Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

misafirlere hazırlık yapcam
menü:kısır(kendimi düsündüm)
piyaz(kendimi düsündüm)
biber dolması(bulgurlu kendimi düsündüm)
arkadas hamur getircek fırndan pişi kızartcam benim en sevmedigim yemek (cünkü lokmadan tiskinmiştim hamileyken ondan bu da onun tada bastırılmamıs hali)
ve tatlı olarak havuclu toplar yapcam
son iki yazdıgımın tadına bile bakmayacam arkadaslar ögle menüm:az kısır,dolma ,piyaz yiyecem artık ben işlerimi yapmaya baslayım grş. inşallah bana kolay gelsin

Son düzenleme:
Afiyet olsunn canım
Günaydın sana da canım. Seni ben de alkışlıyorum ama kaçamak yok
Güleryüzcüm günaydın yürmüşsün ne güzel güzel havada dışarıda yürümekte pek güzel oluyor bir de yanında kardeşin de var ohhh
Bir deee reddettiklerin içinnn
amın canım sagolasınsenı o fit halınle gorunce delı olacak hayatım
Evet büyük bir kıskançlık olacak benimki komik belli etmemeye çalışıyor ama... Benim verdiğim kilolar seninkinin yanında solda sıfır canımcım senin eltinin yüzünü görmek isterdim o da kiloluymuş daha bir delirmiştir

Beni çok iyi anlarsın destinam küçük yerde sen de yaşamışsın ama sanki artıları dediğin gibi fazla bazen sıkılıyorum o zaman da avmleri filan dolaşmak iyi geliyor canım
Evet canım bazen kaçamaklarım oluyor ama sabretmeye çalışıyorum çoğunlukla sağol. Ama menülerini takip ediyorum benden iradelisin bence

Son düzenleme:
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN...umarım çok güzel bir gün olur hepimize...

dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası pirinçsiz
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak karışık salata

hmmm:44:akşam yemekten sonra çayın yanına bişeyler atıştırdım .:18:

bu sabah geç kalktım o yüzden 1 poğaça yedim ayy ayy :18:

siz durun ben veriyorum kendi cezamı zaten sadece dün akşam değil bu hafta için hakettim ben bunu

Güleryüzcüm günaydın yürmüşsün ne güzel güzel havada dışarıda yürümekte pek güzel oluyor bir de yanında kardeşin de var ohhh
Bir deee reddettiklerin içinnn

günaydın cicim tesekkürler arkadasım ve acık hava kardesim konusa konusa süperdi ve onula pazar günü ayvalıga annemlere gitcez oglus annanesini dedesini görcek yasasın ama karataya devam annemlerde karataycı cünkü cokkkk sanslıyım kacamak yok karataya devam

Günaydınlar ve iyi hafta sonları hatunlaarrr

Baharı çok ama çok seviyorum. Hava ne sıcak ne de soğuk

Kahvaltımı yazıp kaçacağım. Oğluşu doktora götüreceğiz grip ona da bulaştı sanırım ama bir de öksürüyor. Hepinizi öpüyorum

2 haşlanmış yumurta
Roka
2 omega 3 kapsül
3 domates küçüklerden
Tulum peyniri
ş.siz çay
2 kuru kayısı
5 ç.li kara üzüm
2 zeytin

Harikasın canım ya bol bol hasret giderirsiniz. Ayvalık şimdi muhteşemdir oyyyy
Annenlerin karataycı olması hem senin hem onlar açısından bir başka güzelmiş... Ne güzel b.li ve sağlıklı besleniyorlar. Ben benim annemlere aşılayamadım karatayı. Oysa karaciğer yağlanması da var annemde üzülüyorum.. Ama onları da karataycı yapacağım azmettim.

Günaydın esasçım ohhhh ne diyim afiyet olsunn kendi kendine ceza vermişsin artık nasıl olsa bir de sabah poğaça yemişsin hadi bakalım

slm kızlar buraya yazmasam da yapmaya devam ediyorum karatayı hem kitabını da aldım size sürekli yakınıyordum +dayım ve doymuyorum diye..
veeee kızlar bugün itibariyle 67.2den 65.8 i gösterdi tartı reglim de bugün bitti sonuç bu ve artık hiç acıkmıyorum ..(boy:1.72)
-----yaşasın kk yaşasın karatay kızları----
-----60 oluncaya kadar yola devam----
(kızlar ben arada lahmacun yerine karışık pizza yiyorum yine de vermeye devam ediyorum)

günaydıııınnn

kahvaltımı yaptım
1haşlanmış yumurta
1muz
zeytin peynir
roka
ceviz,badem karışımı
1 kaşık süzme yoğurt
omega 3lerim
çay içiyorum şimdide

esascım özelden mesaj gönderdim bir sorun oldu geldimi

Geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir.bizim kızda geçen hafta aynıydı ama şükür geçti dr.a götürdük ilaç verdi.bu havalar hemen dokunuyo onlara..allah tüm hastalara şifalar versin...

günaydın leylakcım..evet gelmiş mesaj gördüm şimdi..anladım o zaman araştıralım ona göre alalım...sağol canım

günaydınnn canlarrrr

kahvaltımı yaptımmm. bulaşıklarımı yıkayıp temizliğe girişecemm kızlarrr

1 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
domates
nane-maydonoz
közlenmiş biber
yeşil çay
kivi-portakal

geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun oğluşa
bende bahara bayılırım

Günaydın hanımlar, hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

Geçmiş olsun canım, benim de kızım geçtiğimiz hafta hastaydı, şükür geçti. Hem havalar hem de grip salgını hepimizi olumsuz etkiliyor.

Geçmiş olsun arkadaşım.

Arkadaşım senin yazılarını okumak bana hem moral hem motivasyon veriyor. Bu arada Ayvalık benim en sevdiğim yerlerden biridir, gidince bizim için de temiz hava al, oğluşunla, ailenle keyifli bir pazar geçirmen dileğiyle seni .

Tebrikler canım

Sabah: bol maydanozlu peynirli omlet, 8 zeytin, salatalık, 3 gün kurusu, 3 k.erik

dun 2 ogun yaptıgım için gece inanılmaz acıktım oyuzden bir sure 3 ogun yapmam lazım galiba..
dunku sporum 3 saat kose bucak temizlik ve 10 dakka plates......

bugunku sabahım
-kalkınca azıcık plates(gobek hareketleri)
kahvaltım:
-3 haslanmıs yumurta
-peynir(sütas suzme peynir,4 dilimden 1ini yedim)
-1 zeytin
-1 kase yerfıstıgı ve ceviz karısımı
-3 kupa cay
-azıcık tulum peynirli omlet
-2 omega

bu yumurta işini cok abartıyorum ben ya....cok seviyorum,yasak olmadıgı için de abartıyorum galiba birazz...

herkese afiyet olsun canlarım...iyi haftasonları..

canım ogluşuna geçmiş olsun ben hafta içi baya iradeleliyim ama haftasonu tatil olunca sanki diyetede tatilmiş gibi motivasyonum düşüyo

1.ogunum:
Sebzeni yumurta, minik bı elma,biraz fıstık ve bı fincan kahve
Şimdi çay iciyorum.
Birazdan kocis ile yürüyüşe çıkacağız
Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler

Mrb herkese
Düzenli şekilde yazamasam da karataya devam. Çalışıyorum v evde 2,5 yaşında yaramaz bi oğlum bir de 4,5 aylık kızım olunca düzenli paylaşım yazamıyorum.

Sabah kahvaltım hafta sonu olunca saat 11:00 de yaptım.

2 yumurtu tereyağlı , 1 avuç peynir , 1 kivi , 1 bardak süt , 3 kuru kayısı ,
Ara yeşil çay

2. öğün saat 16:30 da

Hünkar beğendi ,salata ,yoğurt

Akşama 1 bardak süt içerim.

Spor 2 mil leslie ve dışarıda yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…