öğlen salata ve yogurt yedim
egelier keşkek ten bahsetmisler kkeskek maceramı paylasiymmm sizlerle
denizli buldana gelin olan bir kuzenimin düğününde tanıstık keşkekle . anlata nlata bitiremedilerdi bizim bir düğün yemeğimiz var adı keskek bayılcaksınız çok güzeldir falan demislerdi.
bizde merakla düğün günü hem yapımını izledik tahta kasıklarla blop blop diye ezerek karıstırdılar midem kalktı:120: çok kokuyordu:2::2::2:.
yemek yeme aşamasında oturdugumuz sofralardaki denizlili olanlar bayıla bayıla :125: yediler bizden giden konyalılar da :120: bu sekilde yemedi ev sahibide buz dolabta bir leğene " haha bunlarda yemedi (denizli şivesiyle)" deyip deyip hoppp biriktirdi sonra yeriz diye.
daha sonra bir manisalı arkadaşım iftara çağırdı o da keşkek yapmıstı ben yemedim tabi yookk didim o zorla ye diye ısrar etti yedim mecbur o da neeçook sevdim onu onunki bugdaylar ezik değildi sanki notut ve et vardı çok sevmistim
belki o düğündeki tadı baskaydı ne biilim belki düğn stresi yol yorgunlugu ile tüm konya kafiyesine hoş gelmimisti bilemiyorum artık ama tarıf güzell
geçmiş olsun akşam için canım
aman ha sakın şımarma
sütünü lıght içmemelisinn
sen de bir görünüyon bir daha görünmüyon kardeş?
Pepetiii ne güzel yazıyorsun.. İfadelerini seviyorum güldürdün beniii afiyet olsun.
merhaba kızlar bugünlerde meşgulum bazı işlerim var onları hallediyorum
pazartesiye kadar böyle sürecek fırsat buldukça yazarım
kahvaltım
1 biberli yumurta
zeytin
peynir
ceviz
3çilek
1erik-1kuru kayısı
saltalık-tere
omega 3lerim
yarında doğum günüm 41kere maşallah oluyorum
merhaba kızlar bugünlerde meşgulum bazı işlerim var onları hallediyorum
kahvaltım
1 biberli yumurta
zeytin
peynir
ceviz
3çilek
1erik-1kuru kayısı
saltalık-tere
omega 3lerim
geçmiş olsun canım bence üç öğün ye az yiyorsan ondanda olur bak
gec kahvaltı yapıyorum tatlım normalde bu kadar az yemem ama hiç canım istemiyor
ama tuz hiç yok hayatımda sadece yemeklere koyuyorum o da cok cok az ..
petunyacım ceylinim sormayın fena bozuk motor annem yogurtla türk kahvesini karıstır dedi
denedim igrencti bakalım
canım ne güzel yazılar paylaşıyosun bizimle.çok çabuk karamsarlığa düşen biri olarak,bu yazılardan kendime dersler çıkarıyorum.teşekkürler arkadaşım.bu arada senden gerçekten çok çok çok pozitif bi enerji alıyorum.nick in gibi gerçekten çok iyiniyetli birisin
sağlıklı,huzurlu,mutlu nice güzel yaşlaramerhaba kızlar bugünlerde meşgulum bazı işlerim var onları hallediyorum
kahvaltım
1 biberli yumurta
zeytin
peynir
ceviz
3çilek
1erik-1kuru kayısı
saltalık-tere
omega 3lerim
Leylakımmm sağol canım. Sen benim buradaki idolümsün canımmm harikasın sen hepimize iyi bir modelsin
Yürüyüşünü de yaptın
Sen de öylesin ondandır
sağol hayatım.mesajlarında resminde kendinde süpersin valla.ben bu gün anca kalktım.az sonra kahvaltımı yapıp menümü yazarım
döktürüysün masallh bisürü sey okuduk sayende rehber olmak bu olsa gerek
Canımmm doğum günün kutlu olsunnn nice yıllara leylakımNazar boncuğunu unutmuşsun dur
Kolay gelsin işlerin canım
doğum günün kutlu olsun canım benim...nice mutlu,sağlıklı ve tabisi zayıf yıllara
cok saol leylak84 arkadasım
leylak70 dogum günün kutlu olsun 41 mi oldun :44:
sağlıklı,huzurlu,mutlu nice güzel yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?