Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlarrrrrrrr
bugün 4. günüm ama ben wc den cikamiyorum
tersim iste ters millet kabiz olur ben :44::44::44::44::44::44:
niye böyle oldu bilen varmi :2::2::2::2::2::2::2::2:

aydasu canimmmm sendemi burdasin

Ablacım merhaba Nasılsın gorusmeyelı...
Sorma ben de burdayım evlendım rahat geldı eccük kilo aldım da
Onları verıp kacıcam (kolaydı sankı )

Benım de bugun 3. gunum...
Sımdılık gayet ıyı gıdıyor...
Ablacım bu ıyı bısey bence bagırsakların kıtlenıp kalacagına aktıf olsunlar
Ben de delı gıbı gaz sansıcı cekıyorum karnımda dolanıp duruyorlar

Yürüyüş bandında yürüyen arkadaslar hızınız yuksek olunca kendınızı yorgun hıssetmıyormusunuz?
Bacaklara baskı yapıyor bant ben cok zorlanıyorum hızım yuksek olunca kı dktorlarda onermıyor, benm hızım bıraz dusuk ama napayım dısarda yurumek gıbı olmuyor evde. Ben 5 km hızla yuruyorum, dun 1 saat yurudum ama cok zorlandım dısarda 2 saat rahat yururum.. Bugun tekrar 45 dakıkaya dusurup twıst shape aletıylede 15 dakıka spor yapmayı planlıyorum, hadı pazartesı gel artık

merhabalar
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
roka
ceviz
1 muz
omega 3lerim
çay

dün akşam yatmadan adımsayarım 12000 i gösteriyordu

Canım okulda hep bunlar konuşuluyor. Öğretmenlerimizin canı çok sıkkın benim de tabiiki:26: Ne olacağını kimse bilmiyor açık ve net bu bir belirsizlik çokk kötüüü
İkincisi ben kendi adıma söyleyeyim gelecek nesiller için endişeliyim hem de çoook. Şimdiki sistem iyiydi gelecek yıl okula başlama yaşı çok erken bence diğer aklımdakileri yazmayacağım. Anasınıfı eğitimi yaşı ve birinci sınıfa başlama yaşı idealdi şimdiki sistemde. Bana göre anasınıfı eğitimi çok ama çok gerekli 1. sınıfa başlama yaşı ile ilgili insiyatif veliye bırakılıyor. Yani 5 yaş ve 6 yaş çocukları olacak 1. sınıfta ama o yaşlarda 1 ayın bile çok farkettirdiğini hep görüyoruz........

Gunaydin kizlar.
bugun ki 1.ogunum : lahana ve bir domates ve 2 sosis ile yapilmis tek yumurtali omlet , 1 zeytin ve bir kahve.
2 saat calistim. Evimdeyim.
suan yesil cayimi iciyorum :) ve bool boool su .

mısır patlatması kilo yaparmı-patlamış mısır zayıflatırmı

PATLAMIŞ MISIR: Patlamış mısırın, yüksek posa içeriği sayesinde glisemik yükü azdır. Yağsız ve tuzsuz olarak hazırlanmış patlamış mısır, zayıflama diyetlerinde veya canınız abur cubur istediğinde sınırsız tüketilebilir.
mehmet öz de kitabında abur cubur olarak yenebileceklerin arasına koymuş patlamış mısırı. porsiyon başına 61 kaloriymiş. yalnız mısırların kavrulmaması gerek demiş.

içindekiler de şöyle:

Toplam yağ: 0.8 gr
Doymuş yağ: 0.1 gr
Sağlıklı yağlar: 0.7 gr
Lif: 0.4 gr
Karbonhidrat: 5 gr
Protein: 1 gr
Kalsiyum: 1 mg

yağsız mısır patlatması 100 gramında 70 kalori var. o nedenle zayıflamak için patlamış mısır yağsız tüketilmelidir.

canım bende sınıf öğretmenliğinde okuyorum..kendi adıma da endişeliyim çocuklar adına daha da çok endişeliyim..hepimizi belirsizlikte bırakıyorlar.ne olacağımız meçhul valla

günaydın kızlarrr...sınav haftam olduğu için kaç gündğr giremiyordum doğal olarak diyetimde biraz sekteye uğradı.ama bugün tam gaz devam...omega3 kullanmıyordum bugün ona da başladım değişiklik olcak mı merk edyrumm...kahvaltımı yaptım yazayım hemen...

2 kk yumurta
8 zeytin
2 dilim kaşar
fındık
1 kaşık yoğurtla çörek otu
domates salatalık
2 omega3 kapsül

canımm sağol tabi sizin sayenizde toparladım iyiki varsınız

patlamış mısır istiyor canın galiba herşeyi araştımışsın ama bizim diyetimizin en önemli prensibi olan glisemik indeksi araştırmamışsın
ben söyleyeyim
mısır haşlanmış:70
mısır patlamış:80
hocanın 2.kitabında sayffa 65-66

taylan kümeli bir diyetisyen varya oda istedeğiniz kadar yağsız tutsz patlams mısır yiyiin demisti lif vucut öğütür çıkarır demisti. ama söle yağlı bol tuzlu olcakta yiycen eğilse o tadı vermiykiii

sinir oluyorum yaaa
var ya bunlar iyi günlerimiz galiba
herşey kötü gidiyor

tutut fırlattı kalbimi sarkısına ihtiyacım var brçin bana mail atabalirmisin

aaa Busefer gitti. ama ben yazmaktan yoruldum
.Diyetin 3.günündeyim.Yediklerimi uzunca yazamayacağım.
Yazdıklarım gitmeyince iyice umutsuzluğa kapıldım.2 Gündür ne isteniyorsa
harfiyen uydum Aranıza katılmak istiyorum.

Kusura bakmayın o kadar hızlı yazamıyorum iki günü tekrar etmeyeym.
Bugün 2 Yumurta
2 kuru incir
avuç içi kadar peynir
10 tane zeytin
4 ceviz ile kahvaltım tamamdır.
yine diğer öğünlerimi bildireceğim. Hoşçakalın

Hosgeldin canim bendde yeni sayilirim basarilar:)

1 cay bardagı fındık
2 adet köy yumurtası
yarım demet maydonoz
6 dal kuzu kulagı
1 adet salatalık
2 adet ceri domates
avucici kadar peynir
10 zeytin
omega3 500mg 2kapsül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…