Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam menümü bildireyim :bu gün günüm vardı ve arkadaşım resmen döktürmüş ama ben sadece
6 tane mercimekli köfte
pırasa kavurması(yöresel bişey)
yedim ama yaş pasta konusunda kendimi tutmakta cok zorlandım

saat 30da bitti
bu gün spor yapamadım
allah nasip ederse akşam namazına kadar 3 mil leslie yapıcam
su içmeye devam
moralim düzeldi bu gün tartıda bide 80 i görsem
hayırlısı bakalım

Kızlar geldiiimm akşam yemeğim
Yarım kepçe keşkek yemeği üzerine yarım kepçe kadar nohut yemeği az yoğurt
3 omega 3 kapsülüm
7-8 badem

üzerine de kahvem dükkan kapandı ama öğeyin 2 gibi cıss bişi yedim

Bugün yazlıkları çıkarıp kışlıklarımı kaldırdım. Geçen yıl ki bir pantalonum öyle bol geldi ki hafiften de eskimişti attım gitti
Altım 38 beden olmuş benim az daha verirsem süper olacak kızlarrr Giyemediğim 38 beden kotlarıma giriyorum acayip sevinçliyim ben

Darısı herkesin başına..

kıymalı,bulgurlu kabak yemegim
1 kase yogurdum

spor 60 dk 7800 adım 5km (17.25-18:25):119: bu aksam 30 dk daha yürümeyi düsünüyorum

Son düzenleme:

Ben de fikrimi söyleyeyim. Spor yap bacım spor mekik çek plates en güzeli bence

meraba kızlar

misafirim gittikçe artıyor ışığı gören geliyor
leylakçım nöbetçi danışman olmuşsun cnm kolay gele
öptüm hepinizi

Saol canim cevabin icin..bidaa pis bogazimi tutmaliyim ve yemek pisene kadar hicbise yememeliyim.

Canim benim cok cok tebrik ederim,bu hafta issirik degil hicbisekilde kacamak goremeyiz senden bu motivasyonla..aman kendine nazar degdirme,en etkili nazar insanin kendine olaniymis,Allah muhafaza..bide plates yapiyorum arasira,50 mekik cekiyorum,ve diger karin hareketleri filan..midem guzel ust karin guzel sıkılastı,ama alt karinda tık yok..ve hep cok sert..bakalim bu hafta hergun 50 mekik cekiyim,biberiye iciyim,ve sut ve yogurt yemiyim bakalim bi degisiklik olacakmi..cunku az once bi bardak ayran ictim ve karnim davula benzedi..

Bu arada aksam menumu yaziym unutmadan:1 bucuk tabak guvecte tereyagli kuru fasulye..kuru reyhanli domates,biber,maydiniz ve sogan karisimi salata..2 adet omega.. Dip kose temizligimi bugun yapabildim..biraZdan da balkonumu hijyenik hale getirip artik aksam yemeklerimi orda yiycem..

İyiniyetli, tebrikler. İnsan kıyafetleri bollaşınca çok motive oluyor değil mi? Bacım merak ettim saat 2 gibi ne yedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…