Günaydın hanımlar,acemi olduğum için bakalım becerbilecekmiyim
başlayış tarihi 02 -04-2012
rumuz Letafet
bugün 09-04-2012
başlayış kilom 93
bugün 91 kg
boy 1-62
yaş 45
hedef kilo 70
Hanımlar yeni olduğum için neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum.
bana yardım ederseniz sevinirim:18:
Selamlar
Çok fena hastayım, virütik birşeymiş doktor öyle dedi.. İşe bile gidemedim ama size yazıyorum
Bu hafta listedeyim değil mi kızlar?
Rumuz:Ahucuxx
Bildirim tarihi:09/04/2012
Başlangıç tarihi:28/03/2012 (bildirimlere 26sında başladım ama diyete tam anlamıyla 28 Mart'ta:) )
Geçen hafta:78,5
Bu hafta:77,2
Fark:-1,3
Toplam fark:-2,8
Beden:40
Boy:174
Hedef:65
Verilen Kilo Yüzdesi: 1,656
Sevgiler:)
evet canım geçen hafta ağzım yandı o yüzden bu hafta kaçamak yapmadımCanım sporunu yapmışsın kaçamak da yapmadın sanırım yoksa veremezdin
Hanımlar kilo çizelgesi yapmama da yardımcı olurmusunuz.
link verirseniz iyi olur,çok teferruatlı şeylerden anlamıyorum
:44:
Hanımlar kilo çizelgesi yapmama da yardımcı olurmusunuz.
link verirseniz iyi olur,çok teferruatlı şeylerden anlamıyorum
:44:
2 hafta düzenli bildirim yaparsanız ve sıranız gelince liste yaparsanız listeye katılma hakkı kazanacaksınız ok
canım ilk sayfada adın yok,listeye girmek için saphiraya bildirim yapman gerekiyordu.
canım bu sayfayı denedim açmadı
google dan kadınlar kulübü kilo çizelgesi yazdığında bulacaksın açıklamalı sayfayı
canım bu sayfada ne yapman gerektiği anlatılmış adım adım yapıyorsun kolay gelsin
Sevgi-liebe Saphira'ya özel mesaj gönderemiyorum ki
Nasıl eklenicem ben
letafetciğim ben saphiraya mesaj attım ve listeye girdin fakat kilo bildirim listesine kurallar gereği 2 hafta sonra girebiliyorsun
iyiniyetli gerçektende iyiniyetlisin teşekkür ederim
fakat bağlantı yapamadım nedendir bilmiyorum
soyle ki, omega 3 un onemini ben de cok iyi biliyorum da iste ben hep haplari aldik aldik tamam, nereye kadar, fazla olsa kotudur durumu bunda var mi onu merak ediyorum... Yalniz D vitamininin onemi sadece karatay hocanin demesi degil, genel bir kabul ve zaten hocanin kitaplarinda da mutlaka yer buluyor. Hocanin demesine gore D vitamini eksikligi varsa kilo verilemez. D vitaini cok onemli bir antioksidan ve bagisiklik sistemini de guclendiriyor. Kitaba gore ideal deger 50-100 ng/ml arasi olarak veriliyor. Yani cok onemli aslinda ve kitapta fazlasinin bir yan etkisi olmadigi soyleniyor. Antioksidan olarak kullanilabilecegini dusunuyorum ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?