Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

50 sayısı nereden çıktı , 100 olacak.

Haftasonu memlekete gittim. Tüm sülaleme Karatay anlattım ki onlar da sağlıklı beslensinler:) Cumartesi Halamın dolmalarına dayanamadım Dünde kahvalıda sıcak köy ekmeğinden azıcık yedim

Bu sabah muz süt 3kuru kayısı fındık
Öğle: köfte salata ayran

canım nasılsın? Neler yaptın?
Üzülme kilolarını burda kaldığın müddetçe vereceksin

iyiyim canım ya ne olsun işte gittim ilk hafta hava değişiminden çok hastalandım ikinci haftada oğluşum diş çıkarınca onunla uğraştım.Gelen giden tam bi yorgunluktu ama doğrusu iyi oldu stres attım bol bol yediiim tabi şimdi ceremesini çekeceğim

sen nasılsın

Hoşgeldin canım. Ne güzel stres atmışsın iştee mola vermişsin diyete de...:)
Şimdi sıkı karataya uydun mu no problem

Biz çalışmaya devam ettik her şey aynı mevsimden dolayı gribiz evcek onun dışında geçen hafta kilo veremedimdi e bana da geldilerdi şimdi toparladım..
akşamları nispeten az yiyorum 3 öğün yapıyorum bak kilo verdim biraz

bence 500gr hiç küçümseme hızlı kilo vermektense kalıcı yavaş vermek lazım bence bakalım ben bu hafata ne verecem ya hafta sonu misafirim vardı azcık kaçtı tabi birde annemler gittim orda birazcık kaçtı ben bu hafta pek ümitli değilim ya :44:

öncelikle herkesi tebrik ediyorum sevgicim ellerine sağlık şekerim

şimdi ilk sayfaya baktım sanki herkes önden gidiyor dimi
mesela bu hafta pepeti yapması lazımdı ama pepeti önceki hafta yaptı bu demekki bende 30 nisan yerine 23 nisandamı yapcam
benim o gün kızımın balosu var ama saat kaçta bilmiyorum
şimdiden pimpiriklendim
sorumluluk sahibi biri olarak bunu stres yaptım yahu

sabah 1yumurta az peynir az badem az zeytin

öğlen az yoğurt çorbası mercimekli nohutlu falan
1 tabakta yoğutla ka.bahar yemeği
3-5 badem

bu arada boğazlarım şişmiş çok fenayım yürüyecek halde değilim yani havada yağmurlu
kulağım güp güp atıyor
su bile içesim yok

slm bende bugün menü bildirmedim bildireyim belki benide aranıza alırsınız mesaj yazamıyorum özelden
sabah kahvaltım
1 tane domates
1 tane küçük salatalık
4 tane zeytin
1 avuç içi kadar peynir
1 avuç badem
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay

öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 tamak mantarlı tavuk sote
1 kase yoğurt

çok geçmiş olsun canım

kizlar gunaydin!!! dun esimle sinemaya gittik aksam, ve esim patlamis misirlar cikolatalar derken ben yanima sadece su aldim. bir de bana israr kiyamet yedirmeye calismasi:)) canim bile istemedi. yaa bu karatay iradeyi de kuvvetlendirio inanin:) o israr ettikce oglusumun ilk dogumgunune 2 kg daha vericem kendime soz verdim diorum on a:) sinemada ayni sekilde bir bendim heralde patlamis misir yemeyen:)) sonra ciktik. eve geldik esim aciktim die mutfaga girip bebe biskuvisi ve sut icti. kizlar benim derdim esim! zaten kilolu ve karaciger yaglanmasi olan bir insan ama yemeyi birakmiyor. ustelik zamansiz ve sagliksiz besleniyor! karatay hocanin videolarini filan izletmeye calistim dinlemiyor bile sen dinle dio> ben nasil yardim edicem bu adama??
Bu arada 600 gr gitmis:)) 2 haftadir veremiordum lokum kacamagimdan korkmustum. sonunda gitmis hehehe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…