Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün yediklerim

1.öğün:
3 tane haşlanmış yumurta(köy yumurtası olduğu için çok küçüktü
)
domates
salatalık
peynir
1 lokma beyaz çikolata

bitki çayı
3 omega 3

2.öğün:
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak patlıcan musakka
az bulgur pilavı
1 kase cacık
bitki çayı

spor:45 dk yürüdüm

Arkadaşım senin için Saphira hanıma mesaj attım. Bilgin olsun.

2.öğün : tavuklu salata, 1 dilim ekmek, dondurma :18:

İyi akşamlar,
1.öğün:
klasik karatay kahvaltımve çeyrek yufka ekmak
2. öğün:
yiyeceklere resmen saldırdım
2 bardak ayran
1 incir
1 avuç fıstık
10 fındık
yarım avuç içi peynir
2 dilim sucuk
2 çatal kavrulmuş yürek
akşam birazdan çorba et salata yiyeceğim
ne dersiniz bu hafta hergün yürümeme ragmen neden kilo veremedim.neden bu kadar çok kuruyemiş yiyorum bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.....

bugun

2 muz
10 ceviz

yeşil çay

keten ohumlu yogurt
elma

1 cay kasıgı nescafe ve sıcak suyla yaptıgım kahve ( arkads ıkram ettı)

70 dk yuruyuş

fırında karnıbahar yemeği
domates
yogurt

aksamda yesılcay ıcerım

ben de ikinci ve son ogun olarak:

-3 tane kirmizi biber ve bir ufak patlican attim firina, altlarinda tereyagiyla mis kokulu oldular...
-bol yogurtlu ve cevizli, biraz da zeytinyagi gezdirilmis kereviz salatasi (ama limonu cok fazla olmustu , yine de en azindan yasak degil)

Ama yemekten sonra esimin gunlerdir istedigi, benim de direndigim visneli cheesecake i yaptim. Cok seviyor tatliyi ne yapayim, hic yapmiyorum diye de kiziyor... Ve ben de kacamak yaptim malesef ama tek tesellim tum bunlarin altibucuktan sonra bitmis olmasi... ve bir de muffin kaliplarinda iyice sonmus ve kucucuk olmus olmasi...
Yapacak birsey yok, bir daha olmayacak...

sevgi eline sağlık canım,çok teşekkürler liste çok güzel olmuş
herkesi tebrik ediyorum kızlarrrr :124:

öğlen:

2 ad. sigara böreği
1 ince dilim paykek
çay
kahve

akşam:
yarım tabak kıymalı patates yemeği,patateslerinden az koydum,kıymalı suyundan yedim çorba gibi
6 kaşık bulgur pilavı
1 avuç badem

suyum 1 lt olmuş daha,hayret bugün az içmişim.neyse yatana kadar içerim daha ben

türk kahvesi şekersiz içemiyorum siz nasıl tüketiyosunuz biraz önce şekersiz yaptım ama içemedim acı olmuş yanında kuru kaysı aldım 1 tane ama yinede sevmedim

kızlar bugün acayip bir gündü. sabah 7 de uyandım hastaneye gitmem gerekiyordu kafamın arkasındaki sert şişlik için. 7-7.30 arası 1 bardak süt, 1 küçük muz , biraz badem fındık yedim. hastanede sırada bi mide bulantısı bi baş dönmesi kendimi dışarı zor attım. biraz istifra edince kendime geldim ama tekrar döndüğümde sıram geçmişti. yine sıraya girdim aynı şekilde baş dönmesi bulantı. yine attım kendimi dışarı... oturdum ,bayaa sonra babam acile git dedi. acilden giriş yaptım. kan tahlili yaptı, bişey çıkmadı çok şükür. lenf bezi şişmesi sonucu beze atmış dedi. ilaçlarımı aldım eve geldim. çocukların 23 Nisan kıyafetlerini verecektim bi de evde tek başıma iyice kötü olacağımdan okula gitmeye karar verdim. karatay kahvaltısı yaptım 11-11.30 arası. sonra doğruu okula. okulda ölü gibiydimm. neyse sonunda evdeyimmm. o yüzden bildirim yapamadımm.tartılmak gelmedi akllıma can derdine düşünce ...(((

İyi akşamlar kızlar
2. Öğünüm minik bir hamburger :0
3. Menüm: kıymalı taze fasulye , iki kasık bulgur yanında 1 bardak süt
2 saat yürüdüm
Su icmeye devam ..

çok geçmiş olsun canım

Öncelikle idealist ve burkansçetine geçmiş olsun diyorum.

Akşam yediklerim
1. yarım kase mercimek çorbası
2.3 kaşık kadar nohut yemeği
3. Biraz ketentohumlu yoğurt
4. 4-5 adet fındık

Üzerine eşimle şekersiz Türk kahvesi içtiikk.
Herkese afiyet olsuun. Hayırlı akşamlarrr karatay güzelleri

İyi akşamlar kızlar

İdealistcim geçmiş olsun, dikkat et kendine.

akşam yemeğimi de iş yerinde yedim. Evden getirdiğim anneciğimin yaptığı lahana sarmasından yedim (bol kıymalı, azıcık bulgurlu, bana özel yapıldı ), küçük bir tabak taze fasulye, az yoğurt.

Çalışıyorum daha, 10da falan çıkarım sanırım, pofff

kısceler 1.öğün
3 zeytın
pırasa kavurması yımırtalı
zulbut kavurması kasap sucuklu
2 dilim ekmek:18::18::18:
üzerine krem peynır ve bal surdum:18::18::18::18::18:
offf ne yedım ya tabı veremem

bugun 4-12 vardıyesındeyım ıse gelırkende 1 tane spungle ve bır paket tuzlu cubuk kraker yedım

baskada bışıy yımedım daha ne yıyım dımı offff ya .menu bıldırımı yapmasken yıyorum hergun duzenlı menu bıldırımı yapıcam artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…