Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ogluşuna geçmiş olsun ben hafta içi baya iradeleliyim ama haftasonu tatil olunca sanki diyetede tatilmiş gibi motivasyonum düşüyo

Destina bende de ayni sey oluyor, bir de h sonu beyler de evde olunca onlarla plan yapiyoruz. bizimki de yemeyi icmeyi sewer sagolsun:) ama ben dunku lokum krizinden sonra degil bu haftasonu ay sonuna kdr h sonu bile kacamagin yanindan gecemem. 1 avuck kdrcikolata kapli olani dun bir cirpida bitirdim rahatladim . solediginiz gibi hergun insulini yukseltmektense bir kere de olsun dedim. digerini de paketledim kaldirdim gozumun onunden:)

Dun oglen
1 kucuk derisi alinmis tavuk but
Aksam
5 yk etli patlican oturtma + yarim kase yogurt

Bugunde yeni basladi gun burda ama kizlar su kahvalti olayondan cook sikildim ben. Ne yemeli sabahlari ??

Karatay için serbest olan istediğin şeyleri yiyebilirsin aslında ama en çok yumurta tok tutuyor, yumurta yerine muz (küçükse 2 tane, büyükse 1 adet) ya da başka bir meyveden 1 adet yiyebilirsin.

Leylakım afiyet olsun imkanın ve vaktin varsa canım yürüyüş de yap dışarısı çookk güzell

Geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir.bizim kızda geçen hafta aynıydı ama şükür geçti dr.a götürdük ilaç verdi.bu havalar hemen dokunuyo onlara..allah tüm hastalara şifalar versin...
Ailecek hastayız da çocuklar daha ağır ben ve eşim hafif geçiriyoruz gribi çocujlar habire öksürüyor Canım herkesler çabucak iyileşsin teşekkür ederim canım.
geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun oğluşa
bende bahara bayılırım
Sağol leylakım
Canım sağol Siz atlatmışsınız darısı başımıza inş. Çoğu kişi hasta doğru söylüyorsun

Canım menünü okuyorum üstte 2 yumurta aşağıı iniyorsun omlet başka bir öğünde sanmıştım ben de yahu:):) serbest nasılsa afiyet olsuuunnn
Güle güle kirletin evinizi... Sporunu da yapmışsın ne mutlu sana bir de ben yapabilseydim oğluşu uyutsam az temizlik yapacağım ama
canım ogluşuna geçmiş olsun ben hafta içi baya iradeleliyim ama haftasonu tatil olunca sanki diyetede tatilmiş gibi motivasyonum düşüyo
Canım sağol oğluş bilmiyorhasta olduğunu uyutamadım koşturuyor habire
H.sonlarına dikkat o zaman canım aman emekler boşa gitmesin bütün hafta uğraşıyoruz
1.ogunum:
Sebzeni yumurta, minik bı elma,biraz fıstık ve bı fincan kahve
Şimdi çay iciyorum.
Birazdan kocis ile yürüyüşe çıkacağız
Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler
İyi yürüyüşler kanelll afiyet olsun canım
Vakit buldukça gel bekliyoruz seni afiyet olsun bebeklerini de güle güle büyüt canım
Sonunda yemiş rahatlamışsın

Son düzenleme:
arkadaşlar sizleri devamlı takip ediyorum bende karatay diyeti yapıyorum 1 aydır.ancak bu ay adet görmedim ara kanamam oldu cok az. dogum kontrol hapı kullanıyorum.karnım çok şiş sanki kilo almışım gibi moralim bozuluyor tartıya cıkmaya korkuyorum adet olana kadar kilo veremicekmiyim sinir oluyorum..karatay beslenmenin adetle alakası yoktur heralde...canım cok sıkılıyor:2:

sabahın 7sinde kalkıp kahvaltı edince hep 3 öğün de kaçınılmaz oluyorrr...

Yazın yaptığım kahvaltı soslarıma kırdığım 2 yumurta üzerine kaşar peyniri
6 finduk
5 kabak çekirdeği
omleti yaptığım tavayı da bir lokma ekmekle bir güzel sıyırıp yediimmm ohh en tatlı yerisi bence Eskiden olsa hep lokma ekmekleri bandırıp bir güzel yerdim ama yasak

Hayırım kayınvalidemin gitmeden hazırladığı mantıyı eşime çocuğuma pişirdim ama kendim tabisii yemediimm

Akşama kısır istedi kızım onu yapacağım 4kaşık kadar yerim bol da yeşillik bir de ayran akşam menüm de bu olacaaakk
Yeşillikler de bahçemden neler var : taze soğan, roka marul maydanozzz tazecikler yeriniz varsa ekin bence

Son düzenleme:

Canım doğum kontrol hapları kilo yapıyor diye duymuştum doğru mu?
Adet dönemi beslenme düzenimizi etkiliyor vücut bu dönemde su tutyor bildiğim kadarıyla adet olunca geçer

Leylakım afiyet olsun imkanın ve vaktin varsa canım yürüyüş de yap dışarısı çookk güzell

Sonunda yemiş rahatlamışsın

Destinacim valla oyle yaptim:) burdaki arkadaslarinda tavsiyeleriyle en iyisi bu oldu. yoksa gidip gelip hergun aticaktim agzima bitti cok sukur:) her sabah dusunuyorum ne yicemi ama donup dolasip yumurtaya geliyorum :) cunku cok doyurucu oluo ve acikmiorum 2-3 e kdr bazen ve 2 ogun yapiorum oyle olunca.
bu sabah
domatesli kirmizi soganli yumurta 2 tane
kirmizi biber
4 tane kiraz domates
10 adet zeytin yesil siyah
peynir
3 kucuk gun kurusu
ceviz badem
sutlu tarcinli cay

bu arada bende cok sewerim cekirdek tazesini bulamam ama burda mumkun degil:) kabak cekirdegini bulabilirim ama. beyaz leblebi serbest mi kizlar? genelde dietlerde tok tuttugu icin tavsiye edilir ama glisemik indeksi nedir bilemedim ?? :18:

Canım ben iyiniyetli,afieyt olsun sana. Beyaz leblebi yasak bildiğim yanlışım varsa düzeltin hatunlar

Canım ben iyiniyetli,afieyt olsun sana. Beyaz leblebi yasak bildiğim yanlışım varsa düzeltin hatunlar

pardon iyiniyetli. ayni anda kahvalti yapip minnosu yedirip buraya yazinca kafam karismis: )) bugun guzel bir soz gordum sizinle de paylasayim.

" BESLENMEK SANATTIR, IYI BIR SANATCI OLDUGUNUZU KANITLAYIN" haydi kizlar kanitlayalimm

sabah : 1 domates ve salata
3 ufak dilim peynir
6 adet kayısı ve 6 adet zeytin
1 bardk çay

öğlen : 1 tabak tze fasulye
salata

akşam yemeğinde 1 veya 2 parça tavuk :) 1 tabak barbunya ve salata yemeği düşünüyorum.. sizce akşam yemeğim nasıl??

sabah midem bulanıyordu yumurta yiyemedm ama cidden çok acıktım

2. öğün

komşu çağıırdıı illa çaya gel dedi. orda yedimm...

biraz krep
peynir
domates-salatalık-biber
2 kaşık ıspanak yemeği yoğurtlu
çay
1 hurma

selam kızlar toptan menu bıldırımı:))))

kahvaltım

yumurta
zeytın
peynır
domates
salatalık
yesıllık
omega3
fındık
cay

ıkıncı ogun

4 kofte
bol salata
tarhana corbası
omega3
fındık
gunkurusu(3)

sımdıde yesılcay ıcıyorum..gorumcem burdaydı bu aksam gıdıyo o varken pek gıremedım onunla ılgılendım.ptesıyı merak edıyorum bu hafta hıc tartılmadım bakalım neler olacak

inşallah güzel sonuçlar görürsünn tatlımmmm
ben bu hafta reglden olsa gerek baya bi iştahlıydımm.:18::18:
bakalımm pazartesii nolacakkk?

inşallah güzel sonuçlar görürsünn tatlımmmm
ben bu hafta reglden olsa gerek baya bi iştahlıydımm.:18::18:
bakalımm pazartesii nolacakkk?

ınsallah canım hep bırlıkte goruruzbenımde regl haftam ve bende acayıp ıstahlıyım bırde mısafır vardı 1 haftadır, halıyle ufak tefek kacamaklar oldu(((

sen naslsın canım nasıl gıdıyo okul.dugun hazırlıkları tamam mı

herkese iyi hafta sonları,

Sabah 10:30

2 kk yumurta
6 yeşilzeytin
2 kk peynir
yarım salatalık
yarım domates
2 omega3
3 günkurusu
1 çb açık şekersiz çay
1 avuç badem

arada bir küçük tabak kısır, komşumun getirdiği kekten minik bir parça

Akşama da lahmacun söyledim kocişe yanına da ayran ve salata

günü böyle bitirmeyi planlıyorum ama belli mi olur şeytana falan uyabilirim

selamlar herkese,

dun ikinci menu bildirimini yapamadim cunku hem cok gec yedim, hem de bol bol... izgara gunu yaptik cunku esimin askere gidecek bir arkadasi davetliydi. dolayisiyla bol bol et yemis oldum ama yaninda ufak da olsa kacirdiklarim oldu... kisacasi leptinden yana dun hic sansim kalmamisti, ugramadigina eminim

bugun de sabah kahvaltimi klasik bir sekilde yaptim:

-uc ceri domates
-bir cengelkoy salatalik
-peynir
-yaseminli yesil cay
-tereyagli omlet
-3-5 yesil zeytin
-yesil zeytinli zeytinyagli ve daha birkac birseyin daha karismi olan bir kahvaltiligim var(icindeki misirlari kocama vermek suretiyle) ondan da yedim. icinde karataya aykiri birsey yok cunku.
- yarim da muz yedim :S

birazdan da 2. ogunumuz icin kalkacagim. ilkini 11den sonra yiyince bu da gece kaldi ve son ogun olacak haliyle... Yemegimizi yiyince tekrar bildiririm.

Bugün burasının pazarıydı. Pazarda yürüyüş yapmış oldum biraz. Semizotu baktım ama daha çıkmamıştı bekliyorum bakalım.

7-8 kaşıktı sanırım kısırım
ıspanak, marul,salatalık ve çeri domates
1 Su bardağı ayran
4-5 adet finduk
1 adet omega3 kapsülüm
dükkanı kapadııımm

Herkeseee afiyeet olsuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…