Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Banttayim sizi okuyom..leylak 70 sende hipo degil hipertiroid war canim..aslind biz cok cabuk kilo weririz ama kullandigimiz ilac buna engel oluyo,we hatta aldiriyo( kabizlik ve istah artmai yapiyo bide(( bide tadi igrenc( neyse sen tiroid konusunda sormak istedigin bise oluraa bna sorabilirsin canim.. Bide kolestrol icin hiiic canini sikma,hocamiza guven...

canan hocayla yüzcek görüsen biri olarak o gün oraya gelen kişileri dinlemiştim canan hocaya sordular hocam benim kollestrolüm 240 idi simdi 270 olmus hoca güldü gecti yükselmis hocam dedi canan hocamızda dediki böyle rakamlar vücud icin cok yüksek degil olabilir hocamız söyle örnek verdi: "insanların göz renkleri farklı,metebolizması farklı,kollestorolu farklı herkes tek tip olamaz dedi senin vücudun bu kollestorulu kaldırır ama baskası kaldıramaz dedi nasıl parmak izlerimiz farklıysa aynı o sekildedir insan vücududa .yumurta yemekten korkmayın(özgür tavuk yumurtası),karatay beslenme ile hic bir sorun yasamayacaksınız sakın ilac almayın illede verdi kullanıyorum deyin ama kullanmayın ilac satılsın diye sizleri korkutuyorlar"dedi kulaklarımla bu konusmalara sahit oldum arkadasım inş. seni bu konuda aydınlatabilmisimdir leylakcım benim.

Son düzenleme:
Canım tabiiki yardım ederiz sen paylaş bizimle.. Takip ederim ben seni yardımcı olmaya çalışırım seve seve

canım ya cok iyisin sağol
sabah işe gec kaldım arabada 1 muz
1avuc fıstık
saat 14 te birtabak kısır
1 yumurta (kızıma haşladım yemedi)
biraz peynir cay
akşam 18 de 1 tabak keten tohumu katılmış yoğurt
lesie ile 3 mil
su ve limonlu acık cay

Sabah : Büykse 1 adet muz küçükse 2 olmalı canım
sanki biraz az yiyorsun gibi yarın gene görüşürüz

Sabah : Büykse 1 adet muz küçükse 2 olmalı canım
sanki biraz az yiyorsun gibi yarın gene görüşürüz

yarın akşam tekrar yazarım
ilgilendiğin için teşekkür ederim
diyetisyene gidip metobolizmamı ve organlarımı daha fazla hırpalamak istemiyorum ama bu kilolarda canıma tak etti
öpüyorum iyi geceler

Gecmis olsun Leylak70. Belki yumurtanin kalitesi( dogadan beslenen,gezen tavuk yumurtasi olmayisi) ya da pisirilme tarzi etkili olabilir. Sanirim en iyi pisirme yontemi haslama olmali. Yine de bir sure yumurtaya ara verseniz, tekrar tahlil yaptirsaniz, yumurtanin yerine baska bir protein koymayi deneseniz.

canım arkadasım bence kilo verememenin tek sebebi az yiyorsun hocamız diyorki ögün saatinde doyana kadar ye ara ögün yapma diyor nacizane fikrim

Kızlar biliyorsunuz 23 nisan yaklaşıyor.. Okullarda da kutlamalar yapılacak ya hani.. Ne giysem? Ne giysem? diyordum.. Dün alışverişe çıktım.. Çoook mutlu oldum. Kendime journeyyyy'den çok şık bir etek ve de bluz aldım.. Böyle yüksek belli, ince kemerli, tam diz hizasında boyu. Eteğim siyah, bluzum kırık beyaz.38 beden bu arada aldıklarım

5.5 kilo verip bişeyler almak çoook harika
Sizinle paylaşmak istedim..

senin adına cok sevindim valla oohhh ne güzel güle güle giy sekerim ben daha alısverise cıkmadım biraz daha sabredip 36 beden almak istiyorum benim daha 7 kilo 800 gr var önümde(14: kuzum hedefede az kalmıs ne güzel masallah

canım arkadasım bence kilo verememenin tek sebebi az yiyorsun hocamız diyorki ögün saatinde doyana kadar ye ara ögün yapma diyor nacizane fikrim

bende veremedikce azaltıyorum .şu anda acım yani bayağı .bide kabızlık sorunumda var.bu hafta yediklerimi yazayım bakıyım pazartesi tartı ne diyecek.sizin fikriniz ne olacak.
yanlış anlama aslında cok cabuk pes eden bi yapım yoktur ama zannederim bu konuda biraz caresiz hissediyorum kendimi.

bugün sabah karatay kahvaltısı ve omega3
öğle kursta olduğum için bol salata vardısağolsun arkadaşlar destekliyorlar
bu yüzden herkes salata getirmiş çeşitli salara çeşitleri
çorba 2 kaşık kabak
akşam çorba,buğur pilavının yanında mantar ve biber közde,
yoğurtlu semiz otu salatası 4 hurma 1 incir ve omega 3:18:

taze bakla yemegi(ev yapımı yogurtla 3 kasık)
bol salata(marul,domates,5 adet zeytin,az peynir kırıntıları,limon,zeytinyagı)
10 adet fındık
komsuyla 1 adet türk kahvesi sekersiz

suana kadar 2 litre su oldu 2.5 lt olur insallah

kuzum ögünlerini doyana kadar ye suan senin vücudun kıtlık girmis gösteriyor ve veremiyorsun nedeni bu yani söyle deyim kıtlık"sen az yedikce vucud yediklerini depo ediyor sen yiyorum verecem derken vücud biliyor ki gelen diyer ögünüde saklıyor anlayacagın" bol bol ye bizler doyarak ac kalmadan zayıflıyoruz kusum benim

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım :) Bence al sende bişeyler, daha bi motive oldum çünkü ben

bi de o kolestrol ilaçlarının o kadar çok zararı varmışki canım, ahmet aydının sitesinde bu konuyla ilgili bi makale okumuştum gözlerime inanamadım yani, bu kadar zararlı bi ilacı nasıl herkese kolayca yazıyorlar

İyi geceler arkadaşlar telefonumda bir sorun vardı mesaj yazamıyordum yeni düzeldi. Leylak 84 arkadaşım senin adına çok sevindim nazar değmesin telefondan olabilse keşke nazar boncuğu koyardım:) çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başına. Bugünkü menüm sabah: 1 bardak süt,1 elma Öğle: Izgara balık ,salata Akşam: koca bir kase salata 2 bardak açık çay iyi bol leptinli geceler.

yarın akşam tekrar yazarım
ilgilendiğin için teşekkür ederim
diyetisyene gidip metobolizmamı ve organlarımı daha fazla hırpalamak istemiyorum ama bu kilolarda canıma tak etti
öpüyorum iyi geceler

Canım d vit. eksiklğinde, demir eksikliğinde gizli gıda alerjisi olanlar kilo veremiyor bildiğim bunlar var mı sen de?
Bir de gerçekten az yiyorsun bu şekilde kilo veremezsin bence Güleryüzcüm de yazmış
Diyetisyene gidip aç kalarak zayıflandığında misliyle kilolar geri alınıyor canım. Buraya yazmaya devam et yardımcı olmaya çalışalım

tamam arkadaşım.aylardır denemediğim kalmadı hocanın kitabını aldım onun arkasındaki menülerden uygulayım ozaman olurmu

Tebrik ederim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…