Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1saat yürüdüm.
2. Öğünüm ; bol salata , 1 kase çorba , 1 kase limonu yoğurt

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Dizdar: "Biliyorum canınız sıkılacak, yüreğiniz kabaracak, üzüleceksiniz ama gerçekleri öğrenmeniz lazım. Daha yumurtadan çıkar çıkmaz civcive antibiyotik veriliyor. Kemikleri gelişmesin, sadece et yapsın diye... Tavuklar tarladaki patatesler gibi hiç kıpırdamadan yetiştiriliyor. Bıraksanız bile kıpırdayamıyorlar... Elinize aldığınızda kemikleri kırılıyor... Bu inanılmaz bir vicdansızlık... Sonra, görüyoruz her gün gencecik bir kadın meme kanserine yakalanıyor. Büyük olasılıkla daha sağlıklı diye sık sık tavuk yiyorlardır..."
çok dikkat etmek lazım ya

Leyka84 çok güzel kilo vermişsin özellikle yaptığın bişey var mı?Ya da tavsiyen..Gerçekten duymak isterim

teşekkür ederim canım...özellikle yaptığım hiçbişey yok,tek yaptığım elimden geldiğince karataya uymak ve hergün 45 dk yürümek.sadece bu kadar....

burda bir çok arkadaş benden sonra geldi ve10 günde 3 kilo verdi bile.ben hadi bu hafta reglden dolayı kaçamak yaptım ama 1 ayda 2 kilo verebildim.
aslında biliorum kansızlıktan.
hamilelikte ve lohusalıkta içtiğim ilaca devam etsem olur mu sizce? tekrar doktora sormadan.???

evet , istemiyor değil .. Ben hocamızın kitabını henüz okuma şansına ermiş değilim.
Mayıs'ta Türkiye ye geliyorum ancak ozaman alacağım
Sizin ve diyet arkadaslarımın yazdıkları ile bilgileniyorum ve hocamızın yazılarını videolarını haberlerinin hepsini okudum izledim.
Yeni bişeyler öğrendim yine saol var ol..!

evet , istemiyor değil .. Ben hocamızın kitabını henüz okuma şansına ermiş değilim.
Mayıs'ta Türkiye ye geliyorum ancak ozaman alacağım
Sizin ve diyet arkadaslarımın yazdıkları ile bilgileniyorum ve hocamızın yazılarını videolarını haberlerinin hepsini okudum izledim.
Yeni bişeyler öğrendim yine saol var ol..!

Hocamızın kitabını internetten okuma imkanımız var mı?
Yurt dısında oldugum icin suan kitaplara sahip değilim . O nedenle soruyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Sevgiler

sabah : 5 kuru kayısı-2 yumurta-7 zeytin-1 salata-1 domates-yarım cay b. fındık-peynir-cay
(baya yemişimm :) böyle yazınca farkediyor insan.ama dün akşam evde misafrler vardı ve pasta almışlardı ben hiç dokunmadm kendmi aç hissettm bu sabahta)

öğlen:100 gr döner-1 kase salata-birazda turşu..turşu yasak mı??

bu arada alışverişe çıktım ama kıyafetlern bana olmadıgını görnce moralım çok bozuldu durmak yok yola devam !

pepetim bana da cok sacma geliyor egitim sistemi cok iyiiymiş gibi daha da kötülestirdiler
hayır memleketin baska sorunumu kalmamısta abuk subuk icatlar cıkarıyorlar anlamıyorum

merhaba,bence doktora sorsan daha iyi olur.sonuçta kan ilaçı olsa da sonuçta ilaçtır.sıkma canını,herkes kilo verirken,ben 1 kilo almışım!yani 88 kilo yken 89 olmuştum...bugun da 88.2 geliyordum.

merhabalar..
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:4 köfte,karnıbahar salatası,kefir,domates
akşam:karnıbahar salatası,kefir
su:şimdilik 2 litre
spor:80 dakika yürüyüş,20 dakika aletlerle çalıştım

kızlar hava güzel olunca 80 dk yürümüşüm çok yoruldum ama iyi oldu
gelince oğlumun anne sen hiç pasta yapmıyorsun sitemlerine dayanamayıp meyveli pasta yaptım çokta güzel oldu
asla kat-a yemeyeceğim

akşama yemeyi planladıklarım
yumurtalı kabak yemeği
kısır(inşallah küçük bir tabak yerim)
ayran

dün bir arkadaş taş gibi yoğurt tarifi vermişti deneyen oldumu
benimkinin suyu çok çıkıyor ben onuda ayran yaparak değerlendiriyorum

Bugün öğle yemeğinde yeşil fasulye yoğurt,salata,2 kaşık bulgur pilavı yedim.
bolca su içmeye gayret ediyorum.
Akşama görüşmek üzere hoşçakalın.

ben daha denemedim yogurdum var benım ki de sulu oluyor
bende corbasını yaparak degerlendiriyorum

ev tursusu oldugu sürece ise abartılmadan yeniliyor canım

bamya yemegi
karnabahar püresi
pırasa yemegi(pırsadan 1 kasık alabildim cok doydum ama sofrayı kurmadan önce kurt gibi acıkmıstım bu aralar metobalizmam hızlı calısıyor regli günleri yolda da:44::44:)
yarım cay bardagı ay cekirdegi
6 adet fındık

bende ne abartmısım masayı simdi fotoya bakınca gördüm ama su kesin mide kücülmüs ve uyarıcılar iyi calısıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…