Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aklıma gelmişken yazayım dedim,

hergün içtiğim beşibir yerde çayımı normalde fincan başına 1 tatlı kaşığı karışımdan koyuyorken, fincan başına 2 tatlı kaşığı koyuyorum... daha etki ediyor gibi, daha kolay kilo veriyorum sanki. Pazartesi 64.9 dum, iki gündür 64.3

amın canım sagolasınsenı o fit halınle gorunce delı olacak hayatım

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) bamya yemegı,2kasık bulgur pılavı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Nasılsınız;

Bugünkü menüler:
Sabah: 1 yumurtalı omlet,peynir,zeytin,ceviz, 1 kuru incir
Öğle:Fasulye turşusu kavurması,2 çatal patlıcan kızartma ,yoğurt,salata, 1 fincan türk kahvesi,1 madlen çikolata
Akşam:Fasulye piyazı,kaşarlı mantar,peynir

Öğlen evde değildim,bayağı birşeye hayır dedim(börek,içli pilav,profiterol,pizza),inşallah böyle devam edebilirim,evde kolay,dışarıda zor,hele hafta sonu.

Hepimize kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.

iyiniyetlim ne güzel vermeye başlamışsın gözünaydın şekerim ..akşamları ne yiyordun bide ben denyim ..bende merkezde büyüdüm ve şu anda köy gibi bi ilçede yaşıyorum..ilk geldigimde çok garipsemiştim ama şimdi çok alıştım her şey dogal hava temiz özellikle çocuklarım bu durumdan çok memnun oglum şehre gittigimizde çok sıkılıyo ama dedigin gibi arada şehre gidip avmleri gezmek çok iyi geliyo .. bakalım bu sene eşiimin memleketine tayin isteyecegiz hayırlısı olsun inşallah
tebrikler canım maşallah iradeliymişsin ben olsam hemen bitter top çikolatalar varya adını unuttum hani acı acı kahveli olanlar kesinlikle dayanamazdım

kizlar omega3 konusunda sorum var. ben almaya baslamadim hala ve sanirim cok gerekliymis. ayrica internette gordum gecenlerde bircok sey eksikliginden kaynaklanirmis. mesela depresyon bile! kitaplari da okumadigim icin soruyorum. Siz hangi omega3 leri aliyorsunuz. Canan Hoca gunde 4 tane oneriyormus! nasil yani? 4 cok degilmi ?

3. ögün 18:00 1 tabak börülce kavurması
1 haşlanmış tavuk but
2 bardak ayran

3 lt su
3 mil lessli

canım genelde marincap kullanıyoruz ..hoca günde 2 yada 3 gr diyor kitabında yani 500mgr lıktan 4 yada 6 tane diyor iştahıda dengeliyo çok yararı var dedigin gibi

canım genelde marincap kullanıyoruz ..hoca günde 2 yada 3 gr diyor kitabında yani 500mgr lıktan 4 yada 6 tane diyor iştahıda dengeliyo çok yararı var dedigin gibi

2-3 gram ve gunluk. kahvalti sonrasi alinabilir heralde dimi ? tesekkurler tatlim, demek aciligi da dengeliyor. ben aclik hissetmiorum gerci ama yine de ciktigimda bakicam. bende baslayim omegaya diorum .

canım yemekten sonra yada yemek arasında alınıyo

kızlar uyku tutmadı starda yeni bir hayat taki tombiş arkadaşları izliyorum yazık resmen işgence çekiyolar yaaaaa onlara birilerininn karatayı anlatması lazum

şuanda 107 kiloyum.boyum

mis gibi karatay kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum Allahıma çok şükür olmayanlarada versin yarabbim

kahvaltım 7:00

2 yumurtayla peynirli omlet
10 zeytin
10 fındık
1 portakal
1 avuç çiğdem
1 fincan adaçayı
3 omega 3 500 mgr

Son düzenleme:
Günaydın herkese;

Dün akşam 1 köfte, yoğurt, domates, salatalık yedim.

Akşam arkadaşlar dondurma ve baklava almış gelmiş, illa dondurmadan ye bari abartma o kadar dediler (dondurmaya da bayılırım), çoook canım çekti ama yemedim saat de 10u geçmişti zaten, bu konuda kendimi alkışlıyorum

Ama az önce simit kaçamağım oldu, bu konuda da kendime ceza veriyorum

sabah tartıda çok güzel bir sonuç gördüm ondan şımardım sanırım, nadir kaçamaklarımdan biri olacak bu :26:

ben de gecmisimi bi okudum dün öglenden beri girememiştim dün yine benim sportif günlerimden biri oldu aktif spor yaptım
sabah kahvaltıdan sonra yürüyüs 2,5 km gidis-2.5km gelis tempolu yürüdük sonra geldik eve ögle yemegi hazırlıgı ve yemek zamanıbakla yemegi, yogurtlu semizotu salatası saat 14:30 bitti

sonra tekrar hazırlandı forbese(carsı) yürüyerek indik 3 km bizim evden yine tempolu oglus uyuya kaldı dolastık cafede oturduk 1 ayran ictim kardesim kumpir yedi malumunuz o zayıf 50 kilo sonra oglus uyudugu icin babayı cagırdık yürüyemedik dönüste cünkü oglusun bebek arabasını almamıstık bisikletiyle gelince uyuyacak yer bulamadı oglusum benim kollarım da uyudu yani toplam 8 km dısarda yürüdüm evde yürüyüs olmadı aksam oturmasına gittik aksam yemegim ise 19:30 bitti pırasa yemegi,öglen yemeginden kalan semizotu salatası

aksam misafirlikte reddettiklerim(aksam 8'DEN SONRA)

Son düzenleme:
2adet ceri domates
1 adet salatalık
1 cay bardagı ceviz(5adet)
2 yaprak marul
avucici kadaar peynir
10 zeytin
1 adet köy yumurtam(artık cok doyuyorum teke düsürdüm,dün ilk defa zor yedim yumurtamı)
omega3 2 kapsül
yarım kupa cay

canım bende bayıldım haşlanmış brüksel lahanasına .ben yoğurtta döküyorum sarımsaklı süper oluyo .hmm bide hafta sonu senin şu karnabahar tarifin vardı ya onu denicem bakalım nasıl olacak...

esascım ne zamandır görüşemiyoruz canım iyimisin

iyiyim canım çok sağol yani gripim baya geçti ama öksürük devam ediyo .2-3 gündür giremedim internete bu arada birazda kaçamak oldu ama tartıda kilo almadığımı görünce çok sevindim.bu haftayı saymıyorum o yüzden ama bundan sonra kaçamak yok ve yürüyüş yapıcam inş. işten eve yürüyerek gitsem ohh süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…