Evet ekmek bu yüzden yasak bence diyetimizde boya maddeleri bile katılıyormuş sağlığımız bu kadar ucuz işte hatunlar
kızlarr çok fazla iştahım açıldıı yediklerimi sayıncaa inanamıyacaksınız :S
sabah: domates-peynir-salata-zeytinn-elma-kayısı-badem
öğlen:enginar
akşam 4 te nohut çorba salata yoğurt tavuk
akşam 8 de bir tabak nohut ve çorba yedm tekrar,1 tanede elma:S neden böyle oldum sizce sabah ve öğlenimi az yiyorum?? yardım edin lütfennn çok moralim bozuk :/:/:/:/
Midede sorun yok ,
Wc sorunun da yok ,
Bence aile hekimini ara ve danis canım.
Gecmis olsun cnm , en kısa zamanda daha da iyi olursun inşallah
sedtincim ewet ogle ve aksamı az yiyosunnn...sabah yumurtalar nerde haniiibide elmayı gunde bi tane ye canım...oglen enginarın yanında yogurt salata ve bi kac tane ceviz ye eger cok acıkıyosan aksama..tabi ceviz opsiyonel,fındık yada badem de olabilir..sıkma canını herkese oluyo boyle arada..reglin filan yaklasıyodur
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğimde
kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması
yarım kase yoğurt yedim
3,5 litre suyumu içtim
45 dk yürüdüm
kan tahlili yaptırmıştım bugün geçen ay kolestrolüm 270 idi
bu ay 330 olmuş LDLde 240 olmuş yani çok çok yüksek
doktor kolestrol hapı önerdi ama almayacağım canan hocaya güveniyorum
düşündüm şöyle bir çözüm buldum
kahvaltıda yumurtayı haftada bir kaç kez 2 veye 3kez yerim
diğer günlerde de muz yerim dedim
sizinle paylaşmak istedim sizin önerilerinizi bekliyorum
diyete ilk başladığımda sınırın çok az üstündeydi
diğerleri kansızlık çok iyi dedi
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğimde
kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması
yarım kase yoğurt yedim
3,5 litre suyumu içtim
45 dk yürüdüm
kan tahlili yaptırmıştım bugün geçen ay kolestrolüm 270 idi
bu ay 330 olmuş LDLde 240 olmuş yani çok çok yüksek
doktor kolestrol hapı önerdi ama almayacağım canan hocaya güveniyorum
düşündüm şöyle bir çözüm buldum
kahvaltıda yumurtayı haftada bir kaç kez 2 veye 3kez yerim
diğer günlerde de muz yerim dedim
sizinle paylaşmak istedim sizin önerilerinizi bekliyorum
diyete ilk başladığımda sınırın çok az üstündeydi
diğerleri kansızlık çok iyi dedi
ıspanak şahane görnüyo valla, yutkundum resmen
afiyet olsun canım:13:
FZGUN ;
2003 'den beri ilaç kullanıyorum.
hiç bişe anlamadım:)) ya saphira bu ilaç ismi yaaa,reklam değilkiii(( kim kullansın hormon ilacınııııııı ((
fzguncüm benim nickim den mi yoksa L ile başlayanı mı?
ben bu tiroid konusunda bayyaaa bi uzman oldum da:))))
bilmiyorum ki canım kolestrol yuksek cıkmıs hakkaten..doktorsitesinden hocamıza bi sorsana yagerci her iki kolesrol de yuksek ama
bende sizin kullandığınızdan kullanıyorum
ilk yüksek çıktığında sormuştum hocaya
kitabımdan bu konuyu daha dikkatli okuyup anlamlısın demişti
bugünde doktor beni teleşlandırdı
yaşında kşlonda fazla değil bu kadar yüksek olmamalı falan dedi
son zamanlarda köy yumurtası kokuyor gibi geldi bana marketten alıyordum onlarmı yaptı acaba:18::18:
bende sizin kullandığınızdan kullanıyorum
ilk yüksek çıktığında sormuştum hocaya
kitabımdan bu konuyu daha dikkatli okuyup anlamlısın demişti
bugünde doktor beni teleşlandırdı
yaşında kşlonda fazla değil bu kadar yüksek olmamalı falan dedi
son zamanlarda köy yumurtası kokuyor gibi geldi bana marketten alıyordum onlarmı yaptı acaba:18::18:
sizin bir gurubunuz var .Bu gruba dahil olmak zor.ben 10 gündür aynı yerdeyim ve moralim cook bozuldu.nerede hata yaptığımı bulamıyorum.öğünlerimi ve saatlerimi yazsam her akşam beni takip edip hatamı yazabilirmisiniz arkadaşım diyetisyene gidiyo ve 16 vilo verdi bende tık yok.
Leylakım geçmiş olsun canım.. Canan hocamız köy yumurtasının kolestrol yapmayacağını söylüyor köy yumurtası bulmaya çalış canım bence
Leylakım canımm benim akşam acayip iştahım vardı regl 4. günü ondanmıdır? Biraz önce de aylardır yemediğim canımın çekmediği çikolatalardan bile yidim benoff
canım merak ettim valla senin için aynen kitaptan yazıyorum yorumumu katmadan aynen: "içleri rahat etsin bir kez daha belirtmek istiyorum, yenilen yemekler hiç bir zaman kan kolestrolunu yükseltmemektedir. bu konuda yapılan binlerce bilimsel çalışma bulunmaktadır. bu önemli çalışmaların bir kısmına bu kitap içinde de yer verilmiştir, ayrıca bu çalışmaların sonucuna göre günde 4 yumurta yendiği zaman, karaciğerden kolestrol yapılması orantılı olarak azalıyor" yeşil mezuralı kitap 2. baskı 147. sayfa 4 paragrafın içinden bir yazı
ayrıca bu sayfada pişirme tekniğine değinmiş, yumurta kavrulunca ya da katı olarak haşlanınca içindeki yağlar zararlı hale geliyor ya o yüzden sanırım
aynı sayfada iddalı bi şekilde yumurtada kolestrol var ama bunu yemekle kolestrol yükselmez diyor, hatta bi deney yapılmış haftada 7 ya da 24 tane yumurta yiyenlerle, hiç yemeyenler arasında kolestrol bakımından anlamlı bir fark bulunmamıştır diyor
geçen de de yazmıştım beslenme ve artı kolestrol konusunda canan hoca, bi kaç doktor daha ve diğer doktorlar var
benim toptan kitaptan anladığım sonuç ise yediklerimizle kolestrolun bi alakası olmadığı bu benim kendi yorumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?