Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım en az 4 yada 5 saat gecmeli..evet 8 den sonra hiçbise yemiyoruz ama cok acıkırsan süt ayran yada limonlu su içebilirsin..cunku bunlar sıvı oldugu için insülin salgılatmıyor..

Selam kızlar

geçmişi okudum, şimdi de 9da bitirdiğim kahvaltımı yazayım;

1 kk yumurta, domates, salatalık, roka-nane, peynir, zeytin, yarım çb fındık, 2 günkurusu
omega-3 içmeyi unuttum, öğle yemeğinden sonra içerim artık.

İşler de yoğun ama yine de uzak kalmaya dayanamayıp giriyorum ve yazılanları okuyorum

canım orda bcode diye biyer var..o kodlardan en ustte olanı...o kod biraz uzun hani..işte o kodun içinde yani hemen hemen 2.satırında http ile başlayıp yazan yeri kopyala ve profilindeki çizelge kısmına yapıstır ok

eğer hala yapamadıysan bana boyunu kilonu ve hedefini yaz ben yapıym sende yapıstır profiline ok.

eğer hala yapamadıysan bana boyunu kilonu ve hedefini yaz ben yapıym sende yapıstır profiline ok.

Dedigini harfi harfine yaptim yine de olmadi galiba benim bilgisayarda bir sorun var . Canimiz sag olsun.

Weight Loss - Diet Ticker

hazirladigim halde olmadi
sanna ozel mesaj atmayi denedim yeni uye oldugum icin atamadim.
insallah baska sefere elbet bir gun olacaktir .
Ilgin ve alakan icin tesekkurler.
cok cok saol.

Selamlar kızlar,
Ancak girebildim yoğunluktan..

Kahvaltı: Klasik Karatay
Öğle: Ispanak+yoğurt (dün öğlen getirmiştim dolapta kaldı; öğeln dışarı yemeğe gittik ev yemekleri yapan bir yere. Midemi mahvetti şişirdi sordum çıkmadan ayçiçek yağı ile yapıyorlarmış yemekleri artık mecbur kaldığımda sadece ızgara ve salata yicem)
Akşam: hiç bilmiyorum ne yapsam ki?

Sevgiler.

Kızlar ya bu arada benim pazartesi 2 haftam doluyor, listeye alıyorsunuz di mi
1 haftadır tartılmadım, çok merak ediyorum. gerçi pek spor yapamıyorum ama bakalım kaç çıkıcam?
Sizi seviyorummm

Selamlar kızlar,

Öğle: Ispanak+yoğurt (dün öğlen getirmiştim dolapta kaldı; öğeln dışarı yemeğe gittik ev yemekleri yapan bir yere. Midemi mahvetti şişirdi sordum çıkmadan ayçiçek yağı ile yapıyorlarmış yemekleri artık mecbur kaldığımda sadece ızgara ve salata yicem)

Sevgiler.

1 haftadır tartılmadım, çok merak ediyorum. gerçi pek spor yapamıyorum ama bakalım kaç çıkıcam?
Sizi seviyorummm

Selamlar kızlar,

Sevgiler.

Sizi seviyorummm

yok canım bilgisayarda sorun olacagını zannetmiyorum..sen bana
boy
şu anki kilo
hedef kilo
yaz yaparım ben sana

Kızlar ya dem,n menü bildirimi yaptım, uçtu gitti

Karataya devam.. ya benim pazartesi 2. haftam bitmiş oluyor. listeye eklenicem di mi?

canım tok karnına iciyoruz ben günlük 1000mg alıyorum arkadasım günlük 2 kapsül iciyorum 1 kapsül 500mg ama 3-4 kapsül icende var senin kac mg

benim ki 1000 mg demek ki 1 tane içicem cvp için sağol cnm
buarada yediklerimi yazayım
kahvaltı 10.30da bitti
2 muz
avuç içi peynir zeytin yok
domates
1 çb az badem
1 köfte (oğlumun beslenmesine yapmıştım)
şimdiye kadar 1 lt su
inanamıyorum 72.600 olmuşum üstelik bu hafta hiç spor yapmadım
inş bu sefer başaracağım
karatay a devam

45 dk yürüdüm duşumu aldım,saçlarıma maşa yaptım oh missss

kahvaltım
2 rafadan yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 avuç antepfıstığı
3 omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…