45 dk dır banttayım bugun 60 a tamamlıycal 15 dk fazlalık benden sıze gelsın
ohhh valla imreniyorum. Ben hala masa başında gelen öğrenci ve velilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani otur otur otur oluyiii...
Papadiyam çok sevinçliyim çünkü bir sürü fide aldım küçücük yerime sığdırabilecek miyim b,lmiyorum. Kırmızı biber topan patlıcan yeşil kabak bilem aldım
Esasçım yemeğe giderken bir ağacın kırılmış olduğunu gördüm rüzgardanŞimdi de güneş var aaa şimdi bulutlu çok değişken hava giderken yürüyüş gene yatabilir. 4 gibi yağmur yağmazsa ben de bahçede çalışacağım ee oda hareket sayılır
burda da sabahtan beri fırtına,yağmur durmak bilmedi.....kaç yıllık çınar ağacı yola devrilmiş fırtınadan..felaket bi hava var
sağol muhencim sana da şimdiden afiyet olsun. Türk kahvesi içebilirsiniz diyor hocamız nescafe yasakladığı için. Ben çay da sevmediğimden her öğün sonrası içerim miss gibi kokusuna da bayılırım.
Biber, patlıcan, kırmızı biber, salatalık, yeşil kabak, (yerimde az ama sıkışsın artık oda ne yapayım) 5 tane de çeri dom. ekeceğim yazın çıtır çıtır içimize sine sine yeriz ağız tadıyla inş.
Aynen öyle canım... Yağmur berekettir yağsın ne güzel ama fırtına korkutuyor. Canım kaç beden oldun sen. Sen bence hedefini birkaç kilo aşağıya çek olmaz mı canımburda daha çok kalırsın o zaman
inşaallah arkadaşım afiyet olsun.
bu arada menümü bildireyim:
sabah 10:30 2 menemenli yumurta
10 zeytin
kaşar
1 kase yer fıstığı
domates salatalık
saat :12 - 13 arası 45 dakika lesie 3 mil
14:30 1 kase kısır
aslında ac değildim ama arkadaşım bulgur göndermiş
günü varmış kısır yapıp yollarmısın dedi ona yapınca dayanamadım
tadına baktım pişmanım...
akşama zannederim yoğurtlu ıspanak var
kendinize iyi bakın.
menün gayet güzel canım, spor da yapmışsın.hiç pişman olma çünkü kısır yasak değil
Evet canım kısır yasak değil lahmacunu da yiyebiliyorsun haftada bir belki bilmiyorsundur. Bak arkadaşlar nasıl yardımcı oluyorlar sadece ben değil yardım eden muhencim.
Akşama da yemeğini ihmal etme kısır yedim diye abartmadan kısır yenilebiliyor çünkü
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm
sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt
NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim
Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim
ohhh valla imreniyorum. Ben hala masa başında gelen öğrenci ve velilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani otur otur otur oluyiii...
Papadiyam çok sevinçliyim çünkü bir sürü fide aldım küçücük yerime sığdırabilecek miyim b,lmiyorum. Kırmızı biber topan patlıcan yeşil kabak bilem aldım
Esasçım yemeğe giderken bir ağacın kırılmış olduğunu gördüm rüzgardanŞimdi de güneş var aaa şimdi bulutlu çok değişken hava giderken yürüyüş gene yatabilir. 4 gibi yağmur yağmazsa ben de bahçede çalışacağım ee oda hareket sayılır
40 dk zor yürüdüm bir fırtına sormayın toz toprak karışmış
gözlerime doldu bütün bogünde böyle olsun artık
öğle yemeğimide yedim
2 kaşık mantar sote
2 kaşık ıspanak kavurması
2kaşık taze fasulye
ketentohumlu yoğurt
yemekleri bitirdim az az kalmışlardı
esascım nasıl gidiyor nasıl fırtına vardı bugün yağmur başlayınca hafifledi biraz
tebrik ediyorum azminizi bende 3.5 haftadır her sabah 35 dk yürüyorum ve abur cuburu kestim sonuç 2.5 kilo kayıp 10 kilo vermek isitoyurm inş..Yaza kadar başarırım arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?