Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar öğle yemeği çok canım istemeyerek;

Etli bezelye yemeği
yoğurt
mor lahana ve havuç salatası

henüz 1/2 lt su

yumurta yemeğince su da içemedim..şimdiden sonra gayret edicem suya..

yarım yağlı süt evde vardı o yüzden içtim..dün akşam misafirlerime ıslak kek yapmıştım..keklerde çok sıvı yağ ve margarin kullanılıyor die sütü az yağlı tercih ediyorum..

mayalı sıcacık ekmek yedim avuç içi büyüklüğünde neyseki bu kadarla kurtardım:26:

2 dilim kek(üzümlü)
1 tabak yaprak sarma (pirincli)
tabi ben yermiyim yemem tabi cok israr etti ev sahibi ama yemedim bi tane ye diyor ne olacak ki diyor hic bisey olmaz dedim icimden ne olacak ki gece leptin calısmaz dedim icimden ay simdi sofradan kalktık tıka basa doluyum dedim ellerinize saglık dedim ne deyim ama dayanamayıp oglun gündüz yer diye eve koydu ama ben kesinlikle yemem ve yemeyecegim

Merhaba kızlar :)

Beni gören herkes, çok kilo vermiş olduğumu söylüyor! Halbuki daha sadece 1.9 kilo gitti... Ama bunu yazan başka kızlar da var, demek ki bu diyetin böyle güzel bir yönü var... Bu da beni çok mutlu ediyor.

Yürüyüş bandı kullanan arkadaşlarım, size bir bilgi vermek istiyorum: Benim dizlerimde bir problem var. Doktor, problemin giderilmesi ve dizlerimin güçlenmesi için mutlaka spor yapmamı söyledi ama iki şeyi yasakladı: Kalitesiz ve sert spor ayakkabı, bir de yürüyüş bandı!!! Dışarda yürüyeceksin dedi... Bir de babam kalp hastası, doktoru ona da yürüyüş bandını yasakladı!

Yani doğrusunu yanlışını bilmem ama 2 doktor birden yasaklayınca insan huylanıyor tabi. Sizi de bilgilendirmek istedim.

Bir bilgi daha vermek istiyorum. Keşke buraya daha erken üye olsaydım da, kışın portakal bolken bu bilgiyi verebilseydim. Neyse. Selülit problemi olan arkadaşlarım, bundan sonra portakal kabuklarını atmadan önce: kabukların dış kısmını bacaklarımıza ve kalçamıza sıkıp, çıkan sıvıyı yediriyoruz. 1 portakalın bütün kabukları, tüm 2 bacağa ve kalçaya yetiyor, yeter ki kabugu iyice sıkın :)

Sonra streç film sarıyoruz ve bekliyoruz. Bekarlar, yatmadan önce yapabilirler. Ben evli olduğum için sabah eşim gidince yapıyorum, akşam da çıkarıp duşa giriyorum.

Bunu nerden duymuştum hatırlamıyorum ama denedim, sonuçlarına inanamayacaksınız! 10 gün içinde farkediyor, çukurcuklar resmen yok oluyor! Uygulaması çok kolay ve maliyetsiz, lütfen deneyin, sonuçları paylaşın :)

Sonuçta belki duymuşsunuzdur, doğadaki hangi sebze-mevye hangi organımıza benziyorsa, o organla ilgili hastalıkları tedavi ediyor ya hani, portakal kabuğu da selülitlere benziyor işteeee

Son olarak birsey sormak istiyorum. Ben felaket bir çay tiryakisiyim. Siyah çayın kısıtlaması var mı bu diyette?

Öptüm hepinizi.

selam ben de Karataycıyım ve yeni katıldım aranıza...tesadüfen buldum bu siteyi...çok da beğendim... Yaklaşık 10 gündür devam ediyorum diyete.. Başlangıç kilom:83.5 bugün itibari ile 79.7....arada kaçamaklarım olmuyo desem yalan olur...ama azimliyim devam edicem...sizlerle beraber çok daha iyi olacağına inandığım için işte bende geldim burdayım..

merhaba karataycı canlar nasılsınız
ben yoğunluktan bitap düştüm hemen menülerimi yazıp kaçayım
sabah:
3 gün kurusu
1 avuç fıstık
canım hiçbişey istemedi bunları bile zor yedim
öğlen:
2 haşlanmış köy yumurtası zeytin yağı ve baharatla
avuç içi kadar peynir
4 tane çeri domates
3 zeytin
ve kuzu kulağı yedim bolca
kaçamaksız bir gün olsun hepimize öpüyorum sizi

karatay da 11. günüm
kahvaltı12.00 da bitti
yarım greyfurt
1 muz
1 çb fındık
peynir
2 zeytin
tere
domates
şimdi sütlü kahvemi içiyorum

bende bugünkü ilk kahvaltimi yazayim

2 yumurta
bie adet grayfurtun suyu ( 150 ml kadar)
kendi yaptigim cökelek
biraz beyaz peynir
9 zeytin
bir adet salatalik
bir cay bardagi ceviz
3 adet kuru kayisi
3 adet hurma
2 adet omega 3

bende bugünkü ilk kahvaltimi yazayim

2 yumurta
bie adet grayfurtun suyu ( 150 ml kadar)
kendi yaptigim cökelek
biraz beyaz peynir
9 zeytin
bir adet salatalik
bir cay bardagi ceviz
3 adet kuru kayisi
3 adet hurma
2 adet omega 3

Meyve suyu içmek yerine meyveyi yememiz gerekiyor canım. Meyve suları kan şekerimizi aniden yükseltir, hızla kan şekerimizi düşürür ve acıkmamıza neden olur.

Son düzenleme:
Hatunlaaarrr öğle

Bir kase tarhana çorbası(tarhana ev yapımı)
Bir kepçe keşkek üzerine yarım kepçe kuru fasulye
Yarım kase kadar keten tohumlu yoğurt
susamlı yeşil salata

Üzerine ş.siz Türk kahvem

1 cay bardagı fındık
2 adet köy yumurtası
yarım demet maydonoz
6 dal kuzu kulagı
1 adet salatalık
2 adet ceri domates
avucici kadar peynir
10 zeytin
omega3 500mg 2kapsül

Eki Görüntüle 382516

bayılıyorum şu resimlerine menüne harikasın canım ya
bu arada akşam hayır dediklerin içinde tebrikler
"tam gaz devam karataya
kilolar gider haftaya
resim yükle buraya
öptüm seni koklaya koklaya"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…