Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar akşama misafirliğe gidiyorum arkadaş sıkma börek yapacakmış umarım yemem ben şimdi çıkıcam okuldan eve gidip tarhana çorbası yapıcam birikmiş ütülerimi yapıp eşim gelmeden 1 saatde yürüdümmü tamamdır kendinize iyi bakın şimdiden bol leptinli geceler...

huhu karatay çıtırları mesajımı görmeden geçmeyin

fizofi yemiceksin tabii arkakadasim. bak ne guzel vermissin. devam et vermeye. eger cok canin isterse bir parca al, yani bir dilim boregi yeme. 1 lokma, isirik tadina bak yani esinin tabagindan filan 1 catal alabilirsin:)

bende yumurtadan oyle sikildim ki bugun 1 muz 1 bardak sut biraz findik ve ceviz yedim bakalim yumurta gibi tok tutucakmi

ellerine sağlık sevgi liebe..

hepinize ayrı ayrı teşekkürler, sinerji oluşturuyoruz burada.. tam destek hep destek

hastayım diye ilaçlarında etkisiyle inanılmaz yeme isteği var ama yemiyorum.. yemek istediklerim de börek, cips falan yani amannn diyim hele bir atlatıyım bugünü daha kolay sonrası inşallah

aynen devam ozaman

sevgiler..

Bir porsiyon etli nohut
Kelek turşusu çok az(kendim yaptıımm hala taş gibiler yumuşama da yok )
Susamlı yeşil salata
1 tane muz

iyi hissediyorum kendimiiii öptüm sizleriiii
iyiniyetlim turşunun suyunu nasıl yapıyorsun
sen çalışan bir bayana göre çok marifetli bir hatunsun yazın hep kış hazırlığı yapıyorsun herhalde bende yaparım ama çalışan bayanlar vakit ayıramıyorlar

geçmiş olsun tatlım dikkat et herkes hasta bugünlerde

selam arkadaşlar.Bu sabah 6 da kalkıp 6:30'a kadar kulağımda müzik rastgele dans ettim.akşama da 30 dakika yürüyeceğim inşallah.spor yapınca mutlu oluyo insan ya.bugün yediklerime de bakın bakalım bi yanlışımız var mı

sabah:klasik karatay kahvaltısı

öğle:mercimek çorbası,menemen bir avuç ceviz,bitki çayı şekersiz

akşama da nohut,salata,1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum

ya bir yandan da bu kadar yiyip nasıl kilo verebilirim ki diye düşünüyorum:)

eline sağlık canım..ilk kez 4. oldum..

ellerine sağlı sevgi-liebe benim gibi kocasına kızıp eline ne geçerse yiyen biri bunu hak etti
aynı öyle yedim işte
1 hafta oldu ama hala vucudum toplayamadı heralde neyse

öğlen yediklerim
1 tabak mercimek çorbası
kıymalı ıspanak kavurması möö (sabahta ıspanaklı krep yedim)
2 kaık keten tohumlu yoğurt

su 2.5 litree oldu şimdilik
çok yoruldum temizlik falan canım yürümek istemedi dur bakalım dinlenip belki çıkarım

Tebrik ederim hanımlar hepinizi..sevgi-liebecim ellerine sağlık..Ben de artık listeye girmek istiyorum ama mesaj sayım yetmiyor....söz veriyorum kaçamak yapmıycam..

Öğle menüm: yarım kase mercimek çorbası
1 tabak etli nohut
yoğurt

akşam evdeyim ve eşim de yok karataya göre istediğim gibi yapıp yiyebilirim..

kahvaltım(komsumda)

yarım muz
1 yumurta
melemen
zeytın,peynır
bırkac fındık
1 catal helva
omega3
yesılcay
normal cay
domates
salatalık
offf ne cok yemısım yazarken bıle yoruldum

ıkıncı ogun

zyaglı kabak yemegı
k.t.yogurt
maydanoz dereotu
bırkac fındık
1 gunkurusu
1 hurma omega3

Canım sağol. Yapmadığım bir tarhana kaldı daha doğrusu beceremediğim diyeyim. Oğluş doğunca onu ev tarhanası ile besleyeyim istedimdi ama tam beceremedim sonuç hüsran oldu

Yapacağın turşunun suyunu önce kaynatıp soğutuyorsun. Püf noktası bu suyu kaynatmazsan köpükler oluşuyor zamanla bu da hoşuma gitmiyor
Sirke miktarı 4 de 1 kadar filan oluyor tuzunu ayarlıyorsun ışık almayan bir yerde tutuyorsun içine sarımsak ve arzuya göre acı biberlerden de ekliyorsun tamamdır.
Yiyeceğimiz sebzeleri de yetiştirmeye çalışıyorum işgüzarlar çok kendi yetiştirdiğim ne varsa bize kar diyorum. Hobi gibi benim için bahçe de
önceleri saksıda başladım tavsiye ederim yeriniz varsa

oglen yedıklerımde salata bı kase ıcıne 1haslanmıs yumurta,en kucuk yogurtlardan
bıde krız gecırmıstım aclık krızı sut neskafe ıctım bıde bı tanecık kuru ıncır sanırım sımdılık ıyı gıdıyorum...Rabbım zapzayıf oldugum zmnları gostersn hepımıze

geçmiş olsun canım havalar aldatıyor insanı.orada herkes aaaa ne güzel kilo vermişsin dedikçe gaza geldim yedikçe yedim
demekki neymiş yemezsek kilocuklar gidiyormuş tebrik ederim canım darısı başıma

canım üzülme bende gr.gr.verenlerdenim.üstelik arada kaçamaklarımda oluyor ama verdiğim kiloları almadığımı görünce doğru yolda olduğumu dahada iyi anlıyorum.oyüzden sakın vazgeçme biraz sabır ve dikkat...

çok geçmiş olsun canım.bu havalar mahvetti herkesi artık yaz gelsin....

Sevgi-liebe ellerine sağlık .kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya daha güzel sonuçlar alacaklar eminim
ayy ayyy haftaya listeyi ben mi yapacam umarım başarabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…