iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğimde
kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması
yarım kase yoğurt yedim
3,5 litre suyumu içtim
45 dk yürüdüm
kan tahlili yaptırmıştım bugün geçen ay kolestrolüm 270 idi
bu ay 330 olmuş LDLde 240 olmuş yani çok çok yüksek
doktor kolestrol hapı önerdi ama almayacağım canan hocaya güveniyorum
düşündüm şöyle bir çözüm buldum
kahvaltıda yumurtayı haftada bir kaç kez 2 veye 3kez yerim
diğer günlerde de muz yerim dedim
sizinle paylaşmak istedim sizin önerilerinizi bekliyorum
diyete ilk başladığımda sınırın çok az üstündeydi
diğerleri kansızlık çok iyi dedi
Canım tabiiki yardım ederiz sen paylaş bizimle.. Takip ederim ben seni yardımcı olmaya çalışırım seve seve
canım ya cok iyisin sağol
sabah işe gec kaldım arabada 1 muz
1avuc fıstık
saat 14 te birtabak kısır
1 yumurta (kızıma haşladım yemedi)
biraz peynir cay
akşam 18 de 1 tabak keten tohumu katılmış yoğurt
lesie ile 3 mil
su ve limonlu acık cay
Sabah : Büykse 1 adet muz küçükse 2 olmalı canım
sanki biraz az yiyorsun gibi yarın gene görüşürüz
canım ya cok iyisin sağol
sabah işe gec kaldım arabada 1 muz
1avuc fıstık
saat 14 te birtabak kısır
1 yumurta (kızıma haşladım yemedi)
biraz peynir cay
akşam 18 de 1 tabak keten tohumu katılmış yoğurt
lesie ile 3 mil
su ve limonlu acık cay
Kızlar biliyorsunuz 23 nisan yaklaşıyor.. Okullarda da kutlamalar yapılacak ya hani.. Ne giysem? Ne giysem? diyordum.. Dün alışverişe çıktım.. Çoook mutlu oldum. Kendime journeyyyy'den çok şık bir etek ve de bluz aldım.. Böyle yüksek belli, ince kemerli, tam diz hizasında boyu. Eteğim siyah, bluzum kırık beyaz.38 beden bu arada aldıklarım
5.5 kilo verip bişeyler almak çoook harika
Sizinle paylaşmak istedim..
canım arkadasım bence kilo verememenin tek sebebi az yiyorsun hocamız diyorki ögün saatinde doyana kadar ye ara ögün yapma diyor nacizane fikrim
bende veremedikce azaltıyorum .şu anda acım yani bayağı .bide kabızlık sorunumda var.bu hafta yediklerimi yazayım bakıyım pazartesi tartı ne diyecek.sizin fikriniz ne olacak.
yanlış anlama aslında cok cabuk pes eden bi yapım yoktur ama zannederim bu konuda biraz caresiz hissediyorum kendimi.
senin adına cok sevindim valla oohhh ne güzel güle güle giy sekerim ben daha alısverise cıkmadım biraz daha sabredip 36 beden almak istiyorum benim daha 7 kilo 800 gr var önümde( 14: kuzum hedefede az kalmıs ne güzel masallah
canan hocayla yüzcek görüsen biri olarak o gün oraya gelen kişileri dinlemiştim canan hocaya sordular hocam benim kollestrolüm 240 idi simdi 270 olmus hoca güldü gecti yükselmis hocam dedi canan hocamızda dediki böyle rakamlar vücud icin cok yüksek degil olabilir hocamız söyle örnek verdi: "insanların göz renkleri farklı,metebolizması farklı,kollestorolu farklı herkes tek tip olamaz dedi senin vücudun bu kollestorulu kaldırır ama baskası kaldıramaz dedi nasıl parmak izlerimiz farklıysa aynı o sekildedir insan vücududa .yumurta yemekten korkmayın(özgür tavuk yumurtası),karatay beslenme ile hic bir sorun yasamayacaksınız sakın ilac almayın illede verdi kullanıyorum deyin ama kullanmayın ilac satılsın diye sizleri korkutuyorlar"dedi kulaklarımla bu konusmalara sahit oldum arkadasıminş. seni bu konuda aydınlatabilmisimdir leylakcım benim.
yarın akşam tekrar yazarım
ilgilendiğin için teşekkür ederim
diyetisyene gidip metobolizmamı ve organlarımı daha fazla hırpalamak istemiyorum ama bu kilolarda canıma tak etti
öpüyorum iyi geceler
kuzum ögünlerini doyana kadar ye suan senin vücudun kıtlık girmis gösteriyor ve veremiyorsun nedeni bu yani söyle deyim kıtlık"sen az yedikce vucud yediklerini depo ediyor sen yiyorum verecem derken vücud biliyor ki gelen diyer ögünüde saklıyor anlayacagın" bol bol ye bizler doyarak ac kalmadan zayıflıyoruz kusum benim
Tebrik ederim canim..Kızlar biliyorsunuz 23 nisan yaklaşıyor.. Okullarda da kutlamalar yapılacak ya hani.. Ne giysem? Ne giysem? diyordum.. Dün alışverişe çıktım.. Çoook mutlu oldum. Kendime journeyyyy'den çok şık bir etek ve de bluz aldım.. Böyle yüksek belli, ince kemerli, tam diz hizasında boyu. Eteğim siyah, bluzum kırık beyaz.38 beden bu arada aldıklarım
5.5 kilo verip bişeyler almak çoook harika
Sizinle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?