canım ogluşuna geçmiş olsunben hafta içi baya iradeleliyim ama haftasonu tatil olunca sanki diyetede tatilmiş gibi motivasyonum düşüyo
mis gibi karatay kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum Allahıma çok şükür olmayanlarada versin yarabbim
kahvaltım 7:00
2 yumurtayla peynirli omlet
10 zeytin
10 fındık
1 portakal
1 avuç çiğdem
1 fincan adaçayı
3 omega 3 500 mgr
Canim cigdem serbestmi ? serbestse kavrulmamis mi olmali ?
Destina bende de ayni sey oluyor, bir de h sonu beyler de evde olunca onlarla plan yapiyoruz. bizimki de yemeyi icmeyi sewer sagolsun:) ama ben dunku lokum krizinden sonra degil bu haftasonu ay sonuna kdr h sonu bile kacamagin yanindan gecemem. 1 avuck kdrcikolata kapli olani dun bir cirpida bitirdim rahatladim . solediginiz gibi hergun insulini yukseltmektense bir kere de olsun dedim. digerini de paketledim kaldirdim gozumun onunden:)
Dun oglen
1 kucuk derisi alinmis tavuk but
Aksam
5 yk etli patlican oturtma + yarim kase yogurt
Bugunde yeni basladi gun burda ama kizlar su kahvalti olayondan cook sikildim ben. Ne yemeli sabahlari ??
Leylakım afiyet olsun imkanın ve vaktin varsa canım yürüyüş de yap dışarısı çookk güzellgünaydıııınnn
kahvaltımı yaptım
1haşlanmış yumurta
1muz
zeytin peynir
roka
ceviz,badem karışımı
1 kaşık süzme yoğurt
omega 3lerim
çay içiyorum şimdide
esascım özelden mesaj gönderdim bir sorun oldu geldimi
Ailecek hastayız da çocuklar daha ağır ben ve eşim hafif geçiriyoruz gribi çocujlar habire öksürüyorGeçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir.bizim kızda geçen hafta aynıydı ama şükür geçti dr.a götürdük ilaç verdi.bu havalar hemen dokunuyo onlara..allah tüm hastalara şifalar versin...
Sağol leylakımgeçmiş olsun tatlım
geçmiş olsun oğluşa
bende bahara bayılırım
Canım sağolGünaydın hanımlar, hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
Geçmiş olsun canım, benim de kızım geçtiğimiz hafta hastaydı, şükür geçti. Hem havalar hem de grip salgını hepimizi olumsuz etkiliyor.
Geçmiş olsun arkadaşım.
Arkadaşım senin yazılarını okumak bana hem moral hem motivasyon veriyor. Bu arada Ayvalık benim en sevdiğim yerlerden biridir, gidince bizim için de temiz hava al, oğluşunla, ailenle keyifli bir pazar geçirmen dileğiyle seni.
Tebrikler canım
Sabah: bol maydanozlu peynirli omlet, 8 zeytin, salatalık, 3 gün kurusu, 3 k.erik
Canım menünü okuyorum üstte 2 yumurta aşağıı iniyorsun omletdun 2 ogun yaptıgım için gece inanılmaz acıktım oyuzden bir sure 3 ogun yapmam lazım galiba..
dunku sporum 3 saat kose bucak temizlik ve 10 dakka plates......
bugunku sabahım
-kalkınca azıcık plates(gobek hareketleri)
kahvaltım:
-3 haslanmıs yumurta
-peynir(sütas suzme peynir,4 dilimden 1ini yedim)
-1 zeytin
-1 kase yerfıstıgı ve ceviz karısımı
-3 kupa cay
-azıcık tulum peynirli omlet
-2 omega
bu yumurta işini cok abartıyorum ben ya....cok seviyorum,yasak olmadıgı için de abartıyorum galiba birazz...
herkese afiyet olsun canlarım...iyi haftasonları..
Canım sağol oğluş bilmiyorcanım ogluşuna geçmiş olsunben hafta içi baya iradeleliyim ama haftasonu tatil olunca sanki diyetede tatilmiş gibi motivasyonum düşüyo
İyi yürüyüşler kanelll afiyet olsun canım1.ogunum:
Sebzeni yumurta, minik bı elma,biraz fıstık ve bı fincan kahve
Şimdi çay iciyorum.
Birazdan kocis ile yürüyüşe çıkacağız
Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler
Vakit buldukça gel bekliyoruz seni afiyet olsun bebeklerini de güle güle büyüt canımMrb herkese
Düzenli şekilde yazamasam da karataya devam. Çalışıyorum v evde 2,5 yaşında yaramaz bi oğlum bir de 4,5 aylık kızım olunca düzenli paylaşım yazamıyorum.
Sabah kahvaltım hafta sonu olunca saat 11:00 de yaptım.
2 yumurtu tereyağlı , 1 avuç peynir , 1 kivi , 1 bardak süt , 3 kuru kayısı ,
Ara yeşil çay
2. öğün saat 16:30 da
Hünkar beğendi ,salata ,yoğurt
Akşama 1 bardak süt içerim.
Spor 2 mil leslie ve dışarıda yürüyüş
Sonunda yemiş rahatlamışsınDestina bende de ayni sey oluyor, bir de h sonu beyler de evde olunca onlarla plan yapiyoruz. bizimki de yemeyi icmeyi sewer sagolsun:) ama ben dunku lokum krizinden sonra degil bu haftasonu ay sonuna kdr h sonu bile kacamagin yanindan gecemem. 1 avuck kdrcikolata kapli olani dun bir cirpida bitirdim rahatladim . solediginiz gibi hergun insulini yukseltmektense bir kere de olsun dedim. digerini de paketledim kaldirdim gozumun onunden:)
Dun oglen
1 kucuk derisi alinmis tavuk but
Aksam
5 yk etli patlican oturtma + yarim kase yogurt
Bugunde yeni basladi gun burda ama kizlar su kahvalti olayondan cook sikildim ben. Ne yemeli sabahlari ??
arkadaşlar sizleri devamlı takip ediyorum bende karatay diyeti yapıyorum 1 aydır.ancak bu ay adet görmedim ara kanamam oldu cok az. dogum kontrol hapı kullanıyorum.karnım çok şiş sanki kilo almışım gibi moralim bozuluyor tartıya cıkmaya korkuyorum adet olana kadar kilo veremicekmiyim sinir oluyorum..karatay beslenmenin adetle alakası yoktur heralde...canım cok sıkılıyor:2:
Leylakım afiyet olsun imkanın ve vaktin varsa canım yürüyüş de yap dışarısı çookk güzell
Sonunda yemiş rahatlamışsın
Destinacim valla oyle yaptim:) burdaki arkadaslarinda tavsiyeleriyle en iyisi bu oldu. yoksa gidip gelip hergun aticaktim agzima bitti cok sukur:) her sabah dusunuyorum ne yicemi ama donup dolasip yumurtaya geliyorum :) cunku cok doyurucu oluo ve acikmiorum 2-3 e kdr bazen ve 2 ogun yapiorum oyle olunca.
bu sabah
domatesli kirmizi soganli yumurta 2 tane
kirmizi biber
4 tane kiraz domates
10 adet zeytin yesil siyah
peynir
3 kucuk gun kurusu
ceviz badem
sutlu tarcinli cay
bu arada bende cok sewerim cekirdek tazesini bulamam ama burda mumkun degil:) kabak cekirdegini bulabilirim ama. beyaz leblebi serbest mi kizlar? genelde dietlerde tok tuttugu icin tavsiye edilir ama glisemik indeksi nedir bilemedim ?? :18:
Canım ben iyiniyetli,afieyt olsun sana. Beyaz leblebi yasak bildiğim yanlışım varsa düzeltin hatunlar
günaydınnn canlarrrr
kahvaltımı yaptımmm. bulaşıklarımı yıkayıp temizliğe girişecemm kızlarrr
1 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
domates
nane-maydonoz
közlenmiş biber
yeşil çay
kivi-portakal
inşallah güzel sonuçlar görürsünn tatlımmmm
ben bu hafta reglden olsa gerek baya bi iştahlıydımm.:18::18:
bakalımm pazartesii nolacakkk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?