esascım listedeki herkesi ve listeyi hazırlayan seni tebrik ediyorum
kızın için tekrar gecmiş olsun.en kısa zamanda şifa bulmanızı allahtan dilerim
esas 2006,çok geçmiş olsun,Allah şifa versin..
esascım kızına tekrar geçmiş olsun.kesinlikle kızını 2. hatta 3. bi doktora göstermelisin.biz de zamanında annemi 2. bi doktora götürmeseydik kadın boşu boşuna kalp ameliyatı olacaktı.o yüzden başka bi doktora da göstermek çok önemli...
inşallah cnm çok geçmiş olsun arkadaşlarında dediği gibi 2./3.dr.a da gösterCANIM sağol kızımın vücudunda cuma günü kızarıklar oldu kan tahlili yapıldı sadece 2 değeri yüksek alerjik olabilir dedi dr.şurup ve hap verdi ama hapı kullanmadım çünkü kortizon ve yan ekilerinden dolayı .çok moralim bozuk ne yağacağımı bilmiyorum çünkü kızarıklar kabarıyo ve çoğalıyo bakalım yarın tekrar dr.a gidecez.umarım en kısa zamanda geçer...
ben bahsetimdi kac dakikaydı sizin seanslarınız ve nasıl bi sistem müsait olunca bilgi verirmisin
esascım kızına tekrar geçmiş olsun.kesinlikle kızını 2. hatta 3. bi doktora göstermelisin.biz de zamanında annemi 2. bi doktora götürmeseydik kadın boşu boşuna kalp ameliyatı olacaktı.o yüzden başka bi doktora da göstermek çok önemli...
inşallah cnm çok geçmiş olsun arkadaşlarında dediği gibi 2./3.dr.a da göster
30 dakika alet ve aeorobik hareket çalışıyorduk,bitiminde de esneme hareketlerimiz vardı.
Haftada 6 gün hakkın var ama ben 4-5 gün en çok gidebiliyordum.
Başlarken ve her ay ölçülerini alıyorlar.
herkesi tebrik ediyorum. esascım senin de ellerine sağlık. bi hafta daha böyle geçti. sağ salim çok şükür + sız
leylakcım mezun olmak nasıl bi duygu anlatsan biz de gaza gelirdik. soran olmuş olabilir ama artık bi foto koyarsın değil mi bize de motivasyon olur. çoooooooooook tebrikler
leylakcım fotonu bende merak ediyorum bie ara koyarsan iyi olur
esascım ellerine sağlık liste için1-leylak84 %3,17
2-mb2012 %2,548
3-ahucuxx %1,963
4-esas2006 %1,81
5-fizofi %1,685
6-gül63 %1,52
7-emeluludas %1,486
8-idealist33 %1,056
9-ficans %0,862
10-kaunos %0,827
11-ramaska % 0,699
12-alınyazımkaderimsin %0,596
13-annesinin_kuzusu %0,462
14-iyiniyetli %0,336
15-aspirin77 % 0,31
16-Aydin_Didem %0,282
17-leylak70 %0,158
18-sevgi-liebe %0,118
19-aslı72 0 :44:
20-esub 0 :44:
21-güleryüz2011 0 :44:
22-FZGUN 0 :44:
23-letafet 0 :44:
24-papadiya 0 :44:
25-zeynepfaz 0 :44:
26-ebruprl +%0,883
27-gokcenbike +%0,147
esascım ellerine sağlık
leylakcım tekrar tebrikler
herkesi azminden dolayı kutluyorum
esascım ellerine sağlık liste içinbebişinede acil şifalar olsun başka doktorlarıda dene bencede...
herkesi tebrik ederim leylakçım özellikle seniideal kilona ulaştın maşallah sana darsı başımıza inş...
iyiniyetlim geçmiş olsun sanada bir doktora görünmekte fayda var sanki dikkat et kendine...
slm kızlar müjdeee sonun da 70 kg oldum regli bitiminin rolü büyük oldu
leylakcım tickerimi yeniler misin tatlım ya sonun da degişecek
hee birde tartının fotosunu cektim ama kart okuyucumu bulamıyorum bulunca atacam resmi de
slm kızlar müjdeee sonun da 70 kg oldum regli bitiminin rolü büyük oldu
leylakcım tickerimi yeniler misin tatlım ya sonun da degişecek
hee birde tartının fotosunu cektim ama kart okuyucumu bulamıyorum bulunca atacam resmi de
tebrikler canım,haftaya 60 lı rakamları göreceksin desene
meraba cnm çok ilgimi çekti şöyle ki kızımdan dolayı zaman çok kısıtlı yarım saatte işi bitiriyorlarsa ne ala. ölçüleri alıyorlarsa sen de biliyorsundur ne kadar incelme oluyor rakamsal olarak. son olarak fazla yormuş olmazsam kaç lira acaba
öncelikle senı coook tebrik ediyorum mezun oldun yani
sen kazandınsenınle rekabet etmesem yerımde sayıyor olurdum heralde
ama yavasta olsa veriyorum bu iyi bişey benım için ...
insallah haftaya 6 lı rakamları görürüm
boy 1.65
baslangıc 85
hedef 65 ..
cok tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?