Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

9 nisandan beri hayatımdan un ve şekeri çıkardım.
Ama anlamadığım sebze ve meyve yememe rağmen neden bağısaklarım greve geçti?

siyah çekirdekli kuru üzüm yiyebilirsin canım, taze çekilmiş keten tohumu, kabak yemekleri, yemeklerle beraber cacık yapınca içine salatalık ve dereotu, bol su, yeşil çay ve yürüyüşle sıkıntın kalmaz bence

Son düzenleme:
Arkadaşlar Doğumgünümü kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim ya bazen bazı yazıları buluyoruym da sonra tekrar takip edip bulamıyorum çok ama çok teşekkür ederim

canım yorum yapacağın yazıları işaretleyebilirsin.beğen butonun altında alıntı ile cevapla var onu işaretlersen sadece o mesaja cevap yazarsın.yanında + lı olanı işaretlersen birden çok mesaja cevap yazmış olursun...

Afiyet bal seker olsun arkidisime...

Benimde kahvalti bitti;
1 organik yumurta kayisi
biraz beyaz peynir
4-5 dilim kolrabi
biraz domates ve biraz salatalik
6-7 tane badem
4 tane omega 3 takviye (2gr.)
1 hindi gögsü salam
Bu gün ögleden sonra doktorumda randevum var. Bakalim verdigim kan sonuclari nasil cikacak. Müthis merak ediyorum.

Ya bise diycem,,biz kaliri yakmak icin yurumuyoz kiiiii( bence insulin direncini kirmak icin yuruyozz,cunku bunu kirmada yuruyusten daha etkili hic bise yok..kirilan insulin yeni gelen yiyecekleri yag olarak depolamaz,ve vucutta yag birakmaz..insulin hormonunun gorevi vucuttaki yag dengesini kontrol etmek....yanlis mi biliyorum((( yda hocayi yanlis mi anladim(

kahvaltım

3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek

geri almam inş.canım hergün olan birşey değil pazar günükü yediklerim...,ama anladımki artık ben diyete tam olarak uygun yaşayamıyorum bari listede de olmayayım..ben hep burdayım elimden geldiğince,kendim yapamasam da bilgilerimi sizlerle ve gelenlerle paylaşacağım.

9 nisandan beri hayatımdan un ve şekeri çıkardım.
Ama anlamadığım sebze ve meyve yememe rağmen neden bağısaklarım greve geçti?

Sabahları aç karnına ve ayakta ılık su iç,içine limon da sıkarsan daha iyi olur.
bir de günkurusu kayısı yiyormusun?
biberiye çayından da kızlar fayda görmüştüler..

Canim bende merak ettim simdi,ama guzel sonuclar alacagini umuyorum:)))) bide kolrabi ne oluyo?? Cahilligime wer lutfen:))

Arkadaşlar öğle yemeği

5 adet ev köftesi

kuru fasulye

1 elma 1 5armut

zaten günde anca 2 meyva yiyiyorum :)

bendece canım 3 öğün en güzeli daha az acıkıyor insan akşam yemeğin gerçekten fazla olmuş ama herşeye rağmen devam

merhaba herkese ..

öğle yemeğim:
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
havuç ve mor lahana salatası bol limonlu

şimdiye kadar yarım lt su

benim de eşim güyaaa destek oluyor ama sadece söyleniyor..kendi ekmekleri götürüyor ama az yiyorum diyor..kendi göbeğinden çok benimkini görüyor..erkeklere diyet yaptırmak çok zor..hele de ekmek yok demek..

Herkese Merhaba!
Geçen sene Ramazan'da Karatay diyetiyle 5 kilo verdim ama sonra kilo vermem durunca bıraktım. Şu anda o 5 kiloyu geri almış durumdayım Motivasyon için aranıza katıldım. İşte yine başlıyorum Karatay'a. Hepimize kolay gele...

leylak84 öncelikle çok tebrik ediyorum ama sakın buralardan ayrılma.

sağolun kızlar,hep buralarda olucam sizleri bırakamam

kızlar sizde de acayip bi yorgunluk var mı ben 2 gündür çok halsizim 1 aydır karatayı bıraktım da dün başladım ya acaba ondan olabilir mi omega3 leri de 6 ya çıkardım ama banamısın demedi oğlum bıraksa saatlerce uyuyacam geçermi ki diye şekersiz kahve içtim yinede hala devam ediyor bahar yorgunluğu mu ki acep

Hosgeldin canim:)))) umarim werirsin o 5 kiloyu hemen..bide burdaki herkeste zaman zaman duraksamalar oluyo bi sure..hatta bi kac hafta bile surebiliyo bu..ama sora birden gidiyo kilolar..oyuzden burdan ayrilma ve motivasyonunu dusurme cani
...tekrar hosgeldin aramiza:))

Arkadaşlar yağlı lağıt kullanmayın diyor hocamız kitabında çünkü ne yağı olduğunu bilemeyiz diyor domuz yağı da olabilirmiş kağıttaki. Yapışmaz tavaya da koyabilirsiniz

ben yağlı kağıdı çok kullanıyodum ama yaaa.. tüh :26:
domuz yağının düşüncesi bile iğrenç. ööööö

paylaşım için teşekkürler, bilmiyodum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…