İyiniyetlim iyi yolculuklar, güle güle git, güle güle gel. İzmir'de bol eğlenceler.
Sevgili destinaaa ve leylak84 inşallah tayinleriniz gönlünüzce ve hayırlısı ne ise olsun.
Sabah: 2 yum. yarım dilim peynir, salata, yarım muz, 5 çilek, 1 çb. ceviz, 3 zeytin
öğle: 3 köfte, salata, 2 parça brokoli, 2 kaşık haş.nohut
bende ızgara yokta acaba tost makinasında kızartsam olurmu sen nerde kızattın tam olarak canım yağsız teflonda da olurmu acaba ?
1 saat yürüdüm geldim
leylakcım çok özeniyorum böyle yürüyüşlerine..ben ofiste tıkıldım kaldım bu güzel havada..maşallahh sana..
afiyet olsun canımkızlar bugün meyve günümdeyim sanırım..canım bişey istemiyo..
sabahta meyve yemiştim, şimdi de meyve
1 muz
yarım armut
1 yeşil elma
6 tane ceviz
midem ağzımda bu sıralar yaa..muz ceviz biraz bastırıyor Allahtan..akşama taze fasulyem var..inşallah midem düzelirse ondan yerim..
oohhhh afiyet olsun şekerim.tıka basa doydum bugun de,Allahım olmayanlara da versin..
1 kase yogurt - semizotu,kurunane,sarımsak,tuz,kırmızıbiber ile...cok guzel oldu tavsiye ederim
1 tabak fırında tavuklu mantar
1 tabak yeşil mercimek corbası
1 kase yeşil mercimek salatası-corbadan artanı yaptım.bol zeytinyagı az sogan,maydonoz ve tuz ile.
herkese afiyet leptin olsun.))
tıka basa doydum bugun de,Allahım olmayanlara da versin..
herkese afiyet leptin olsun.))
iyi cumalar arkadaşlar ,dün giremedim.önce dünkü menümü gireyim.
1,öğün:
klasik karatay kahvaltısı
2,öğün:
terbiyeli tavuk suyu çorba
barbunya pilaki (2 kaşık)
1 küçük parça peynir
mevsim salata
yoğurtlu patlıcan salatası (3 kaşık)
kabak mücver (2 küçük parça, fırında)
3,öğün
1 tabak etli türlü(patateslerini yemedim)
2 kaşık işkembe yahnisi
yeşillik
1 avuç kabak çekirdeği;
1 incir
bayağı yemişim değilmi?
buğünkü 1. öğün:
2 tane yağda yumurta
peynirli domates salatası
2 incir
3 ceviz
3 gün kurusu
arkadaşlar kilosunda duraklama olanlarda ne kadar sürdü lütfen yazın.lütfennnnnnnnnnnnnnnn.........
Mehaba kızlar
geçmişi okuyamıyorum 2 gündür dün menümü de paylaşamadım.
dün sabah 1 yumurta (ikinciyi yiyemedim) peynir zeytin domates omega 3 badem
öğle karnabahar yemeği yoğurt
akşam mercimek köftesi bol salata
bugün sabah kahvaltının üzerine yediğim fındık boğazıma kaçtı öksürük tuttu bu sırada herşeyi çıkarttım iş yerinde 1 muz yedim zorla
öğlen mercimek köftesi ve yeşillik yedim
tavsıye edıyormusun bu dıyetı,3 haftada 6 kılo zayıflatırmı?
bende duraklama 1 haftayı geçti...:S:S:S hala da çok hızlı gittiğini söyleyemem...
Bende tam 1 ay durdu kılo verme.Sabrettım dıyete devam ettım ve 1 sonra 4-5 kılo birden gıttı bırkac hafta içinde.Sende sabret ve sakın dıyetını bırakma
selamm kızlarr ben de geldimm :)
ben yaklaşık bir aydır diyet yapmaya çalışıyorum ve azıcık sporda var ama çok azcık o da sadece 3 kg verebildim daha sıkmalıyım diyerek biraz bu diyeti araştırdm mantıklı geldi açıklamalar yani bide bunu deneym dedm kitabını akşam alıyorum okuycm inşallah 2 gündr de internette bulduğum kadaryla bişeyler yapmaya çalışıorum bugün hiç ekmek yemedm sabah klasik karatay kahvaltısını yaptım :) öğlen yoğurt çorba ceviz yedm şimdilik bir açlık yok 1lt suda içtim bu saate kadar umarım kilo vermeme yardımcı olur ve ciddi şekilde akşam yürüyüşe de başlıcam başka türlü oturarak olmuyoumudum var hazirana kadar 5-6 kg vermeliyim en aznıdan umarım veririmm
şuan 72.6 kilodayım 75.7 ile sıradan bir diyete başlamıştım 1 ay önce ve boyum 1.70
neyse uzun anlattımm galiba
veee herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?