Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu tarifi veren arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim arkadaşım yogurdum harbiden taş gibi oldu çok saolasın (kim vermişti yahu

slm kızlar nassınız bakem bugün ben iyiyim çok şükür bugün toparladım kendümü

1. ögün
2 kk haşlanmış yımırta
2 kaşık çökelekle yapılmış salata
2 zeytin
1 avuç fındık
3 omega 3 500mg(dünkü iştah krizinden sonra omegayı arttırdım bakem işe yarıcekmi

2. ögün
1 tabak börülce kavurması
1 bardak yogurt suyuyla ayran
1 haşlanmış tavuk but

idealistcim ben sözümde duruyorum sende durumlar nasıl ?

İnanılmaz yoğun bir hafta geçti. Dün de hiç bakamadım.
Dünkü menüm Sabah muz kayısı omega3 fındık
Öğle:İzmir köfte salata Köftenin yanındaki patatesten 2 tane yedim((
Akşam kısır

Bugün Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin çeri domates Omega3 Çerezi unuttum(
Öğle barbunya salata
KIzlar 2 günlüğüne memlekete gidiyorum bildirim yapamıycam. Umarım kaçamak yapmam!!!!

öğlen

bol yogurt ve 3 kaskı kıymalı bezelye çok az yedimm

pepeticim bezelye yasak mı..ben çok severim de..

öğle yemeğim;
ızgara köfte, salata,ayran

1,5 lt su oldu akşama kadar 2,5 yaparım..

işte haftasonu geldi cumadan başladık..akşam misafirliğe gidicez..gözleme partisi varmışş..

Selam Kızlar
İlk önce şunu söyleyeyim akşam yemeğimi azalttım kilo vermeye başladım ben bugün sabah 60.100 çıktım:124:
Pastırmalı 2 yumurtalı omlet
fındık
2 günkusu kayısı
5 kara ç.li üzüm
marul
ş.siz çay

bugün şehre gittik köy gibi bir yer yaşadığım yer bana öle geliyor
yemeğimi de orda yedim. çavuşoğ.. kebabı yedim kocaaaa bir tabak geldi eşimiz önüne ben de iskender söylemiştim ve lahmacun içimdeki caanavarı çıkarttım yani
öncesinde lavaş 8az yedim)ve mezelerle doydum zaten sonra lahmacunun yarıdan fazlasını eşime yedirdim sonra kebap bi geldi 3 kişi rahat doyulur Bilseydim sadece onu söylerdim. Velhasıl yiyeceğim diye kendimi zorlamama rağmen yiyemedim şimdi kendime gülüyorum afedersiniz kusacağım geldi ama ben zaten çok da yemedim ki! Normal bir insan kadar anca yedim yahu... Eşim de karatay yapıyor o da yiyemedi performansı düşmüşmüş ama halinden de memnun aslen. bugün bayağı yürüdm aynı zamanda iyi geldi bana yaşadığım yer küçük ara sıra şehre gitmek iyi geliyor.
akşama fındık yerim sadece

Son düzenleme:
kizlar bana bir akil verin! Turkiyeden gelen cifte kavrulmuslari bir cirpida bitirp rahat edip oyle mi devam edeyim ?Yoksa yavas yavas mi yiyeyim? Gunde 3-5 kucuk cifte kavrulmus ve cikolata kapli olanindan yiyorum 2 gundur Zira bunlari yicem baska yolu yok :) Herseyde tutarim kendimi ama bu bir daha gelmez:) O yusden tazeyken yemeli :) Bittigi an yeniden basladgimda tartida kotu bir sonucu olurmu acep ?

Bence hemen bitir kurtul arkadaşım, yoksa ufak ufak her günün yancak:)

Regl bittikten sonra vücudun tam anlamıyla ödemlerden kurtulup kendi kilosunu bulması, 1 haftayı buluyor arkadaşım, moralini bozma. Bana bunu doktor söylemişti.

Leylak70 im akşamları porsiyomlarını azalt derim canım. Ben azaltınca kilo vermeye başladım. Hiç kaçamak yapmamama rağmen kilo vermeyince 2 gündür dağıttım ama bugün sabah 300 gr vermiş gördüm kendimi akşam az yeyince kilolar öyle gidiyor vessellaaammm.

Bence hemen bitir kurtul arkadaşım, yoksa ufak ufak her günün yancak:)

kazablankacim oyle mi dersin tatlim? valla bende dusunmedim degil. yoksa dedigin gibi bu bitene kadar kafam da rahat etmicek yiyorum die. bir de sabah vakti bitireyim de aksam aksam aklima gelmesin yemek die de dusunuyorum. bu sabah oturup bitisem mi acaba? :))) hahaha. yaa tam zamaninda geldi yani buda ama oglusumun dogumgunune kdr 2 kg dahi olsa gitsin istiodum 3 haftada

Yani aslında burda birbirimize, yememe konusunda destek olmamız gerekiyor amaa

Aynı durumda ben olsaydım, evet ben de illa ki yerdim, bunu biliyorum.

O zaman düşününce, her gün yiyip insülini her gün yükseltecegine, 1 kez ye, bir daha da uzuuun süre kacamak yapma. Bence bu daha zararsız olur.

Başka fikri olan kızlar?

biliyorum tatlim. hatta buraya yazilacak sey degil die dusundum ama basladigimdan beri ben hic kacamak yapmadim. cok iradeliyimdir. ustelik Almanyadan gelen o kadar cikolata nutella filan girdi eve baklava borek filan bana misin demedi! yani hic bakmadim yuzune en sewdigim cikolatalar filan olmasina ragmen ama bu farkli. hem oyle cok da degil toplam yarim kg filan vardir:) istesem atarim. onu da yaparim ama yapmak iatemiyorum durum farkli :) sende anlamissin beni bende yapardim biliyorum demissin. sanirim dedigin dogru hergun insulini yukseltmek yerine bir kere de kurtulmali. evet kizlar sizin fikriniz ne ??

Allah Allah benimki niye taş gibi olmadı ki acaba? Yogurdun soğuma ısısını mı tutturamadım ki..

leslie indiremıyorum diyen bi arkadaş vardı 04/04 de kaneel arkadaş bi link paylaşmıştı sanırım 3667 nnolu sf.diye hatırlıyorum ama ben onu indirmiştim.

canım o partiden uzak dur

valla canım yeme derim ama illada yicem diyosan bi kerede sabah saatlerinde bitir ve kurtul .ben senin yerinde olsaydım napardım :44: inan bilmiyorum...

sabah ye derim ben de akşama kadar eritip zararlı etkilerini en aza indirirsin. AKşamki kaçamaklar direk yağa dönüşüyor. Hiç yemesen benim gibi kaçamak yapmasan daha iyi bence

Kızlar çok da iradesiz değilim hani. Anlatayım. Oğluş kuru kayısıyı çok seviyor. Alalım diye kuruyemişçiye girdikk aman Allahııımm çikolata kaplı helvalar, çikolata kaplı bademler(bayılırııım) içi antep fıstıklı üzüm pestilleri Tuğb. kuruyemişi bilen varsa oraya gittik. Kuru kayısı ve sadece hurma alarak çıktım alkış valla bana misler gibi kokuyordu tatlılar

Bence bugun azicigini ye canim..neyse yiyecegin bilmiyorum ama sizlanisina bakarsa bayaa yasak bise galiba:)) iradeli oldugunu soyluyosun,bence iradene guven,o yasak sey ne ise azicigini ye ve gerisini komsudan yemek gelen bi tabagin icine koy ve tabaginizi bos getirmek istemedim de..yada oglusuna yedir,yada kocana yedir,yada buzdolabinin kuytu bi kosesine koy ve misafire ikram et tatlim:))) umarim isine yarar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…