Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

45 dk dır banttayım bugun 60 a tamamlıycal 15 dk fazlalık benden sıze gelsın

ohhh valla imreniyorum. Ben hala masa başında gelen öğrenci ve velilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani otur otur otur oluyiii...
Papadiyam çok sevinçliyim çünkü bir sürü fide aldım küçücük yerime sığdırabilecek miyim b,lmiyorum. Kırmızı biber topan patlıcan yeşil kabak bilem aldım

Esasçım yemeğe giderken bir ağacın kırılmış olduğunu gördüm rüzgardan Şimdi de güneş var aaa şimdi bulutlu çok değişken hava giderken yürüyüş gene yatabilir. 4 gibi yağmur yağmazsa ben de bahçede çalışacağım ee oda hareket sayılır

burda da sabahtan beri fırtına,yağmur durmak bilmedi.....kaç yıllık çınar ağacı yola devrilmiş fırtınadan..felaket bi hava var

tebrik ediyorum azminizi bende 3.5 haftadır her sabah 35 dk yürüyorum ve abur cuburu kestim sonuç 2.5 kilo kayıp 10 kilo vermek isitoyurm inş..Yaza kadar başarırım arkadaşlar...

burda da sabahtan beri fırtına,yağmur durmak bilmedi.....kaç yıllık çınar ağacı yola devrilmiş fırtınadan..felaket bi hava var

Aynen öyle canım... Yağmur berekettir yağsın ne güzel ama fırtına korkutuyor. Canım kaç beden oldun sen. Sen bence hedefini birkaç kilo aşağıya çek olmaz mı canım burda daha çok kalırsın o zaman

inşaallah arkadaşım afiyet olsun.
bu arada menümü bildireyim:
sabah 10:30 2 menemenli yumurta
10 zeytin
kaşar
1 kase yer fıstığı
domates salatalık
saat :12 - 13 arası 45 dakika lesie 3 mil
14:30 1 kase kısır
aslında ac değildim ama arkadaşım bulgur göndermiş
günü varmış kısır yapıp yollarmısın dedi ona yapınca dayanamadım
tadına baktım pişmanım...
akşama zannederim yoğurtlu ıspanak var
kendinize iyi bakın.

sabah korktum bende uyurken gözümü bi açtım fırtına sesinden,sokakta ne varsa havada uçuyodu
canım 40 beden bol geliyo,38 e sığıyorum ama tam rahat değil..onun için sıkılaşmam lazım biraz daha.ben zaten karataya devam edicem.zaten böyle devam ettikçe 60 a kadar düşeceğimi düşünüyorum bendesizler varken ben 50 kilo bile olsam bırakmam burayı,hem hergün yeni bişey öğreniyorum burdan

menün gayet güzel canım, spor da yapmışsın.hiç pişman olma çünkü kısır yasak değil

eşim eve erken geliyomuş yaşasınhazırlanayım da markete gidelim bari.biraz karatay stoğu yapmam lazımbirkaç saat sonra görüşürüz.öpüldünüz canlar

menün gayet güzel canım, spor da yapmışsın.hiç pişman olma çünkü kısır yasak değil

Evet canım kısır yasak değil lahmacunu da yiyebiliyorsun haftada bir belki bilmiyorsundur. Bak arkadaşlar nasıl yardımcı oluyorlar sadece ben değil yardım eden muhencim.
Akşama da yemeğini ihmal etme kısır yedim diye abartmadan kısır yenilebiliyor çünkü

taze bakla yemegi(ev yapımı yogurtla)
2 kepce tarhana corbası
yarım cay bardaagı kabak cekirdegi

kızlar aksama misafir var harıl harıl temizlik yapıyorum simdi banyo,tuvalet kaldı sonrada salonu süpürüp toz alcam aksama da piyaz yapayım dedim hem bende aksam yemegimde yerim,ıslak kek yapcam(oglum bayılır buna),peynirli börek saracam tabi ben son iki seyin tadına bakmayacam kesinlikle

hocanın kitabında en az 4 saat diye yazıyo ya öğun arası bende 3 ,5 saat ara verdim o kafama takıldı
dedim ya arkadaşım diyetisyene gidiyo 16 kilo verdi hala düzenli veriyo. karataydan ona bahsetttim oda diyetisyenine anlatmış diyetisyen bayan cook kızmış olmaz demiş. benide görüşmeye cağırmış ama gitmeyi düşünmüyorum ama kendimi ispatlamak içinde bende artık bu yokuşu inmem lazım.

40 dk zor yürüdüm bir fırtına sormayın toz toprak karışmış
gözlerime doldu bütün bogünde böyle olsun artık

öğle yemeğimide yedim

2 kaşık mantar sote
2 kaşık ıspanak kavurması
2kaşık taze fasulye
ketentohumlu yoğurt

yemekleri bitirdim az az kalmışlardı

bende sabah markete gittim leylakcım ben misafirler icin alısveris yaptım ayrıca bu arada 20 dk markete ulasmak icin tempolu yürüyüs yaptımkolay gelsin sana arkadasım

Son düzenleme:

hoşgeldin petuşum kaç kilosun şimdi

Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim

nee 5 tane lahmacun mu artık 2 gün yemezsin yemek

evet ya sorma burdada acayip fırtına vardı.sokak lambaları bile nasıl sallanıyodu dışarda olsak dedim uçacaz kesin..şimdide yağmur yağıyo baya hızlı...

esascım nasıl gidiyor nasıl fırtına vardı bugün yağmur başlayınca hafifledi biraz

evet canım ya valla o nasıldı öyle şair fuzulide benim işyerim camdan bakıyorum sokak lambaları bile sallanıyodu.bisikletler düşmüş kesin biyerlerde uçmuştur çatılar.yağmur başladı bayada hızlı yağıyo ve ben o yağmurda 15-20 dakika dışardaydım az önce geldim pantalonumun paçaları falan ıslandı.neyse Allah afetinden korusun...

tebrik ediyorum azminizi bende 3.5 haftadır her sabah 35 dk yürüyorum ve abur cuburu kestim sonuç 2.5 kilo kayıp 10 kilo vermek isitoyurm inş..Yaza kadar başarırım arkadaşlar...

hımmmmm 35 dk dikkatimi çekti ben de genelde 35 dk yürüyorum
kesinleşiyor kızlar 21 mayısta falan kayınvalidemlere gitcez eltim de orda hani şu 1 70 50 kilo olan ve 18 gün arayla doğum yaptığımız var ya o işte
1 ay var 2 kilo vermeliyim kesin 60 diyodum güya takıldım bu arada regl de bitirdi geçen ay beni. ama bu ay regl falan dinlemicem tam gaz devam edicem inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…