Canim benim en buyuk hatan kahvalti yapmamak.aksam ne olursa olsun,ne yersen ye ama kahvaltini atlama..bide moralini bozma,dun hic bise olmasi farzet ve bugunu guzel gecirmeye bak:))
Sanada gunaydin ceylincim,mezun olmana ragmen bizimle olmana seviniyorum canim,sakin gitme biyerler....gunun guzel gecsin insallah:)). İyi niyetlim biz seni mesgul etmeyek canim,zaten telasin buyuk..hayirli yolculuklar..kacamak yapiym deme oralarda,eger mecbur kalirsan yapmaya,ceza olarak 5 km yuru:)) opuyoum canim,gule gule git gel:))
canım iyi yolculuklar bizde seni özleyeceğiz ne güzel aileni memleketini göreceksin tadını çıkar pazartesi görüşürüz artık öpüyorumKızlar 08:30 da bitti bugün kahvaltım.
1.5 haşlanmış köy yumurtası
marul
6 ç.li kara üzüm
1 günkurusu
3 çeri
1 minik salatalık
3 omega3
ş.siz çay
Kahvemi içemedim yaww
Çocuklarla hazırlanıp bir yere gitmek telaş koşuşturmaca oluyor. İzmir 2.5 saat ama sık gidemiyoruz ailemin yanına...
P.tesi geleceğim artık bari kaçamak yapmadan dönsem..
Annemler beni görünce şaşıracaklarrr söyledim kilo verdiğimi ama görünce farklı olacaktır.
Sizleri özleyeceğim kızlar.Öğleden sonradan itibaren yokummm
Erkencisin bugun kuzucum,afiyet olsun,gunun guzel gecsin insallah:))
afiyet olsun canımm.. Plates + Karatay = müthiş sıkılaşma+zayıflama ne güzel leslie ile yürüdün mü hiç o da zevkligünaydııııııın kızlarnasılsınız hepinize hayırlı cumalar bugün çok güzel bir gün gülümseyerek uyandım sabah spor yapmak çok iyi geliyo inceldiğimi hissediyorum baya bir toparlanma var plates çok işe yarıyo yürüyüş yapamayanlar evde deneyebilirler
sabah:
3 gün kurusu ve koca bir bardak su
1 bardak kakaolu süt
2 tane yerli muz
1 avuç fındık
canım iyi yolculuklar bizde seni özleyeceğiz ne güzel aileni memleketini göreceksin tadını çıkar pazartesi görüşürüz artık öpüyorum
iyi niyetlicim güle güle canım sana tavsiyem bol boooolllll gez kaçamak maçamak kalmıyor baskül eksi göstermeye devam ediyor asla dolmusa binme araça binmebenmi annemlerin ev merkeze 30 dk ama hiç yürümeyip heeeep dolmusa binerdim ççookk uzak diyee. ayy asla yürüyemem ben bide çarsıda gezcem halim kalmaz derdim simdi yürüyorum git gel bi saat 2 saatte çarsıda gezip alıs veris yapıyorum çarsıda dolanırken topuklu giymek için çantamda spor ayakkabı taşıyorum ayolll malum 158 boya sahibim eşim zayıfyadıkça küçüldün diyip diyip sarılır bana
Kızlar 08:30 da bitti bugün kahvaltım.
marul
6 ç.li kara üzüm
1 günkurusu
3 çeri
1 minik salatalık
3 omega3
ş.siz çay
Kahvemi içemedim yaww
Çocuklarla hazırlanıp bir yere gitmek telaş koşuşturmaca oluyor. İzmir 2.5 saat ama sık gidemiyoruz ailemin yanına...
Annemler beni görünce şaşıracaklarrr söyledim kilo verdiğimi ama görünce farklı olacaktır.
tamama canımcımm 12 de ben de müsait oluyorum.Canim su an cok musail deilim,cocuklari sinav yapio gozumun biri telefonda biri cocuklarda..tam dikkatimi veremeyebilirim yani,ama saat 11 yada 12 gibi yapalim beraber ok.
iyi niyetlicim güle güle canım sana tavsiyem bol boooolllll gez kaçamak maçamak kalmıyor baskül eksi göstermeye devam ediyor asla dolmusa binme araça binmebenmi annemlerin ev merkeze 30 dk ama hiç yürümeyip heeeep dolmusa binerdim ççookk uzak diyee. ayy asla yürüyemem ben bide çarsıda gezcem halim kalmaz derdim simdi yürüyorum git gel bi saat 2 saatte çarsıda gezip alıs veris yapıyorum çarsıda dolanırken topuklu giymek için çantamda spor ayakkabı taşıyorum ayolll malum 158 boya sahibim eşim zayıfyadıkça küçüldün diyip diyip sarılır bana
canım leslie burda kızlar link vermişti indirdim izledim biraz ama beni çok sarmadı evde zaten koşu bandında yürüyorum bide leslie gereksiz gibi geldi çünkü daha önce plates yaptım 3-4 ay kadar çok faydasını görmüştüm 2 bedene yakın inceltmişti duruşum bile değişmişti ama sonra saldım kendimiafiyet olsun canımm.. Plates + Karatay = müthiş sıkılaşma+zayıflama ne güzel leslie ile yürüdün mü hiç o da zevkli
Sağol fizoficim evet hasret gidereceğiz inş. Görüşürüz canım
Kızlar 08:30 da bitti bugün kahvaltım.
marul
6 ç.li kara üzüm
1 günkurusu
3 çeri
1 minik salatalık
3 omega3
ş.siz çay
Kahvemi içemedim yaww
çok sevinirim şu andaki kilom 79,5 hedefim 59 boyum 1.64slm kaç kilosun canım söle ben yapıverem çizelge
sabah yumurta yemelisin en önemlisi
çok sevinirim şu andaki kilom 79,5 hedefim 59 boyum 1.64[/Q
Canım benim de kilom 79,7 bugün itibari ile hedef 60 2 haftadır yapıyorum 81 ile başladım gidiyo ufak ufak hedeflerimiz aynı takip edelim birbirimizi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?