Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selamlar

Çok fena hastayım, virütik birşeymiş doktor öyle dedi.. İşe bile gidemedim ama size yazıyorum

Bu hafta listedeyim değil mi kızlar?

Rumuz:Ahucuxx
Bildirim tarihi:09/04/2012
Başlangıç tarihi:28/03/2012 (bildirimlere 26sında başladım ama diyete tam anlamıyla 28 Mart'ta:) )
Geçen hafta:78,5
Bu hafta:77,2
Fark:-1,3
Toplam fark:-2,8
Beden:40
Boy:174
Hedef:65
Verilen Kilo Yüzdesi: 1,656

Sevgiler:)

2 hafta düzenli bildirim yaparsanız ve sıranız gelince liste yaparsanız listeye katılma hakkı kazanacaksınız ok

arkadaşlar ben 84,6 kg geldim. bu hafta 6 gün ortalama 1 saat yürümeme ragmen kilo verememişim....hayırlısı , moral bozmak yok

canım ilk sayfada adın yok,listeye girmek için saphiraya bildirim yapman gerekiyordu.

Canım sporunu yapmışsın kaçamak da yapmadın sanırım yoksa veremezdin
evet canım geçen hafta ağzım yandı o yüzden bu hafta kaçamak yapmadım ve yürüyüşümü evde yürüme bandında 3 km hızla dizi izlerken aheste aheste yapmıştım meğerse işe yaramış
sabah:
1 elma
1 muz
1 avuç kabak çekirdeği
geç kaldıımda sabah elime ne geçtiyse attım çantaya

Hanımlar kilo çizelgesi yapmama da yardımcı olurmusunuz.
link verirseniz iyi olur,çok teferruatlı şeylerden anlamıyorum
:44:

canım bu sayfayı denedim açmadı
google dan kadınlar kulübü kilo çizelgesi yazdığında bulacaksın açıklamalı sayfayı
canım bu sayfada ne yapman gerektiği anlatılmış adım adım yapıyorsun kolay gelsin

Son düzenleme:
2 hafta düzenli bildirim yaparsanız ve sıranız gelince liste yaparsanız listeye katılma hakkı kazanacaksınız ok

Merhaba,elimden geldikçe düzenli bildirim yapmaya çalışıyorum.
Bu hafta ilk haftam zaten.
Listeye katılmak istiyorum ama,özelden mesaj atamıyorum.
mesaj sayım azmış o yüzden.
Saphira idi yanımıyorsam listeye alan hanım arkadaşımız.
İlgilenirse beni listeye alırsa seviniri.
bu şekilde inşallah benden haberi olur

Rumuz: FZGUN
Başlangıç tarihi: 06.03.2011
Başlangıç kg: 108.9
Geçen hafta: 103.7
Bu hafta: 103.3
Fark: 0.4
Toplam fark: 5.6
Hedef: 56
Verılen kılo yuzdesi : 0.39

letafetciğim ben saphiraya mesaj attım ve listeye girdin fakat kilo bildirim listesine kurallar gereği 2 hafta sonra girebiliyorsun

iyiniyetli gerçektende iyiniyetlisin teşekkür ederim
fakat bağlantı yapamadım nedendir bilmiyorum

iyiniyetli gerçektende iyiniyetlisin teşekkür ederim
fakat bağlantı yapamadım nedendir bilmiyorum

canım pepeti senin için çizelge yapmış zaten onu ekleyebilrisin. Daha sonra da kendin yapmak istersennn google a kadınlar kulübü kilo çizelgesi yazdın mı sayfa çıkıyor ve tickerfactory sitesinden çizelgeni hazırlıyorsun.

verilen kilo yüzdesi: %1.22
spor: 4 gün yürüyüş toplam 135dakika

bunlar eksikti tamamlıyım dedim listeyi merakla bekliyorum geçen hafta sonuncuydum bakalım ilk 10 istiyorum aama herkes çok iyi vermiş maşallah tebrik ediyorum hepimizi

D vitamini sağlık için çok önemli bir vitamin. Yaklaşık 1 sene önce ciddi bel ağrısı şikayeti ile doktora gittim. Doktorum bir takım tetkikler istedi ve sonuçta ben de ciddi oranda D vitamini eksikliği çıktı. Bana D vitamini takviyesi verdi kullandıktan sonra şikayetlerim geçti. Ancak bir süre sonra doktor tekrar tetkik istedi, D vitamini gene de sınırlarda çıktı. Bunun üzerine kullandığım dozu iki katına çıkardı. O aralarda internette bu konuyu araştırmıştım. Bazı yazılarda; şişman kişilerde D vitamini eksikliği oluşabildiği yazıyordu. Sonuç olarak uzatmıyayım, bu konu ciddi bir konu ihmal etmemek, şikayetiniz varsa doktora gitmek, doktor vitamin verdiyse kullanmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…