ıspanak yemegi(ev yapımı yogurtlu)
marul ve domates karısımı salata(zeytinyaglı,limonlu)
10 adet fındık
Eki Görüntüle 392632
Merhaba arkadaslar
Diyete baslayali 15 gun oldu.10 gunu Dukan olarak gecti.Su an Karatay benzeri birsey yapiyorum.Ekmek ve tatli yemiyorum.Nisastali sebzelerden uzak duruyorum ve mumkun oldugunda aralarda atistirmiyorum.Ilk 10 gun 3,5 kilo vermistim.Su an toplamda 4 kilo verdim hergun duzenli en az 45 dakika yuruyus yapiyorum.
3 gundur ayni kiloda olunca bugun moralim bozuldu ve 1 kase muhallebi yedim.Hemen akabinde Leslie'nin 3 miL yuruyusunu yaptim.Ama bir arkadas yazmisti sanirim en ufak bir kacamak bile glisemik indeksin tekrar yukselmesine neden oluyor ve cabalar bosa gidiyor diye.Umarim bosa gitmemistir.Bu sekilde bir beslenmeyle normalde haftada 1 kilo verilmesi mi normal olan?Seker,tiroid vs gibi sorunlarim yok.Sadece kan sayimim biraz dusuk.Bu da metabolizmayi yavaslatan birsey normalde ama ben hep boyleydim ve bu zamana kadar metabolizmam normal seyirdeydi.Su an 35 yasindayim.1-2 yildir cok az hareket ediyordum.10 kilom daha var vermem gereken,bakalim ne olacak
bence sakın pes etme, en kötü nolabilir diye düşün en kötü çok güzel ve sağlıklı besleniyosun zaten bu da kötü bişey değil, acele etme, önemli olan sağlıklı beslenmek, gr gr da olsa verirsin nasılsa, ayrıca nasılsa hedefine ulaşınca eski beslenmede dönmeyeceksin yine sağlıklı beslenmeye devam edeceksin
bence 2. kitabı al, çünkü 1. yle çok ortak bilgi var, 2. işini görecektir, bi de bu aç karna Türk kahvesi bana hiç mantıklı gelmedi ya, sabah sabah mideye besine aç metabolizmaya göndereceğimiz şey kahve telvesi olmamalı, bence de mideye zarar verir
İlaç kullandığınız için uygun şekilde de beslenirseniz kilo vermekte zorlanmıyacağınızı düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede istediğiniz kiloya inersiniz.
canım ben ******* kullanıyorum. Sanırım sen de ilaç kullanıyorsun.
selam kızlarrr...benım laptop tamırde oglumda kendınınkını benımle pek paylasmak ıstemıyoo yuzden bugun pek gıremedım.gecmısı okuyup geldım
leylak84 bacım hıcbıryere gıdemezsın bu ekıbı dagıtmak yok ona gore
canım arkadasım senin adına cok sevindim masallahhedefine ulasmıssın senden mutlusu yoktur inş.zamanla 60 da düsersin bizimle kal biliyorum sen bizi bırakmazsın seni seviyoruz azimli sabırlı iradeli arkadasım benim tebrikler simdiden
Eşim ekmek yiyor üstüne benim fındık cevizleride yiyor
Yagli kagit dediginiz parsomen kagidi midir? Ben parsomen kagidini cok sik kullaniyorum. O nedenle ogrenmek istedim. Tesekkurler.
kahvaltım
3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek
Ben de parşomen ne onu bilmiyorum ama muhtemelen ikisi aynı şeydir
Tepsiyi hafifçe yağlayıverin arkadaşlar yaa ama ben öyle sevmiyorum derseniz bilemem. Ucuz olduğu için yağlı kağıtta domuz yağı tercih edilebilirmiş haberizniz olsun kızlarr
Aksam yemegim sarimsakli yogurtlu taze bakla
Gunduz leslie 3 mil yuruyusunu yaptim aksama da en az 45 dakika yurumeyi planliyorum cunku 1 kase muhallebi kacagim var iyice pes etmeden telafi etmem lazim yoksa bir rejim daha 16. Gununu goremeden cokecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?