Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün şehre gitmişken eşime kıyafet aldık ama ben dedim ki bir ay sonra alacağım biraz daha zayıflayayım dedim. Bu beni motive edecek
hedef kiloma ulaşınca istediğim eşofman takımlarını alacağım ödülüm bu
Bugün karnıma baktım baktım 60 kiloyum ama göbek var yahu bunu kessem kurtulamazmıyım ben gerçekten aaa siniir ediyor beni hiç güzel durmuyır giysiler. Balıkesirde kıyafet beğenemedim. ya olmadığından ya da kalın bir bel koca bi popo olduğundan ofofofff
alışverişe İZMİR'e memleketime gideceğim 23 nisan gibi inş. İzmirliler özledim izmirimi annemi babamı kardeşimiii özlem giderip alışveriş yapiciiim o zamana kadar ne kadar zayıflarım ben
Bekle beni İzmir geleceğiiimmm.

en güzeli azıcık yeyip gerisini senin dediğin gibi yapması canım

Bence hiç yeme çünkü insan pişman oluyor.

Bugün yediklerim:

sabah: 2 yum. 1 dilim peynir, salata, 1 fincan ceviz, 1 k.elma, 5 zeytin
öğle: tavuklu salata, 1 yerli muz

hastalar iyileşti mi? Ben oğluş ve kızım hastayız arkadaşlar. Eskiden olsa dökülürdüm resmen grip olmuşum ben. Şimdi bünyemi kuvvetlenmiş hissediyorum yaşasın karatay yaşasın

İyiniyetlim ogretmensin galiba bi koyde..hocamiz gulben ergenin programinda telefonla baglanan bi kadina siz cok luks yasiyosunuz demisti koyde yasadigi icin..sende oylesin canim luks yasiyosun..hersey dogal ve havasi tertemiz..sen biZe gore daha fazla oksijen aldigin icin daha fazla yag yakarsin..ne mutlu sana canim:))

sabah ye derim ben de akşama kadar eritip zararlı etkilerini en aza indirirsin. AKşamki kaçamaklar direk yağa dönüşüyor. Hiç yemesen benim gibi kaçamak yapmasan daha iyi bence

iyiniyetli bende kacamak yapmadim aslinda bugune kdr cok iradeliyimdir. ama bunu yemek istiyorum hem:) hem de dun mesela gunduz yedim die aksam yemek yemedim. 3 de karataya uygun oglen yemegi yeyip noktaladim. getirmeseydi keske getiren arkadas suclu oldu simdi

Hepsini de yesen bir kaç tane de yesen alacağın haz aynı ama pişmanlığın yediğin miktar kadar artacak..
Sen en iyisi bir kaç tane ye, kendini mutlu et. Gerisini de bu çifte kavrulmuşlara hasret kalmış dostlarınla paylaş... Kendinle gurur duyacaksın!

Çok sağol canım.
Köyde değilim köyde hiç çalışmadım canımcım ben. Ben de rehber öğretmenim. Rehber öğretmenleri zor buldukları için pek köye vermiyorlar. Ama küçük bir ilçe yaşadığım yer köy diyorum.
Aynen dediğin gibi canım köy tavuğu, doğal tereyağı, doğal z.yağı, köy yumrutası, kavrulmamış kuruyemişler, köylüler burda bildiğim hayvan gübresiyle ürettiklerini satıyorlar. Çilek almıştık geçen s.baharda tadı inanılmazdı... Bunlar artıları dediğin gibi lüks yaşıyorum bu açıdan
Bazen sıkılıyorum İzmirde doğdum büyüdüm izmirde üniversiteyi bitirdim ben sıkıldıkça ile gidiyoruz çok da uzak değil zaten Allahtan. Bugün bana iyi geldii...
Sen de ing öğretmenisin en iyi anlaştığım branştır benim ingilizce öğretmenleri

oğluşunu öp benim için. doğum gününe kadar zayıflamak istiyorsan çikolatadan tat gerisini de dağıt canım bak kilo veremezsin sonra söyleyeyim canım

oğluşunu öp benim için. doğum gününe kadar zayıflamak istiyorsan çikolatadan tat gerisini de dağıt canım bak kilo veremezsin sonra söyleyeyim canım

canim sagol! operim:) haklisin galiba, cikolata kaplilarinin bir kismini yiyip gerisinden kurtulmaliyim. dedigim gibi cok degil aslinda. toplamda 300-400 gr birseydir hepsi. esim de is seyahatinde ona yedirirdim burda olsaydi :)))

eltinin yüzünü bende görmek isterdim papadiyamartık biraz da kendisi tutsun boğazını
38 bedenleri de görürsün inşallah canım.kardeşin de hoşgelmiş gözün aydın canım
sagolasın bıdenemmmdun gece hasret gıderdık bu sabah gıttı benı en son 90kg ıken gormustu şok oldu daha verme dıyo eltım konusunda aynen katılıyorum tatlım oyle dıycem en uygun zamanda

bugunkı menu bıldırımı

sabah kahvaltısını arkadaslarla ıkea da yaptık klasık kahvaltılıklar dısında bırsey yemedım hatta evden maydanoz nane ve kıvırcık goturmustum yanımda onları yedım ılaveten

ıkıncı ogun

et haslama
ıspanak
k.t.yogurt
fındık
omega 3
turk kahvesı
yesılcay

kızım izin vermedi yürümeme agladı anne nolursun gıtme dıye 30 dk boyunca şaka gibi ve gitmedim arkadslarım gıttı ben gıdemeyınce. deli oldum yaa

yuruyemedım eşime bagırdım sen yapıyorsun dıye oda ıkna etmeye calıstı kızımı olmadı kalktım 80 gr bıtter cıko vardı 60 gr yedım

buarada kızm 2.5 yasında babambenı delı edıyo anne sen gıdınce dedı. dövüyo benı dedı yalan söluyo bana dedı hepsı yalan tabı uyduryor. kucuck cocuk bıle neler soluyo ınanılmaz

brokolı yedım yogurtla

bugun de kacamak yaptım vatana mıllete hayırlı ogurlu olsun

yarın randevum var doktorda ve konyaya gıtmmız gerek sımdıden, sevgılı kocam okuldan geldı uyuyor şaka gıbı annem de gelıyomusunz yemegı hazırladım nerdesınz dıyo kadın haklı 4 de cıktıgımızı sanıyor

ama eşim uyuyor annem kızıyor ne kadar galesızsınz dıye benmi dedım sımdı sınırden nerdeyse kalan bıtterıde yıycemmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ne kadar zor bır erkekle yaşamak yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Yeme arkadaşım, olan kendimize oluyor, sanırım bütün erkekler aynı, kafana takma. Ayrıca bu durumdan sorumlu olan da sen değilsin kendini suçlu hissetme.Sevgiler

merhaba canlar nasılsınız pepeticim sıkma canını olan sana oluyor yine boşvermeye çalış
bende biraz önce omega-3 aldım eczaneden artık kullanabilirim menülerimi bildirip yürüyüşe kaçıcam
sabah:
1 bardak süt
1 avuç fındık
3 tane gün kurusu kayısı
öğlen:
ızgara köfte
yeşillik salata
keten tohumlu yoğurt
akşam:
2 lahmacun
bol yeşillik
ayran saat 17:45de bitti bugünüm
şimdi 1 saat yürüycem bandda
akşamda çay içerim hepinize bol leptinli geceler kızlar öpüldünüz

Ewet canim ing ogretmeniyim..tesekkur ederim canim:)) olsun izmire de gidebilirsin ilerde,rehberci kolay gider,ama yasadigin yerin kiymetini bil gercekten..bende kucuk yerdeyim ama buranin havasi okadar kirliki dogup buyudugum yedi ceddimin memleketi mersinimi ozluyorum inan..

iyi akşamlarr kızlarrrrrrr

menümm

1. öğün

1 yumurtadan bol baharatlı menemen
peynir
zeytin
yeşillik
salatalık
yeşil çay
elma-kivi

2. öğün

yeşil mercimek yemeğii
salata-yoğurt
3 günkurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…