Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyiniyetli bu arada maşallah demeyi unuttum. Canım seni çok öpüyorum.

2 Öğün: 1,5 lahmacun
3 öğün: 1 dilim balık, salata, 1 enginar

45 dk yürüyüş

iyiniyetlim süpersin ne güzel bişeydir giremediğin pantolonlara girebilmek maşallah sana
menü bildirimimi yapayım hemen
sabah:
1 bardak süt
1 tane muz
2 gün kurusu
bir avuç fındık
2. öğünüm saat 17 gibi:
yarım tabak barbunya pilaki
2 kuru patlıcan 2debiber dolması
1 kase yoğurt
açık havada 1 saatten fazla gezinmece
birazdanda koşu bandımda 1 saat yürüyüş yapıcam...

Kizlar,ahmet aydin hocanin sitesini incelerken dikkatimi cekti ve biraz arastirdim...ve size sormak istedim..kan grubuna gore beslenme hakkinda ne dusunuyonuz??mesela ben 0 grubuyum
Ve soylenenler bana cok uyuyo..bide adamin soyledikleri(bizim hocalardan degil bu adam) karataya cok uygun gibi geldi bana,meyve konusu haric..sizler ne dusunuyosun,sizede mantikli geldimi??

kusum tebrikler valla masallah ohhh gitsin kilolar kücülsün bedenler cok sevindim inş.en kısa zamanda da 36 bedene düsmen dilegiyle kusum benimdarısı benim basıma aksam yemeginde afiyet olsun

kusum tebrikler valla masallah ohhh gitsin kilolar kücülsün bedenler cok sevindim inş.en kısa zamanda da 36 bedene düsmen dilegiyle kusum benimdarısı benim basıma aksam yemeginde afiyet olsun

Canım çok sağolinşallah... En kısa zamanda darısı başına olacak bence zaten.. Harika bi karataycısın canım ondan tabisii
Yüzüm bile küçülmüş bugün arkadaşlar öyle dedi. İri yarı bişeydim yani küçüldüm resmen Basenlerim çoktu kocaman bide göbek.. Yağlar azaldı ve küçüldüm resmen

Ayyy çok mutlu oldum Fzgunum ve Fizoficim canlarım.. Darısı sizlerin başına olsun inşallah Canım bu hafta güzel kilo vermişsin sen

selam kızlar ..bugün saat 09;00dan 14:00 a kadar hastanede olduğumdan bir öğün va bir serum yedim:2:2 haftadır üşütmem geçmedi ve beni tedirgin eden 3 günlük bir sırt ağrım vardı..malum 20li yaşlarda insanlar bile kalp krizi geçirebiliyor artık..insan endişeleniyor..neyseki 5 saatlik hastane macerası sonucunda korkulacak birşey olmadığı ortaya çıktı öğle menüm
2 lahmacun ayran
bol salata
ama sonrası çok cısss 2 adet mini magnum..tamam tamam sizle beraber ben de cezamı kesiyorum
ayrıca bugün pazartesi
rumuz:sersum
başlangıç tarih:07 nisan2012
başlangıç kg:82,00
şimdiki kg:81,00
fark :1 kg
spor:yok
hedef kg:70 kg:18: çok yavaş gidiyorum(20:
bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun

canım tebrik ederim,ne güzel bi his oluyo dimi pantolonlarının bollaştığını görmek...inşallah 38 bedenin de bol geldiği günleri görürsün bebeğem

İlk önce geçmiş olsun diyorum canım.. Sevindim bişeyçıkmadığına
Canım önce tebrik ederim 1 kilo vermişsin..
Ben de ondan yedim ama küçüklerden yarımdan az fazla nettin canım 2 taneyi yemeseydin keşke

evet canım benim vücut tümden şaştı:)) ama sabır diyorum ve sizlerin arasında vereceğim bu fazlalıkları inşalah

Sen benim gibisin yaa
Arkadaşım senin küçücük bir göbeğin var kesin ben de öyleyim kilo takıntım var Azıcık kilo alsam vermek için uğraşıp dururdum ama böyle de olmak gerek.. Çünkü Kilo üstüne kilo alınca vermek de <orlaşıyor. Bir de eşim ince olmamı istiyor

23 mart 2012 kilom:60.700

bel:77cm
göbek:95 cm
gögüs:90 cm
basen:97 cm
baldır:60 cm

23 nisan 2012 kilom:57.800

bel:73 cm
göbek:85cm
gögüs:87cm
basen:95cm
baldır:58 cm

kızlar tam 21 cm incelmisim:119:

Son düzenleme:
Canım benim canınız çekmesin diye yazmamıştım. Ben m..m bademliye bayılılırım küçüklerinden bir taneyi oğluşla paylaştım

Canım afiyet olsun.

Çok geçmiş olsun. Bu arada 1 kg vermişsin onun için de tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…