maşallah canım,ne güzel, en güzeli ailecek yapmak aslında, böylece ailede hiç sabotajcı kalmaz
video seyrettirmek hiç aklıma gelmemişti, bi de bunu deneyeyim:13::13:
biliyosunuz 30 geçinde estetik kaygılardan çok sağlık kaygıları daha çok ortaya çıkıyor çünkü artık vucut 20 li yaşlardaki beslenme yaşam konusundaki futursuz hareketleri tolere etmemeye başlıyor
Ya bise diycem,,biz kaliri yakmak icin yurumuyoz kiiiii( bence insulin direncini kirmak icin yuruyozz,cunku bunu kirmada yuruyusten daha etkili hic bise yok..kirilan insulin yeni gelen yiyecekleri yag olarak depolamaz,ve vucutta yag birakmaz..insulin hormonunun gorevi vucuttaki yag dengesini kontrol etmek....yanlis mi biliyorum ((( yda hocayi yanlis mi anladim (
kızlar bu arada sabah şeytan dürttü tartıya çıktımdüne göre 700 gr eksi çıktım sanırım pazartesiye mezun olucam bende ama tabi karataya devam ve özellikle de artık kilodan daha çok sıkılaşmak için çaba harcıycam
Aslında ben kitabı okumadım.
Canan Hocayı takip ettiğim kadarıyla ve kan grubuna göre beslenme düsturuyla bi şeyler yapmaya çalışıyorum.
Ama spor yapmıyorum ve yeterince su içmiyorum.
o nedenle bi de hipotiroidi hastası olduğum için yavaş ilerliyeceğim kesin.
Olsun 23 Nisan da eski döpyesimin içine giremeyeceğim ama tatile kadar biraz fark etsem süper olur.
Örtmenim:) öncelikle aramıza hoşgeldin sefa geldin.. Kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Yaptıklarımızı ve bunların nedenlerini doğru bildiğimiz yanlışları herşeyi özümseyerek yola devamınız ve motivasyonunuz daha da iyi olur. Hedefiniz nedir? kaç kilosunuz? boyunuz kaç?
Soru yağmuruna tuttum hocamı ben
Hocam bu bir diyet değil sağlıklı beslenme programıdır. Bu şekilde sağlıklı bir insan kilo verir. Gıda alerjiniz yoksa, demir eksikliğinz yoksa d vit eksikliğiniz yoksa kilo verebilirsiniz rahatlıkla.. Bahsettiğiniz rahatsızlığınız başka üyelerimizde de var daha yavaş verebilirsiniz bu yüzden belki
Tebrikler cnm ,
Ama bizleri bırakma .... 
Neredeyse 30 kilo verdin .... Seni okuduktan sonra daha da inandım .. Daha da güvendim kendime ..
İdolümüz sun ..
Hayat sana istediğin herseyi versin cnm ,
Hersey gönlün gibi güzel olsun 
Sevgiler
yanlışlıkla iki kere yolladım aynı mesajı, bilgisayarımın azizliği peh peh peh
leylak84'ün hedefine ulaştığı ve aramızdan ayrılacağına dair yazılar okudum
bizi ve karatayı bırakmaz canııııım, hiç ihtimal vermiyorum
bi ara ablası yüzünden(yanlış hatırlamıyorsam) gaza gelip hedefini değiştirmişti, diyorum ki ablasını arasak da accik daha motive etsinbizi bırakmasın
Tebrikler cnm ,
Ama bizleri bırakma .... 
Neredeyse 30 kilo verdin .... Seni okuduktan sonra daha da inandım .. Daha da güvendim kendime ..
İdolümüz sun ..
Hayat sana istediğin herseyi versin cnm ,
Hersey gönlün gibi güzel olsun 
Sevgiler
Herkese Merhaba!
Geçen sene Ramazan'da Karatay diyetiyle 5 kilo verdim ama sonra kilo vermem durunca bıraktım. Şu anda o 5 kiloyu geri almış durumdayımMotivasyon için aranıza katıldım. İşte yine başlıyorum Karatay'a. Hepimize kolay gele...
Canan Hocayı takip ettiğim kadarıyla ve kan grubuna göre beslenme düsturuyla bi şeyler yapmaya çalışıyorum.
Olsun 23 Nisan da eski döpyesimin içine giremeyeceğim ama tatile kadar biraz fark etsem süper olur.
Hoşgeldin aramıza inşallah kolayca hedefine ulaşırsın...
hoşgeldiniz aramıza.sizin şuan kilonuz kaç ve hedefiniz nedir? inşallah en kısa zamanda o döpyesin içine girersiniz....
Merhaba arkadaşlar,
Bende yaklaşık 3 haftadır bu programı uyguluyorum .
Öncelikle işe en zayıf fotoğrafımı buzdolabının kapısına asmakla başladım.Altına da kocaman harflerle EKMEK YOK ŞEKER YOK YAZDIM.:)
İçinde bulunduğum dönem itibari ile bu programa başladıysam eğer isteyen ve gerçekten karar veren herkes bu programı uygulayabilir.Dediğim gibi başlayalı daha 3 hafta oldu ve ben tam 6 kilo verdim.ÇOK MUTLUYUMMMM:)
Birde ticker yapabilirsem daha mutlu olacağım:)
artık böyle gider.
Teşekkürler Özlem
Hosgeldin canim:)))) umarim werirsin o 5 kiloyu hemen..bide burdaki herkeste zaman zaman duraksamalar oluyo bi sure..hatta bi kac hafta bile surebiliyo bu..ama sora birden gidiyo kilolar..oyuzden burdan ayrilma ve motivasyonunu dusurme cani
...tekrar hosgeldin aramiza:))
Kızlar hepinize günaydın uzun bir aradan sonra tekrar başlıyorum bugün inşallah. Arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel yol almissiniz darısı basıma inşallah. Ama artık umutluyum kilom fazla diye umutsuzdum ama başarıları görünce heveslendim bende hadi hayırlısı
Herkese Merhaba!
Geçen sene Ramazan'da Karatay diyetiyle 5 kilo verdim ama sonra kilo vermem durunca bıraktım. Şu anda o 5 kiloyu geri almış durumdayımMotivasyon için aranıza katıldım. İşte yine başlıyorum Karatay'a. Hepimize kolay gele...
afiyet olsun biraz fazlamı yumurta yemişsin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?