Leyka84 çok güzel kilo vermişsinözellikle yaptığın bişey var mı?Ya da tavsiyen..Gerçekten duymak isterim
begendım ama kesmedıbayıldım butonu olsa ona tıklardım
canımm sağol tabi sizin sayenizde toparladımiyiki varsınız
patlamış mısır istiyor canın galiba herşeyi araştımışsın ama bizim diyetimizin en önemli prensibi olan glisemik indeksi araştırmamışsın
ben söyleyeyim
mısır haşlanmış:70
mısır patlamış:80
hocanın 2.kitabında sayffa 65-66
canımm sağol tabi sizin sayenizde toparladımiyiki varsınız
patlamış mısır istiyor canın galiba herşeyi araştımışsın ama bizim diyetimizin en önemli prensibi olan glisemik indeksi araştırmamışsın
ben söyleyeyim
mısır haşlanmış:70
mısır patlamış:80
hocanın 2.kitabında sayffa 65-66
çok canım sıkkın kızlar ya hersey alt üst bu ülkede malum ben öğretmenim sınıf öğretmeniyim eğitim sistemi değisti 4 4 4 oldu hiç bir açıklama yok büyüklerden siz ne biliyorsanız bizde onu biliyoruz
2007 liler 1. sınıfa gitcek ilkokul 4 yıl olcak anasınıfı zorunlu değil zaten o 4 yıl ana sınıfı gibi hafif olucak. hergün bisi okuyorumve böle oluyorum .
bize brans seçme zorunluğu kolcaklarmıs ben böle mutluyum ya. ve asıl haber güya yeni eğitim sisteminde sınıf öğretmeninni yeri yok çünkü ilk kademe anasısınfı gibi hafif anasınıfçılar giricek ikinci kademeyede branşlar gircekmis. sınıf öğr. eğitimle ya anasınıfı yada brans seçiçekmis şaka gibi
burda bir çok arkadaş benden sonra geldi ve10 günde 3 kilo verdi bile.ben hadi bu hafta reglden dolayı kaçamak yaptım ama 1 ayda 2 kilo verebildim.
aslında biliorum kansızlıktan.
hamilelikte ve lohusalıkta içtiğim ilaca devam etsem olur mu sizce? tekrar doktora sormadan.???
teşekkür ederim canım...özellikle yaptığım hiçbişey yok,tek yaptığım elimden geldiğince karataya uymak ve hergün 45 dk yürümek.sadece bu kadar....
kızlar hava güzel olunca 80 dk yürümüşüm çok yoruldum ama iyi oldu
gelince oğlumun anne sen hiç pasta yapmıyorsun sitemlerine dayanamayıp meyveli pasta yaptımçokta güzel oldu
asla kat-a yemeyeceğim
akşama yemeyi planladıklarım
yumurtalı kabak yemeği
kısır(inşallah küçük bir tabak yerim)
ayran
dün bir arkadaş taş gibi yoğurt tarifi vermişti deneyen oldumu
benimkinin suyu çok çıkıyor ben onuda ayran yaparak değerlendiriyorum
sabah : 5 kuru kayısı-2 yumurta-7 zeytin-1 salata-1 domates-yarım cay b. fındık-peynir-cay
(baya yemişimm :) böyle yazınca farkediyor insan.ama dün akşam evde misafrler vardı ve pasta almışlardı ben hiç dokunmadmkendmi aç hissettm bu sabahta)
öğlen:100 gr döner-1 kase salata-birazda turşu..turşu yasak mı??
bu arada alışverişe çıktım ama kıyafetlern bana olmadıgını görnce moralım çok bozuldu durmak yok yola devam !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?