öğlen
bol yogurt ve 3 kaskı kıymalı bezelye çok az yedimm
kizlar bana bir akil verin! Turkiyeden gelen cifte kavrulmuslari bir cirpida bitirp rahat edip oyle mi devam edeyim ?Yoksa yavas yavas mi yiyeyim? Gunde 3-5 kucuk cifte kavrulmus ve cikolata kapli olanindan yiyorum 2 gundurZira bunlari yicem baska yolu yok :) Herseyde tutarim kendimi ama bu bir daha gelmez:) O yusden tazeyken yemeli :) Bittigi an yeniden basladgimda tartida kotu bir sonucu olurmu acep ?
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
az kaşar peyniri
ceviz
roka-tere
2 kuru erik
1 kaşık süzme yoğurt
omega 3 lerim
kızlar bana birşey oldu yaaa reglimde bitti ama hala +++
çizelgeden 1 kilo falan fazla
Bence hemen bitir kurtul arkadaşım, yoksa ufak ufak her günün yancak:)
kazablankacim oyle mi dersin tatlim? valla bende dusunmedim degil. yoksa dedigin gibi bu bitene kadar kafam da rahat etmicek yiyorum die. bir de sabah vakti bitireyim de aksam aksam aklima gelmesin yemek die de dusunuyorum. bu sabah oturup bitisem mi acaba? :))) hahaha. yaa tam zamaninda geldi yani buda ama oglusumun dogumgunune kdr 2 kg dahi olsa gitsin istiodum 3 haftada
Yani aslında burda birbirimize, yememe konusunda destek olmamız gerekiyor amaa
Aynı durumda ben olsaydım, evet ben de illa ki yerdim, bunu biliyorum.
O zaman düşününce, her gün yiyip insülini her gün yükseltecegine, 1 kez ye, bir daha da uzuuun süre kacamak yapma. Bence bu daha zararsız olur.
Başka fikri olan kızlar?
bu tarifi veren arkadaşa teşekkürü bir borç bilirimarkadaşım yogurdum harbiden taş gibi oldu çok saolasın (kim vermişti yahu
slm kızlar nassınız bakem bugün ben iyiyim çok şükür bugün toparladım kendümü
1. ögün
2 kk haşlanmış yımırta
2 kaşık çökelekle yapılmış salata
2 zeytin
1 avuç fındık
3 omega 3 500mg(dünkü iştah krizinden sonra omegayı arttırdım bakem işe yarıcekmi
2. ögün
1 tabak börülce kavurması
1 bardak yogurt suyuyla ayran
1 haşlanmış tavuk but
idealistcim ben sözümde duruyorum sende durumlar nasıl ?
pepeticim bezelye yasak mı..ben çok severim de..
öğle yemeğim;
ızgara köfte, salata,ayran
1,5 lt su oldu akşama kadar 2,5 yaparım..
işte haftasonu geldi cumadan başladık..akşam misafirliğe gidicez..gözleme partisi varmışş..
kizlar bana bir akil verin! Turkiyeden gelen cifte kavrulmuslari bir cirpida bitirp rahat edip oyle mi devam edeyim ?Yoksa yavas yavas mi yiyeyim? Gunde 3-5 kucuk cifte kavrulmus ve cikolata kapli olanindan yiyorum 2 gundurZira bunlari yicem baska yolu yok :) Herseyde tutarim kendimi ama bu bir daha gelmez:) O yusden tazeyken yemeli :) Bittigi an yeniden basladgimda tartida kotu bir sonucu olurmu acep ?
kazablankacim oyle mi dersin tatlim? valla bende dusunmedim degil. yoksa dedigin gibi bu bitene kadar kafam da rahat etmicek yiyorum die. bir de sabah vakti bitireyim de aksam aksam aklima gelmesin yemek die de dusunuyorum. bu sabah oturup bitisem mi acaba? :))) hahaha. yaa tam zamaninda geldi yani buda ama oglusumun dogumgunune kdr 2 kg dahi olsa gitsin istiodum 3 haftada
biliyorum tatlim. hatta buraya yazilacak sey degil die dusundum ama basladigimdan beri ben hic kacamak yapmadim. cok iradeliyimdir. ustelik Almanyadan gelen o kadar cikolata nutella filan girdi eve baklava borek filan bana misin demedi! yani hic bakmadim yuzune en sewdigim cikolatalar filan olmasina ragmen ama bu farkli. hem oyle cok da degil toplam yarim kg filan vardir:) istesem atarim. onu da yaparim ama yapmak iatemiyorum durum farkli :) sende anlamissin beni bende yapardim biliyorum demissin. sanirim dedigin dogru hergun insulini yukseltmek yerine bir kere de kurtulmali. evet kizlar sizin fikriniz ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?