Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım 20 bin adom cok değilmi yaw..2 bucuk saate tekabül ediyomuşşşşşş

Bozma sinirlerini clemncim..durmak yok yola devam:))) dün hiç bişe olmadı farzet..

ah canım çok teşekkür ederim.ama yediklerimden çok özel durumlara canım sıkıldı ama ne olursa olsun bozmuyoruzz:))

eve dönüncede 1 saat yürüyüş:))

benimde bugün lahmacun günü oldu canım..

öğle yemeğim 2 lahmacun,1 ayran, az salata

inşallah haftaya ikimizinde 1 olur..

İNŞALLAH bende akşama yicem lahmacun nasip olursa 1,5 yada 2 tane...

ne diyon sen yaa 18 günde 5,5 kilomu ben o 5,5 kiloyu kaç ayda verdim biliyon mu sen sakın küçümseme kiloyu

Ewet persembeleri laacun gunum,ama gene abarttim...3 tane yedim....ama gecen hafta 5 ti bu hafta 3 oldu,haftaya 1 olur insallah..:18: Allahim Leylak 84 un istahsizligindan bana da ver...

hayy maşşalahh kızım ben 2 taneyi anca bitiriyom sen nasıl yiyon

Esas'cığım çok çok geçmiş olsun. Anne olmak dünyanın en zor işi, çoçuklarla gülüyoruz, ağlıyoruz, hasta oluyoruz. Allah tüm çocuklara sağlık uzun ömürler versin.

evet canım ya annelik ne kadar zormuş daha iyi anladım ama allah dermansız dert vermesin hep sağlık mutluluk versin hep mutlu olsunlar inşallah...

kalkınca 1 bardak su 2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik(08:30)

sabah kahvaltım(09:10 bitti)

4 adet ceri domat
10 zeytin
1 salatalık
peynir
1 cay bardagı fındık
1 adet köy yumurtası
5 adet cagla badem
omega3 2 kapsül

öglen yemegi(14.30 bitti)

4 adet bulgurlu biber dolması ile ev yapımı yogurla

spor:60 dk yürüyüs270 kalori 5 km hız5.1

su: 2 litre,1 adet sekersiz kahve

aksam yemegim(19:00baslayacam)

yesil mercimek salatası
1 cay bardagı fındık

foto yok hazırlıyorum yarın inş. koyarım

esascım merhaba,kızın nasıl oldu canım?

iyiniyetlim cok gorunmuyon bugun..İzmire gidecen diye şimdiden hazırlık telaşı surdü galibaaa...
Yok canım ile gidince bilgisayar evde kalıyor giremiyorum. Toplantı + doktor bugün böyle geçti

Yer propycil arkadaşım geçen 5 dene yediydi 3 dene neki
Esasçım kızın nasıl oldu bi desene

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr

bugün öğlen 3 lokma tereyağlı sac ekmeği tek kaçamağım olduu:26::26::26:

akşam yemeğim

1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 avuç karışık kuruyemiş

Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
Ben istemedim neyse meme ultrasonu çektirdik. Sağ göğsümde kist çıkıyor 2dir ultrasonda. Ama kızlar eylül ayında bıraktım emzirmeyi ve içinde beze kalmıştı kist dedikleri o aslında sanırım... Doktora da sordum olabilir dedi. Mamografi çekelim düşünün karar verin ve gelin dedi. haziran gibi devlet hastanesine gideceğim bakalım orda devam edeceğim takibe..
Bu arada emzirmek kanser riskini azaltıyor kızlar zaten biliyordum doktor 2 çocuğumu da emzirdiğimi öğrenince riskin azaldığını söyledi.. Emzirin mutlaka çocuklarınızı hem kendiniz hem çocuklarınız için

çok geçmiş olsun canımmm

çok çok geçmiş olsun iyiniyetlim

herkese merhaba, ben de karatay diyetine başladım hatta bugün 3. günüm. akşam yemeği olarak 4 tane ızgara köfte bir de 100 gr light yoğurt yedim yeterli midir?

çok geçmiş olsun canımmm

Sağol canımm

Yalnız kan tahlilimin sonucunu beklerken eşime yürüyelim dedydim yürürkeeenn dondurma aldı eşim offf yedim ben de
Akşam
biraz eski kaşar
+ beyaz peynir
Az fındık
3 çeri
1 kaşık süzme yoğurt
marul
oğluşa haşladığım yumurtayı yemedi şimdi onu yiyorum
3 omega 3
Üzerine eşimle kahve keyfimizi de yaptık.. Hepinize afiyet olsun

Bir de göğsümdeki (hani sivilce çıkmışrı ya)önemli bişey değilmiş rahatladım

Son düzenleme:
herkese merhaba, ben de karatay diyetine başladım hatta bugün 3. günüm. akşam yemeği olarak 4 tane ızgara köfte bir de 100 gr light yoğurt yedim yeterli midir?

doyuyorsan yeterli ama light ürünler yemiyoruz.normal, yağlı yoğurt yemelisin

doyuyorsan yeterli ama light ürünler yemiyoruz.normal, yağlı yoğurt yemelisin

evet onu okumuştum ama bu ufak yoğurtları öncesinde almıştım sonuncusunu da az önce bitirdim. kahvaltıda normal beyaz peynir yiyorum ama yoğurtlar 3 gündür light oldu malesef :/ ayrıca teşekkür ederim yorum için :)

rica ederim.bazen yeni başlayan arkadaşlar yağlı yiyip içince kilo almaktan korkuyolar da,o yüzden yazmak istedim.

çok geçmiş olsun....iyi olmanızı çok sevindim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…