- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
Arkadaşım senin yazılarını okumak bana hem moral hem motivasyon veriyor. Bu arada Ayvalık benim en sevdiğim yerlerden biridir, gidince bizim için de temiz hava al, oğluşunla, ailenle keyifli bir pazar geçirmen dileğiyle seni.
dun 2 ogun yaptıgım için gece inanılmaz acıktım oyuzden bir sure 3 ogun yapmam lazım galiba..
dunku sporum 3 saat kose bucak temizlik ve 10 dakka plates......
bugunku sabahım
-kalkınca azıcık plates(gobek hareketleri)
kahvaltım:
-3 haslanmıs yumurta
-peynir(sütas suzme peynir,4 dilimden 1ini yedim)
-1 zeytin
-1 kase yerfıstıgı ve ceviz karısımı
-3 kupa cay
-azıcık tulum peynirli omlet
-2 omega
bu yumurta işini cok abartıyorum ben ya....cok seviyorum,yasak olmadıgı için de abartıyorum galiba birazz...
herkese afiyet olsun canlarım...iyi haftasonları..
sana motive ve moral verebiliyorsam ne mutlu bana arkadasım cünkü bu olayda irade,sabır,kararlılık cok önemli ve sende bunu basaracaksın biraz zaman gerek. bugün misafirlerim vardı ve benim yediklerim kısır,dolma,piyaz onlar ise bunlara ilaveten yagda kızartılan pişi yaptık nasıl zararlı ki anlatamam 3 ekmek hamurundan yaptılar arkadas getirdi ve havuc topları yediler ve ben iradeli bir karataycı olarak asla yemedim
[B]arkADASIM eger yumurtaların köy yumurtası isegünlk 8 adet yenebilecegini söylüyor karatay hocamız yani abartmıyorsun dogru yapıyorsun[/B]
kanaelcim lesli yi rapis şifresi olmadan indirmenin bi yolu varmı?
adımsayar almak isteyen arkadaşlarımaaa
Limang.. com da bosch un adımsayarı var 24 tl
kısır
2 adet kücük biber dolması
piyaz(beyaz fasulyeden)
3 bardak cay,1 adet sade türk kahvesi
Eki Görüntüle 385213
Canim ben linkleri tek tek kontrol ettim hic biri sifre istemiyor .
1.adim: Linke tikla
2.adim: sayfa geldi
https://rapidshare.com/#!download|4...113160|R~27EF28D3FF10B7AF3DBF6C80BF8CBB02|0|0
3.adim: sayfada alta yazdigim yaziyi gordun.
Save File to...
...your computer.
4.adim: Download da bas sonra cikan kutucuga ok de indirmeye baslasin .. 1 saat veya daha fazla surebilir inmesi .
Kolay gelsin canim.
selam kızlar bu sabah tartıldım 64,8 çıktı.yani 1 gram bile gitmedi.ama kilo almadığıma şükrediyorum.çünkü yiyip yattım hasta olduğum için inşallah bu hafta spora başlıcam.
akşam:et sote,bol salata,1 bardak ayran,1 tane közlenmiş kırmızı biber ve 7 tane yer fıstığı yedim.çok mu yedim acaba uyarırsanız sevinirim.6:45'de dükkanı kapadım ama:)
bu arada bize kasar peyniri de serbest mi acaba?
nedense hep bana masum degilmis gibi gorunur kasar peyniri. mantarlari firinda peynirle yapmayi dusunduk, sonra vazgectik de aklima takildi ???
coook saol canım şimdi anladım ve indirmeye başladım bile:)
tatlkım farklı sıteler de adımsayarlar var 10 ıle 15 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?