Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok dogru soyluyosun canim,senin yazdiklarini okurken bilgileniyorum walla:))

Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim

Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim

kız 5 tane lahmacunu nasıl yedin????üstüne bir de kuruyemiş

Gunaydin cnm,
Evet yürüyüşden fire vermemeye çalışıyorum.
Ama dun fazla kaçına biraz su toplandı vücudum
Ama durmak, duraklamam yok yola devam
Cok takdir ediyorum seni canim,ben de bugun fazla fazla kacirdim,semerimin ucundan basladiydim az kalsin ama kendime soz werdim bugun 2 saat yuruycem. Bide su toplandigini nasi anliyosun canim?
,

ÖĞLEN YEMEĞİM KIZLAR

1 tane rosto köfte yanında 2 elma dilim patates
1/2 tabak salata
1/2 tabak yoğurtlu semizotu
2 tane bürüksel lahanası

akşamada sadece yoğurtlu semizotu salatası yicem ve işten çıkmadan önce yicem çünkü bu akşam eşimle dışarı çıkıcaz gezerken tok olmam lazımki diyetimi bozmayayım

Bise yokmu günaydın canım Hoşgeldin

Teşekkürler cevabınız için:)) herkes kendi dalgasında sormadım soru farzedin:))))))tövbe tövbe ya

bişey değil canım

Arkadaşlar herkes yemeğe gidiyor işi olan var mesela ben görmedim... Bu hoş değil benim de ilk zamanlar sorularım cevapsız kaldığında tavrım asla bu olmamıştı olmaz daa

Son düzenleme:
Sorma leylakcim ya ökuzum ben oküz kuruyemisi altina yediydim :18: Ama. Telafi etcem bugun,2 saat yuruyus..cezaliyim

geçmişi okudum propycilcim ama lahmacunlu mesajını göremedim.. 3 Lahmacunla rekor bendeydi hayuuu sen beni geçtin... Ben seninle yarışamam Canım naptın hala gülüyorum valla 3 tane yediğimde davul gibi şiştiğimi çok iyi hatırlıyorum ben

Kızlar eve yemek için yapacağım yürüyüş yattı ama çok güzel yağmur yağıyor olsun telafi ederim artık..

ayy canım ya burda da acayip bi rüzgar var..uçuracak nerdeyse...

petuş hoşgeldin..gitme artık biyere burda kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…