Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bunu kopyala profilindeki çizelge kısmına yapıştır kaydet de. ok.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjvSNbg/weight.png

Selam canim benim icin o kadar ugrastin , hakkini helal et.!
ama yine olmadi galiba yeni uye oldugum icin kabul emiyor ..... her seferin de (((((((((((Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.))))))))) bu yazi cikiyor. Bu alanin aciklamasini bulup derhal okumaliyim :) ancak belki oyle olacak.:)
Cok cok tesekkurler. Cok cok saol var ol!

allah allah..ilginç..neyse canım senin ticker bende gozukuo ya siliyorum ozaman ok..

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

simdi olacak :)

ne demek ya helal olsun tabi..ama keşke olsaydı..neyse sağlık olsun canım:)

Önce iraden ve başarın için tekrar tebrik ediyorum. Menülerin; benim ve diğer arkadaşların menüleriyle karşılaştırdığımda çok az görünüyor. Başlangıçta da böyle miydi menülerin yoksa zaman geçtikçe yeme isteği ve ihtiyacı azalıyor mu? Bizim de menülerimizdeki yiyecekleri azaltmamız mı gerekir? En başarılı ve deneyimlimiz olarak bizim için önerilerin çok değerli. Teşekkürler...

Merhaba kızlar çok özledim sizi ama ay başı bilanço işlerimi hala halledemedim çok yoğunum...
Diyete pek uyduğum söylenemez tek uyduğum sabah kahvaltıları bir de en az 4 saat ara oluyor öğünlerimde..
kaçamak olarak ekmek yiyorum bazen,bir de pilav,makarna
Fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum ama hiç kafi derecede değil...
Regl de olamadım zaten

allah kolaylık versin işlerinde ceylincim...kaçamak yapıyosun ama her hafta gram gram da olsa kilo veriyosun

Önce iraden ve başarın için tekrar tebrik ediyorum. Menülerin; benim ve diğer arkadaşların menüleriyle karşılaştırdığımda çok az görünüyor. Başlangıçta da böyle miydi menülerin yoksa zaman geçtikçe yeme isteği ve ihtiyacı azalıyor mu? Bizim de menülerimizdeki yiyecekleri azaltmamız mı gerekir? En başarılı ve deneyimlimiz olarak bizim için önerilerin çok değerli. Teşekkürler...

Kardesimm kardesimm :) Okudum baktim yaptim ettim yine de olmadi bilgisayari biraktim iphone gectim yine olmadi :):) Olmayacagi tuttu :)
kismet artik baska zamana :)
cok yardimci oldun saol canim

ya canım eksik yada fazla yapıstırdığın zaman o ifade uyarı çıkıyor

htttp ile başlayıp .png ile bitecek sadece bu sekilde yap basında yada sonunda bosluk falan olmasın

akşam mantı evinde buluşma ayarlamışlar
gidicem ama salata ve yanına bize uygun başka bir şey varsa ondan yiycem.

htttp ile başlayıp .png ile bitecek sadece bu sekilde yap basında yada sonunda bosluk falan olmasın

Olmadi canim :)
Bugun gercekten benim sabrim zorlaniyor

Olmadi canim ((Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.))
Bu gun olmayacagi tuttu :)
Piyango herzaman ki gibi bana vurdu :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgue5c3/weight.png....... sondaki noklaların hepsini sil bide böle yapıstırsana

Bu kadar cizelge denemesinden zonra :) acikmiyor degil insan :)
2. menum : bir kase domates corbasi , kabak yemegi 1 yumurta ,yarim kase yogurt yaninda da bol bol su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…