Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

salata
1 bardak ayran
3 adet omega
1 tabak mantar sote(sonunda bitti)
3 bardak çay

guzel doydum ama tıka basa yemedim bugun...3 ogun yapmanın faydaları galiba:))

hayır canım sakın pes etme,hiç bişe olmamış gibi devam et:))

Normalde tatliya pek duskun degilimdir.diyete basladigimdan beri aradigimda soylenmez o yuzden esim yap dediginde(adini yazmak istemedim cunku forumda arkadaslar yemek kacamaklarini yazdiklarinda okudukca benim de canim istiyor:)) pek onemsememistim ama surekli gozumun onunde durunca dayanamadim.Bu yuzden karar verdim belli bir noktaya gelene kadar bu tarz provokatif yiyecekleri eve sokmak yok.Esimin cani cok istiyorsa gitsin disarida yesin:)

kızlar noolur fikir verin yaa(

karnım okadar şiş ki,cok fazla rahatsız oluyorum..
bedenimle alakası olmayan bi karnım oldu bi kaç gundur...nedenini bi turlu bulamıyorum(
midem yok ama karnım cok şiş yaaa ve cok sert(( tuvalet sorunu da pek yok ama neden bilmiyorumm

lutfen bi fikir verin,yardımınıza ihtiyacım var...

Surekli cig sebze,sogan,sarimsak gibi besinlerle besleniyorsan bunlar gaz yapabilir.Rezene iyi gelir diye biliyorum.Bugun doktorum programinda bu konu islendi ama izleyemedim.Kanald'nin arsivinde vardir oradan bak bence cunku semalarla vs cok guzel anlatiliyordu

tesadüfen bi kaç gün gaz yapan sebzeleri yediysen, marul, ıspanak, sarımsak vs.. gibi ondan olmuştur, rezene çayı iyi gelir canım

selam kızlar
bugün yediklerim
sabah kahvaltıyı karatayla başlamadım
oğluma yaptığım gözlemeden avuç içi kadar yedim
başka bişey yemedim

2.öğünüm 15.00
kısır (komşudaydım)

19:00
6 kaşık kurufasulye

kahvaltım

3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek

ara :10 ad. çağla

öğlen:
2 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
2 çatal yoğurt tatlısı

akşam:
1 tabak zeytinyağlı ıspanak (bulgurlu)
1 kase yoğurt

su:2-2.5 lt

Son düzenleme:
Bugün 2 öğün yaptım.

Akşam yemeğim:Tavuk sote,mücver(1 tatlı kaşığı unla yaptım),kırmızı lahana salatası,yoğurt

Akşam yemeğimi yedim geldim..

2 yumurtadan menemen
1 kase yoğurtlu semizotu
Salata
Yarım yeşil elma (2 aydır elma yememiştim, çok canım istedi. Ben de yedim )

Geçmişi okuyayım, kimler neler yapmış?, bi bakayım

papadiyam evet burası küçük bayağı ama köy değil
Bugün biber patlıcan ve çeri domates fideleri aldım birkaç güne dikeceğim inş.
Canım bugün akşam doymak bilmedim ben.. Reglimin 4. günü ondan mı bilmem.. Bugüne kadar iyi gittim bugün 4. günüm Papadiyam ama niden nideeennn?

Midede sorun yok ,
Wc sorunun da yok ,
Bence aile hekimini ara ve danis canım.
Gecmis olsun cnm , en kısa zamanda daha da iyi olursun inşallah

Sanki ben mezun oluyomuşum gibi mutlu oldum... Bu arada maşallah diyelim de nazar değmesin

Hoşgeldiiinn :)
Bol bol su içmek çok fark ediyor tartıda. İhmal etme örtmenim

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bezelye,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
  • $a222222.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 51
3.Öğünüm:

Minik bir kase sebezeli bulgur pilavı , 1 kase kuru fasulye
Ve yanında çay

Şimdi de su icmeye devam ediyorummm

Ekmeğe de hile karıştı!
Türk insanının günde 120 milyon adet tükettiği ekmekte bile hile yapıldığı ortaya çıktı.Güncelleme:17 Nisan 2012 18:20
Gramajda yapılan hilelerin ardından gıda sahtekarlarının yeni yöntemi ekmeğe renk veren boyalar.

Kepekli ve çavdar diye yediğimiz ekmeklerin bir çoğunun boya katılarak rengi değiştirilmiş ekmekler olduğu ortaya çıktı. Yediğimiz ekmeğin gerçekten kepekli olup olmadığını ayırt etmek ise oldukça zor.

ReklamA Haber'in haberine göre Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Başkanı Birol Yılmaz: "Tüketici daha fazla alsın diye de, ekmek esmer görünsün diye de boya, renklendirici, tatlandırıcı katılıyor. Gönlüm böyle birşey yok demek isterdi ama malesef bugün 200 binin üstünde kaçak ekmek gelmektedir. Dışarıdan kaçak yollardan, merdiven altlarından, Balıkesir'den, Urla'dan,Manisa'dan, Salihli'den, Uşak'tan, Afyon'dan kayıt dışı ekmek gelmektedir. Ayrıca uygun olmayan poşetlerin içerisine konup bakkallarda bu ekmek satılmaktadır. Poşetsiz olduğu zaman belediye topladığı için etiketsiz, ambalajsız, yazısız çöpten geri dönüşümle elde edilmiş ambalajın içerisine konularak satılmaktadır. Malesef bugün bu denetimler yapılmamaktadır" dedi.

Nasıl ve nelere dikkat edilmeli?

Yılmaz ayrıca, "Eğer bir bakkaldan veya süpermarketten alınıyorsa etiketli ambalajlı ürünler ve markalar tercih etsinler artı en yakın fırında tezgaha giderek, tezgah fırınlarından bu ekmeği almalarını tavsiye ediyorum. Altılı-yedili ekmek, şu yörenin ekmeği diyerek vatandaşa cami önlerinde, pazarda, sokakta satılıyor bunlara dikkat edilmeli. Bugün iyi bir ekmeğin 1 liranın altında olmaması gerekmektedir. Malesef 50 kuruşa, 60 kuruşa, 70 kuruşa ikili üçlü satılmaktadır" diye konuştu.
mynet haberden alıntıdır

Son düzenleme:
kızlarr çok fazla iştahım açıldıı yediklerimi sayıncaa inanamıyacaksınız :S

sabah: domates-peynir-salata-zeytinn-elma-kayısı-badem

öğlen:enginar

akşam 4 te nohut çorba salata yoğurt tavuk

akşam 8 de bir tabak nohut ve çorba yedm tekrar,1 tanede elma:S neden böyle oldum sizce sabah ve öğlenimi az yiyorum?? yardım edin lütfennn çok moralim bozuk :/:/:/:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…