Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mutlu yıllara sağlıkla inş leylakcım

eşim geç gelecekmiş yaşasın akşama hürmüz var :) kimin annesi hürreme hürmüz diyordu :) rahat rahat izlerim artık zaplanmadan

maşşAllah fit ve genç anne

asyam 20 ve 17 yaşında 2 oğlum var erken evlenip
ilk evlenme yıldönünümüzde de doğurdum

allah bagıslasın
bende erken evlendim suan 24 yasındayım 2 yasında bir oglum var ..
buranın en cok yanını seviyorum yaslar ne olursa olsun aynı noktada bulusuyoruz ..

Dr. Oetkere Mektup

"Sevgili Dr. Oetker! Unuttuğunuz bir şey var. Burası Türkiye. Burada babaanneler supangle yapmaz. Yapsa yapsa sütlac yapar, kabak tatlısı yapar.
Babaanneme 'supangle yapar mısın ?' dedim, şimdi oturduk Sübhâneke okuyoruz." :))

Asyam sadece 1 dolu çay kaşığı Türk kahvesi ye kesiveriyor geçmiş olsun

Son düzenleme:

Canımm yok 3 kilo daha vereyim koyacağım resmimi avatarımı diyor canım Allah nazarlardan korusun canım

KIZLAR BEN yavaştan eve doğru yol alıcam bugün hiç yürüyemedim üzerimdede bir ağırlık mevcut eve gidip evimi toplayıp çamaşırlarımı yıkadıktan sonra istek duyarsam yürüyeceğim baktım hiç canım istemiyor bugün kendimi zorlamayacağım hürmüzü izlerim artık ne edem muhteşem sülü neler yapacak acep :) bakıverem herkese iyi akşamlar olsun yarın görüşmek üzere bıldırcınlar ince kalın hoş kalın....

selam kızlar
bir haftadır yazamıyordum bu hafta bildirimde yapamadım
+700 gr la geri döndüm reglimde tatlılara saldırdım tabii şimdi de pişmanım
hemen bugün yediklerimi yazayım

sabah kahvaltım 10.00 da bitti
1 haşlanmış yumurta
1ç.b ceviz fındık
7 zeytin
avuç içi kadar peynir

2.öğünüm 15.30 da bitti
arkadaşım geldi ona kısır yaptım (aslında kendimi düşündüm)
peynir zeytin
çay

başka öğün yapmayı düşünmüyorum
yürüyüş :13.00 13.40 arası yürüdüm

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okudumama hepsine cevap veremiyecem cunku yuruyuse gidioz dısarda şimdi.bu gun kosu bandından kurtuluyorum oleeyy

aksam menumu az once 2 dakkada yiyiverdim hemen
12-13 fındık
3 omega-3 kapsul
1 cay kasıgı uzum cekirdeği

bugun canım yemek yemek istemedi..sırf omegalarımı alıym diye yidim..
galiba midem küççülüyo sonunda
akşama gorusuruz,herkese afiyet olsun..
bu arada iyiniyetlim yazdıklarının hepsini tek tek okuycam gelince..topiğimizin ilham perisisin sen tatlım

ah canım ne güzel oldu izmir şimdi gel de gör...yeni sezon ürünler hem çok güzel hem de çok ucuz..şimdiden hoşgelesin izmire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…