canım 20 bin adom cok değilmi yaw..2 bucuk saate tekabül ediyomuşşşşşş
Bozma sinirlerini clemncim..durmak yok yola devam:))) dün hiç bişe olmadı farzet..
benimde bugün lahmacun günü oldu canım..
öğle yemeğim 2 lahmacun,1 ayran, az salata
inşallah haftaya ikimizinde 1 olur..
kızlarrr ben de 18 gün önce başladım bu diyete..burdan da takip etmeye çalışıyorum kilo verenleri görünce insan süper bi duygu içinde oluyo...ben ilk başladığımda kaçamaklarım oluyodu ama şimdi o kadar sıkıyım ki...5.5 kilo verdim ama bu zamana kadar...sanırım metabolizmam çok yavaş...ne dersiniz?? normal mi 18 günde 5,5 kilo...
Ewet persembeleri laacun gunum,ama gene abarttim...3 tane yedim....ama gecen hafta 5 ti bu hafta 3 oldu,haftaya 1 olur insallah..:18: Allahim Leylak 84 un istahsizligindan bana da ver...
Esas'cığım çok çok geçmiş olsun. Anne olmak dünyanın en zor işi, çoçuklarla gülüyoruz, ağlıyoruz, hasta oluyoruz. Allah tüm çocuklara sağlık uzun ömürler versin.
canım 20 bin adom cok değilmi yaw..2 bucuk saate tekabül ediyomuşşşşşş
canım ben 20.000 adımı sabahtan akşama kadar ancak bitiriyorum birden okadar adım atmıyorum ama sürekli adım atınca 2,5 saat oluyor ben yarım saat ve bir saat olamak üzere bölüyorum ama akşama kadar tamamlıyorum geçen hafta 15.000 adım atıyordum bu hafta şartlandırdım kendimi 20.000 adımı tamamlamadan yatmıyorum bu arada açık havada falan değil işyerimde evde bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum ben bazen yürüyorum bazende olduğum yerde tempolu bir şekilde herde adım atıyorum inşallah bu hafta 1,5 kilo vermek istiyorum ama görcez artık pazartesi sonuçları
Yok canım ile gidince bilgisayar evde kalıyor giremiyorum. Toplantı + doktor bugün böyle geçtiesascım merhaba,kızın nasıl oldu canım?
iyiniyetlim cok gorunmuyon bugun..İzmire gidecen diye şimdiden hazırlık telaşı surdü galibaaa...
İNŞALLAH bende akşama yicem lahmacun nasip olursa 1,5 yada 2 tane...
ne diyon sen yaa 18 günde 5,5 kilomu ben o 5,5 kiloyu kaç ayda verdim biliyon mu sen sakın küçümseme kiloyu
hayy maşşalahh kızım ben 2 taneyi anca bitiriyom sen nasıl yiyon
evet canım ya annelik ne kadar zormuş daha iyi anladım ama allah dermansız dert vermesin hep sağlık mutluluk versin hep mutlu olsunlar inşallah...
Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
Ben istemedim neyse meme ultrasonu çektirdik. Sağ göğsümde kist çıkıyor 2dir ultrasonda. Ama kızlar eylül ayında bıraktım emzirmeyi ve içinde beze kalmıştı kist dedikleri o aslında sanırım... Doktora da sordum olabilir dedi. Mamografi çekelim düşünün karar verin ve gelin dedi. haziran gibi devlet hastanesine gideceğim bakalım orda devam edeceğim takibe..
Bu arada emzirmek kanser riskini azaltıyor kızlar zaten biliyordum doktor 2 çocuğumu da emzirdiğimi öğrenince riskin azaldığını söyledi.. Emzirin mutlaka çocuklarınızı hem kendiniz hem çocuklarınız için
Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
Ben istemedim neyse meme ultrasonu çektirdik. Sağ göğsümde kist çıkıyor 2dir ultrasonda. Ama kızlar eylül ayında bıraktım emzirmeyi ve içinde beze kalmıştı kist dedikleri o aslında sanırım... Doktora da sordum olabilir dedi. Mamografi çekelim düşünün karar verin ve gelin dedi. haziran gibi devlet hastanesine gideceğim bakalım orda devam edeceğim takibe..
Bu arada emzirmek kanser riskini azaltıyor kızlar zaten biliyordum doktor 2 çocuğumu da emzirdiğimi öğrenince riskin azaldığını söyledi.. Emzirin mutlaka çocuklarınızı hem kendiniz hem çocuklarınız için
çok geçmiş olsun canımmm
çok çok geçmiş olsun iyiniyetlim
herkese merhaba, ben de karatay diyetine başladım hatta bugün 3. günüm. akşam yemeği olarak 4 tane ızgara köfte bir de 100 gr light yoğurt yedim yeterli midir?
doyuyorsan yeterli ama light ürünler yemiyoruz.normal, yağlı yoğurt yemelisin
evet onu okumuştum ama bu ufak yoğurtları öncesinde almıştım sonuncusunu da az önce bitirdim. kahvaltıda normal beyaz peynir yiyorum ama yoğurtlar 3 gündür light oldu malesef :/ ayrıca teşekkür ederim yorum için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?