Sanırım evine kaldığın yere çok alışmışsın canım ne güzelSağol canım doktordan gelir gelmez yazacağım size
ewet haklısın canım,yufka ekmeği sadece azcık yiyorum pazar gunleri..eşimle tek birlikte oldugumuz tek gün,dısarda yemek yiyoz filan kacamak oluyo işte boyle..ama haftaya olmayacak insallah...bide benim mide cok buyuk yaaaa..umarım kuculur zamanla..yani hayatım boyunca boyleydi,47 kilo iken bile...cok hareketli biriydim hep,yerimde duramazdım hiç,hani şu sıraların arasında dolasırız ya baze sınıfta,ben oyle bi dolasırımki cocuklar takip edemez,işte bunlardan dolayı kilo almadıydım hiç ama işte artık alıyom,ve artık midemi küçültmem lazım ama nası yapcam bilmiomsağol canım, evet dikkatli olmak lazım:2:
valla boy ve kilon gayet iyi neyine kilo vermeye çalışıyosun ki sen ayol çoook iyisin yaaaa.... ayrıca yeni avatarın da çok güzel, fıstık gibim maşşallah
ben de sana takılıyorum işte ben de seni öyle gördüm
Aspirincim sevindim ben de iyi hissettiğine ve kilo verdiğine burda kal
Canım bütün hafta gittikeşke yemeseydin Ben de bişiy olmaz dedim bi lokma bi ısırık ohhh sanırım kilo veremedim sabah görcez bakalım
Proypcilcim senin menünü şööle bi okuyorum inanamıyorum yaa 4 dene ayranı nasıl içtin bide yufka ekmek yidin kilo verene kadar yufka ekmek de yok
4 adet tavuk incik 4 porsiyon mu olabilir mi4 küçük küp olsa gerek:26:
Neyse kızlar leslie geç yüklenince benim leslie şimdiye kaldı. gideyim şimdi öpüyorum hepinizi
selincim cok gecmiş olsun canım,bugun sil bastan basla ozaman:))ahh kızlarr aaahhh
en son size bildirim yaptıgımda 1 hafta sonra regl olacağım demiştim bu haftam biraz şiş vucutla oluyo demiştim
sonrasında dedem hastalandı hastaneye yattı...
evi misafirler bastı...
ben tam 3 hafta daha regl olamadım ve vucudum şiştikçe şişti tabi bu arada ben yemeye başladım...
sonrasında babam hastalandı. ve bugun oldu.... tabiki 59 dan 55e düşen kilom oldu mu size 57.5((((
baktim olacak gibi değil. kavitasyon ve lenf zımbırtısına başladım ilk seansa dün gittim salı da ikincisine gideceğim. ama şu var ki badem fındık ceviz gibi
asıl besin kaynaklarımızı alamıyorum. fırsat bulup alışverişe cıkamadım... inşallah hayırlısı ile salı günü alışverişimi yapıp Karatayıma geri döneceğim. çok mutsuzum. sizlerden ayrı kaldım. umarım hepinizin desteği ile harikalar yaratmaya geri döneceğim bu sabah telefonumun hatırlatması çaldı
"Selin harikasın 10 kilo vermiş olman gerekiyor" diye bir alarm sesi ile uyandım... ama nerde?????? şimdiki umudum mayıs 20 de 50 kiloya inmiş olmak üstelik sıkılaşmış bir vucut ile.
ben yeniden düzenli beslenmek istiyorum.
hemsom tebrik ederim verdiğin kilolardan dolayı...senin de bayramın kutlu olsun..Bildirim: 23.04.2012
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 56.8
Bu hafta: 56.2
Fark: - 0.6 kg haftalar sonraa sonundaaaa
Toplam fark: - 16.6 kg
Beden:38
Boy: 1.66
Hedef: 55
% 1.056
kızlar bildirimi kime göndereceğimi bilmiyorum.ilgilenirseniz seviniirim. törene gideceğim.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇOCUK bYRAMI MIZ kutlu mutlu olsunnnn
ficanscım tebrik ediyorum canımGunaydin kizlar,nasilsiniz
Bilgisayar acilmiyor,telefondan yaziyorum.
Gecen hafta 69.6 kg
Bu hafta. 69 kg
Fark. 0.6 kg
Yuzde. 0.87
23 Nisan kutlu olsun hepimize,ogretmenlerimize kolay gelsin
canım sen benden daha tecrubelisin,ama ben kızlardan okudugum ve kendimde gordugum kadarıyla herkeste bi duraklama donemi oluyo, en cok hangi kiloda kaldıysan o kiloda uzun kalıyosun..ama vucut sonra birden pat diye kilo vermeye başlıyo tekrar ve tıkır tıkır gidiyo kilolar..hiiiç canını sıkma..günaydın herkese,
umarım hepiniz kilo vermişsinizdir, bana gelince nazlı gitmeye başladı.yürüyüş yapmamam ve kuruyemişi abartmam en büyük etken.kendimi toparlamak istiyorum. uzun süre tartının ibresi oynamayınca moralim bozuluyor.desteklerinizi bekliyorum
geçen haftaki kilo:84,1
bu haftaki kilo:84
verilen kilo: -0,1 kg
verilen kilo yüzdesi:0,119
umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenler üzülmesin.listeyi yapan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim,ellerine saglık.
kaunoscum tebrik ediyorum canımmRumuz:Kaunos
Bildirim tarihi:23/04/2012
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Geçen hafta:84,6
Bu hafta:83,9
Fark:-700gr
Toplam fark:-5,3
Beden:44
Boy:170
Verilen kilo yüzdesi:0,8274
Herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun! Kardeşimin okuluna gösterileri izleye gidiyorum
az yimeyin diyo hoca,yani bana diyo,tamam hocacım soylediklerinizi ayynen uyguluyorumMeyve az tuketın,aksam saat sekızden sonra asla yemeyın ayran,sut ıcebılırsınız.Bakın hoca ne demıs "807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 01?00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.
Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...
ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.
Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay"
iyiniyetlim bak kilo vermişsin canım maşşallah...azar azar gidecek artık ama gidecek canım.opuyorum..Çocuğun nasıl oldu sonuçlar nasıl doktora gidecektin ya merak ettim. Tekrar geçmiş olsun
Bildirim: 23/04/2012
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 59.50
Bu hafta: 59.300
Fark:-0.200 kg
Toplam fark: 5.2 kg
Beden: üst 38 - alt 40
Spor: 3 gun yuruyus(40 dk) + 2 gün 3 mil leslie yaklaşık 8 saat bilg. başında çalışma + 1-2 saat ev işi
Boy: 1.66
Hedef: 55 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.336
Artık her gün 3 mil leslie yapacağım tüm hafta uğraştım 200 gr cık vermişim. Neyse buna da şükür
Tartılar yüzünüzü güldürsün emeklerinizin karşılığını almışsınızdır inş. Kızlar öptüm hepinizi
Öğleden sonra görüşürüz
Kahvaltımı da yazayım ööle kaçayım:
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
2 adet günkurusu
5 ç.li kara üzüm
3 çeri
1 biber
ş.siz çay
4 çilek
yarıma yakın muz
1 kaşık süzme yoğurt
3 omega 3 kapsül
badem
muhencim nazar boncugunu hakettin canım..dunku mangal partisine ragmen kilo vermişsin canım..rumuz:muhen
başlangıc tarihi:1.4.2012
başlangıc kilo:85,5
gecen hafta :84,00
bu hafta :82,3
fark:1,700
toplam fark:3,2,
beden :48-46
spor:hergün leslıe ile 3 mil
boy:164
hedef:?
verilen kilo yüzdesi:nasıl hes.bilmiyorum.
bişe olmaz canım sıkma canını,bugunden itibaren bizimlesin,opuyorumGunaydin kızlar,
3 gündür yoktum.. Şehir dışında gorumcemdeydik
3 gün boyunca diyeti uygulamaya çalıştım ama nafile ;( olmadı
Ama morel bozmak yok !!!
Kaldığım gibi bugünden itibaren dvm edeceğim ..
Herkeze basarılar , bol hareketli güzel günler ...
canım haftaya birden pat diye vereceğini dusunuyorum,sen karatay hocamızın öğrencisisin,sıkma canını...23 nisan ulusal egemenlik cocuk bayramınızı kutlu olsun , nice senelere...
Bildirim:23 NİSAN 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta: 57.8
Bu hafta:57.8
Fark:000000000
Toplam fark:13.3
Beden:38 ÜST 40 ALT
Spor:580 DK YÜRÜYÜS (9,5 SAAT)
Su:2 LİTRE
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0
bu hafta sanırım vücud kendini korumaya aldı cünkü hafta ici tartılmıstım 57.7 cıkmıstım ooo sevinmiştim veriyorum diye ama bu sabah sonuc üzdü beni artık haftaya inş.
leylakcım maşşallah barekallah...Rumuz:leylak84
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta:64
Fark:-2.1
Toplam fark:27.5
Beden:38-40
Boy:168
Verılen kılo yuzdesi:3.17patlatmışsın bombayı.... tebrikler canım...son kilolarını da muhtesem bi şekilde verdin....sakın mezun olıyım gidiyim filan dime
leylak84 bıdenem cok tbrk ederım harıkasın.bır foto koysanda endamını gorsek
oyyyy kıyamam sana benselam arkadaslar 23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımız kutlu olsun
rumuzapadiya
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.1
leylakcım maşşallah barekallah...patlatmışsın bombayı.... tebrikler canım...son kilolarını da muhtesem bi şekilde verdin....sakın mezun olıyım gidiyim filan dime
teşekkürler canımcımmezun olurum ama buralardan gitmek mi....ASLAAAAA
Ha kızlar birisi shapesten bahsetmiş,ben onun benzeri olan b-fit'e gittim 3 ay müthiş inceltiyor.
tavsiye ederim gidebilirseniz gidin
bu arada ben işteyim bugün
Rumuz:leylak84
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta:64
Fark:-2.1
Toplam fark:27.5
Beden:38-40
Boy:168
Verılen kılo yuzdesi:3.17
Ha kızlar birisi shapesten bahsetmiş,ben onun benzeri olan b-fit'e gittim 3 ay müthiş inceltiyor.
tavsiye ederim gidebilirseniz gidin
bu arada ben işteyim bugün
ceylincim kendini yalnız hissetme..ben de işteyim bugün..:2::2:
canım dr iyi ama bilemiyorum o kadar stres yapma allah beterinden saklasınkeşke bu şekilde vermeseydim benimki üzüntüden .çok canım yanıyor çookkk .yani üzüntümün büyük kısmı şu dr.un verdiği kortizonlu hap napcağımı bilmiyorum.daha 2 yaşında yaaa...
canım senin burda tavsiye edebileciğin bi çocuk doktoru varmı .başka dr.a da götürmek istiyorum.acıbademde mehmet aslanoğlu vardı ona götürmüştük.
bende ilaç aldım dün mecburen,allahtan işe yaradı
canım çizelgeni yaptım,inşallah haftaya daha çok verirsin leylakım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUIA1tS/weight.png
selam arkadaslar 23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımız kutlu olsun
rumuzapadiya
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?