Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) omlet ,2 kasık bulgur pılavı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

iyiniyetlim çok geçmiş olsun bir sorun olmadığına çok sevindim
okuldan eve gelince 50dk plates yaptım
sonra yemek ev topla derken 2-3 saat ayakta koşturdum
akşam yemeğim:
1 kase çorba
fırında tavuk
salata
2 bardak ayran
şimdide bandda yürüycem 1 saat sonra duş ve yatış çok kafiyeli oldu
hepinize bol leptinli ve sağlıklı huzurlu geceler canlar yarın sabah görüşürüz öpüldünüz

canım allah sağlık selamet versin.mamografideki radyasyon oranı cook yüksek.allahım cocuklarınla hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepimize inşaallah.

bu arad bu gün öğlen 2 gibi 1 acuc badem
akşam 18:00 de 1 tabak mancar kavurma ypğurtlu

keten tohumlu salata yedim .

sabah 3 ıssırık
öğlen 1 muz az badem
akşamüstü fındık
akşam dom çorbası bezelyeli bulgur pilavı

bugün çok garip bir gün oldu yahu

Iyiniyetli cnm doktora fit gitmissin herhalde gecmisi okuyamadim AMA bi sorun yok herhalde sevindim cnm gecmis olsun
evet canım fite yakınım sağol hepimize sağlık versin rabbim sağlık gibisi yok

Canım sağolasın Allah hepimize sağlık versin

Muhencim sağol. Özel hastanedeki doktor mamografi önerdi ama dediğin iyi oldu ultrason çektiririm düzenli bende devlet hastanesindeki doktor verirse mamografi çekileyim baritemizlikleri bitirdin sen ne güzel

Son düzenleme:

darısı senin başına vallaha temizliğe başlaması zor bitirmesi kolay.
ama bu arada küçük kızımı cam kapı acık kalınca biraz üşüttük.
inşaallah yarına daha iyi olur diye ümit ediyorum.

kendinize iyi bakın tüm karataycılar.hepinize bol leptinli geceler.

ha bu arada spor sadece 1 mil lesie
cok yorgunum

kızlar merhaba... omega kapsül alacağım. gül arkadasımızın yazdığı m harfi ile başlayan 12 tl , içinde 60 kapsul olan hapın adı ne? rica etsem özelden atabilirmisiniz bana mesaj.. yeni

kızlar nasılsınız, leslie ile aramı düzeltmeye başladım, kendısıyle yarım saat yürüdüm şimdi duş alıp yatıcam...
gitmeden menumude yazayım:
kahvaltım:
1 yumurtadan dereotlu maydonozlu omlet domates salatalık zeytın süt biraz fındık

öğlen:
yeşil fasulye ve 2 kaşık kuskus pilavı ( yiyecek baska bişey yoktu maalesef işyerinde bende azcık aldım)

akşam :
1 tabak fırında karnıbahar
şekersiz çay 2.5 lt su

Aksam
Yogurtlu karnibahar yemegi
1 kase sehriye corbasi
10 tame badem

Ogle az yeyince aksam iyi yedim corba olmasa iyiydi AMA neyse

Vee 2 gun aradan sonra spor: 35 dakika
Spor yapinca insanin ici daha rahat oluyor az ya ya cok
msporun için alkıslıyorum kuzum seni..

afiyet leptin olsun canım..menu de spor da super..

sabah haşladığım yumurtayı akşam yesem bir sorun olur mu ki?
canım hiç bilmiyorum ama hani pikniğe giderken haşlanırda etrafı kararır ya yumurtanın,o geldi gozumun onune,ondan baska alternatifler sunduysum sana..ama bi dene istersen,hem boylece ogrenmiş oluruz:)

afiyet leptin olsun canım sanada..super bi gun gecirmişsin bir karataycı olarak..

seni de alkıslıyorum tatlım

sabah 3 ıssırık
öğlen 1 muz az badem
akşamüstü fındık
akşam dom çorbası bezelyeli bulgur pilavı

bugün çok garip bir gün oldu yahu
3 ıssırık ne

slm gececi hatunlar nasılsınız bakem
sabah 2 yumurta biraz zeytin 4 tane ceviz yidim
2.ci ögün saaat 4 te bir tabak türlü
1 tane gül böregi yufkadan yapılmıs (mayalanmamıs oldugu için yidim )
sırf bu yüzden 4 ten bu yana sadece su cay tükettim
spor 20 dk yürüyüs

ayy kızlar çok hastayım miğdemi üşütmüşüm. o yüzden bugün ne yediğimi anlamadım ben

iyi niyetlim insallah kötü bişey cıkmaz tatlım içini ferah tut
aslında bende gögsüme baktırmak istiyorum sol gögsüm emzirirken mastit olmustu
bende içinde kist falan olusmustur diye korkuyorum..

iyi geceler kızlar
bugün güzeldi biraz kaçamak yaptım
akşam yemeğimde ızgara yedim mezelerdende
biraz lavaş pasta yemeyince herkes dondurma aldı bende bu yılın ilk dondurmasını yemiş oldum:18:
dondurmayada bayılırım bu arada
kaçamaklarım bunlar
herkese bol leptinli geceler

mutlu yıllar canım !!!!

Doğum günü kutlu olsun

leylak 70 doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlarda sağlıkla sevdiklerinle beraber ol canım...

teşekkürler canlarım
esascım tekrardan geçmiş olsun

Canımmmm saağol rahatladım doktora gittiğim iyi oldu

iyiniyetlim sanada geçmiş olsun bende 8 yılönce göğsümden kitle aldırdım
fibrokistikti allaha şükür temizdi sorun olmadı

kızlar hepinize hayırlı cumalar .gününüz an ve an zayıulayarak mutlu huzurlu sağlıklı gecsin .
allah yar ve yardımcımız olsun .

kızımı okula gönderdim geceden yarım bıraktığım projemi tamamladım bide size selam yazıp bil kapatıyım dedim.
küçük kızım öksürüyo.ona ballı bişeyler yapıyım.
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…