Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kizlar,
Bugun yine cok yogundum ;0
30 dakika yürüdüm
2 saat çalıştım
Ve 2 ogün yaptım ..

1. Ogunum 11.45 gibiydi
1 kase yeşil mercimek yemegi
Karışık salata
1 elma

2.ogunum
2 köfte
Karışık nohutlu salata

Ve bol bol su

Geçmiş olsun canım !

gecmış olsun canım bişi olmaz merak etme ıyı duusn ıyı olsuuun

clemm arabana baktım cok guzel nıye satıyorsun tam bayan arabasıymış ve ben yarisi cokk sevrım benımkı getz

1.5 saat yurudum bayanlar yok mu artıran

canım o zaman sen bence bi doktora git.bi yakınım da gitmişti böyle bi sorundan dolayı,ilaçlarını kullanınca geçmişti
hadi ya..ayy ne iyi olur aslındabi kurtulsam şu iç pırtlamamdan yaw ama kociş gene dalga gecer ve kızar herseyi sıkıntı ediyom die..neyse bi soyliym bakalım..saol canım tavsiyen için...

kurtlarım saolsunlar..yediriyolar işte bole..gecen hafta 5 yediydim

1 tabak fırında tavuklu mantar
1 kase salata
1 tabak semizotlu yogurt -- ustune kırmızıbiber,az tuz ve sarımsakla muthiş oluyo,nane de konulabilir aslında.

siporum ise::dısarda 50 dakka yuruyus...

herkese iyi akşamlar afiyet olsun kızlar..yazılı hazırlamam lazım..opuyorum

Merhaba kızlar,
Bugün hiç giremedim Bol bol koşturdum
Geçmişi şimdi okuyacağım
Menümü yazayım ama
Sabah: 2 haşlanmış köy yumurtası, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 2 salatalık, 3 domates, yeşillik
Öğle: 1 tabak etli kabak yemeği, salata
Akşam: balık, salata, 1 tabak mantar (balığı fırında pişirirken yanında mantar koyduk, böylece mantarı da meze ettik )
Su: şimdilik 4 lt (kan testi yaptırdım, doktorum hala az su içiyorsun diyor bana)
Spor: 2 saat alışveriş merkezinde tur, 1 saat yürüyüş

Bu arada bugün hayır dediklerim:
1) Bir arkadaşa geçmiş olsuna gittim. Giderken de madodan desenli çikolatalardan aldım. Tabii arkadaşta ikram etti. Ben dayanamazdın çikolataya özellikle desenli çikolata gördüğümde her çeşidin tadına bakardım. Bu sefer hiç canım istemedi veeee hayır dedim
2) Sade kahvemi içerken yine çikolata tuttu, yine hayır dedim (sade kahve ve çikolata ayrılmaz ikilimdi)
3) Arkadaşım Antakyalı haliyle her gittiğimde yemek yedirmeden bırakmaz, yine bir masa yemek hazırlandı ikimiz için, fakat ben çıkmam lazım işim var bahanesi ile sadece salata yedim ve resmen evden kaçtım(Allah'tan 4 saat ilkesine uyuyordu yeme saatim) Sonra yanımdaki kabak yemeğini yedim

Bu arada bir sorum var size kızlar: yarın akşam eve geç geleceğim. Yanıma yemek almayı düşünüyorum.Sabahtan yumurtayı haşlasam, akşam yesem bir sorun olur mu?

kızlar aksam yemegımı yedıde yedım.
8 yaprak sarması
1kase yogurt corbası
bol yesillikli salata
bu zamana kadar 2 lıtre su,yesil cay ve 2 turk kahvesi ictim
bu arada1,5 saat yuzerekte sporumu yaptım..

kuruyemiş alabilirsin canım yanına...yada yeşil mercimeği haşlayıp zeytinyagı,maydonoz yada istediğin bi yeşillik ekleyip küçük bi saklama kabına koyabilirsin...yumurtayı hafif rafadan pişirebilirsin aksama kadar katılasabilir diye...yada azıcık kısır yada mercimekli kofte yapıp saklama kabına koyup cantana koyabilirsin..secenek çok:))

kızlar aksam yemegımı yedıde yedım.
8 yaprak sarması
1kase yogurt corbası
bol yesillikli salata
bu zamana kadar 2 lıtre su,yesil cay ve 2 turk kahvesi ictim
bu arada1,5 saat yuzerekte sporumu yaptım..
menun ve sporun cok super canım..gobeğin gitmesi biraz zaman alıyo maalesef..ama sen yuzdugun için seninki cabuk gider.

biraz sabır arkadaşım,zamanla bütün fazlalıklar gidecek:112::112:

Kalkınca: 3 gün kurusu yadim
Birde kahvaltıdan sonra 2gr omega3 aldım yazmayı unutmuşum

Aksam
Yogurtlu karnibahar yemegi
1 kase sehriye corbasi
10 tame badem

Ogle az yeyince aksam iyi yedim corba olmasa iyiydi AMA neyse

Vee 2 gun aradan sonra spor: 35 dakika
Spor yapinca insanin ici daha rahat oluyor az ya ya cok

çok geçmiş olsun....iyi olmanızı çok sevindim...
sağol canım
Geçmiş olsun canım !
kanelcim sağol
Canım sağol doğru diyosun Benim araba kocaman yav önceki küçüktü zor alıştım şimdikine.. Çocuklarla sığamadık fabiamıza değiştirdik bizde
evet papadiya yok nirdesinnn canım Propycilcim sağol canım. Devlet hastanesinde de sırayı 1.5 ay sonraya filan veriyorlar(ultrason öyleydi mamografi de öyle olabilir) ama acelem yok pozitif düşünüyorum
Hayır dediklerin için

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar,

İyiniyetli, canım tekrar geçmiş olsun. Doktora gitmen iyi olmuş, hiç değilse için rahatlamıştır.

akşam: 1 tabak patlıcan musakka, 2 yemek kaşığı ebegümeci, yoğurt

45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…