Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah: kaşarlı menemen

öğlen:bulgur pilavi-döner (dışarda olduğum için)

akşam: 1 tane alabalk-2 kase çorba-pırasa ve salata

çorba 2 tabak içtimm çünkü kabız problemim var şimdiye kdr 2 litre su oldu..

İnşallah canım..
Öğrendiğim iyi oldu hem tatlı da oluyordur
ewet canım tatlı da hem...hem de laktozu sindiremeyenler için çok iyi..mesela ben,sutu cok sewdiğim halde içtiğim zaman 1 hafta şişkinlik yaşıyom

canım ben de tam bu nedir dicektim paylaştıgın iyi oldu..bayaa faydalı bişeymiş meger..ama biz yiyemiyceğimiz için genel kulturumuze yollarız artık..sen bol bol ye,tam karataylık bişeymiş..

selamlar!!!
1.sabah
2 yum
dil peyniri
köy pyniri
1 domates
1 dilim pastırma
6-7 zeytin

2.öğle
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurt

3.akşam
1 lamacun
1 bardak ayran
bugun kaçamak yok kuzucum..afiyet olsun...

Çorba kabızlığa iyi mi geliyor? Ben de kabızım bu yüzden soruyorum. Gün kurusu, form çayı, keten tohumu, zeytinyağı fayda etmedi:18:

selam kızçeler..yimeğimi yedim..bulaşıkları topladım..eskiyi okudum geldim..
menü bildirimi
sabah
muz ve 4 ceviz

öğle
imam bayıldı
4 köfte
portakal

ikindide
2 ceviz,2 günkurusu,2 kuru incie

akşam19;00

bakla yemeği
3 köfte
2 salatalık turşusu
2 ceviz

tükkan kapandı

Çorba kabızlığa iyi mi geliyor? Ben de kabızım bu yüzden soruyorum. Gün kurusu, form çayı, keten tohumu, zeytinyağı fayda etmedi:18:

cnm çorbayıı içtktenn snraa kabızlık fln kalmadı :) şuann rahatımmm yaniii,bağırsakları yumuşattığı için iyi geliyor bana

teşekkürler canlarım kendimi hiç o yaşta hissetmiyorum çılgınca birşey yapıyorum bir bakıyorum oğluma
oda 1.95 boyunda ayyy büyümüşüm diyorum

leylakcımm mutlu yıllarrr tatlımm.
iyi ki doğmuşsun, iyi ki karataycısınn, kk cısın da seni tanımış oldukk

süperdii buu petuş.
taşındık da başım kalabalık biraz,rutinime dönebilirsem buraya da düzenli gelirim

bekliyoruz anacımmm

canmm benimmmm nasıl mı olacakk süper olacakk tabii.
hem kendini daha iyi hissedeceksin hem de kilo vermen hızlancakk.
hoşgeldin tekrar canımmm

ok.canım seramikte yada fırında pişiriym tavsiyen için tesekkurler:))

Olsun yürümüşsün, oda yeter. Zamanla alışıyorsun tempolu yürümeye, ben artık normal hayatımda da tempolu yürüyorum farkında olmadan
normalde tempolu yuruyorum tatlım bantta,ama bugun arkadaslar biraz yavas yurudu ondan oldu...bende senin gibiyim alışmısım tempoya.normalde bile tempolu yuruyom:))

cnm çorbayıı içtktenn snraa kabızlık fln kalmadı :) şuann rahatımmm yaniii,bağırsakları yumuşattığı için iyi geliyor bana
canım peki ne corbası yaptın nasıl yaptın bize de annat???

iyiniyetlimmmm cnm ben sana bişey sormak istiyorum. yardımcı olursan çok sevinirimm. sınıfımda 2 tane öğrencimin kekeleme problemi var.
2. sınıfız bu arada. nasıl yardımcı olabilirim onlara sence? tekerlemeler, kısa şiirler falan verdim. eskiye göre daha iyiler ama. farklı yöntemler varsa söyleyebilir misin?
olduğumuz yer ilçe yardım alacağımız pek bir yer yok malesef...

benim memlekete yakın oturuyosunuz demek ki canım(samsunluyum), afiyet olsun, olsa da yesek yahu( karnım da tok aslında)

çok geçmiş olsun pepeticim

dün akşam içmedim ben galip geldim ama , bugün yenildim ühüüüüüüü

eline sağlık canım zevkle okuyoruz

çok geçmiş olsun canım, miğden düzelene kadar daha hafif şeyler yersen daha rahat edersin belki...

tokat kebabı, şimdi de keşkek, oh oh yaz bacım yaz, hem de ne güzel tarif etmişsin oy oy oy oy .........

taşındık da başım kalabalık biraz,rutinime dönebilirsem buraya da düzenli gelirim

güle güle otur canım, kolay gelsin

asyam 20 ve 17 yaşında 2 oğlum var erken evlenip
ilk evlenme yıldönünümüzde de doğurdum

nice senelere inşallah, oğullarına da sana da maaşallah diyeyim

spora gerek kalmamış bence o kadar ev işinden sonra, bir taşla iki kuş; hem ev tertemiz olmuş hem de çok güzel hareket etmişsin daha ne olsun

ay ne güzel imrendim valla, inşallah daha da iyisi olcak arkadaşım, ne demişler: görünen köy yakındır

3. Ogunum : kiymali ispanak yemegi ve Kinoa ve meyve çayı

kinoa ne diye soracaktım ama sen yazmışsın canım.. teşekkürler

kızlar öğün arası türk kahvesi içilir mi tabiki şekersiz
evet canım şekersiz tüketebilirsin

Sabah - Klasik karatay kahvaltım

Öğlen - okulda kendime göre bişi bulamadım o yüzden sadece 1 avuç badem ve kahve

Akşam - öğlen yemek yiyememenin acısı çok feci çıktı, ne siz sorun ne ben yazayım
insanın kendi kendine ettiğini kimse edemezmiş

kızımı doyurayım hanımlar acıktı yavrucak, şimdilik öpüldünüz, belki ilerleyen saatlerde yine görüşürüz

Canım kekemeliğin de kendi içinde türleri var ve kekemeliğin başlamasına neden olan olay vb kapsamlı araştırılması lazım. Ailenin maddi durumu nasıl? İllerde tedavi merkezleri var onlar bu konuda bayağı iyi olabiliyorlar. Ben arşivime de bakayım yardımcı olmaya çalışayım. Bir de kekemeliğin aşamaları da var ileri aşamadaysa tedavisi daha da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…