Özel hastanede genel cerraha gittim. Muayene edip crp(kan tahliliymiş)+ mamografi istedi. Ben de 36 yaşımda olduğumu 7 yıl önce annemin meme kanseri olduğu göğsünün alındığını söyledim. 40 yaş altına mamografi önerilmediğini bildiğimi (devlet hastdeki doktordan bahsettim meme ultrasonu çekilmiştim bişey çıkmadığını, kist çıktığını ve kontrol altında olduğumu söyledim) söyleyince artık tıptaki son araştırmalardan bahsedip 40 yaşın 36 ya çekildiğini ve mamografi önerdiğini söyledi. Ah bu öğretmenlerden çektiğimiz ne diyordur doktor içinden
Ben istemedim neyse meme ultrasonu çektirdik. Sağ göğsümde kist çıkıyor 2dir ultrasonda. Ama kızlar eylül ayında bıraktım emzirmeyi ve içinde beze kalmıştı kist dedikleri o aslında sanırım... Doktora da sordum olabilir dedi. Mamografi çekelim düşünün karar verin ve gelin dedi. haziran gibi devlet hastanesine gideceğim bakalım orda devam edeceğim takibe..
Bu arada emzirmek kanser riskini azaltıyor kızlar zaten biliyordum doktor 2 çocuğumu da emzirdiğimi öğrenince riskin azaldığını söyledi.. Emzirin mutlaka çocuklarınızı hem kendiniz hem çocuklarınız için
evet canım fite yakınımIyiniyetli cnm doktora fit gitmissin herhalde gecmisi okuyamadim AMA bi sorun yok herhalde sevindim cnm gecmis olsun
Canım sağolasın Allah hepimize sağlık versiniyiniyetlim çok geçmiş olsun bir sorun olmadığına çok sevindim
okuldan eve gelince 50dk plates yaptım
sonra yemek ev topla derken 2-3 saat ayakta koşturdum
akşam yemeğim:
1 kase çorba
fırında tavuk
salata
2 bardak ayran
şimdide bandda yürüycem 1 saat sonra duş ve yatışçok kafiyeli oldu
hepinize bol leptinli ve sağlıklı huzurlu geceler canlar yarın sabah görüşürüz öpüldünüz
evet canım fite yakınımsağol hepimize sağlık versin rabbim sağlık gibisi yok
Canım sağolasın Allah hepimize sağlık versin
Muhencim sağol. Özel hastanedeki doktor mamografi önerdi ama dediğin iyi oldu ultrason çektiririm düzenli bende devlet hastanesindeki doktor verirse mamografi çekileyim baritemizlikleri bitirdin sen ne güzel
msporun için alkıslıyorum kuzum seni..Aksam
Yogurtlu karnibahar yemegi
1 kase sehriye corbasi
10 tame badem
Ogle az yeyince aksam iyi yedim corba olmasa iyiydi AMA neyse
Vee 2 gun aradan sonra spor: 35 dakika
Spor yapinca insanin ici daha rahat oluyor az ya ya cok
afiyet leptin olsun canım..menu de spor da super..Herkese iyi akşamlar,
İyiniyetli, canım tekrar geçmiş olsun. Doktora gitmen iyi olmuş, hiç değilse için rahatlamıştır.
akşam: 1 tabak patlıcan musakka, 2 yemek kaşığı ebegümeci, yoğurt
45 dk yürüyüş
canım hiç bilmiyorum ama hani pikniğe giderken haşlanırda etrafı kararır ya yumurtanın,o geldi gozumun onune,ondan baska alternatifler sunduysum sana..ama bi dene istersen,hem boylece ogrenmiş oluruz:)sabah haşladığım yumurtayı akşam yesem bir sorun olur mu ki?
afiyet leptin olsun canım sanada..super bi gun gecirmişsin bir karataycı olarak..iyiniyetlim çok geçmiş olsun bir sorun olmadığına çok sevindim
okuldan eve gelince 50dk plates yaptım
sonra yemek ev topla derken 2-3 saat ayakta koşturdum
akşam yemeğim:
1 kase çorba
fırında tavuk
salata
2 bardak ayran
şimdide bandda yürüycem 1 saat sonra duş ve yatışçok kafiyeli oldu
hepinize bol leptinli ve sağlıklı huzurlu geceler canlar yarın sabah görüşürüz öpüldünüz
seni de alkıslıyorum tatlımcanım allah sağlık selamet versin.mamografideki radyasyon oranı cook yüksek.allahım cocuklarınla hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepimize inşaallah.
bu arad bu gün öğlen 2 gibi 1 acuc badem
akşam 18:00 de 1 tabak mancar kavurma ypğurtlu
keten tohumlu salata yedim .
3 ıssırık nesabah 3 ıssırık
öğlen 1 muz az badem
akşamüstü fındık
akşam dom çorbası bezelyeli bulgur pilavı
bugün çok garip bir gün oldu yahu
.arincap şekerim hapın adı
mutlu yıllar canım !!!!
Doğum günü kutlu olsun
leylak 70 doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlarda sağlıkla sevdiklerinle beraber ol canım...
Canımmmm saağol rahatladım doktora gittiğim iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?