans seçme zorunluğu kolcaklarmıs ben böle mutluyum ya. ve asıl haber güya yeni eğitim sisteminde sınıf öğretmeninni yeri yok çünkü ilk kademe anasısınfı gibi hafif anasınıfçılar giricek ikinci kademeyede branşlar gircekmis. sınıf öğr. eğitimle ya anasınıfı yada brans seçiçekmis şaka gibi
Kahvaltımmm
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
1 kayısı
5 çekirdekli kara üzüm kurusu
kiraz dımates
az salatalık
finduk
2 dilim pastırma
2 omega 3 kapsül
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt
Hepimize afiyet olsun hatunlaarr
Bu arada kilo veremiyoruuummm neden neden? durdu kilo vermem benim yahuuu:26:
Leylak70im toparlanmışsın harikasın devammmm karataya:13:
mısır patlatması kilo yaparmı-patlamış mısır zayıflatırmı
PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.
mehmet öz de kitabında abur cubur olarak yenebileceklerin arasına koymuş patlamış mısırı. porsiyon başına 61 kaloriymiş. yalnız mısırların kavrulmaması gerek demiş.
içindekiler de şöyle:
Toplam yağ: 0.8 gr
Doymuş yağ: 0.1 gr
Sağlıklı yağlar: 0.7 gr
Lif: 0.4 gr
Karbonhidrat: 5 gr
Protein: 1 gr
Kalsiyum: 1 mg
yağsız mısır patlatması 100 gramında 70 kalori var. o nedenle zayıflamak için patlamış mısır yağsız tüketilmelidir.
Gunaydin kizlar.
bugun ki 1.ogunum : lahana ve bir domates ve 2 sosis ile yapilmis tek yumurtali omlet , 1 zeytin ve bir kahve.
2 saat calistim. Evimdeyim.
suan yesil cayimi iciyorum :) ve bool boool su .
aaa Busefer gitti. ama ben yazmaktan yoruldum
.Diyetin 3.günündeyim.Yediklerimi uzunca yazamayacağım.
Yazdıklarım gitmeyince iyice umutsuzluğa kapıldım.2 Gündür ne isteniyorsa
harfiyen uydum Aranıza katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?