rica ederim.bazen yeni başlayan arkadaşlar yağlı yiyip içince kilo almaktan korkuyolar da,o yüzden yazmak istedim.
yanına sebze yemeği de yapabilirsin canım,olmadı yoğurt ta olabilir...günaydın kızlar,
bugün karatay diyetinde üçüncü günüm,
iyi gidiyor şimdilik, 1 kilo verdim bile, hiç aç kalmıyorum, bir de üstüne üstlük o kadar spor koşuşturmaca hiç yorulmuyorum..
Akşama yoğurtlu buğday çorbası yapıcam yanında salata, üzerine de ketentohumu azcık dökücem, bu yeterli olur mu sizce... Yoksa yanında sebze yemeği mi yapayım, bi fikir paylaşırsanız..
evet maalesef akşam meyva yememeliymişizuyandığım gibi yarım litre su. Levo...on troid için ilaç kullanıyorum. Sabah kahvaltım: 13 adet siyah zeytin, 1 avuç kadar çökelek. Limonlu yeşil çay. Omega3. Iş yerindeyim ve muhtemelen öğle yemeğim; pirinçli :44: Biber dolması, şehriye çorbası, sigara böreğive yoğurt . Sanırım sadece yoğurt bana göre. Kızlar burada olmak çok güzel. Insanı gerçekten motive ediyor. Dün akşam 10 gibi acıkır gibi oldum. Bişeyler yiyeyim dedim sonra "karatayın güllerine nasıl hesap verecem" dedim sadece 1 adet elma yedim. Sanırım o da yanlış oldu di mi??? Hepinizi öpüyorum.......
herkese günaydın, ben de menümü yazayım:
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
2 kuru kayısı
beyaz peynir
ben su içemiyorum gün içinde 2 3 bardak içsem iyi diyorum resmenunutuyorum içmeyi bir formül bulmam lazım ona.. Insan su içmeyi unutur mu ya
Gunaydin canim,elma o saatte yenirmiiiiiiUyandığım gibi yarım litre su. Levo...on troid için ilaç kullanıyorum. Sabah kahvaltım: 13 adet siyah zeytin, 1 avuç kadar çökelek. limonlu yeşil çay. Omega3. İş yerindeyim ve muhtemelen öğle yemeğim; pirinçli :44: biber dolması, şehriye çorbası, sigara böreğive yoğurt . Sanırım sadece yoğurt bana göre. Kızlar burada olmak çok güzel. İnsanı gerçekten motive ediyor. Dün akşam 10 gibi acıkır gibi oldum. bişeyler yiyeyim dedim sonra "karatayın güllerine nasıl hesap verecem" dedim sadece 1 adet elma yedim. sanırım o da yanlış oldu di mi??? hepinizi öpüyorum.......
Erkencisin bugun kuzucum,afiyet olsun,gunun guzel gecsin insallah:))Kahvaltim
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Domates
Salatalik
Yesillik
Badem
3 tene omega-3
Canim benim en buyuk hatan kahvalti yapmamak.aksam ne olursa olsun,ne yersen ye ama kahvaltini atlama..bide moralini bozma,dun hic bise olmasi farzet ve bugunu guzel gecirmeye bak:))kızlar günaydınnn...
dün akşam;
2 közlenmiş patlıcan
yeşil mercimek salatası
yarım lahmacunve
babamın aldığı dondurmaadan yediiimmm
akşam azıttım ama iş çıkışı 4,5 km yürüyüş yapmıştımm...
ayrıca bu sabah kahvaltı yapmadım telafi etmek içinn...
bişeyleri yanlış yapıyorumm..mesela dondurma gibiii
sağol asyam sen de ihmal etme sağlık ihmale hiç gelmiyor Allah hepimize sağlık versiniyi niyetlim insallah kötü bişey cıkmaz tatlım içini ferah tut
aslında bende gögsüme baktırmak istiyorum sol gögsüm emzirirken mastit olmustu
bende içinde kist falan olusmustur diye korkuyorum..
Sağol Leylakımmm canım yine kontroller yaptırmak gerekiyor sen de ihmal etmeteşekkürler canlarım
esascım tekrardan geçmiş olsun
iyiniyetlim sanada geçmiş olsun bende 8 yılönce göğsümden kitle aldırdım
fibrokistikti allaha şükür temizdi sorun olmadı
Hayırlı cumalar muhencim geçmiş olsun kuzuya öptüm onu benkızlar hepinize hayırlı cumalar .gününüz an ve an zayıulayarak mutlu huzurlu sağlıklı gecsin .
allah yar ve yardımcımız olsun .
kızımı okula gönderdim geceden yarım bıraktığım projemi tamamladım bide size selam yazıp bil kapatıyım dedim.
küçük kızım öksürüyo.ona ballı bişeyler yapıyım.
hepinizi öptüm
erken kalktım canım ama bugün öğleyin yola çıkacağız koşuşturmacam varSana da gunayin ve hayirli cumalar muhencim..bugun erkenci ikimiziz,iyiniyetli nirelerde acaba:)) kizina gecmis olsun tatlim..menumu yaziyim hemen: 2 haslanmis koy yumurtasi,3 adet omega,marul,domates,az maydoniz,yesil biber,10 tane zeytin,4 tane gunkurusu,3 cay bardagi cay..1 ince belli ceviz ve badem...herkese afiyet olsun,guzel bi cuma gunu dileklerimle....opuyorum:))
Günaydın fadime afiyet olsunnn sen benden de kahvecisin bacım annnaaaa büyük kupa haa afiyet olsunbu sabah ki kahvaltım
2 kk peynir 1 h yumurta 5 zeytin,1 domates,1 salatalık,3 dal roka
1 b süt
5 badem 1 fincan ceviz
1 türk kahvesi büyük kupada
Günaydın canım hoşgeldin aramıza.. Su içmezsen zayıflayamazsın sağlıklı olmak için de su şart..herkese günaydın, ben de menümü yazayım:
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
2 kuru kayısı
beyaz peynir
ben su içemiyorum gün içinde 2 3 bardak içsem iyi diyorum resmenunutuyorum içmeyi bir formül bulmam lazım ona.. insan su içmeyi unutur mu ya
Günaydın sen de hoşgeldin.. Elma olmamışUyandığım gibi yarım litre su. Levo...on troid için ilaç kullanıyorum. Sabah kahvaltım: 13 adet siyah zeytin, 1 avuç kadar çökelek. limonlu yeşil çay. Omega3. İş yerindeyim ve muhtemelen öğle yemeğim; pirinçli :44: biber dolması, şehriye çorbası, sigara böreğive yoğurt . Sanırım sadece yoğurt bana göre. Kızlar burada olmak çok güzel. İnsanı gerçekten motive ediyor. Dün akşam 10 gibi acıkır gibi oldum. bişeyler yiyeyim dedim sonra "karatayın güllerine nasıl hesap verecem" dedim sadece 1 adet elma yedim. sanırım o da yanlış oldu di mi??? hepinizi öpüyorum.......
Sen de hoşgeldin. Dondurma yasaakkkızlar günaydınnn...
dün akşam;
2 közlenmiş patlıcan
yeşil mercimek salatası
yarım lahmacunve
babamın aldığı dondurmaadan yediiimmm
akşam azıttım ama iş çıkışı 4,5 km yürüyüş yapmıştımm...
ayrıca bu sabah kahvaltı yapmadım telafi etmek içinn...
bişeyleri yanlış yapıyorumm..mesela dondurma gibiii
Kuzucuğunu ve seni öpüyorum günaydın canımKahvaltim
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Domates
Salatalik
Yesillik
Badem
3 tene omega-3
yanına sebze yemeği de yapabilirsin canım,olmadı yoğurt ta olabilir...
evet maalesef akşam meyva yememeliymişiz
çalışıyorsan şişeye doldur yanıbaşına koy...bir de içine limon sıkınca su daha içilebilir oluyor
Canim su an cok musail deilim,cocuklari sinav yapio gozumun biri telefonda biri cocuklarda..tam dikkatimi veremeyebilirim yani,ama saat 11 yada 12 gibi yapalim beraber ok.kızlar bişey daha..kilo çizelgesi nasıl yapılıyo. link falan var mı??yardım istiyorum.
Uyandığım gibi yarım litre su. Levo...on troid için ilaç kullanıyorum. Sabah kahvaltım: 13 adet siyah zeytin, 1 avuç kadar çökelek. limonlu yeşil çay. Omega3. İş yerindeyim ve muhtemelen öğle yemeğim; pirinçli :44: biber dolması, şehriye çorbası, sigara böreğive yoğurt . Sanırım sadece yoğurt bana göre. Kızlar burada olmak çok güzel. İnsanı gerçekten motive ediyor. Dün akşam 10 gibi acıkır gibi oldum. bişeyler yiyeyim dedim sonra "karatayın güllerine nasıl hesap verecem" dedim sadece 1 adet elma yedim. sanırım o da yanlış oldu di mi??? hepinizi öpüyorum.......
kızlar bişey daha..kilo çizelgesi nasıl yapılıyo. link falan var mı??yardım istiyorum.
Sanada gunaydin ceylincim,mezun olmana ragmen bizimle olmana seviniyorum canim,sakin gitme biyerler....gunun guzel gecsin insallah:)). İyi niyetlim biz seni mesgul etmeyek canim,zaten telasin buyuk..hayirli yolculuklar..kacamak yapiym deme oralarda,eger mecbur kalirsan yapmaya,ceza olarak 5 km yuru:)) opuyoum canim,gule gule git gel:))Günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?