Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm bayanlar
öğle yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
1/2 tabak salata
1/2 tabak yoğurtlu bakla
1 tabak barbunya (aldım ama bir kaç kaşık yedim kalanını yiyemedim)

Evet canım ,
Ben zayıflamayı azcik daha şık şık olayim diye istiyorum ben 24 um esim 38 yasında benden 13 yas büyük onun kaygısı saglik , önümüzdeki yil inşallah bebek istiyoruz .. Hamilelikte minik fil yutmuş olmamak icin 10 kilo verip , karatay beslenme sekline devam edersem iyi olacak diye düşündüğüm içindir ki birazcık da duygu sömürüsü yaparak esimi kandırdım 😉 başladık 😍😍İnşallah eşin de en kısa sürede bu beslenme sekline baslar ...

Optum cnm ,
Sevgiler

Slm cnm ,
Tabi hoca dan hoca ya doğruluk değişiyor .. Ben bunu Haluk hocadan duymuştum aslı var mı araştırayım dedim bu çıktı 😳bende nacizhane paylaştım ☺
Tabiki yürüyeceğiz biz insulun direnci icin 😍😍😍😍😍ilgine teşekkürler , saol

Sevgiler

Tebrikler cnm ,
Ama bizleri bırakma .... 😳
Neredeyse 30 kilo verdin .... Seni okuduktan sonra daha da inandım .. Daha da güvendim kendime ..
İdolümüz sun ..

Hayat sana istediğin herseyi versin cnm ,
Hersey gönlün gibi güzel olsun 😍
Sevgiler

2. Öğünüm :
Yarım kase kuru fasulye , 1 kase şeriyeli tavuk corbasi , 1 bardak ayran.

1 saat yürüdüm , su icmeye devam ediyorum 1.5 litre bitti 😘

Örtmenim:) öncelikle aramıza hoşgeldin sefa geldin.. Kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Yaptıklarımızı ve bunların nedenlerini doğru bildiğimiz yanlışları herşeyi özümseyerek yola devamınız ve motivasyonunuz daha da iyi olur. Hedefiniz nedir? kaç kilosunuz? boyunuz kaç?
Soru yağmuruna tuttum hocamı ben
Hocam bu bir diyet değil sağlıklı beslenme programıdır. Bu şekilde sağlıklı bir insan kilo verir. Gıda alerjiniz yoksa, demir eksikliğinz yoksa d vit eksikliğiniz yoksa kilo verebilirsiniz rahatlıkla.. Bahsettiğiniz rahatsızlığınız başka üyelerimizde de var daha yavaş verebilirsiniz bu yüzden belki

sabah:
2 yumurta kayısı kıvam
baem ve ceviz 1 avuç
4 gün kurusu kayısı
5 zeytin
peynir.

öğlen
patlıcan yemeee
bulgur pilavı (az ve kararında)
yoğurt

bol bol su devam içmeye

akşam da bakcaz artık tarhana çorbası olabilir. Yanına ıspanak yemeğee

Öğretmenim en kısa zaman da kitabı alıcağım.
43 yaşındayım,1.67 cm boy 78 kg ağırlık.
Verebileceğime inancım tam.
Bu arada hoş bulduk teşekkür ederim.

darısı başımıza inşallah bizde ulaşırız hedefimize bizden sonra gelenlere anlatırız.

ben hep burdayım canım,kovsanız da gitmemay çok güldüm kız,ablamı arasanız iyice çatlar kıskançlığından.şu anda o 62 kilo,haftalardır kilo veremiyorum diye söylenip duruyo.geçen hafta onun pantolonlarını denedim,rahat rahat olduben zaten karataya hayatım boyunca devam edicem,belki 60 kadar düşerim belli mi olur

sağol canım benim,allah herkese istediğini nasip etsin,herkesin gönlüne göre versin

Hoşgeldin aramıza inşallah kolayca hedefine ulaşırsın...

hoşgeldiniz aramıza.sizin şuan kilonuz kaç ve hedefiniz nedir? inşallah en kısa zamanda o döpyesin içine girersiniz....

Elmayracım zaten çok güzelsin kilolarını verince dahada güzel olacağına eminim onun için yola devam.''Yorulmak vazgeçmek yok''

Herkese merhaba,

2. öğün: 4 köfte, bol salata (salatada yarım patates vardı :44:), 1 kase yoğurt, 6 çilek

Yediklerimi de yazayım bari:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, birkaç zeytin ve şekersiz çay
Öğle: İşkembe çorbası, ızgara biftek, domates, yoğurt, 1 avuç badem

Akşamı kaçamaksız sağ salim atlatmaktır ümidim :)

Tekrar hoş geldin century, inşallah istediğin kiloya inersin.

Hoş geldin aero

Hoş geldin örtmenim ben de hipotiroid hastasıyım, ilaç kullanıyorum. Siz ilaç kullanıyor musunuz ?

oglus uyudu yürüyüs bandına kostum oleyyyy tam 60 dk

5 km
270 kalori
7800 adım
ohhhh daha ne olsun aaaa sabah kahvaltıdan sonra ögle yemegi öncesi esim,oglum ve ben parka gittik ve ucurtma ucurttuk hayatımda ilk defa ucurttum ama zormus ve epey kosusturdum (aktif spor 30 dk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…