Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

esascım kızına tekrar geçmiş olsun.kesinlikle kızını 2. hatta 3. bi doktora göstermelisin.biz de zamanında annemi 2. bi doktora götürmeseydik kadın boşu boşuna kalp ameliyatı olacaktı.o yüzden başka bi doktora da göstermek çok önemli...

esascım listedeki herkesi ve listeyi hazırlayan seni tebrik ediyorum
kızın için tekrar gecmiş olsun.en kısa zamanda şifa bulmanızı allahtan dilerim

çok sağol canım.umarım biran önce iyileşir tek dileğim bu...

esas 2006,çok geçmiş olsun,Allah şifa versin..

amin canım sağol inşallah geçecek dua ediyorum..

canım çok sağol bakalım yarın tekrar gidecez dr.a inan tek dileğim bu sadece kızımın iyileşmesi.o daha çok küçük ve yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.biliyorum o ilacıda dr.veriyo ama elimde değil çok üzgünüm okadarki anlatamam birşey yapamamak daha kötü..

Sevgili esas ellerine sağlık, teşekkürler. Çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Benim gibi kilo veremeyen/alan arkadaşlar, moral bozmak yok inşallah hafta güzel kilolar veririz . Hepinizi çok öpüyorum.

Bugün hava çok güzel, önce evde biraz işim var halledip, hemen yürüyüşe çıkacağım. Hadi kızlar, yürüyüşe.

inşallah cnm çok geçmiş olsun arkadaşlarında dediği gibi 2./3.dr.a da göster
ben bahsetimdi kac dakikaydı sizin seanslarınız ve nasıl bi sistem müsait olunca bilgi verirmisin

30 dakika alet ve aeorobik hareket çalışıyorduk,bitiminde de esneme hareketlerimiz vardı.
Haftada 6 gün hakkın var ama ben 4-5 gün en çok gidebiliyordum.
Başlarken ve her ay ölçülerini alıyorlar.

ben de 30 dk lık yürüyüşümü yaptım.akşama yine 45 dk yürüycem.ama bugün bile isteye kaçamak yapıcam.eşim öyle istedi:26::26::26: ortalama 7 km yürümüş olacağım için bişey olmaz sanırsam

herkesi tebrik ediyorum. esascım senin de ellerine sağlık. bi hafta daha böyle geçti. sağ salim çok şükür + sız

leylakcım mezun olmak nasıl bi duygu anlatsan biz de gaza gelirdik. soran olmuş olabilir ama artık bi foto koyarsın değil mi bize de motivasyon olur. çoooooooooook tebrikler

meraba cnm çok ilgimi çekti şöyle ki kızımdan dolayı zaman çok kısıtlı yarım saatte işi bitiriyorlarsa ne ala. ölçüleri alıyorlarsa sen de biliyorsundur ne kadar incelme oluyor rakamsal olarak. son olarak fazla yormuş olmazsam kaç lira acaba

valla ne yalan söyleyeyim canım,hala ben bunu nasıl başardım diyorum.tam 1 yıldır hayatımda o kadar çok şey değişti ki,artık bende inanamıyorum.ideal kiloma ulaşmanın tek hissettirdiği rahatlık.aslında pek bişey değişmeyecek hayatımda ama tek düşündüğüm,90 kiloda nasıl yaşamışım benyeni bi hayat programının tanıtımında diyo ya kadın''NE YAPMIŞIM BEN KENDİME'' diyorum

leylakcım fotonu bende merak ediyorum bie ara koyarsan iyi olur

yakında koyacam leylakım

esascım ellerine sağlık liste için bebişinede acil şifalar olsun başka doktorlarıda dene bencede...
herkesi tebrik ederim leylakçım özellikle seni
ideal kilona ulaştın maşallah sana darsı başımıza inş...
iyiniyetlim geçmiş olsun sanada bir doktora görünmekte fayda var sanki dikkat et kendine
...

slm kızlar müjdeee sonun da 70 kg oldum regli bitiminin rolü büyük oldu
leylakcım tickerimi yeniler misin tatlım ya sonun da degişecek
hee birde tartının fotosunu cektim ama kart okuyucumu bulamıyorum bulunca atacam resmi de

esascım ellerine sağlık
leylakcım tekrar tebrikler
herkesi azminden dolayı kutluyorum

bişey değil canım ne demek...

bişey değil canım çok sağol umarım yavrum en kısa zamanda iyileşecek...

değiştiririm tabi tatlım,zevkle....başlangıç hedef bir de boyunu yazrmısın

tebrikler canım,haftaya 60 lı rakamları göreceksin desene

selamlar arkadaşlar,
koşu bandı tavsiyesi olan var mı acaba? malum yürüyüş çok önemli ve sağlığıma böyle bir yatırım yapayım diyorum.her türlü görüş için şimdiden teşekkürler. kiloverenleri de can-ı gönülden tebrik ediyorum.

tebrikler canım,haftaya 60 lı rakamları göreceksin desene

öncelikle senı coook tebrik ediyorum mezun oldun yani
sen kazandın senınle rekabet etmesem yerımde sayıyor olurdum heralde
ama yavasta olsa veriyorum bu iyi bişey benım için ...
insallah haftaya 6 lı rakamları görürüm

boy 1.65
baslangıc 85
hedef 65 ..
cok tesekkür ederim..

canım aletler ve aerobik yarım saat sürüyor ama yine hazırlanmalar vs.yaklaşık1 saatin geçiyor orda..antrenörler çok iyi ilgileniyorlar.
ben 3 aylık üye oldum,295 tl (maalesef biraz pahalı)ödemiştim,ama bazı meslek gruplarına anlaşmalı yerlere indirimleri var.genelde her ilçede var İstanbul'da..
ilk ay toplam 50 cm incelmiştim.(üst kısım en çok incelen taraftı..)

15 kg vermişsin canım,neresi yavaş bunun,kendine haksızlık etme.....artık rakabet edemiyoruz ama bana söz verirsin sende,0 kaçamak bol spor diye,60 lı rakamları da kolaylıkla görürsün böylece
yeni çizelgeni güle güle kullan canım,haftaya yine değiştiririz inşallah

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wtzAuv6/weight.png

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…