çizelgemi değiştirdim bakalım olmuş mu
slm bende bugün menü bildirmedim bildireyim belki benide aranıza alırsınız mesaj yazamıyorum özelden
sabah kahvaltım
1 tane domates
1 tane küçük salatalık
4 tane zeytin
1 avuç içi kadar peynir
1 avuç badem
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
öğlen yemeğim
1 kase çorba
1 tamak mantarlı tavuk sote
1 kase yoğurt
kızlar bugün acayip bir gündü. sabah 7 de uyandım hastaneye gitmem gerekiyordu kafamın arkasındaki sert şişlik için. 7-7.30 arası 1 bardak süt, 1 küçük muz , biraz badem fındık yedim. hastanede sırada bi mide bulantısı bi baş dönmesi kendimi dışarı zor attım. biraz istifra edince kendime geldim ama tekrar döndüğümde sıram geçmişti. yine sıraya girdim aynı şekilde baş dönmesi bulantı. yine attım kendimi dışarı... oturdum ,bayaa sonra babam acile git dedi. acilden giriş yaptım. kan tahlili yaptı, bişey çıkmadı çok şükür. lenf bezi şişmesi sonucu beze atmış dedi. ilaçlarımı aldım eve geldim. çocukların 23 Nisan kıyafetlerini verecektim bi de evde tek başıma iyice kötü olacağımdan okula gitmeye karar verdim. karatay kahvaltısı yaptım 11-11.30 arası. sonra doğruu okula. okulda ölü gibiydimm. neyse sonunda evdeyimmm. o yüzden bildirim yapamadımm.tartılmak gelmedi akllıma can derdine düşünce ...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?