Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
Ben istemedim neyse meme ultrasonu çektirdik. Sağ göğsümde kist çıkıyor 2dir ultrasonda. Ama kızlar eylül ayında bıraktım emzirmeyi ve içinde beze kalmıştı kist dedikleri o aslında sanırım... Doktora da sordum olabilir dedi. Mamografi çekelim düşünün karar verin ve gelin dedi. haziran gibi devlet hastanesine gideceğim bakalım orda devam edeceğim takibe..
Bu arada emzirmek kanser riskini azaltıyor kızlar zaten biliyordum doktor 2 çocuğumu da emzirdiğimi öğrenince riskin azaldığını söyledi.. Emzirin mutlaka çocuklarınızı hem kendiniz hem çocuklarınız için
Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
Ben istemedim neyse meme ultrasonu çektirdik. Sağ göğsümde kist çıkıyor 2dir ultrasonda. Ama kızlar eylül ayında bıraktım emzirmeyi ve içinde beze kalmıştı kist dedikleri o aslında sanırım... Doktora da sordum olabilir dedi. Mamografi çekelim düşünün karar verin ve gelin dedi. haziran gibi devlet hastanesine gideceğim bakalım orda devam edeceğim takibe..
Bu arada emzirmek kanser riskini azaltıyor kızlar zaten biliyordum doktor 2 çocuğumu da emzirdiğimi öğrenince riskin azaldığını söyledi.. Emzirin mutlaka çocuklarınızı hem kendiniz hem çocuklarınız için
hadi ya..ayy ne iyi olur aslındacanım o zaman sen bence bi doktora git.bi yakınım da gitmişti böyle bi sorundan dolayı,ilaçlarını kullanınca geçmişti
kurtlarım saolsunlar..yediriyolar işte bole..gecen hafta 5 yediydimİNŞALLAH bende akşama yicem lahmacun nasip olursa 1,5 yada 2 tane...esascım bi tane ye canım...eger doymıycak gibi olursan onden salatayla ve ayranla biraz altlık yap sora lahmacunu ye..benim gibi pişmanlık yaşama sooraa
ne diyon sen yaa 18 günde 5,5 kilomu ben o 5,5 kiloyu kaç ayda verdim biliyon mu sen sakın küçümseme kiloyu
hayy maşşalahh kızım ben 2 taneyi anca bitiriyom sen nasıl yiyon
evet canım ya annelik ne kadar zormuş daha iyi anladım ama allah dermansız dert vermesin hep sağlık mutluluk versin hep mutlu olsunlar inşallah...
hımm anladım...pazartesi iyi bi sonuç alacağın kesin inşallah ozaman:))canım 20 bin adom cok değilmi yaw..2 bucuk saate tekabül ediyomuşşşşşş
canım ben 20.000 adımı sabahtan akşama kadar ancak bitiriyorum birden okadar adım atmıyorum ama sürekli adım atınca 2,5 saat oluyor ben yarım saat ve bir saat olamak üzere bölüyorum ama akşama kadar tamamlıyorum geçen hafta 15.000 adım atıyordum bu hafta şartlandırdım kendimi 20.000 adımı tamamlamadan yatmıyorum bu arada açık havada falan değil işyerimde evde bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum ben bazen yürüyorum bazende olduğum yerde tempolu bir şekilde herde adım atıyorum inşallah bu hafta 1,5 kilo vermek istiyorum ama görcez artık pazartesi sonuçları
canım hiiiç korkma bence..benim bi arkadasımda aynı sorunu yasamıstı..ozele gitti mamografi çektilr ve hiç bişe cıkmadı,ki 40 yasından fazla arkadasım..ama sen iyi arastır genede. devlet hastanesindeki doktorlara daha cok guveniyorum ben..Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
light hiçbişe yiyip içmiyoz canım..herkese merhaba, ben de karatay diyetine başladım hatta bugün 3. günüm. akşam yemeği olarak 4 tane ızgara köfte bir de 100 gr light yoğurt yedim yeterli midir?
umarım iyi bi alıcı bulursun tatlım...Kızlar bu arada arabamı satıyorum.Pembe yaris isteyen olursa sahibinden de 83750082 koduyla bulabilirsiniz.
ewet ya papiş nerde,,,gene mi misafir acaba...pöfffff...papadiya hiç uğramadın bugün???kızlar nerdesiniz yawww:95::95::95:
kızlar aksam yemegımı yedıde yedım.
8 yaprak sarması
1kase yogurt corbası
bol yesillikli salata
bu zamana kadar 2 lıtre su,yesil cay ve 2 turk kahvesi ictim
bu arada1,5 saat yuzerekte sporumu yaptım..
yaa gercekten oylemi..burayı,sizleri cok sevdım arkadaslar..bide şu göbüşlerden kurtulabilsek:)menü de spor da süper
yaa gercekten oylemi..burayı,sizleri cok sevdım arkadaslar..bide şu göbüşlerden kurtulabilsek:)
kuruyemiş alabilirsin canım yanına...yada yeşil mercimeği haşlayıp zeytinyagı,maydonoz yada istediğin bi yeşillik ekleyip küçük bi saklama kabına koyabilirsin...yumurtayı hafif rafadan pişirebilirsin aksama kadar katılasabilir diye...yada azıcık kısır yada mercimekli kofte yapıp saklama kabına koyup cantana koyabilirsin..secenek çok:))Merhaba kızlar,
Bugün hiç giremedimBol bol koşturdum
Geçmişi şimdi okuyacağım
Menümü yazayım ama
Sabah: 2 haşlanmış köy yumurtası, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 2 salatalık, 3 domates, yeşillik
Öğle: 1 tabak etli kabak yemeği, salata
Akşam: balık, salata, 1 tabak mantar (balığı fırında pişirirken yanında mantar koyduk, böylece mantarı da meze ettik)
Su: şimdilik 4 lt (kan testi yaptırdım, doktorum hala az su içiyorsun diyor bana)
Spor: 2 saat alışveriş merkezinde tur, 1 saat yürüyüş
Bu arada bugün hayır dediklerim:
1) Bir arkadaşa geçmiş olsuna gittim. Giderken de madodan desenli çikolatalardan aldım. Tabii arkadaşta ikram etti. Ben dayanamazdın çikolataya özellikle desenli çikolata gördüğümde her çeşidin tadına bakardım. Bu sefer hiç canım istemedi veeee hayır dedim
2) Sade kahvemi içerken yine çikolata tuttu, yine hayır dedim (sade kahve ve çikolata ayrılmaz ikilimdi)
3) Arkadaşım Antakyalı haliyle her gittiğimde yemek yedirmeden bırakmaz, yine bir masa yemek hazırlandı ikimiz için, fakat ben çıkmam lazım işim var bahanesi ile sadece salata yedim ve resmen evden kaçtım(Allah'tan 4 saat ilkesine uyuyordu yeme saatim) Sonra yanımdaki kabak yemeğini yedim
Bu arada bir sorum var size kızlar: yarın akşam eve geç geleceğim. Yanıma yemek almayı düşünüyorum.Sabahtan yumurtayı haşlasam, akşam yesem bir sorun olur mu?
menun ve sporun cok super canım..gobeğin gitmesi biraz zaman alıyo maalesef..ama sen yuzdugun için seninki cabuk gider.kızlar aksam yemegımı yedıde yedım.
8 yaprak sarması
1kase yogurt corbası
bol yesillikli salata
bu zamana kadar 2 lıtre su,yesil cay ve 2 turk kahvesi ictim
bu arada1,5 saat yuzerekte sporumu yaptım..
biraz sabır arkadaşım,zamanla bütün fazlalıklar gidecek:112::112:
leylakcım avatarın da çizelgen de cok guzel...biraz sabır arkadaşım,zamanla bütün fazlalıklar gidecek:112::112:
leylakcım avatarın da çizelgen de cok guzel...
Merhaba kızlar,
Geçmişi şimdi okuyacağım
Menümü yazayım ama
Sabah: 2 haşlanmış köy yumurtası, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 2 salatalık, 3 domates, yeşillik
Akşam: balık, salata, 1 tabak mantar (balığı fırında pişirirken yanında mantar koyduk, böylece mantarı da meze ettik)
Su: şimdilik 4 lt (kan testi yaptırdım, doktorum hala az su içiyorsun diyor bana)
1) Bir arkadaşa geçmiş olsuna gittim. Giderken de madodan desenli çikolatalardan aldım. Tabii arkadaşta ikram etti. Ben dayanamazdın çikolataya özellikle desenli çikolata gördüğümde her çeşidin tadına bakardım. Bu sefer hiç canım istemedi veeee hayır dedim
2) Sade kahvemi içerken yine çikolata tuttu, yine hayır dedim (sade kahve ve çikolata ayrılmaz ikilimdi)
3) Arkadaşım Antakyalı haliyle her gittiğimde yemek yedirmeden bırakmaz, yine bir masa yemek hazırlandı ikimiz için, fakat ben çıkmam lazım işim var bahanesi ile sadece salata yedim ve resmen evden kaçtım(Allah'tan 4 saat ilkesine uyuyordu yeme saatim) Sonra yanımdaki kabak yemeğini yedim
Bu arada bir sorum var size kızlar: yarın akşam eve geç geleceğim. Yanıma yemek almayı düşünüyorum.Sabahtan yumurtayı haşlasam, akşam yesem bir sorun olur mu?
sağol canımçok geçmiş olsun....iyi olmanızı çok sevindim...
kanelcim sağolGeçmiş olsun canım !
Canım sağol doğru diyosungecmış olsun canım bişi olmaz merak etme ıyı duusn ıyı olsuuun
clemm arabana baktım cok guzel nıye satıyorsun tam bayan arabasıymış ve ben yarisi cokk sevrım benımkı getz
1.5 saat yurudum bayanlar yok mu artıran
evet papadiya yok nirdesinnn canımhımm anladım...pazartesi iyi bi sonuç alacağın kesin inşallah ozaman:))
canım hiiiç korkma bence..benim bi arkadasımda aynı sorunu yasamıstı..ozele gitti mamografi çektilr ve hiç bişe cıkmadı,ki 40 yasından fazla arkadasım..ama sen iyi arastır genede. devlet hastanesindeki doktorlara daha cok guveniyorum ben..
light hiçbişe yiyip içmiyoz canım..
umarım iyi bi alıcı bulursun tatlım...
ewet ya papiş nerde,,,gene mi misafir acaba...pöfffff...
Hayır dediklerin içinMerhaba kızlar,
Geçmişi şimdi okuyacağım
Menümü yazayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?