Kızlar geldiiimm akşam yemeğim
Yarım kepçe keşkek yemeği üzerine yarım kepçe kadar nohut yemeği az yoğurt
3 omega 3 kapsülüm
7-8 badem
üzerine de kahvem dükkan kapandı amaöğeyin 2 gibi cıss bişi yedim
Bugün yazlıkları çıkarıp kışlıklarımı kaldırdım. Geçen yıl ki bir pantalonum öyle bol geldi ki hafiften de eskimişti attım gitti
Altım 38 beden olmuş benim az daha verirsem süper olacak kızlarrrGiyemediğim 38 beden kotlarıma giriyorum acayip sevinçliyim ben
Darısı herkesin başına..
İyiniyetli, tebrikler. İnsan kıyafetleri bollaşınca çok motive oluyor değil mi? Bacım merak ettim saat 2 gibi ne yedin ?
kusum tebrikler valla masallahohhh gitsin kilolar kücülsün bedenler cok sevindim inş.en kısa zamanda da 36 bedene düsmen dilegiyle kusum benim darısı benim basıma aksam yemeginde afiyet olsun
iyiniyetlim süpersin ne güzel bişeydir giremediğin pantolonlara girebilmek maşallah sana
menü bildirimimi yapayım hemen
sabah:
1 bardak süt
1 tane muz
2 gün kurusu
bir avuç fındık
2. öğünüm saat 17 gibi:
yarım tabak barbunya pilaki
2 kuru patlıcan 2debiber dolması
1 kase yoğurt
açık havada 1 saatten fazla gezinmece
birazdanda koşu bandımda 1 saat yürüyüş yapıcam...
teşkkür ederim canım çok saol
meraba kızlar
misafirim gittikçe artıyor ışığı gören geliyor
leylakçım nöbetçi danışman olmuşsun cnm kolay gele
öptüm hepinizi
İyiniyetli bu arada maşallahdemeyi unuttum. Canım seni çok öpüyorum.
2 Öğün: 1,5 lahmacun
3 öğün: 1 dilim balık, salata, 1 enginar
45 dk yürüyüş
Canım çok sağolinşallah... En kısa zamanda darısı başına olacak bence zaten.. Harika bi karataycısın canım ondan tabisii
Yüzüm bile küçülmüş bugün arkadaşlar öyle dedi. İri yarı bişeydim yani küçüldüm resmenBasenlerim çoktu kocaman bide göbek.. Yağlar azaldı ve küçüldüm resmen
İlk önce geçmiş olsun diyorum canım.. Sevindim bişeyçıkmadığınaselam kızlar ..bugün saat 09;00dan 14:00 a kadar hastanede olduğumdan bir öğün va bir serum yedim:2:2 haftadır üşütmem geçmedi ve beni tedirgin eden 3 günlük bir sırt ağrım vardı..malum 20li yaşlarda insanlar bile kalp krizi geçirebiliyor artık..insan endişeleniyor..neyseki 5 saatlik hastane macerası sonucunda korkulacak birşey olmadığı ortaya çıktıöğle menüm
2 lahmacun ayran
bol salata
ama sonrası çok cısss 2 adet mini magnum..tamam tamam sizle beraber ben de cezamı kesiyorum
ayrıca bugün pazartesi
rumuz:sersum
başlangıç tarih:07 nisan2012
başlangıç kg:82,00
şimdiki kg:81,00
fark :1 kg
spor:yok
hedef kg:70 kg:18: çok yavaş gidiyorum( 20:
bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
Sersumcum dukanı uygulamak da zormuş.. Çok sağlıksız olduğunu da düşünüyorum artı o kadar zaman yasaklılardan yeme kilo verince saldırılır fasulyeye vb sonra hopp kiloları al.
Canım senin metobolizma şaşmıştır. Dukan sonrası karatayla biraz izin ver uyum sağlasın.. Ben de yavaş veriyorum ama sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum mutluyum
Canim benim cok cok tebrik ederim,bu hafta issirik degil hicbisekilde kacamak goremeyiz senden bu motivasyonla..aman kendine nazar degdirme,en etkili nazar insanin kendine olaniymis,Allah muhafaza..bide plates yapiyorum arasira,50 mekik cekiyorum,ve diger karin hareketleri filan..midem guzel ust karin guzel sıkılastı,ama alt karinda tık yok..ve hep cok sert..bakalim bu hafta hergun 50 mekik cekiyim,biberiye iciyim,ve sut ve yogurt yemiyim bakalim bi degisiklik olacakmi..cunku az once bi bardak ayran ictim ve karnim davula benzedi..
canım tebrik ederim,ne güzel bi his oluyo dimi pantolonlarının bollaştığını görmek...inşallah 38 bedenin de bol geldiği günleri görürsün bebeğem
23 mart 2012 23 nisan 2012
bel:77cm bel:73 cm 4 cm
göbek:95 cm göbek:85 cm 10 cm
gögüs:90 cm gögüs:87 cm 3 cm
basen:97 cm basen:95 cm 2 cm
baldır:60 cm baldır:58 cm 2 cm
+
21 cm incelmişim:119:
23 mart 2012 23 nisan 2012
bel:77cm bel:73 cm 4 cm
göbek:95 cm göbek:85 cm 10 cm
gögüs:90 cm gögüs:87 cm 3 cm
basen:97 cm basen:95 cm 2 cm
baldır:60 cm baldır:58 cm 2 cm
+
21 cm incelmişim:119:
Canım benim canınız çekmesin diye yazmamıştım. Ben m..m bademliye bayılılırım küçüklerinden bir taneyi oğluşla paylaştım
selam kızlar ..bugün saat 09;00dan 14:00 a kadar hastanede olduğumdan bir öğün va bir serum yedim:2:2 haftadır üşütmem geçmedi ve beni tedirgin eden 3 günlük bir sırt ağrım vardı..malum 20li yaşlarda insanlar bile kalp krizi geçirebiliyor artık..insan endişeleniyor..neyseki 5 saatlik hastane macerası sonucunda korkulacak birşey olmadığı ortaya çıktıöğle menüm
2 lahmacun ayran
bol salata
ama sonrası çok cısss 2 adet mini magnum..tamam tamam sizle beraber ben de cezamı kesiyorum
ayrıca bugün pazartesi
rumuz:sersum
başlangıç tarih:07 nisan2012
başlangıç kg:82,00
şimdiki kg:81,00
fark :1 kg
spor:yok
hedef kg:70 kg:18: çok yavaş gidiyorum( 20:
bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
Sağol Leylakım inş. canım benim. Sen mezun oldun nasıl sevindim hedef kilona ulaştığın için canım harika bir azmin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?