tabi canım bilgilerini yazarsan yaparım hemen
başlangıç kilo
hedef kilo
şimdiki kilo
boy
başlangıc :85.5
hedef:70
şimdiki:82,2
boy:164
bende katılmak istiyorum bana da bir çizelge hazırlarmısınız ?
bilgilerini yazarsan yaparım
başlangıç kilo
hedef kilo
şimdiki kilo
boy
bilgilerini yazarsan yaparım
başlangıç kilo
hedef kilo
şimdiki kilo
boy
leylakcım cook sağol arkadaşım eline sağlık
başlangıç kilo 61
hedef kilo 50
şimdiki kilo 61
boy 158
Leylakcim afiyet olsun,canim sana iki tane sorum war cevaplarsan cok sewinirim: birincisi,ben bazen yemegin pismesini beklerken cok ac oldugum icin bi kac kuru yemis yiyorum,sence iyimi kotu yapiyorum? İkincisi : benim karnim hep sis,ne yaparsam yapiym gecmiyo,we de bu beni oldugumdan kilolu gosteriyo,sence ne yapmaliyim?:18:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wewJCqs/weight.png
sen de güle güle kullan canım..bunu kopyalayıp profilden çizelge kısmına yapıştır
Saol canim cevabin icin..bidaa pis bogazimi tutmaliyim ve yemek pisene kadar hicbise yememeliyim.sağol canım,bence o kuruyemişleri yemesen iyi olur.inan ben pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum. öğün aralarında ağzıma lokma sürmüyorum.sen de öyle yap ki leptin kaçmasın canım
karnının şişliğine gelince bu konuda bi fikrim yok ama bitki çayı denedin mi.ödem falan varsa işe yarayabilir.mesela bende biberiye çayı oldukça ödem attırıyo...
Canim benim cok cok tebrik ederim,bu hafta issirik degil hicbisekilde kacamak goremeyiz senden bu motivasyonla..aman kendine nazar degdirme,en etkili nazar insanin kendine olaniymis,Allah muhafaza..bide plates yapiyorum arasira,50 mekik cekiyorum,ve diger karin hareketleri filan..midem guzel ust karin guzel sıkılastı,ama alt karinda tık yok..ve hep cok sert..bakalim bu hafta hergun 50 mekik cekiyim,biberiye iciyim,ve sut ve yogurt yemiyim bakalim bi degisiklik olacakmi..cunku az once bi bardak ayran ictim ve karnim davula benzedi..Kızlar geldiiimm akşam yemeğim
Yarım kepçe keşkek yemeği üzerine yarım kepçe kadar nohut yemeği az yoğurt
3 omega 3 kapsülüm
7-8 badem
üzerine de kahvem dükkan kapandı amaöğeyin 2 gibi cıss bişi yedim
Bugün yazlıkları çıkarıp kışlıklarımı kaldırdım. Geçen yıl ki bir pantalonum öyle bol geldi ki hafiften de eskimişti attım gitti
Altım 38 beden olmuş benim az daha verirsem süper olacak kızlarrrGiyemediğim 38 beden kotlarıma giriyorum acayip sevinçliyim ben
Darısı herkesin başına..
Kızlar geldiiimm akşam yemeğim
Yarım kepçe keşkek yemeği üzerine yarım kepçe kadar nohut yemeği az yoğurt
3 omega 3 kapsülüm
7-8 badem
üzerine de kahvem dükkan kapandı amaöğeyin 2 gibi cıss bişi yedim
Bugün yazlıkları çıkarıp kışlıklarımı kaldırdım. Geçen yıl ki bir pantalonum öyle bol geldi ki hafiften de eskimişti attım gitti
Altım 38 beden olmuş benim az daha verirsem süper olacak kızlarrrGiyemediğim 38 beden kotlarıma giriyorum acayip sevinçliyim ben
Darısı herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?