Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bahardan sebep biraz tembellik var bende ama yorgunluk yok arap atı gibiyim omegalarını ihmal etme ben çok faydası olduğunu düşünüyorum

çok geçmiş olsun memeler önemli hepimizinki taş gibi olsun inşallah

herkese merhaba, ben de karatay diyetine başladım hatta bugün 3. günüm. akşam yemeği olarak 4 tane ızgara köfte bir de 100 gr light yoğurt yedim yeterli midir?
mis gibi köy sütünden ev yoğurdu yapıyoruz ve onu yiyoruz menü güzel birazda yeşillik olsaymış daha güzel olurmuş

sabah haşladığım yumurtayı akşam yesem bir sorun olur mu ki?
bence sorun olmaz ama güzelce yıka haşlamadan önce çünkü yumurtanın kabuğu gözümüzle görünmeyecek kadar gözenekli imiş

sabah 3 ıssırık
öğlen 1 muz az badem
akşamüstü fındık
akşam dom çorbası bezelyeli bulgur pilavı

bugün çok garip bir gün oldu yahu
3 ısırık ne dir acep kimi ısırdın kız :) cimcime

bence sebze yemeği olmalı

kızlar bişey daha..kilo çizelgesi nasıl yapılıyo. link falan var mı??yardım istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu linkte herşey adım adım anlatılıyor aynısını uygula arkadaşım

kahvaltıyı atlamıyoruz aslaa

Kahvaltim
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Domates
Salatalik
Yesillik
Badem
3 tene omega-3
10 züerinden 10
iyi yolculuklar keyifli tatiller dilerim..

kızlar dün aksam ki yemegi cektim koydum ben cok sık giremez oldum cünkü esim bilgisayarı isegötürüyor ondan fırsat buldukca yazmaya calısıyorum benim topikteki yoklugumu hisseden herkese tesekkürler sizleri seviyorum

Son düzenleme:
Sabah Kahvaltım
1 adet kayısı kıvamı haş. Köy yumurtası
peynir,zeytin,domates
1 avuç badem-fındık
1 brd. Köy sütü
2 dilim sucuk

Öğle Yemeğim
2 DİLİM ROSTO
1 TABAK YEŞİL SALATA
BİR KASE YOĞURT
10 ADET KARA DUT
2 DİLİM EKMEK(CIS DİYE DİYE YİDİM)

AKŞAM YEMEĞİM SAAT 20:10 DA BİTMİŞTİ
1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
ISPANAK KAVURMA
1 KASE YOĞURT
AZ HAŞLANMIŞ KARNIBAHAR (ZEYTİNYAĞLI LİMONLU)

SPOR: 10+20+62 =92 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ TOPLAM ADIM :14.625
SU: YAKLAŞIK 3 LİTRE

Son düzenleme:

Gulegule git gulegule gel cnm ve de kacamaksiz insallah
teşekkür ederim canımmm inşallah kaçamak yapmam size ne derim sonra ben
Geçen yıl bfite giderken platese de başlamıştım acaayip sıkılaştırıyor doğru söylüyorsun. Ben de koşu bandı olmayınca yapıyorum leslieyi.. Plates de yapmaya çalışınca oğluş tepeme çıkıyor yarıda kalınca hoşlanmıyorum o uyuyunca bazen yapıyorum.

bende izmirdeyim hosgeldin sefa getirdin izmire bol bol gez dolas izmir cok sıcak bu aralar bakalım seni gördüklerinde annenler ne diyecek cok merak ettim özlem gider ailenle kendine iyi bak pzt. görüsürüz iyi yolculuklar.

Sağol Güleryüzcüm sizler de iyi bakın kendinize

fındıklı şeker getirmiş öğrencim çocuklugum geldi alkıma yidimmm

fındıklı şeker getirmiş öğrencim çocuklugum geldi alkıma yidimmm

ohh ben de demin okul aile birliği kermes için geldiğinde müdür beyin yanına onlarla çay içmeye çıktım. Meğer hep birlikte kahvaltı edeceklermiş.. ooyyy misler gibi simit geldi çaylar peynirlerrr.. Kalktım dedim size afiyet olsun ben kahvaltı ettim tutmadı yahu biz de ettik dediler 2 lokma simit çay birazcık da peynir yedim yemesem ayıp olacaktı

kızlar bir soru

ben dün
yumurta
badem
omega +antioksidan

tarhana 1 kase
yogurt birkase
az domates salatalık

aksam 1kase bezelye patates
1 kase yoğurt yedim

azmı sizce 90 dk yürüyüş

Petunyacım sağol evet taş gibi olsunlar inş.

kızlar bir soru

ben dün
yumurta
badem
omega +antioksidan

tarhana 1 kase
yogurt birkase
az domates salatalık

aksam 1kase bezelye patates
1 kase yoğurt yedim

azmı sizce 90 dk yürüyüş
doydu isen gayet iyi bence ama yeşillik az birde zeytin olsa daha iyi olur gibi

Kızlar biz burda zayıflamaya çalışırken okulda bi arkadaşım oldukça zayıf ve kilo almaya çalışıyor her teneffüs yiyor da yiyor kendinden büyük sandviçler yiyor phhh

dün akşam eşimle fırında tavuk yaptık 1.5 kilo tavuğu bi oturuşta devirmişizyanına salata yedim ve yarım su bardağı portakal suyu içtim

sabah yediklerim(09:00)
1 avuç fındık biraz fıstık
3 kuru kayısı
1 incir
yarım muzdan biraz fazla muz
1 trabzon hurması kurusu
kakao
omega3 3 kapsül
1 kupa tarçınlı süt

yürüyecektim ama oğlum izin vermedi

Kızlar biz burda zayıflamaya çalışırken okulda bi arkadaşım oldukça zayıf ve kilo almaya çalışıyor her teneffüs yiyor da yiyor kendinden büyük sandviçler yiyor phhh
keşke biz onun yerine yesek :) o kilo alsa benim annem güzelmi ne

afiyet olsun et tavuğum :)

kızlar bu arada kakaolu süt ne harika oluyormuş ben türk kahveli yada tarçınlı içiyordum onlarad güzel ama kakaolu süt daha mutluluk verici sanki sanırım diyetimizede uyuyor miktarı abartmadıkça ben bir kupaya bir tatlı kaşığı koydum ama çoğu dibinde kaldı

Son düzenleme:
hayırlı cumalar hanımlar

sizden bi ricam var mayıs ayında tayin isteyecegiz ben manisa merkeze çıkmasını çok istiyorum nolur dua edinde açık okul olsun ve biz 10 yıl sonra manisama gidelim artık ..nolur dua edin emi canlarım eşimde ikna olsun ne gidelim diyo nede gitmeyelim onun gönlündede kendi memleketi var
işimiz zor anlıcanız

dün migrenim tuttu sadece kahvaltı yaptım bütün gün yattım
bugün çok şükür iyiyim
kahvaltım

şevket-i bostanlı omlet
1 çb fındık
1 gr omega 3
avuç içi kadar yufka ( midem bulanıyodu onun için yedim )

45 dk yürüyüş

kk da bir konu vardı forum takipte 1 ayda 4 kilo garanti denenmistir yazıyo ben atladım tabı bide ne görüm .kilo almak isteyenlerin topiğiymis ve ne yazıyo koca paket cici bebe bisküvisine bal pekmez katıp olusan karısımı her gece yatmadan önce 1 kase yiylarmıs şok oldum ben zayıflama onlar kilo allah herkee zamanı gecirecek unutturacak bisi veriyor rabbim

ay canım inşallah çıkar tayininiz manisaya.bizde isteyecez tayin...gerçi ben annemlere 40 km uzaklıktayım seninki kadar mesefa yok arada ama olsun,burda çok yalnızım.3 yıldır tek başıma oturuyorum evdeher yıl umutla bekliyoruz,eşim de benden daha çok istiyo ama olmuyo bi türlü.inşallah ikimizin de yüzü güler bu sene destinacım:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…