Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sekerkiz67
gecen hafta 79.4
bu hafta 79.4

tıckerımın altına dusmeden bıldırım yapmıyım dıyodum ama yapıyım genede

Hanımlar biraz saçma olabilir ama bir şey soracağım. Bu simgeleri ben numara ile giriyorum. Cevap sayfasında simgeler göremiyorum, mesaj simgeleri kısmında sadece 9 tane (kalp, ampül, ? vb.) simge var. Siz nereden giriyorsunuz ?

merhaba kızlar bende başladım bugun 2.günüm.ama ağzımda inanılmaz bir kuruluk oluyor,sizdede varmı ? ben karbonhidrat ve şekerle beslenen biriydim vermem gereken 3 kg var.size sormak istediğim ideal kiloya inincede mi bu şekilde besleniyoruz ? ani ömür boyu dondurma ve ekmek yiyemicekmiyim ben

3 dilim pastırma+3 yumurtalı,z.yağlı sahanda yumurta
1 haşlannış yumurta beyazı
10 zeytin
1.5-2 kk peynir
1 domates (zeytinyağlı)
1 kırmızı biber

kalp,soru iaşreti vb.. gibi simgelerin olduğu yerin biraz üstünde sarı kafalar mesaj yazdığımız yerin hemen altında

ulasimiz kullanıcısından alıntı

Merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip edemdim canım annem bir süredir rahatsızdı en sonunda rahmi alındı bende onun yanındaydım Adanaya gitmiştim 5 gün yanında kaldım bakımıyla ilgilendim hastaneden eve çıkarttık iznim de kısıtlıydı malum meb. Ben de bayağı rahatsızlandım fena üşùtmüşüm elimi kaldıracak gücüm yoktu diyete uygun beslenemedim hala yemek yemeye takatim yok ama yarın nasipse spora ve diyete devam edeceğim bu diyete başladığımda 69 kiloydum 1ay 4 gùn sonra 64 kilodayım birazda geçmişi okuyacağım grşz arkadaşlar:)

canım annene ve sana çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...tekrar diyete başlaman güzel inşallah en ksa zamanda hedefine ulaşırsın...

ben tam olarak bugun niyet ettim karataya başlamaya :)
suanda açlıktan ölüyo gibiyim 11de kahwaltı ettik...ilk gün diyemi böle oldu bilmiyorum azda yemedm sanki ama
-4 kuru incir
-haşlanmış yumurta
-1 domates
-çeyrek salatalık
-1kk taze kaşar
-yarım kk beyaz peynir
-metal yemek kaşıgıyla 1.5 kaşık yeşil zytin
-ekinezya çayı...
midem boş gbi umarım bi an önce alışırım bu düzene cumartesi tartıldım 77.5 çıktım yıkıldım resmen we ögrenciym yurtta kalıyorum inş en iyi şekilde sağlıklı beslenmeye başladım :)

ben kahvaltımı bildirmeyi unutmuşum
2 yumurta ile yapılmış omlet
5 siyah,5yeşil zeytin
4 küçük biber ufağından
1 domates
2 ceviz
2 gün kurusu
2 incir
5-6 fıstık bayağı da çokmuş

Bende göremiyorum canım mesaj editörümü nasıl değişticem

Biraz araştırınca aşağıdaki mesajı gördüm ona göre yaptım. Sen de buradan değiştirebilirsin.
"BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. "

Canım hoşgeldin . Kahvaltında kuruyemiş yok (1 çay bardağı kadar yiyebiliyorsun ve insanı tok tutuyor), zeytini daha fazla yiyebilirsin. Peynir, bir avuç içi kadar olabiliyor.

temizlik-yürüyüş çok yoruldum çok:86:sırada duş ve yemek yapma faslı var..offffff

günaydınlar herkese bu hafta kilom aynı kalmış

64.4

herkese iyi haftalar

handan_06,asl86,rojdaaaa dan ne haber kızlar..girmiyorlar mı artık ???

mb2012 izin almıştı ama bugün bildrim yapacaktı geldi mi?

zeynepfaz izinli babasıyla ilgileniyordu..leylak84 geldi mi?

Saphiracım handan_06 bildirim yapmıştı..kilosunun aynı kaldığını yazmış..bildiğim kadarıylada her hafta bildirim mutlaka yapıyor..çalıştığı için işleri çok yoğunmuş..pek giremiyor foruma..

çok teşekkürler nihayet görebiliyorum

hemen kahvaltı bildirimimi yazayım

saat:10.30bitti kahvaltım
2 yumurta bitiremedim
6 zeytin
avuç içinden fazla peynir
1 ç.b fındık
çay
şimdi sütlü kahvemi içicem
kızlar bu kilo çizelgemi nasıl değiştirecem l
yardım lütfen

kızlar selam,

listeyi heyecan içerisinde bekliyorum..ya bu arada çok hastayım, çok mutsuzum ilaçlar midemi eziyor, acıktırıyor.. ama karataya devam:)

menümü yazmayı unutmuştum;
Kahvaltı: 2 yumurta, 4 cherry domates, yarım çengelköy salatalık, avuçiçi kadar beyaz peynir, 2 incir, 5 ceviz içi, yeşil çay
Öğle: Senizotu- yoğurt
Akşam: tavuk ızgara- salata-yoğurt

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…