Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gecmiş olsun canım benımde oglum 2 yasında ..
vucudun da kızarıklar olusmustu ve gittikce büyüyorlardı dr.ye gittik
ürtiker dedi.surup verdi düzeldi sonrasın da minik minik seyler cıktı
ve dr abur cuburu kesmemizi (zaten cok az veriyorduk )odasından halıları kaldırmamızı
yünlü seyler giymemesini söyledi
suan da iyi aksamları içtigi şurubu ve birde sabah aksam sürdügümüz kremi var
..insallah cabucak iyilesirler ama alerjiler iyi bakılırsa 4 yasından sonra gecebiliyormus ..

oglum uyuyor esim uyuyor benım de öyle bi uykum varki göz kapaklarımı zor tutuyorum gideyim de
bisiklet süreyim azcuk bari

çok sağol canım .hangi ilaçları verdi size özelden yazarmısın bize 2 tane şurup ve kortizonlu hap verdi .hapı kullanmadım çünkü pek içime sinmedi bilmiyorum bakalım nolcak...

2.ogunum :
1 büyük kase kara mercimek yemeği , yarım kase nohutlu bamya yemeği

Muhtesem Canan Karatay I bende Takip etmeye basladim.120 kg Dan 117 ayin 19/04/2012 de ise115 kg geldim tartilmam icin bir hafta var.AMA guruba bende girmek istiyorum.ekmek,seker,meyve hepsini kestim yemiyorum AMA borax hareketsizim yuruyemiyorum.acaba kilo verebilirmiyim.

hoşgeldin canım,sporsuz da zayıflarsın ama böyle kg vermen yavaş olur.ayrıca yürüyüş yapsan daha çok sıkılaşırsın.eğer sağlık açısından bi engelin yoksa ilk hafta 20 dk yürüyerek başlayabilirisin

bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
3 dilim pastırma
domates
salatalık
1 dilim peynir
bitki çayı

2.öğünhiç canım istemedi
)

çok az etli nohut
az salata
birkaç tane kuru üzüm

bitki çayı
spor:öğlen :30 dk
akşam
:45 dk

Son düzenleme:
Leylakcim afiyet olsun,canim sana iki tane sorum war cevaplarsan cok sewinirim: birincisi,ben bazen yemegin pismesini beklerken cok ac oldugum icin bi kac kuru yemis yiyorum,sence iyimi kotu yapiyorum? İkincisi : benim karnim hep sis,ne yaparsam yapiym gecmiyo,we de bu beni oldugumdan kilolu gosteriyo,sence ne yapmaliyim?:18:

liste için ellerine sağlık canım bende ilerleme var geçen hafta 10.sıradaydım bu hafata 7. Olmuşum ama liste bugün pek tenha geldi bana herkes nerde acaba

sağol canım,bence o kuruyemişleri yemesen iyi olur.inan ben pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum. öğün aralarında ağzıma lokma sürmüyorum.sen de öyle yap ki leptin kaçmasın canım
karnının şişliğine gelince bu konuda bi fikrim yok ama bitki çayı denedin mi.ödem falan varsa işe yarayabilir.mesela bende biberiye çayı oldukça ödem attırıyo...

bu cizelgemi nasıl değiştireceğim yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…