mutlu oldum
ewet biraz sabır lazım ikimizede canımcım((
şişliğin nasıl oldu duzelme warmı?? benimki halen devam,hamile gibiyim:18:
bu arada bezelye cıss,sadece enginarından ye...
bıde semizotu tarifini yarın deniycem inşallah.
ha bide karatayla 5 le 6 arası verdim canım 3 ayda...ama çizelgemdeki rakam son iki aya ait..yani 2 ayda sadece 3 kilo( ve artık iyice yavasladı..olsun ama ideal kilodayım..boyumla kilom arasında 11 fark war....
sağol canım,sen de akşamları yürüsen olmaz mı
afiyet olsun canım
kızlar umarım pazartesi günü 60lı rakamları ucunda da olsa görebilirim...inşallah herkes pazartesi güzel kilolar vermiş olur...
Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen
bezelyem organikti hafifletici bi neden olailir mi?
çiğ kaju serbest mi kızlarrr?
Olabilemez datlum,sen gene de yeme bezelye cunku bizim malum bi sorunumu war biliosunaaaa gerçekten miii, ama ben yedim bileeee tüh, valla bilmiyodum ama. tevekkeli anında gaz doldum
bi daaaakine dikkat olacam.
semizotu on numero.dene mutlaka
bu arada gayet iyi aslında verdiğin kilo ben zaten böyle hedefliyorum
şişlik devam üzerine gaz ve regl eklendi,helyum balonu gibi havalanabilrim bebeeeem
Aaaaaa Aspirin gelmis hosgelmiiiissNasilsin canimcim,kacamak yapmadin demiiii????? Neyse ben spora artik...
Olabilemez datlum,sen gene de yeme bezelye cunku bizim malum bi sorunumu war biliosunKaju cok faydali bisey diye biliyorum,folik asit deposuymus,ama tabi kizlara bi sormak lazim.. Ayni beni anlatiosun warya,helyum+regl=huzursuz gunler geceler bence warya su regl bitene kadar tartiyla aramiza mesafe koyalim biz,moralimİz bozulur soora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?