hala doymadım ben gidip bişeyler daha yiyeyim
hayır canım sakın pes etme,hiç bişe olmamış gibi devam et:))
Surekli cig sebze,sogan,sarimsak gibi besinlerle besleniyorsan bunlar gaz yapabilir.Rezene iyi gelir diye biliyorum.Bugun doktorum programinda bu konu islendi ama izleyemedim.Kanald'nin arsivinde vardir oradan bak bence cunku semalarla vs cok guzel anlatiliyordukızlar noolur fikir verin yaa(
karnım okadar şiş ki,cok fazla rahatsız oluyorum..
bedenimle alakası olmayan bi karnım oldu bi kaç gundur...nedenini bi turlu bulamıyorum(
midem yok ama karnım cok şiş yaaa ve cok sert(( tuvalet sorunu da pek yok ama neden bilmiyorumm
lutfen bi fikir verin,yardımınıza ihtiyacım var...
kızlar noolur fikir verin yaa(
bedenimle alakası olmayan bi karnım oldu bi kaç gundur...nedenini bi turlu bulamıyorum(
midem yok ama karnım cok şiş yaaa ve cok sert(( tuvalet sorunu da pek yok ama neden bilmiyorumm
tesadüfen bi kaç gün gaz yapan sebzeleri yediysen, marul, ıspanak, sarımsak vs.. gibi ondan olmuştur, rezene çayı iyi gelir canım
kahvaltım
3 yumurtadan,pastırmalı yumurta
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
8 zeytin
1 kase çilek
kızlar noolur fikir verin yaa(
kızlar bu arada sabah şeytan dürttü tartıya çıktımdüne göre 700 gr eksi çıktım sanırım pazartesiye mezun olucam bende ama tabi karataya devam ve özellikle de artık kilodan daha çok sıkılaşmak için çaba harcıycam
Aslında ben kitabı okumadım.
Canan Hocayı takip ettiğim kadarıyla ve kan grubuna göre beslenme düsturuyla bi şeyler yapmaya çalışıyorum.
Ama spor yapmıyorum ve yeterince su içmiyorum.
o nedenle bi de hipotiroidi hastası olduğum için yavaş ilerliyeceğim kesin.
Olsun 23 Nisan da eski döpyesimin içine giremeyeceğim ama tatile kadar biraz fark etsem süper olur.
Sanki ben mezun oluyomuşum gibi mutlu oldum...Bu arada maşallah diyelim de nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?