CANIM sağol kızımın vücudunda cuma günü kızarıklar oldu kan tahlili yapıldı sadece 2 değeri yüksek alerjik olabilir dedi dr.şurup ve hap verdi ama hapı kullanmadım çünkü kortizon ve yan ekilerinden dolayı .çok moralim bozuk ne yağacağımı bilmiyorum çünkü kızarıklar kabarıyo ve çoğalıyo bakalım yarın tekrar dr.a gidecez.umarım en kısa zamanda geçer...
15 kg vermişsin canım,neresi yavaş bunun,kendine haksızlık etme.....artık rakabet edemiyoruz ama bana söz verirsin sende,0 kaçamak bol spor diye,60 lı rakamları da kolaylıkla görürsün böylece
yeni çizelgeni güle güle kullan canım,haftaya yine değiştiririz inşallah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wtzAuv6/weight.png
yasasın çizelgem süper olmus
tamam sana kocaman bi söz veriyorum arkadasım
oglum uyuyor esim uyuyor benım de öyle bi uykum varki göz kapaklarımı zor tutuyorum gideyim de
bisiklet süreyim azcuk bari
tebrikler leylak 84...darısı kilo vermek isteyen herkesin başına...
gecmiş olsun canım benımde oglum 2 yasında ..
vucudun da kızarıklar olusmustu ve gittikce büyüyorlardı dr.ye gittik
ürtiker dedi.surup verdi düzeldi sonrasın da minik minik seyler cıktı
ve dr abur cuburu kesmemizi (zaten cok az veriyorduk )odasından halıları kaldırmamızı
yünlü seyler giymemesini söyledi
suan da iyi aksamları içtigi şurubu ve birde sabah aksam sürdügümüz kremi var
..insallah cabucak iyilesirler ama alerjiler iyi bakılırsa 4 yasından sonra gecebiliyormus ..
Muhtesem Canan Karatay I bende Takip etmeye basladim.120 kg Dan 117 ayin 19/04/2012 de ise115 kg geldim tartilmam icin bir hafta var.AMA guruba bende girmek istiyorum.ekmek,seker,meyve hepsini kestim yemiyorum AMA borax hareketsizim yuruyemiyorum.acaba kilo verebilirmiyim.
Leylakcim afiyet olsun,canim sana iki tane sorum war cevaplarsan cok sewinirim: birincisi,ben bazen yemegin pismesini beklerken cok ac oldugum icin bi kac kuru yemis yiyorum,sence iyimi kotu yapiyorum? İkincisi : benim karnim hep sis,ne yaparsam yapiym gecmiyo,we de bu beni oldugumdan kilolu gosteriyo,sence ne yapmaliyim?:18:bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
3 dilim pastırma
domates
salatalık
1 dilim peynir
bitki çayı
2.öğünhiç canım istemedi )
çok az etli nohut
az salata
birkaç tane kuru üzüm
bitki çayı
spor:öğlen :30 dk
akşam :45 dk
1-leylak84 %3,17
2-mb2012 %2,548
3-ahucuxx %1,963
4-esas2006 %1,81
5-fizofi %1,685
6-gül63 %1,52
7-emeluludas %1,486
8-idealist33 %1,056
9-ficans %0,862
10-kaunos %0,827
11-ramaska % 0,699
12-alınyazımkaderimsin %0,596
13-annesinin_kuzusu %0,462
14-iyiniyetli %0,336
15-aspirin77 % 0,31
16-aydin_didem %0,282
17-leylak70 %0,158
18-sevgi-liebe %0,118
19-aslı72 0 :44:
20-esub 0 :44:
21-güleryüz2011 0 :44:
22-fzgun 0 :44:
23-letafet 0 :44:
24-papadiya 0 :44:
25-zeynepfaz 0 :44:
26-ebruprl +%0,883
27-gokcenbike +%0,147
Bu arada esascim kizina cok gecmis olsun canim,umarim en kisa zamanda iyilesir kuzucuk..
Leylakcim afiyet olsun,canim sana iki tane sorum war cevaplarsan cok sewinirim: birincisi,ben bazen yemegin pismesini beklerken cok ac oldugum icin bi kac kuru yemis yiyorum,sence iyimi kotu yapiyorum? İkincisi : benim karnim hep sis,ne yaparsam yapiym gecmiyo,we de bu beni oldugumdan kilolu gosteriyo,sence ne yapmaliyim?:18:
sağol canım,bence o kuruyemişleri yemesen iyi olur.inan ben pişirdiğim yemeklerin tadına bile bakmıyorum. öğün aralarında ağzıma lokma sürmüyorum.sen de öyle yap ki leptin kaçmasın canım
karnının şişliğine gelince bu konuda bi fikrim yok ama bitki çayı denedin mi.ödem falan varsa işe yarayabilir.mesela bende biberiye çayı oldukça ödem attırıyo...
bu cizelgemi nasıl değiştireceğim yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?