Afiyet olsunn canımmis gibi karatay kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum Allahıma çok şükür olmayanlarada versin yarabbim
kahvaltım 7:00
2 yumurtayla peynirli omlet
10 zeytin
10 fındık
1 portakal
1 avuç çiğdem
1 fincan adaçayı
3 omega 3 500 mgr
Günaydın sana da canım. Seni ben de alkışlıyorumGünaydın herkese;
Dün akşam 1 köfte, yoğurt, domates, salatalık yedim.
Akşam arkadaşlar dondurma ve baklava almış gelmiş, illa dondurmadan ye bari abartma o kadar dediler (dondurmaya da bayılırım), çoook canım çekti ama yemedim saat de 10u geçmişti zaten, bu konuda kendimi alkışlıyorum
Ama az önce simit kaçamağım oldu, bu konuda da kendime ceza veriyorum
sabah tartıda çok güzel bir sonuç gördüm ondan şımardım sanırım, nadir kaçamaklarımdan biri olacak bu :26:
Güleryüzcüm günaydın yürmüşsün ne güzel güzel havada dışarıda yürümekte pek güzel oluyor bir de yanında kardeşin de var ohhhben de gecmisimi bi okudum dün öglenden beri girememiştim dün yine benim sportif günlerimden biri oldu aktif spor yaptım
sabah kahvaltıdan sonra yürüyüs 2,5 km gidis-2.5km gelis tempolu yürüdük sonra geldik eve ögle yemegi hazırlıgı ve yemek zamanıbakla yemegi, yogurtlu semizotu salatası saat 14:30 bittiEki Görüntüle 384863
sonra tekrar hazırlandı forbese(carsı) yürüyerek indik 3 km bizim evden yine tempolu oglus uyuya kaldı dolastık cafede oturduk 1 ayran ictimkardesim kumpir yedi malumunuz o zayıf 50 kilo sonra oglus uyudugu icin babayı cagırdık yürüyemedik dönüste cünkü oglusun bebek arabasını almamıstık bisikletiyle gelince uyuyacak yer bulamadı oglusum benim kollarım da uyudu yani toplam 8 km dısarda yürüdüm evde yürüyüs olmadı aksam oturmasına gittik aksam yemegim ise 19:30 bitti pırasa yemegi,öglen yemeginden kalan semizotu salatası Eki Görüntüle 384865
aksam misafirlikte reddettiklerim(aksam 8'DEN SONRA) Eki Görüntüle 384866
Evet büyük bir kıskançlık olacak benimki komik belli etmemeye çalışıyor ama... Benim verdiğim kilolar seninkinin yanında solda sıfır canımcım senin eltinin yüzünü görmek isterdim o da kiloluymuş daha bir delirmiştiramın canım sagolasınsenı o fit halınle gorunce delı olacak hayatım
iyiniyetlim ne güzel vermeye başlamışsın gözünaydın şekerim ..akşamları ne yiyordun bide ben denyim ..bende merkezde büyüdüm ve şu anda köy gibi bi ilçede yaşıyorum..ilk geldigimde çok garipsemiştim ama şimdi çok alıştım her şey dogal hava temiz özellikle çocuklarım bu durumdan çok memnun oglum şehre gittigimizde çok sıkılıyo ama dedigin gibi arada şehre gidip avmleri gezmek çok iyi geliyo .. bakalım bu sene eşiimin memleketine tayin isteyecegiz hayırlısı olsun inşallah
tebrikler canım maşallah iradeliymişsin ben olsam hemen bitter top çikolatalar varya adını unuttum hani acı acı kahveli olanlar kesinlikle dayanamazdım
Güleryüzcüm günaydın yürmüşsün ne güzel güzel havada dışarıda yürümekte pek güzel oluyor bir de yanında kardeşin de var ohhh
Bir deee reddettiklerin içinnn
günaydın cicim tesekkürler arkadasım ve acık hava kardesim konusa konusa süperdi ve onula pazar günü ayvalıga annemlere gitcez oglus annanesini dedesini görcek yasasın ama karataya devam annemlerde karataycı cünkü cokkkk sanslıyım kacamak yok karataya devam
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN...umarım çok güzel bir gün olur hepimize...
dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası pirinçsiz
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak karışık salata
hmmm:44:akşam yemekten sonra çayın yanına bişeyler atıştırdım .:18:
bu sabah geç kalktım o yüzden 1 poğaça yedim ayy ayy :18:
siz durun ben veriyorum kendi cezamı zaten sadece dün akşam değil bu hafta için hakettim ben bunu
Günaydınlar ve iyi hafta sonları hatunlaarrr
Baharı çok ama çok seviyorum. Hava ne sıcak ne de soğuk
Kahvaltımı yazıp kaçacağım. Oğluşu doktora götüreceğiz grip ona da bulaştı sanırım ama bir de öksürüyor. Hepinizi öpüyorum
2 haşlanmış yumurta
Roka
2 omega 3 kapsül
3 domates küçüklerden
Tulum peyniri
ş.siz çay
2 kuru kayısı
5 ç.li kara üzüm
2 zeytin
günaydıııınnn
kahvaltımı yaptım
1haşlanmış yumurta
1muz
zeytin peynir
roka
ceviz,badem karışımı
1 kaşık süzme yoğurt
omega 3lerim
çay içiyorum şimdide
esascım özelden mesaj gönderdim bir sorun oldu geldimi
iyiyim canım çok sağol yani gripim baya geçti ama öksürük devam ediyo .2-3 gündür giremedim internete bu arada birazda kaçamak oldu ama tartıda kilo almadığımı görünce çok sevindim.bu haftayı saymıyorum o yüzden ama bundan sonra kaçamak yok ve yürüyüş yapıcam inş. işten eve yürüyerek gitsem ohh süper olacak.
Kahvaltımı yazıp kaçacağım. Oğluşu doktora götüreceğiz grip ona da bulaştı sanırım ama bir de öksürüyor. Hepinizi öpüyorum
2 haşlanmış yumurta
Roka
2 omega 3 kapsül
3 domates küçüklerden
Tulum peyniri
ş.siz çay
2 kuru kayısı
5 ç.li kara üzüm
2 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Roka
2 omega 3 kapsül
3 domates küçüklerden
Tulum peyniri
ş.siz çay
2 kuru kayısı
5 ç.li kara üzüm
2 zeytin
iyiyim canım çok sağol yani gripim baya geçti ama öksürük devam ediyo .2-3 gündür giremedim internete bu arada birazda kaçamak oldu ama tartıda kilo almadığımı görünce çok sevindim.bu haftayı saymıyorum o yüzden ama bundan sonra kaçamak yok ve yürüyüş yapıcam inş. işten eve yürüyerek gitsem ohh süper olacak.
günaydın cicim tesekkürler arkadasım ve acık hava kardesim konusa konusa süperdi ve onula pazar günü ayvalıga annemlere gitcez oglus annanesini dedesini görcek yasasın ama karataya devam annemlerde karataycı cünkü cokkkk sanslıyım kacamak yok karataya devam
slm kızlar buraya yazmasam da yapmaya devam ediyorum karatayı hem kitabını da aldım size sürekli yakınıyordum +dayım ve doymuyorum diye..
veeee kızlar bugün itibariyle 67.2den 65.8 i gösterdi tartıreglim de bugün bitti sonuç bu ve artık hiç acıkmıyorum ..(boy:1.72)
-----yaşasın kk yaşasın karatay kızları----
-----60 oluncaya kadar yola devam----
(kızlar ben arada lahmacun yerine karışık pizza yiyorum yine de vermeye devam ediyorum)
Leslie Sansonie
Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 4 Mile Walk off Weight Fitness 1 h 7 min 116 MB
http://rapidshare.com/files/3328768...e_-_walk_off_weight__fitness___1_h_7_min_.avi 116 MB
Leslie Sanson Walkat Home 5Mile FatBurn 103 MB
http://rapidshare.com/files/178091338/lesliesanson-walkathome-5milefatburn.part7.rar 103 MB
Beni çok iyi anlarsın destinam küçük yerde sen de yaşamışsın ama sanki artıları dediğin gibi fazla bazen sıkılıyorum o zaman da avmleri filan dolaşmak iyi geliyor canım
Evet canım bazen kaçamaklarım oluyor ama sabretmeye çalışıyorum çoğunlukla sağol. Ama menülerini takip ediyorum benden iradelisin bence
1.ogunum:
Sebzeni yumurta, minik bı elma,biraz fıstık ve bı fincan kahve
Şimdi çay iciyorum.
Birazdan kocis ile yürüyüşe çıkacağız
Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?