cok guldum yaaaDr. Oetkere Mektup
"Sevgili Dr. Oetker! Unuttuğunuz bir şey var. Burası Türkiye. Burada babaanneler supangle yapmaz. Yapsa yapsa sütlac yapar, kabak tatlısı yapar.
Babaanneme 'supangle yapar mısın ?' dedim, şimdi oturduk Sübhâneke okuyoruz." :))
ben de 3 kilo verince koycam canım..beraber koyarız inşallah...Gül63 gibi kilo verseydik 3 hafta sonra koyardık....aaa bide aklıma gelmişken soyliyim: hani Gül 63 sütün içine kakao ekliyo ya,kakao sutun verdiği şişkinliği ve kabızlıgı onlüyomuşşşş....Canımm yok 3 kilo daha vereyim koyacağım resmimi avatarımı diyor canımAllah nazarlardan korusun canım
asyam 20 ve 17 yaşında 2 oğlum var erken evlenip
ilk evlenme yıldönünümüzde de doğurdum
Canım hoşgeldin. Nasıl motive olmuşsundur sen şimdi oleyyyay yazmayı unuttum akrabalar çok zayıflamışsın daha çok enden daralmışsın dedileröyle mutlu oldum anlatamam ...yarından itibaren komşumla sabah saat 6- 7 arası yürüyüşe yapıcaz sonra bide akşam 6-7 arası yürüyecegiz bakalım nasıl olcek
Çok hamaratmışsın bugün muhencim güle güle kirlen bu arada listedesin artıkkızlar cook yoğun bi gün sadece menü bildiriyom gecmişi okuycam akşam inşaallah
sabah:1 haş. yumurta 1 avuc fıstık
kavrulmuş araka
2 catal helva
10 zeytin salat
domates
akşam menüsü:
3 içli köfte
5 mercimek köftesi
salata
17:00 de bitti
spor henüz yok
tüm evin camlarfını sildim
perdeleri yıkayıp astım
bütün dolapları sildim
Tatlım sağolyazdıklarınızı okudumama hepsine cevap veremiyecem cunku yuruyuse gidioz dısarda şimdi.bu gun kosu bandından kurtuluyorum oleeyy
aksam menumu az once 2 dakkada yiyiverdim hemen
12-13 fındık
3 omega-3 kapsul
1 cay kasıgı uzum cekirdeği
bugun canım yemek yemek istemedi..sırf omegalarımı alıym diye yidim..
galiba midem küççülüyo sonunda
akşama gorusuruz,herkese afiyet olsun..
bu arada iyiniyetlim yazdıklarının hepsini tek tek okuycam gelince..topiğimizin ilham perisisin sen tatlım
Az kaldı cumaya inş. Özlemiştim bana iyi gelecek canımm sağolah canım ne güzel oldu izmir şimdi gel de gör...yeni sezon ürünler hem çok güzel hem de çok ucuz..şimdiden hoşgelesin izmire
cok guldum yaaakolayı da kurufasulyemizden daha cok bizim geleneğimiz gibi gostermeye calısıyolar ya zaten,ve daha bir cok seyi....kızlar bu reklamlarda cok acayip oyunlar dönuyomuş..insanların aklında kalsın ve gidip alsınlar diye cok fazla psikolojik hile kullanıyolarmış,ve de ozellikle cocukların...Ahmet hocanın kitabında yazıyodu...mesela kolayı oyle bi sunuyorlarki sanırsın kolasız kahvaltı bile yapılmaz...
ben de 3 kilo verince koycam canım..beraber koyarız inşallah...Gül63 gibi kilo verseydik 3 hafta sonra koyardık....aaa bide aklıma gelmişken soyliyim: hani Gül 63 sütün içine kakao ekliyo ya,kakao sutun verdiği şişkinliği ve kabızlıgı onlüyomuşşşş....
iyi akşamlar hanımlar
biz memleketten döndükk kuzenimi evlendirdirdik umarım bi ömür mutlu olur
kilo almadım ama veremedimde koşturmacayla geçti karatayada uyamadım aslında uydum da yemek saatlerim uymadı
kızlar gül resim ekledimi ? geçmişe bakmaya vaktim yok cevap verirseniz sevinirim
3. Ogunum : kiymali ispanak yemegi ve Kinoa ve meyve çayı
Eklemedi canım biz de merakla bekliyoruz.
hadi yaaaeklemiştir diyodum cevap için saol canım
bide bu hafta en çok leylak kilo vermiş tebrikler hemşom
kızlar cook yoğun bi gün sadece menü bildiriyom gecmişi okuycam akşam inşaallah
sabah:1 haş. yumurta 1 avuc fıstık
kavrulmuş araka
2 catal helva
10 zeytin salat
domates
akşam menüsü:
3 içli köfte
5 mercimek köftesi
salata
17:00 de bitti
spor henüz yok
tüm evin camlarfını sildim
perdeleri yıkayıp astım
bütün dolapları sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?