Bildirim:23 NİSAN 2012
Rumuz: zeynepfaz
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:81.7
Geçen hafta: 77.5
Bu hafta:77.5
Fark:0
Toplam fark:4.2
Beden:44-42
Spor:düzensiz yürüyüşler
Su:günde 2-2.5 lt
Boy:1.68
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0
bu hafta herşeye yeniden başlıyorum kızlar yaşasın karatay
hoş geldin, kilo almaman bile büyük başarı.babanın sağlık durumu nasıl ?inş. sağlığı yerindedir.kilo nasıl olsa verilir, önemli olan sağlık...
:
tebrikler arkadaşım..hedefini aşmışsın bile..darısı hepimizin başına..idolsun başarılar..
datlum kıymatlum öptüm seni
aldığın ilç bitkiselmi nasıl
Bu hafta herşeye yeniden başlıyorum kızlar yaşasın karatay
Bu arada bir arkadaşımın eşi başladı karatay a bir haftada 5 kilo verdi adam erkekler daha çabuk sonuç alıyor bu diyet işinde...
Sabah:
Bol cevizli ekmek içi olmadan çemen yaptım kendime onu yedim
2,5 yumurta
7 zeytin
beyaz peynir
maydanoz, dereotu
artık mevsimi başladığından domates salatalık alıyorum onlardan da yedim bol bol...
Ceylinim sen b-fit ten memnun kaldın demek ben de görüşmeye gittim ama deneme seansına gitmedim daha ya yarım saatlik spor verimli olmaz diye korkuyorum bana biraz bilgi verir misin canım?
oyyyy kıyamam sana ben((((
cok haklısın ama ınsanoglu işte hep ıstıyosağol canım benim...sen de kafana takma,geçen hafta nerdeyse 3 kg verdin.bu hafta verememen çok normal.yakında koyucam foto tatlım
sagolasın leylakımcanım dr iyi ama bilemiyorum o kadar stres yapma allah beterinden saklasın
datlum kıymatlum öptüm seni
aldığın ilç bitkiselmi nasıl
papişim üzme tatlı canını geçen haftayı unutma
bebısım adını ozelden atarmısın ılacın.bu hafta bende wc ıle sorun yasadım sanırım o yuzdende veremedımteşekkürler canım,amin tatlım
valla eczacı öyle dedi,bitkiselmiş leylakım...akşam 1 tane içtim,sabaha işlem tamamdı
Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum.
esas' cım çok geçmiş olsun, üzülme böyle şeyler çocuklar küçükken hep yaşanıyor, ama bence de başka bir doktora daha götürebilirsin, 2. bir görüş almak her zaman iyidir.
Bu arada yediklerimi de yazayım.
sabah: peynirli omlet, salata, 1 elma, 1 ç.b. ceviz, 4 zeytin
Beklediğim gibi geçen hafta boşa gitti. Neyse ki kilo almayıp, aynı kalmışım.
bugün tatil olunca kimsecikler yok ,kızlar listeyi kaçta yazayım gelmeyen arkadaşlarda var napalım?
Canım gördüğüm kadarıyla sen listede değilsin .saphiryala görüştün mü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?