- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Hanımlar biraz saçma olabilir ama bir şey soracağım. Bu simgeleri ben numara ile giriyorum. Cevap sayfasında simgeler göremiyorum, mesaj simgeleri kısmında sadece 9 tane (kalp, ampül, ? vb.) simge var. Siz nereden giriyorsunuz ?
Teşekkür ederim.kalp,soru iaşreti vb.. gibi simgelerin olduğu yerin biraz üstünde sarı kafalarmesaj yazdığımız yerin hemen altında
Teşekkür ederim.Benim mesaj editörümde değişiklik yapmam lazımmış :26:. Yaptım, şimdi simgeleri görebiliyorum.
Bende göremiyorum canım mesaj editörümü nasıl değişticem
ben tam olarak bugun niyet ettim karataya başlamaya :)
suanda açlıktan ölüyo gibiyim 11de kahwaltı ettik...ilk gün diyemi böle oldu bilmiyorum azda yemedm sanki ama
-4 kuru incir
-haşlanmış yumurta
-1 domates
-çeyrek salatalık
-1kk taze kaşar
-yarım kk beyaz peynir
-metal yemek kaşıgıyla 1.5 kaşık yeşil zytin
-ekinezya çayı...
midem boş gbi umarım bi an önce alışırım bu düzene cumartesi tartıldım 77.5 çıktım yıkıldım resmen we ögrenciym yurtta kalıyorum inş en iyi şekilde sağlıklı beslenmeye başladım :)
handan_06,asl86,rojdaaaa dan ne haber kızlar..girmiyorlar mı artık ???
mb2012 izin almıştı ama bugün bildrim yapacaktı geldi mi?
zeynepfaz izinli babasıyla ilgileniyordu..leylak84 geldi mi?
günaydınlar herkese bu hafta kilom aynı kalmış
64.4
herkese iyi haftalar
handan_06,asl86,rojdaaaa dan ne haber kızlar..girmiyorlar mı artık ???
mb2012 izin almıştı ama bugün bildrim yapacaktı geldi mi?
zeynepfaz izinli babasıyla ilgileniyordu..leylak84 geldi mi?
Biraz araştırınca aşağıdaki mesajı gördüm ona göre yaptım. Sen de buradan değiştirebilirsin.
"BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?