Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu aralar yogunluktan yazip cikiyorum kizlar kusura bakmayin daha 1-2 hafta böyle gidecek malesef .
Dün
1.ögün
Klasik Karatay kahvalti
2.ögün
ispanak yemegi
1 kase yogurt
1 litre su
spor : Yok (Carsamba günü 45 dakika yari kostum yari yürüdüm )

Bu gün
1.ögün
Klasik karatay kahvalti

sabah kahvaltımı 9 da yapınca dayanamadım 14:30 da ikinci öğünümü yaptım
1tabak zeytinyağlı etli yeşil fasulye
4 zeytin
10 çilek
1 incir
1 kuru kayısı

sağol canım,amin...sana da afiyet olsun cicim

bende ızgara yokta acaba tost makinasında kızartsam olurmu sen nerde kızattın tam olarak canım yağsız teflonda da olurmu acaba ?

emelcim ben patlıcanları fırında da yapıyorum o da güzel oluyor..ama yağsız veya yapışmayacak kadar çok az z.yağı ile tavada pişirebilirsin..mutlaka kapağını kaptmalı ve çevire çevire pişirmelisin canım..tava da daha çabuk oluyor fırına göre..

afiyet olsun canım

Mehaba kızlar
geçmişi okuyamıyorum 2 gündür dün menümü de paylaşamadım.
dün sabah 1 yumurta (ikinciyi yiyemedim) peynir zeytin domates omega 3 badem
öğle karnabahar yemeği yoğurt
akşam mercimek köftesi bol salata
bugün sabah kahvaltının üzerine yediğim fındık boğazıma kaçtı öksürük tuttu bu sırada herşeyi çıkarttım iş yerinde 1 muz yedim zorla
öğlen mercimek köftesi ve yeşillik yedim

oohhhh afiyet olsun şekerim.

bende duraklama 1 haftayı geçti...:S:S:S hala da çok hızlı gittiğini söyleyemem...

aman dikkat et. Boğaza kaçması çok kötü oluyor. Özellkle çocuklarda en korktuğum ve paniklediğim şey.

selamm kızlarr ben de geldimm :)

ben yaklaşık bir aydır diyet yapmaya çalışıyorum ve azıcık sporda var ama çok azcık o da sadece 3 kg verebildim daha sıkmalıyım diyerek biraz bu diyeti araştırdm mantıklı geldi açıklamalar yani bide bunu deneym dedm kitabını akşam alıyorum okuycm inşallah 2 gündr de internette bulduğum kadaryla bişeyler yapmaya çalışıorum bugün hiç ekmek yemedm sabah klasik karatay kahvaltısını yaptım :) öğlen yoğurt çorba ceviz yedm şimdilik bir açlık yok 1lt suda içtim bu saate kadar umarım kilo vermeme yardımcı olur ve ciddi şekilde akşam yürüyüşe de başlıcam başka türlü oturarak olmuyo umudum var hazirana kadar 5-6 kg vermeliyim en aznıdan umarım veririmm

şuan 72.6 kilodayım 75.7 ile sıradan bir diyete başlamıştım 1 ay önce ve boyum 1.70
neyse uzun anlattımm galiba

veee herkese merhaba

Bende tam 1 ay durdu kılo verme.Sabrettım dıyete devam ettım ve 1 sonra 4-5 kılo birden gıttı bırkac hafta içinde.Sende sabret ve sakın dıyetını bırakma

yok bırakmıycam inşallahhhhh azimliyim bu kezz:)

hadeeee yürüyüşe totoyı kaldırmayan varsa hemen yuruyuşe ben cıkıyorum

hoşgeldin umarım hedefine en güzel şekilde ulaşırsın, bizlerle kal menülerini paylaş herşey daha güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…