arkadaslar kilo cizegemi yaptim ama mesajimin altinda gorunmesi icin nerye yapistirmam gerekiyor ?
Tesekkur ederim.CANIM öğün araları 4-5 saat olmalı...
arkadaslar kilo cizegemi yaptim ama mesajimin altinda gorunmesi icin nerye yapistirmam gerekiyor ?
canım kullanıcı kontrol panelinden prolime gir orda çizelge kısmına yapıştır. kolay gelsin...
Arkadaslar merhaba ,
Sizlere bir sorum olacak, Karatay diyetinde ideal ogun saatleri ne olmalidir ?
En onemlisinin saat 8 den sonra hic bir sey yememek oldugunu biliyorum. Ama ogrenmek istedigim seylerden bir tanesi de ogun arasinda kac saat olmalidir ?
Evet buldum cok cok tesekkurler.
Arkadasim buldum kopyaladim yapistirdim. Bana siteden boyle bir yanit geldi .
LilySlim - Weight-loss tickers dan yaptim.Ama kabul edilmiyoranlamadim
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
canım orda bcode diye biyer var..o kodlardan en ustte olanı...o kod biraz uzun hani..işte o kodun içinde yani hemen hemen 2.satırında http ile başlayıp yazan yeri kopyala ve profilindeki çizelge kısmına yapıstır ok
eğer hala yapamadıysan bana boyunu kilonu ve hedefini yaz ben yapıym sende yapıstır profiline ok.
Dedigini harfi harfine yaptim yine de olmadi galiba benim bilgisayarda bir sorun var . Canimiz sag olsun.
Weight Loss - Diet Ticker
hazirladigim halde olmadi
sanna ozel mesaj atmayi denedim yeni uye oldugum icin atamadim.
insallah baska sefere elbet bir gun olacaktir .
Ilgin ve alakan icin tesekkurler.
cok cok saol.
yok canım bilgisayarda sorun olacagını zannetmiyorum..sen bana
boy
şu anki kilo
hedef kilo
yaz yaparım ben sana
Kızlar ya dem,n menü bildirimi yaptım, uçtu gitti
Karataya devam.. ya benim pazartesi 2. haftam bitmiş oluyor. listeye eklenicem di mi?
Tamam Canım saol ,
Boyum;1.72
Başlama kilom 81
Suan 79
Hedefim 70
Saol , cok cok teşekkürler
canım tok karnına iciyoruz ben günlük 1000mg alıyorum arkadasım günlük 2 kapsül iciyorum 1 kapsül 500mg ama 3-4 kapsül icende var senin kac mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?