Afiyet olsun diyeyim öncee vee nescafe yasak canım sütlü ş.siz Türk kahvesi iç bence...
amın canım sagolasınAllah kavuştursun canım kardeşine... De papadiyam de, eltiler ah eltiler benimki de beni görünce ne yapacak ağustosta merak ediyorum çok:)
Afiyet olsun papadiyam biz de kahvaltıya gideceğiz ben de bişeyler götürmeyi düşünüyorum diyeti bozmamak lazım
Fizoficim iyiyim canımcım. Nacizane önerim akşamları daha az ye istersen ben kilo vermeye başladım
Afiyet olsun canım
Pepeticim bazen bizi çıldırtıyorlar valla anlıyorum seni ben hiç yürüyüşe çıkamıyorum sen gene iyisinsadece okuldan eve evden okula ama o her gün 2 saat spor yapıyor
iyiniyetlim ne güzel vermeye başlamışsın gözünaydın şekerim ..akşamları ne yiyordun bide ben denyim ..bende merkezde büyüdüm ve şu anda köy gibi bi ilçede yaşıyorum..ilk geldigimde çok garipsemiştim ama şimdi çok alıştım her şey dogal hava temiz özellikle çocuklarım bu durumdan çok memnun oglum şehre gittigimizde çok sıkılıyo ama dedigin gibi arada şehre gidip avmleri gezmek çok iyi geliyo .. bakalım bu sene eşiimin memleketine tayin isteyecegiz hayırlısı olsun inşallahSelam Kızlar
İlk önce şunu söyleyeyim akşam yemeğimi azalttım kilo vermeye başladım ben bugün sabah 60.100 çıktım:124:
Pastırmalı 2 yumurtalı omlet
fındık
2 günkusu kayısı
5 kara ç.li üzüm
marul
ş.siz çay
bugün şehre gittik köy gibi bir yer yaşadığım yer bana öle geliyor
yemeğimi de orda yedim. çavuşoğ.. kebabı yedim kocaaaa bir tabak geldi eşimiz önüne ben de iskender söylemiştim ve lahmacuniçimdeki caanavarı çıkarttım yani
öncesinde lavaş 8az yedim)ve mezelerle doydum zatensonra lahmacunun yarıdan fazlasını eşime yedirdim sonra kebap bi geldi 3 kişi rahat doyulur Bilseydim sadece onu söylerdim. Velhasıl yiyeceğim diye kendimi zorlamama rağmen yiyemedim şimdi kendime gülüyorum afedersiniz kusacağım geldi ama ben zaten çok da yemedim ki! Normal bir insan kadar anca yedim yahu... Eşim de karatay yapıyor o da yiyemedi performansı düşmüşmüş ama halinden de memnun aslen. bugün bayağı yürüdm aynı zamanda iyi geldi bana yaşadığım yer küçük ara sıra şehre gitmek iyi geliyor.
akşama fındık yerim sadece
tebrikler canım maşallah iradeliymişsin ben olsam hemen bitter top çikolatalar varya adını unuttum hani acı acı kahveli olanlar kesinlikle dayanamazdımKızlar çok da iradesiz değilim hani. Anlatayım. Oğluş kuru kayısıyı çok seviyor. Alalım diye kuruyemişçiye girdikkaman Allahııımm çikolata kaplı helvalar, çikolata kaplı bademler(bayılırııım) içi antep fıstıklı üzüm pestilleri Tuğb. kuruyemişi bilen varsa oraya gittik. Kuru kayısı ve sadece hurma alarak çıktım alkış valla bana misler gibi kokuyordu tatlılar
kizlar omega3 konusunda sorum var. ben almaya baslamadim hala ve sanirim cok gerekliymis. ayrica internette gordum gecenlerde bircok sey eksikliginden kaynaklanirmis. mesela depresyon bile! kitaplari da okumadigim icin soruyorum. Siz hangi omega3 leri aliyorsunuz. Canan Hoca gunde 4 tane oneriyormus! nasil yani? 4 cok degilmi ?
canım genelde marincap kullanıyoruz ..hoca günde 2 yada 3 gr diyor kitabında yani 500mgr lıktan 4 yada 6 tane diyor iştahıda dengeliyo çok yararı var dedigin gibi
Merhaba arkadaşlar,
Bende yaklaşık 3 haftadır bu programı uyguluyorum .
Öncelikle işe en zayıf fotoğrafımı buzdolabının kapısına asmakla başladım.Altına da kocaman harflerle EKMEK YOK ŞEKER YOK YAZDIM.:)
İçinde bulunduğum dönem itibari ile bu programa başladıysam eğer isteyen ve gerçekten karar veren herkes bu programı uygulayabilir.Dediğim gibi başlayalı daha 3 hafta oldu ve ben tam 6 kilo verdim.ÇOK MUTLUYUMMMM:)
Birde ticker yapabilirsem daha mutlu olacağım:)
artık böyle gider.
Teşekkürler Özlem
şuanda 107 kiloyum.boyum
şuanda 107 kiloyum.boyum
esascım ne zamandır görüşemiyoruz canım iyimisin
iyiyim canım çok sağol yani gripim baya geçti ama öksürük devam ediyo .2-3 gündür giremedim internete bu arada birazda kaçamak oldu ama tartıda kilo almadığımı görünce çok sevindim.bu haftayı saymıyorum o yüzden ama bundan sonra kaçamak yok ve yürüyüş yapıcam inş. işten eve yürüyerek gitsem ohh süper olacak.
akşam yemeğimide yazayım
3 kaşık buğdaylı yoğurt çorbası
1 küçük tabak kabak yemeği
4-5 haşlanmış brüksel lahanası(müthiş tok tutuyor)
3 kaşık kısır
1 kase keten tohumlu yoğurt
bugün yemeği 5,30- 6gibi yedim saat 7,30da 1 avuç kabak çekirdeği yedim
yine çok oldu akşam yediklerim :18:
iyiniyetlim söz bu durumu düzelteceğim
esascım ne zamandır görüşemiyoruz canım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?