- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
bence insan kendini iyi hissediyosa test falan yaptırmamalı, hele kolestrol testi hiç yaptırmamalı, yüksekmi düşükmü merak edip kafaya takmamalı,
ben karataydan önce ne yumurta yerdim ne et, ama yine de koestrolum yüksekti, eşim hergün iş yerinde et yemesine rağmen düşük çıkmıştı kolestrolu, demekki yediklerimizle alakası yok, burda gülenyüz demişti galiba, parmak izi gibi demekki benim yapım bu
bir düşünün kolestrol testi ve ilaçları bir piyasa yaratıyor, arkasında dev ilaç şirketleri var, deli paralar dönüyor, grip aşıları içinde aynı şey geçerli, menapoz için verilen ilaçlar hormonlar testler içinde geçerli daha bir sürü şey.. canan hocanın ağzından menapoz diye bi hastalık yarattılar böyle bi hastalık yok, doğal bi süreç, belkide kolestrolde böyle olmayan ama yaratılan bir hastalık. hiç bi doktor kolestrol ya da menapoz ilacı yazmasa kimse gidip eczaden almasa, dünyanın dev ilaç firmalarının yaşayacağı zararı düşünebiliyor musunuz
demek istediğim korkunç paralar dönen ilaç sektörünün en önemsiz ve küçük parçalarıyız biz, bu devirde sorgulayıcı olmak lazım biraz
hımmmmm35 dk dikkatimi çekti ben de genelde 35 dk yürüyorum
kesinleşiyor kızlar 21 mayısta falan kayınvalidemlere gitcez eltim de orda hani şu 1 70 50 kilo olan ve 18 gün arayla doğum yaptığımız var ya o işte
1 ay var 2 kilo vermeliyim kesin 60 diyodum güya takıldım bu arada regl de bitirdi geçen ay beni. ama bu ay regl falan dinlemicem tam gaz devam edicem inşallah ...
Haklisin canim sonucta herkesin isi var gucu war..herkes her dakka burda olamayabiliyo..benum gibi olsalarda cewap weremaywbiliyolar..alinmamak lazim...bişey değil canım
Arkadaşlar herkes yemeğe gidiyor işi olan var mesela ben görmedim... Bu hoş değil benim de ilk zamanlar sorularım cevapsız kaldığında tavrım asla bu olmamıştı olmaz daa
geçmişi okudum propycilcim ama lahmacunlu mesajını göremedim.. 3 Lahmacunla rekor bendeydi hayuuu sen beni geçtin... Ben seninle yarışamamCanım naptın hala gülüyorum valla 3 tane yediğimde davul gibi şiştiğimi çok iyi hatırlıyorum ben
aminnn insallah bebısım hepımızıniyiyim datlum sen nasılsın,kolay gelsin.bol bol yağların erisin inşallah
ohhh valla imreniyorum. Ben hala masa başında gelen öğrenci ve velilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani otur otur otur oluyiii...
Papadiyam çok sevinçliyim çünkü bir sürü fide aldım küçücük yerime sığdırabilecek miyim b,lmiyorum. Kırmızı biber topan patlıcan yeşil kabak bilem aldım
Esasçım yemeğe giderken bir ağacın kırılmış olduğunu gördüm rüzgardanŞimdi de güneş var aaa şimdi bulutlu çok değişken hava giderken yürüyüş gene yatabilir. 4 gibi yağmur yağmazsa ben de bahçede çalışacağım ee oda hareket sayılır
sedttttttiiiiiiinnnnkızlar yardım edin lütfen
bugün çok fazla kaçırdımm,dövün benii vallah dövün..
sabah: 2 yumurta,domates,salata,peynir,zeytin,kayısı,çay
öğlen 12de arkadaşlarla dışarı çıkmıştık bende tavuk şiş söyledm ve gtrdkleri 4 tane ufak dilim tavuklardann
demin eve geldm açtım ve yinee bişeler yediöm
çorba-peynir-zeytin-cevizli sucuk :
şimdii ben akşama napıyımmm..birşey yemezsem eğer gece acıkırım diye korkuyorummmm.lütfen yardımmm edin
örtmeniiiiiiimmm al sana kötekkkDün akşam saat11 gibi benim aslan kocam kestane şekeriyle geldi eve.
Kenndimi tutup masadaki tatlıya elini uzatmayan ben gece gece 4 tane yedim.
Çok pişmanım.
Dün akşam saat11 gibi benim aslan kocam kestane şekeriyle geldi eve.
Kenndimi tutup masadaki tatlıya elini uzatmayan ben gece gece 4 tane yedim.
Çok pişmanım.
kızlr 60 dk da 6km yuruyup dusumu alıp yesılcayımı ıcıp yemegımıde yıyıp geldım
maşşalllahhhkızlr 60 dk da 6km yuruyup dusumu alıp yesılcayımı ıcıp yemegımıde yıyıp geldım
taze meyve kan sekerini cok hızlı yukselttiği için yasak oyuzden kan sekerimizi hızla yukseltmeyen bir yemekle beraber alınıp dengelenmesi tavsiye ediliyo,ama kuru meyve o kadar cok yukseltmiyo canım:)Bi şey sorucam;
Taze meyve yemek çok risklide neden kuru meyveye izin var?
aynen öyle valla burdan çok uzaklaşmak yaramıyor insana ama gerçekten mecburiyetlerim oldu Allaha şükür şimdilik sıkıntım yok girebildiğim kadar girip okuyacağım hoşbulduk :))afiyet olsun kuzuum
seni tilki senii kürkçü dükkanına hoşgeldin
bol marul yıka koy limonlayıp kıtır kıtır ye elin ağzın oyalansın :)kızlar akşama misafirim var mozaik pastayla patatesli kek yaptım nasıl dayanacam ben yaaaa
zaten mozayiği yaparken parmaklarımda kalanı yalandıydım
olur olur mis gibi olurrsabah almayı unuttum omegayı acaba akşam 4 tane birden içsem olur mu ki
onlar fındık lahmacun olmalı kanımca :)) 51 kiloyla 5 lahmacun imkansız geldi gözüme fındık kurdumusun kız sen :))Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim
olmamı heç tünaydın oldu merhabalar herkeseeBise yokmu günaydın canımHoşgeldin
gitmeyecem ideal kilomada gelsem yazıcam valla mutlu oldum buraya gelince resmen bu arada burdada aynı rüzgar mevcutayy canım ya burda da acayip bi rüzgar var..uçuracak nerdeyse...
petuş hoşgeldin..gitme artık biyere burda kal...
yemekler bitince çok güzel oluyor yaa afiyet olsun mis gibi olmuş valla40 dk zor yürüdüm bir fırtına sormayın toz toprak karışmış
gözlerime doldu bütün bogünde böyle olsun artık
öğle yemeğimide yedim
2 kaşık mantar sote
2 kaşık ıspanak kavurması
2kaşık taze fasulye
ketentohumlu yoğurt
yemekleri bitirdim az az kalmışlardı
hoşbulduk tatlım inanburdan giderken kaç kiloydum hatırlamıyorum ama en son tartıldığımda 61.4 idim bu pzt tekrar tartılacağım gerçi şehir dışında olucam ama en geç salı burda yazarım canım umarım inmiş olur :) geçen sene haziran ayında 57 kilo imişim hedefim şimdilik 57 olmak sonra yine duruma göre devam edicem inşallah yaz sonu bebek düşüncemiz var bu yağları atmayı çok istiyorumhoşgeldin petuşum kaç kilosun şimdi
ne güzel fikirmiş ıslanmış nohut :)2.öğünüm
1 tabak karnıbahar yemeği
1 küçük kase akşamdan ıslattığım nohutu çiğ çiğ yedim
6-7 fındık
acıkırım diye korkma hafif bir yemek ye ve hareket etmeye çalış derim çok abartı yememişsin bence ama akşamı hafif geçirkızlar yardım edin lütfen
bugün çok fazla kaçırdımm,dövün benii vallah dövün..
sabah: 2 yumurta,domates,salata,peynir,zeytin,kayısı,çay
öğlen 12de arkadaşlarla dışarı çıkmıştık bende tavuk şiş söyledm ve gtrdkleri 4 tane ufak dilim tavuklardann
demin eve geldm açtım ve yinee bişeler yediöm
çorba-peynir-zeytin-cevizli sucuk :
şimdii ben akşama napıyımmm..birşey yemezsem eğer gece acıkırım diye korkuyorummmm.lütfen yardımmm edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?