Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sedtincim ewet ogle ve aksamı az yiyosunnn...sabah yumurtalar nerde haniii bide elmayı gunde bi tane ye canım...oglen enginarın yanında yogurt salata ve bi kac tane ceviz ye eger cok acıkıyosan aksama..tabi ceviz opsiyonel,fındık yada badem de olabilir..sıkma canını herkese oluyo boyle arada..reglin filan yaklasıyodur

Merhaba kızlar,
Geçmişi okuyup geleyim dedim ama çok uzunmuş.Yarın sınavım var artık sınav sonrası okurum.
Sabah: 2 yumurta,yeşillik ve biraz lor peynirinden oluşan bir omlet
3 zeytin
8 yer fıstığı
2 ceviz
2 domates
1 salatalık
yeşillik
omega 3
Akşam: kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
mevsim salata
1 çiğ köfte
1 kupa süt
Herkese bol leptinli geceler şimdiden

cvp verdiğin için çok tşk ederm cnm,şuan regl elma daha yemicemm ztn şişknlik yapıyor.sabahlarıda yumurta yemeye gayrett edicem (yumurta pek sevmem de )

iyi akşamlar kızlar

akşam yemeğimde

kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması
yarım kase yoğurt yedim

3,5 litre suyumu içtim
45 dk yürüdüm

kan tahlili yaptırmıştım bugün geçen ay kolestrolüm 270 idi
bu ay 330 olmuş LDLde 240 olmuş yani çok çok yüksek
doktor kolestrol hapı önerdi ama almayacağım canan hocaya güveniyorum
düşündüm şöyle bir çözüm buldum
kahvaltıda yumurtayı haftada bir kaç kez 2 veye 3kez yerim
diğer günlerde de muz yerim dedim
sizinle paylaşmak istedim sizin önerilerinizi bekliyorum
diyete ilk başladığımda sınırın çok az üstündeydi
diğerleri kansızlık çok iyi dedi

İyi akşamlar hanımlar,

akşam: yarım tabak yoğurtlu bakla, salata, 1 dilim tavuk

yemekten sonra 45 dk yürüyüş

ama canan hoca yumurta kolestrolu arttırmaz demiyomuydu, kolestrolun iyisi kötüsü olmaz yükseği düşüğü olmaz demiyomuydu ben mi yanlış hatırlıyorum, bi ara kolestrol konusunda yazılanları okumak lazım canan hocanın kitabından

bilmiyorum ki canım kolestrol yuksek cıkmıs hakkaten..doktorsitesinden hocamıza bi sorsana yagerci her iki kolesrol de yuksek ama

selam kızlar, bugun soylediğim gibi önce anneme gittim ve ikinci öğüünümü aşağıdaki gibi yaptım, saat 14:30 da bitti.

-birazıcık semizotu yemeği zeytinyağlı
-çok azıcık kalan kısır
-biraz yogurt
-4 tane köfte
-2 tane omega 3 (1gr)

daha sonra annemle istiklal caddesinde gezdik dolaştık, sonra da yine söylediğim üzere kayınvalideme geçtim. 3. öğünü de yaptık yani, 19:30 da bitti. Bunun resmini çekemedim

-tavuk suyuna arpa sehriye corbası biraz ( )
-5 ya da 6 tane çiğköfte (marulla)
-biraz yogurt

Çıkmadan önce yürüyüşümü de yapmıştım zaten, yaklaşık 70 dk kadar 6 km den fazla. Gezmelerim de cabası

Hee yemekten yaklaşık bir saat kadar sonra 2 bardak çay içtim. Bu kadar. Bugünü de kaçamaksız atlattım yani. Aslında yemekte büryan vardı, ama bizimkilerin yaptığı bilindik olandan değil, arnavut büryanı :) bilen bilir ve ben yemedim

FZGUN ;
2003 'den beri ilaç kullanıyorum.

bende sizin kullandığınızdan kullanıyorum

bilmiyorum ki canım kolestrol yuksek cıkmıs hakkaten..doktorsitesinden hocamıza bi sorsana yagerci her iki kolesrol de yuksek ama

ilk yüksek çıktığında sormuştum hocaya
kitabımdan bu konuyu daha dikkatli okuyup anlamlısın demişti
bugünde doktor beni teleşlandırdı
yaşında kşlonda fazla değil bu kadar yüksek olmamalı falan dedi
son zamanlarda köy yumurtası kokuyor gibi geldi bana marketten alıyordum onlarmı yaptı acaba:18::18:

Leylakım geçmiş olsun canım.. Canan hocamız köy yumurtasının kolestrol yapmayacağını söylüyor köy yumurtası bulmaya çalış canım bence

Leylakım canımm benim akşam acayip iştahım vardı regl 4. günü ondanmıdır? Biraz önce de aylardır yemediğim canımın çekmediği çikolatalardan bile yidim ben off

sizin bir gurubunuz var .Bu gruba dahil olmak zor.ben 10 gündür aynı yerdeyim ve moralim cook bozuldu.nerede hata yaptığımı bulamıyorum.öğünlerimi ve saatlerimi yazsam her akşam beni takip edip hatamı yazabilirmisiniz arkadaşım diyetisyene gidiyo ve 16 vilo verdi bende tık yok.

canım merak ettim valla senin için aynen kitaptan yazıyorum yorumumu katmadan aynen: "içleri rahat etsin bir kez daha belirtmek istiyorum, yenilen yemekler hiç bir zaman kan kolestrolunu yükseltmemektedir. bu konuda yapılan binlerce bilimsel çalışma bulunmaktadır. bu önemli çalışmaların bir kısmına bu kitap içinde de yer verilmiştir, ayrıca bu çalışmaların sonucuna göre günde 4 yumurta yendiği zaman, karaciğerden kolestrol yapılması orantılı olarak azalıyor" yeşil mezuralı kitap 2. baskı 147. sayfa 4 paragrafın içinden bir yazı
ayrıca bu sayfada pişirme tekniğine değinmiş, yumurta kavrulunca ya da katı olarak haşlanınca içindeki yağlar zararlı hale geliyor ya o yüzden sanırım
aynı sayfada iddalı bi şekilde yumurtada kolestrol var ama bunu yemekle kolestrol yükselmez diyor, hatta bi deney yapılmış haftada 7 ya da 24 tane yumurta yiyenlerle, hiç yemeyenler arasında kolestrol bakımından anlamlı bir fark bulunmamıştır diyor

geçen de de yazmıştım beslenme ve artı kolestrol konusunda canan hoca, bi kaç doktor daha ve diğer doktorlar var

benim toptan kitaptan anladığım sonuç ise yediklerimizle kolestrolun bi alakası olmadığı bu benim kendi yorumum

Son düzenleme:

Canım tabiiki yardım ederiz sen paylaş bizimle.. Takip ederim ben seni yardımcı olmaya çalışırım seve seve

canım ne diyeyim oluyor böyle iniş çıkışlar hoca bir programda şeker bağımlılığını sigara bağımlılığına benzetti
zaman zaman geri dönüşler oluyor moralini bozma
bir taraftanda telefonla bir arkadaşa moral veriyorum ağlayıp duruyor

canım ilgine teşekkür ederim bende bakıyordum şimdi kitaba
panik yok karataya devam

kızlar bu akşamki menum 20:00 biraz geçti 20:20 de bitti. kızımı parka götürdüm öğünde geçikti.
bir kase mercimek çorbası
biraz kıymalı bezelye
birkaç parça kızarmış tavuk

bir kupa bitki çayı içiyorum şimdi

yarın sabah tartılacağım:) ama çok korkuyorum. bu haftasonu kaçamak yaptım çikolata ve simit yedim inşallah çok etkilememiştir. dua edin kızlar...
hepinize bol leptinli geceler :)

Merhaba kızlar
Öğle: kuru fasulye yoğurt
Akşam: mercimek çorbası enginar yoğurt omega 3

Herkese bol leptinli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…