Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok sagol propycil,moralim duzeldi.Canan Karatay'in 2 kitabi var.2. Kitabini alsam ilk cikan kitabindaki bilgileri de iceriyor mu acaba diye emin olamadigimdan alamamistim.Bu konuda bilginiz var mi?

Bu arada gecenlerde bir magazin programinda Esra Erol yag yakilmasi icin sabahlari ac karnina turk kahvesi ictigini soyledi ama ben mideyi bozarim korkusuyla icemedim.

bence sakın pes etme, en kötü nolabilir diye düşün en kötü çok güzel ve sağlıklı besleniyosun zaten bu da kötü bişey değil, acele etme, önemli olan sağlıklı beslenmek, gr gr da olsa verirsin nasılsa, ayrıca nasılsa hedefine ulaşınca eski beslenmede dönmeyeceksin yine sağlıklı beslenmeye devam edeceksin
bence 2. kitabı al, çünkü 1. yle çok ortak bilgi var, 2. işini görecektir, bi de bu aç karna Türk kahvesi bana hiç mantıklı gelmedi ya, sabah sabah mideye besine aç metabolizmaya göndereceğimiz şey kahve telvesi olmamalı, bence de mideye zarar verir

kızlar sakı ac karna kahve içmeyen,mide asidini yukselttiği için( ki ac karna zaten yuksek oluyo) mide ulserine sebep oluyo...

hiç bişe anlamadım:)) ya saphira bu ilaç ismi yaaa,reklam değilkiii(( kim kullansın hormon ilacınııııııı((

fzguncüm benim nickim den mi yoksa L ile başlayanı mı?
ben bu tiroid konusunda bayyaaa bi uzman oldum da:))))

gitmem canım merak etme

sağol canım,darısı başınıza inşallah...burayı bırakamam zaten canım benim..bende hepinizi çok seviyorum

tereyağlı kaşarlı 1 yumurtalı omlet
2 zeytin
2 lokma poğaça
2 lokma simit(bunlarla omlet tavasını sıyırdım
mesajım gelmiş mi diye kontrol ediyorum olmuyor yeniden yazıyorum bir bakıyorum eskisi de var offfff

Son düzenleme:
2 .öğünüm

1 kase yoğurt çorbası
1 kepçe bezelye
biraz tavuk
yarım kase yoğurt
2 hurma
bitki çayı

spor:öğlen 30 dk yürüdüm,akşam da 45 dk yürüycem

1 yumurtalı tereyağlı kaşarlı omlet
2 ısırık simit, 2 ısırık poğaça
tulum peyniri
2 zeytin
1 taze soğan bahçemden
bahçemden 3-4 dal ıspanak
3-4 dal marul-biraz maydanoz bahçemden

Bahçemde yazlık sebzeler için biraz çalışınca acıktım yahuu

Hatunlar afiyet olsuuunn

Yagli kagit dediginiz parsomen kagidi midir? Ben parsomen kagidini cok sik kullaniyorum. O nedenle ogrenmek istedim. Tesekkurler.

Ben de parşomen ne onu bilmiyorum ama muhtemelen ikisi aynı şeydir
Tepsiyi hafifçe yağlayıverin arkadaşlar yaa ama ben öyle sevmiyorum derseniz bilemem. Ucuz olduğu için yağlı kağıtta domuz yağı tercih edilebilirmiş haberizniz olsun kızlarr

iyi günler arkadaşlar,
1.öğün:
klasik karatay kahvaltısı
2 öğün
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık kabak yemegi
2 kaşık yogurtlu karnabahar salatası
2 kaşık barbunya
bol salata
akşama çorba salata ve yeşil fasulye yiyeceğim inş.
görüşmek üzere......

Yanitiniz icin tesekkur ederim, iyiniyetli. Yurtdisinda yasiyorum. Burada iki tur mutfak kagidi var. Waxed paper ve parchment paper. Parsomen kagidi, waxed kagidindan daha yuksek sicakliga dayanikli. O nedenle onu tercih ediyorum. Elimdeki parsomen kagidi fransiz mali imis. Temizlik acisindan cok pratik oldugu icin kullaniyorum. Umarim dediginiz yaglari icermiyordur. Uretim teknolojilerini arastiracagim.

Aksam yemegim sarimsakli yogurtlu taze bakla
Gunduz leslie 3 mil yuruyusunu yaptim aksama da en az 45 dakika yurumeyi planliyorum cunku 1 kase muhallebi kacagim var iyice pes etmeden telafi etmem lazim yoksa bir rejim daha 16. Gununu goremeden cokecek

hayır canım sakın pes etme,hiç bişe olmamış gibi devam et:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…